- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Σας έπιασε το καλοκαιράκι από τώρα και σκορπίσατε ή συμβαίνει κάτι;
Νιώθω μία μοναξιά...

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
O.k., δεν ξέρω τί συμβαίνει αλλά όσο πάμε και λιγοστεύουμε!Σας έπιασε το καλοκαιράκι από τώρα και σκορπίσατε ή συμβαίνει κάτι;
Νιώθω μία μοναξιά
Μπα νωρίς είναι ακόμα για το καλοκαιράκι μάλλον οι περισσότεροι είναι φορτωμένοι
απ τις εργασίες τους Αυτή την περίοδο .
quote:
Μπα νωρίς είναι ακόμα για το καλοκαιράκι μάλλον οι περισσότεροι είναι φορτωμένοι
απ τις εργασίες τους Αυτή την περίοδο .
Όπως εγώ![]()
Η γραφειοκρατία καλά κρατεί, αύριο έχουμε και σύλλογο τριμήνου(τι χαρά
, πλέω σε πελάγη...βάλτε εσείς τη λέξη, πάντως ευτυχίας δεν είναι
, φυσικά είπε η Δ/ντρια να ξεκινήσουμε πρωί για να τελειώσουμε γρήγορα, ε ναι μη μας πιάσει πάλι βράδυ με το σύλλογο, μόνο απόγευμα! γκρρρρ!
Μας βλέπω να πηγαίνουμε με ταπεράκια στη δουλειά αύριο.Γκρίνιαξα πάλι το ξέρω, αλλά φίλοι μου τι να κάνω;
Εγώ ζωγράφος είμαι, και αυτή η κυρά γραφειοκρατία είναι πολύ "ξενέρωτη" μου κάθεται στο στομάχι, δεν μου κάνει για μοντέλο, δεν με εμπνέει.
Καληνύχτα και καλή ξεκούραση σε όλους ![]()

Άντε υπομονή, μια μερούλα έμεινε ακόμα και μετα αραλίκι….![]()
quote:
Keraynos-Εγώ ζωγράφος είμαι, και αυτή η κυρά γραφειοκρατία είναι πολύ "ξενέρωτη" μου κάθεται στο στομάχι, δεν μου κάνει για μοντέλο, δεν με εμπνέει.
Μην ανησυχείς κεραυνέ, στέλνω ενισχύσεις για να περιποιηθούν την ξενέρωτη … γραφειοκρατία….

Όντως, μια μέρα απέμεινε για να έρθει το Σαββατοκύριακο.
Για κανένα μήνα ακόμη περίπου το Σαββατοκύριακο για μένα δεν θα είναι τόσο ευκαιρία ξεκούρασης όσο τακτοποίησης διαφόρων εργασιών αλλά δεν πειράζει... ![]()
Το internet εδώ στην δουλειά σέρνεται και σα να μην φτάνει αυτό κολλάει και μου κλείνουν ξαφνικά όλα τα παράθυρα.
Ελπίζω σήμερα να φανώ πιο τυχερός. ![]()
quote:
Εγώ ζωγράφος είμαι, και αυτή η κυρά γραφειοκρατία είναι πολύ "ξενέρωτη" μου κάθεται στο στομάχι, δεν μου κάνει για μοντέλο, δεν με εμπνέει.
Εγώ ζωγράφος δεν είμαι αλλά κι εμένα η γραφειοκρατία με τρελαίνει... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Από την δευτέρα ξεκινάνε οι εξετάσεις στην σχολή μου...
Άρα ο πλέον ριγμένος είμαι εγώ...
Δεν πειράζει - Παρασκευή σήμερα...
Και αύριο ξεκινάει άλλη μέρα...

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Επιτέλους Σαββατοκύριακο
Ώρα για απογευματινά καφεδάκια
...Και όχι μόνο ![]()