- ΠΕΡΙ...ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ. - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Μια γενναιόδωρη αγάπη έχει πάντα φυλαγμένη τη διαθήκη της
τα δάκρυα στο κλάμμα της ψυχής, μου λένε την αλήθεια,
όμως δεν αντικατοπτρίζονται εξωτερικά
και έτσι ο εαυτός μου δεν φαίνεται που κλαίει.
με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
λειτουργεισουν οι αισθησεις αν δεν νιωσεις τι εκπεμπει ο αλλος παλι πλανη θα ειναι.
Νομιζω οτι το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μην επενδυουμε
συναισθηματικα σε κατι αγνωστο και να αξιοποιουμε αυτη την αλληλεπιδραση στον βαθμο που της ανηκει.
Φιλικα
Cheer up..worst is yet to come
ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
quote:
ΣΕΜΙΝΑ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΚΟΥΦΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΙΣΩΣ.
ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
Έτσι είναι καλή μου..αλλά η "δύναμη" δεν είναι πάντα εμφανής!
Καλό μεσημέρι
Μια γενναιόδωρη αγάπη έχει πάντα φυλαγμένη τη διαθήκη της
quote:
nst:
Νομιζω οτι το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μην επενδυουμε συναισθηματικα σε κατι αγνωστο και να αξιοποιουμε αυτη την αλληλεπιδραση στον βαθμο που της ανηκει
ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ.
Θα επενδύσουμε κάποιες φορές σε κάτι άγνωστο ΠΟΣΕΣ? 1-2-3-4 θα πατήσουμε πεπονόφλουδες και στο τέλος θα καταλάβουμε οτι θα πρέπει να είμαστε πολύ πιό προσεκτικοί πάνω σε τέτοια θέματα
quote:
ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ.
Για κάνε μια προσπάθεια να την γνωρίσεις κι εσύ. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου αποκαλύψει. Ασφαλώς, αρχίζοντας πρώτα... με την δική σου.
Deva Parinito
Edited by - Deva_Parinito on 20/06/2005 13:17:51
Ενίοτε τρομάζουν.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]