ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ξέρετε να σχεδιάζετε...?...βοηθήστε μας!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ξέρετε να σχεδιάζετε...?...βοηθήστε μας!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Thios24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΚάθυΜέλος
29/10/2004, 22:28:25
quote:
Κάθυ άσχετο αλλά την άσκηση που είπες δεν τη δοκίμασα ακόμη

Εσύ χάνεις...κυριολεκτικά

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

ThiosΜέλος
01/11/2004, 01:33:31
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ φίλοι μου Θωθ, Κάθυ και Loco... Το πρόβλημά μου είναι εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση υγείας συγγενούς και πολύ αγαπημένου μου προσώπου... η οποία βελτιώθηκε ως εκ θαύματος! Κυριολεκτικά. Ήδη σταμάτησα να ξημερωβραδιάζομαι στα νοσοκομεία και απ' ό,τι φαίνεται θα την σκαπουλάρει η ρουφιάνα. Εκτός κι αν φανούμε εξαιρετικά άτυχοι...

Τεσπά...

quote:
Όχι βρε Thios εγώ ψήφισα Indiana Jones. Το Dracula ούτε που το ξέρω.

Εννοούσα ότι εσύ κι εγώ ψηφίζουμε indianajonoκλωνοειδές, ο jimmerlus draculoκλωνοειδές και απομένει η ψήφος του Ερμή και του Ανθρώπου... Την δικιά μου ψήφο εκλάβετέ την ως πόρισμα γνωμάτευσης και όχι ως ψήφο per se.

quote:
Anthropos το κομμάτι Ancient Greece καλό . Θα χρειαστούν όμως και ήχοι για διάφορα σημεία του παιχνιδιού π.χ. ήχος μετάλλων, νερού,..και άλλα διάφορα. Μπορείς να τους δημιουργήσεις?
Θα τους ηχογραφήσουμε βρε! Au naturel...

Θυμάμαι ότι οι τύποι που έφτιαξαν το Myst (το οποίο ομολογουμένως ποτέ δεν μου άρεσε) είχαν ηχογραφήσει, για τις ανάγκες του παιχνιδιού, τον ήχο από το καζανάκι του χώρου εργασίας τους...

LocoΜέλος
04/11/2004, 22:00:22
Φίλοι και συνεργάτες γειά σας!

Απ΄οτι φαίνεται κάποιοι μας πρόλαβαν. Αγόρασα πρόσφατα το περιοδικό Computer για όλους και στο συνοδευτικό CD υπάρχει ένα fullversion δωρεάν ελληνικό Adventure. To όνομα του είναι "Συνωμοσία στήν αρχαία Αθήνα". Το εγκατέστησα και είδα οτι είναι ένα point and click first person της κακιάς ώρας. Άθλια γραφικά και ήχος ,καθόλου Inventory και πολύ κακό σενάριο.

Ασχολήθηκα λιγότερο απο 20 λεπτά, παραπάνω δεν άντεχα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Μόνο και μόνο για να δούμε και το δικό μας να δημοσιεύεται. Το χειρότερο αποτέλεσμα που μπορούμε να έχουμε θα είναι δυο φορές καλύτερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πάντως καλό θα ήταν να του ρίξετε μια ματιά κι εσείς.

Άρχισα να πειραματίζομαι με το GIMP για να φτιάξω μερικά Backrounds.
Για το Irc που σας πρότεινα τι λέτε; Απο αύριο στις 11 π.μ. μπορείτε να μπαίνετε στον Server irc.emuparadise.org στο channel #loco για να ανταλλάσουμε απόψεις και αρχεία.

EΛΛΑΣ = ΕΛ-ΛΑΣ = ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΚάθυΜέλος
05/11/2004, 12:22:02
quote:
Άρχισα να πειραματίζομαι με το GIMP για να φτιάξω μερικά Backrounds.

Αχ, κάνετε, λοιπόν, κάτι...μ' έφαγε η αγωνία!

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον