- Τα ΖΩ για δεύτερη φορα!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΝΕΦΕΛΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...
ΤΟΥ ΑΓΓΙΞΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ...
Και; Τι έγινε;
quote:
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Eγω παλι θα συμβουλευα να μην το αγνοησει...!
Σιγουρα προκειται για ενα χαρισμα, το οποιο μπορει να σου φανει πολυ χρησιμο αν μαθεις να ζεις μ'αυτο...!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΕΣ...ΚΡΥΟ...ΑΓΓΙΞΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ (ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ) ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩ Η' ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΤΙ..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ) ΣΑΝ ΕΝΑ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΒΟΥΝΟ..ΑΝΟΙΞΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΡΥΑ.
KAI TA ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ...ΚΡΥΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ..ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΕΡΡΕΣ (ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΕΚΕΙ) ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ;; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
ΝΕΦΕΛΗ;;;
Simona, κάπου εδώ σταματάει η βοήθεια που μπορώ να προσφέρω δι' αλληλογραφίας!
Αυτό που περιγράφεις μπορεί να είναι πολλά και τίποτα! Μπορεί όντως να ήταν αυθυποβολή, μπορεί και όχι... δεν μπορώ να ξέρω έτσι, χωρίς να έχω έστω δει τον άνθρωπο και φυσικά εσένα!
Ρώτησέ τον πάντως εάν σκοπεύει να πάει καμιά εκδρομή στα χιόνια, κι αν ναι... εγώ θα έλεγα να το αποφύγει.
Επίσης, εάν θες πες μου το όνομά του (το μικρό του όνομα, το επίθετο μου είναι αδιάφορο) και μια σύντομη περιγραφή του (ηλικία, ψηλός, κοντός, καστανός, ξανθός κλπ) να δοκιμάσω μήπως βγάλω άκρη με τα ταρώ.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω για σένα, ελπίζω όμως να καταλαβαίνεις ότι η δι' αλληλογραφίας βοήθεια έχει κάποιους περιορισμούς...
Φιλικά,
Νεφέλη
quote:
Επίσης, εάν θες πες μου το όνομά του (το μικρό του όνομα, το επίθετο μου είναι αδιάφορο) και μια σύντομη περιγραφή του (ηλικία, ψηλός, κοντός, καστανός, ξανθός κλπ) να δοκιμάσω μήπως βγάλω άκρη με τα ταρώ.
Πολλες κρυφες χάρες η Νεφέλη...!
Επαναλαμβανω πως και μονο ο σκοπος (το οτι του αγγιξες τα χερια για να δεις αν νιωσεις καιτι) ισως να σε επήρεασε...!
Να ρωτησω τωρα και εγω κατι...εσυ μενεις Θεσσαλονικη?
Μηπως το παιδι αυτο ειναι απο Κρητη...?!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
quote:
Να ρωτησω τωρα και εγω κατι...εσυ μενεις Θεσσαλονικη?
Μηπως το παιδι αυτο ειναι απο Κρητη...?!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ SCULLY!
NAI ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΚΡΗΤΗ;;;
quote:
Λυπάμαι που δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω για σένα, ελπίζω όμως να καταλαβαίνεις ότι η δι' αλληλογραφίας βοήθεια έχει κάποιους περιορισμούς...
ΝΕΦΕΛΗ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,Η ΤΟΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ..
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΧΡΗΣΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΣ(ΑΡΚΕΤΑ 1,90)ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΙΛΑ.ΟΥΤΕ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΧΟΝΤΡΟΣ..ΗΛΙΚΙΑ 24..
ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΗ ΔΩΣΩ...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ.
SIMONA
ΧΘΕΣ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ,ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑ(ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΟΠΗΣΩ ΚΑΠΩΣ) ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ..ΓΥΡΝΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ''ΑΝ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΕΣ'';
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ (ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Μ'ΑΦΗΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ''ΝΑΙ''.
''Ε, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ'' ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ..
ΠΗΓΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΝΟΣ ΕΦΥΓΕ!!!
ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!;;!!
quote:
Οντος παραξενος ο τυπος αυτος,αλλα δεν αποκλειεται να ηταν απλα ενας "χαμενος" τυπος.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι πολλες φορες δημιουργουμε τετοιες καταστασεις μς το μυαλο μας.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ..ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ
ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ SIMONA!
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙΕΣΤΙΛΑΝ ΤΟΝ ΜΟΑΜΕΘ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΝΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΡΥΣΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΣ ΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΑΧΟΣ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΦΙΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΥΣΑΝ ...
ΕΠΙΔΕΙ ΕΧΟ ΑΚΟΥΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΤΙΧΟΙΟ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙ.![]()
![]()
Σπαθί των Nazgul...
Διαβάζεται μονορούφι στο συνιστώ εχει λίγο από όλα
''η αρχη του τελους''