- Αλήθεια ή Ψέματα? (Σχετικά με το ποτηράκι) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Σωστά, φίλε Baker?
Αγαπητέ ghostbusters, πρώτα απ' όλα η επεξήγηση που δόθηκε στον τίτλο του θέματος σου "Σχετικά με το ποτηράκι" δόθηκε από την στιγμή που ο τίτλος σου θα πρέπει να μας δίνει με σαφήνεια το κεντρικό νόημα του topic.
Κι όπως φαίνεται από το εισαγωγικό σου μήνυμα αλλά κι από την έως τώρα πορεία του topic αυτό το νόημα είναι το ποτηράκι...
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να προσθέσω μια σκέψη μου σχετικά με αυτό που ανέφερες στο μήνυμα που έγραψες στις 02/07/2006, 21:09:36 όπου χαρακτηριστικά αναφέρεις:
quote:
χαχααχαχ εμένα ρωτάς? ρώτα αυτούς που σκεύτηκαν το παιχνιδάκι αυτό.. γιατί για παιχνιδάκι πρόκειται
Πρώτα απ' όλα νομίζω πως κάτι δεν ακυρώνεται από την στιγμή που δεν συμβαίνει σ' εμάς τους ίδιους.
Όλοι έχουμε τις προσωπικές μας πεποιθήσεις και τις εκφράζουμε, πιστεύω όμως οτι σημαντικό ρόλο παίζει κι ο ίδιος ο τρόπος.
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει το ποτηράκι κι ούτε με ενδιέφερε να το κάνω ποτέ μιας και δεν θα κάλυπτε κάποια ανάγκη μου.
Δεν ξέρω επίσης αν όλες οι ιστορίες που αναφέρονται σχετικά με αυτό είναι αληθινές ή κάποια παρερμήνευση κάποιου ήχου, κάποιου φυσικού οπτικού φαινομένου κτλ.
Όταν όμως δεν πιστεύουμε σε κάτι και νομίζουμε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, με ποιόν τρόπο θα δηλώσουμε την αντίθεση μας, φίλε μου?
Προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε τις απόψεις που υπάρχουν επάνω σ' αυτό με ανοιχτό μυαλό ή απαξιώνοντας τις λέγοντας πως είναι απλά παιχνιδάκια?
Πιστεύω οτι η διάθεση σου μπορεί να είναι η κάλλιστη και να έχει σκοπό να κάνει τους ανθρώπους να δουν το θέμα από την σκοπιά που εσύ το βλέπεις.
Όταν όμως υποτιμάς κάτι αυτόματα κάνεις τον άλλον να επιμένει σ' αυτό και παράλληλα του δημιουργείς την περιέργεια να το δοκιμάσει.
Είμαστε περίεργοι εμείς οι άνθρωποι, αγαπητέ μου! ![]()

In anticipation of my resurrection...
σε ευχαριστω για την πληροφωρια αλλα εχω μια απορια.
στα advanced options δεν γραφω τιποτα???
οσο για τα greeklish sorry αλλα δεν τα παω και τοσο καλα με την ορθογραφια ![]()
quote:
Αυτό που θέλω να πω φίλε KERRY KING είναι ότι πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεταφυσικό. Τα πάντα είναι θέμα ερμηνείας.
Το ερώτημα είναι, για σένα μέχρι πού φτάνει το "φυσικό" μετά απ'το οποίο μπαίνουμε στο μεταφυσικό, που κατ' εσέ δεν υπάρχει???
Διότι, πρώτον αρκετοί στα φόρουμς έχουν κάποια βιωματική εμπειρία και δεύτερον ακόμη και τώρα η επιστήμη (διότι εξελίσσεται ΣΥΝΕΧΩΣ- δεν ξέρεις τι καινούριο θα έχει αποδειχθεί αύριο) έχει βγάλει κάποια συμπεράσματα, τα οποία αν τα διηγήτο κάποιος σε έναν σκεπτικιστή
-χωρίς να γνωρίζει ο σκεπτικιστής ότι είναι επιστημονικές ρήσεις- σίγουρα θα χλεύαζε (vide κβαντική φυσική &c.).
Το να περιορίζει κανείς την αλήθεια του στα πορίσματα της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ επιστήμης, είναι ούτε λίγο ούτε πολύ, αντιεπιστημονικό, και πολύ έντονα μάλιστα. Με αυτήν τη λογική η επιστήμη δε θα προχωρούσε ποτέ.
Τώρα, η μέθοδος "ποτηράκι" είναι μια εντελώς άλλη ιστορία. Απλά θέλω να πω ότι η στάση "δεν πιστεύω σε τίποτα που να μην έχει ειπωθεί από την επιστήμη" είναι αντίθετη στην ίδια την επιστήμη. Άλλωστε, η λογική "πιστεύω μόνο αυτά που μπορώ να δω και να πιάσω" απολείει τον ηλεκτρομαγνητισμό και χίλια δυο άλλα πράγματα.
-ΥΗVH
Light in extension

Βιντεάκι??
Ανέβασέ το!!
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
δεν βγιαζομαστε!μπορει να μου παρει μερικεσ μερεσ αλλα θα το ανεβασω!
αν και ειμαι σιγουρος οτι μερικοι και παλι δεν θα πιστεψουν ![]()
quote:
Φίλε Baker κάνεις αναζήτηση το αρχείο στο σκληρό σου και μετά πατάς send στο κάτω μέρος της σελίδας.Ολα τα άλλα τα αφήνεις κενά..(και τα dvanced options)Περιμένεις να φορτώσει το αρχείο σου(αν θυμάμαι σου λέει την ώρα ανάλογα με τη ταχύτητα συνδεσης) και μετά σου βγάζει ένα link,δεξί κλικ,αντιγραφή και επικόλληση στην απάντηση σου στο esoterica....οποια άλλη απορία έχεις πες μου
ευχαριστω και παλι φιλε μου
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
για ποιο λόγο?

In anticipation of my resurrection...