- Οταν προχωράτε σβήνουν οι λάμπες; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ξεκινά με πολύ ενδιαφέρον αυτό το topic....
Να δούμε πως θα εξελιχθεί...
Φίλε Τέρπανδρε,
μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία;
Δηλαδή εάν σου έχει ξανασυμβεί αυτό, σε ποιά περιοχή έγινε,
εάν πρόσεξες τίποτα άλλο (γεωμετρία χώρου...), εάν ένιωθες κάτι, κάποιες μυρωδιές κλπ
![]()
Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...
ΧΜΜΜ...ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ?....
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ?
ΩΡΑΙΑ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΩ...
ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ terpandros..ΕΤΥΧΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ..ΣΕ..ΤΜΗΜΑ... ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ...
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 13/03/2003 19:27:27
ΠΡΟΧΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8:30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΙΚΟ BLACK-OUT ![]()
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΦΙΛΙΚΑ
ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ...?
Που να πηγαίναν άραγε ?
Ήταν τα εικονιζόμενα στην φωτογραφία γιαούρτια;....
ή κάποια άλλα....
Α.Τ.Ι.Γ. (ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ);

![]()
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Edited by - Loucas on 13/03/2003 15:43:15
.και περναει ενας που πηγαινε πατημενος με 200....
κοιτω το φαναρι και ηταν πορτοκαλι...προς το βαθυ... πορτοκαλι...λεω στον αδερφο μου δυνατα που παει ο μαλ....ακας θα τρακαρει...και τρακαρε.... λετε να φταιω εγω...
φοβαμαι να το ξανακανω και να δω αν ηταν τυχαιο..για να μην παρω κανεναν στο λαιμο μου....
σας εχει συμβει ποτε κατι παρομοιο...???
τελικα δεν ξερω τιποτα love for what is comming and forgivness for the past...
ευτυχώς που δεν ήταν ΤΣΑΝΑΚΑΣ...
Γιατί εάν τα φας...πέφτουν βαριά...ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...
![]()
Φίλε Τέρπανδρε,
να επαναλάβω τις ερωτήσεις μου, στο πρώτο μου μήνυμα προκειμένου να έχουμε όλοι μας...ίσως μία καλύτερη εικόνα.
quote:
μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία;
Δηλαδή εάν σου έχει ξανασυμβεί αυτό, σε ποιά περιοχή έγινε,
εάν πρόσεξες τίποτα άλλο (γεωμετρία χώρου...), εάν ένιωθες κάτι, κάποιες μυρωδιές κλπ
Ειδικά την περιοχή των συμβάντων
![]()
λεγεται οτι απο τις πιο ευκολα επηρεαζομενες ενεργειες απο την ανθρωπινη βιο-ενεργεια ειναι η ηλεκτρικη και η μαγνητικη.
πριν απο κατι χρονια, στο σπιτι μου ειμασταν μαζεμενοι καποιοι και διαβαζαμε για καποιες εξετασεις. μια κοπελα καθοταν μπροστα απο ενα τραπεζι με ενα φωτιστικο. εμεις απο πισω σπαγαμε πλακα -εις βαρος της- (πω-πω, τωρα που το λεω ντρεπομαι...) και νιωθαμε αυτη να εχει γινει τουρκος απο τα νευρα της, επειδη φυσικα το καταλαβαινε, ηταν και λιγακι...μαγισσα, μεγαλοσαββατογεννημενη τουλαχιστον. ε, λοιπον, εκει που την ειχαμε κανει ρομπα, εκει στο αποκορυφωμα,
παφ!
εκριγνυεται η λαμπα σε χιλια κομματια...
θα μου πειτε , αυτο ειναι κατι που γινεται, ισως.
παντως τοτε, εκεινη τη στιγμη και με τον τροπο που εγινε,
ειχαμε ολοι μας ανατριχιασει...
συσκευες που λειτουργουν με ηλεκτρικη ενεργεια και μαλιστα αυτες που διαθετουν πολυ ευαισθητα κυκλωματα, επηρεαζονται πολυ απο τη βιο-ενεργεια. να μη μιλησω για την συγκεκριμενη -ιδια κοπελα- που οταν πλησιαζε σε ενα κομπιουτερ αυτο παθαινε ολων των ειδων τις βλαβες -αυτο εξαλλου το ειχαμε κανει ανεκδοτο στην παρεα...
νομιζω οτι σε ολους μας εχει τυχει να παρατηρησουμε ποσο ευκολα μπορει ενα κομπιουτερ να επηρεαστει απο τον ανθρωπο που καθεται μπροστα του.
τωρα, ν αναφερω και κατι τελευταιο, η θα με παρετε με τα "γιαουρτια"?
εχει κανεις σας παιξει το παιχνιδι με τους αναπτηρες?
να στοιχηματιζεις για εναν αναπτηρα που αναβει-δεν αναβει, το αεριο τελειωνει, και να ειναι παντα ενας, ο ιδιος ανθρωπος, που στα χερια του ο αναπτηρας παντα αναβει!
αυτα.
παντως, κατι ακριβως σαν αυτο που αναφερεις φιλε terpandros δε μου εχει συμβει ποτε, ουτε το εχω ξανακουσει. περιμενω να διαβαζω κι αλλα μηνυματα
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
Συνέβαινε παλαιοτέρα ταχτικά, μπροστά στην TV να σβήνει. Όχι μόνο η δικιά μου, αλλά και των άλλων! Δεν χάλαγαν…απλά σβήνανε... ακόμα και σε βιτρίνες…σαν στεκομουν μπροστά τους.
Κράτησε δυο τρία χρόνια αυτό…. Ακόμα και τώρα…. μα πιο σπάνια….
Δεν το θεώρησα ποτε κατι σπουδαίο…
Δεν είμαι σαββατογεννημένος!
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣ8ΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΡΑΙΟΚΑΤΟΙΚΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ. ΟΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Π.Χ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Η ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"