ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ποιοι από εδώ έχουν επιτύχει αστρική προβολή, μετεώριση ή ταξίδια στον χρόνο? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ποιοι από εδώ έχουν επιτύχει αστρική προβολή, μετεώριση ή ταξίδια στον χρόνο? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

georgepre1031 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
SavaothΜέλος
05/04/2006, 13:59:47
Και κάποιοι αναλαμβάνουν τη συνέχεια...
05/04/2006, 14:20:33
ΑΖΑΧ ΧΑΖΑ το πιό εύκολο πράγμα είναι η οπτική «δεν φταίμε εμείς, οι άλλοι».
Το πιό εύκολο πράγμα είναι ο σαρκασμός.
Το αποτέλεσμα είναι να «πληγώνονται» άνθρωποι.
ΒρίλΜέλος
05/04/2006, 14:58:24
quote:
Το αποτέλεσμα είναι να «πληγώνονται» άνθρωποι.

Άσχετο με το θέμα και μια και το ανέφερες, αναρωτιέμαι καμιά φορά άν όσοι "πληγώνονται" έτσι, είναι ικανοί να επιζήσουν στην κανονική ανθρώπινη "κοινωνία".

Αν ναί, έχει καλώς και τότε άδικα ασχολούμαστε με το "πλήγωμα".

Αν όχι, τότε αναρωτιέμαι, που θα βρούν αυτοί οι άνθρωποι καταφύγιο, κατάλλυμα, ώστε να επιβιώσουν σε έναν σκληρό και άδικο κόσμο που τους πληγώνει ?
Σε τί θα καταφύγουν, με τι θα καταπαιστούν, πόσο θα αυτοπαραμυθιάζονται, ώστε να δημιουργήσουν έναν δικό τους κόσμο, που ο έξω, ο πραγματικός δεν θα τους ... "πληγώνει".

Ένας προβληματισμός μου...

05/04/2006, 15:48:42
Μα και εδώ Βριλ κανονική ανθρώπινη κοινωνία είναι.

Με το «έτσι» που ανέφερες, εννοούσες τόσο εύκολα?
Εάν ναι απαντώ ότι δύσκολα μπορούμε να διακρίνουμε αυτό το σημείο, όλοι μας κρίνουμε εξ ιδίων, γι΄αυτό δεν βλάπτει λίγη προσοχή.

Νομίζω ότι συμφωνείς πως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να αντέχει την δική μου (ας πούμε) διάθεση να επιβεβαιώσω μειώνοντάς τον το πόσο «έξυπνη» & πόσο «ετυμόλογη» είμαι, τις «ωραίες» ατάκες μου, τα «άπαιχτα» επιχειρήματά μου και γενικά όλα αυτά τα «όμορφα».

ΒρίλΜέλος
05/04/2006, 16:03:15
quote:
Νομίζω ότι συμφωνείς πως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να αντέχει την δική μου (ας πούμε) διάθεση να επιβεβαιώσω μειώνοντάς τον το πόσο «έξυπνη» & πόσο «ετυμόλογη» είμαι, τις «ωραίες» ατάκες μου, τα «άπαιχτα» επιχειρήματά μου και γενικά όλα αυτά τα «όμορφα».

Όχι, δε συμφωνώ, γιατί ο καθείς έει και την ικανότητα να προσπερνά αυτά που δεν τον βρίσκουν σύμφωνο και δεν τον εκφράζουν, παρά να πέφτει σε βαριά κατάθλιψη και να "πληγώνεται".

Εγώ προσωπικά βρίσκω αυτούς που πληγώνονται έτσι εύκολα και άτομα που δεν μπορούν να επιβιώσουν στην ανθρώπινη κοινωνία και που αναζητούν καταφύγιο σε κατ εμέ λάθος πράγματα.

05/04/2006, 16:54:32
Δεν αντιλαμβάνομαι την διαφωνία σου, δεν βγαίνει νόημα. Μήπως εννοείς ότι συμφωνείς αλλά ο καθένας έχει την ικανότητα να προσπερνά ......κ.λ.π.?

Βριλ, όταν κάποιος σε μειώνει νοιώθεις άσχημα και σου ξυπνάνε συναισθήματα που δεν βοηθούν στην πνευματική σου εξέλιξη. Όμως όταν ο άλλος, παρόλο που διαφωνεί με όσα λες, σε αντιμετωπίζει με σεβασμό, τον ακούς, και έτσι έχεις την δυνατότητα εάν διαπιστώσεις ότι κάνεις λάθος ν΄αλλάξεις την πορεία σου.

G.Μέλος
05/04/2006, 16:54:42
Χμ...

μερικές φορές ένα θέμα παρεκτρέπεται της πορείας του ακόμα και για ένα λάθος πληκτρολόγησης... δεν είναι τόσο κακό αυτό

η ανάγκη για χιούμορ, είναι κάτι που δεν μπαίνει (όχι εύκολα τουλάχιστον) σε κονσέρβα με συγκεκριμένη ημερομηνία και τόπο χρήσης... για να είναι αυθεντικό, πρέπει να είναι και αυθόρμητο, και κανέναν δεν πείραξε λίγο χιούμορ...

Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
georgepre10Νέο Μέλος
05/04/2006, 22:48:41
Καλά ρε παιδιά τι είστε εσείς? ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος και ξεφύγαμε εντελώς από το θέμα! Σταματήστε επιτέλους, τελείωσε! Σχετικά με το θέμα έχει να μοιραστεί κάποιος την εμπειρία του εδώ?
AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
06/04/2006, 01:24:03
Αμα...λέω ...άμα φάει κανείς φασολάδα...μπορεί να πετύχει καλύτερα "αστρική προβολή";;;;

Και όσο αφορά τα ταξίδια στο χρόνο....ο PaNo μπορεί και το κλανει..εεε το κάνει εννοω...

Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...

06/04/2006, 02:04:36
quote:
Σχετικά με το θέμα έχει να μοιραστεί κάποιος την εμπειρία του εδώ?

φίλε georgepre10 έχω αναφέρει ένα περιστατικό για το θέμα της μετεώρισης που μου διηγήθηκε μια φίλη μου και σου λέω με σιγουριά ότι δεν υφίσταται. Αυτοί που "αιωρούνται" δεν αιωρούνται στην πραγματικότητα αλλά φαίνονται να αιωρούνται. Είναι απλά μια οφθαλμαπάτη. Το ίδιο πιστεύω πάνω κάτω και για τα άλλα δύο ερωτήματα σου περί αστρικής προβολής και ταξιδιών στο χρόνο. Τα θεωρώ ψευδαισθήσεις που σου δημιουργούνται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

ΥΓ. Πάντως έχει φάση να βλέπεις τι πανικό και αναταραχή μπορεί να προκαλέσει μια φυσική λειτουργία του εντέρου - πορδή γαρ

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

TONYΜέλος
06/04/2006, 12:13:09
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΘΕΜΑΤΑ" ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ 99 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ.

Τ.Ε.Ν.