ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η Γη ΔΕΝ κινείται - Τα θρησκευτικά ψέμματα της "Επιστήμης" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η Γη ΔΕΝ κινείται - Τα θρησκευτικά ψέμματα της "Επιστήμης" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χρίστος Έλ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/05/2013, 09:27:32
quote:

Χρίστος Έλ
quote:

[quote]
Δεν κινούνται όλα τα ουράνια σώματα στο κενό του διαστήματος;

Το ίδιο δεν ισχύει για τη γη, ή επειδή πατάμε πάνω της αποκτά άλλες δυνάμεις;

ΥΓ: Και 1 εκ χλμ μακριά να είναι ο ήλιος (150 φορές πιο κοντά απ'ότι «λέει η επιστήμη») θα πρέπει να τρέχει με 400.000 χλμ την ώρα για να καλύψει την απόσταση.
Οι υπόλοιποι πλανήτες βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη γη ή γύρω από τον ήλιο;

Ναι, και για την Γη ισχύει. Στο διάστημα δεν έχει σημασία η μεγαλύτερη και η μικρότερη μάζα. Είτε χονδρός είσαι είτε αδύνατος, πετάς ανάλαφρα σαν πουλάκι.

Το ότι δεν πιστεύω στην βαρυτική δύναμη, δεν σημαίνει πως δεν πιστεύω στις ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις.

Όπως βλέπω από την Γη που βρίσκομαι, τα πάντα βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την Γη.

28/05/2013, 09:35:33
Και θα με ρωτήσεις γιατί αιωρούνται. Μήπως επειδή δεν υπάρχει βαρύτητα;
Όχι επειδή δεν υπάρχει βαρύτητα(στην οποία άλλωστε δεν πιστεύω), αλλά επειδή δεν υπάρχει πίεση. Μετά το τελευταίο στρώμα της Ατμόσφαιρας η πίεση είναι μηδέν.

28/05/2013, 10:20:00
Ας εξετάσουμε 2 Ορφικούς Ύμνους χωρίς τα γυαλιά του ηλιοκεντρισμού ή του γεωκεντρισμού.

Έπειτα ας σκεφθούμε
1)ποιος είναι το αρσενικό και ποιά το θυληκό στον Ηλιοκεντρισμό και στους Ορφικούς Ύμνους αντίστοιχα;
2) ποιος ευθύνεται για τις εποχές στους Ορφικούς Ύμνους, η Γη Ή ο Ήλιος;

Με το ζόρι Ηλιοκεντριστές οι Ορφικοί και οι αρχαίοι Έλληνες δεν γίνεται! Ή μήπως αυτά τα κείμενα είναι εβραϊκά και όχι ελληνικά; Αν έχει κανείς τα αυθεντικά ελληνικά ηλιοκεντρικά κείμενα ας μου τα στείλει

kondorasΜέλος
28/05/2013, 14:02:01
Χρίστος Έλ

quote:
Ναι, και για την Γη ισχύει. Στο διάστημα δεν έχει σημασία η μεγαλύτερη και η μικρότερη μάζα. Είτε χονδρός είσαι είτε αδύνατος, πετάς ανάλαφρα σαν πουλάκι.

Αφού λοιπόν τα πλανητικά σώματα διαγράφουν τις τροχιές τους πετώντας ανάλαφρα σαν πουλάκια, κινούμενα στο κενό (με τα δικά σου λόγια), γιατί περιμένεις να σε χτυπήσει το αεράκι των 1700 χλμ/ώρα σε περίπτωση που κινείται και η γη;

quote:

Όπως βλέπω από την Γη που βρίσκομαι, τα πάντα βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την Γη.

Και όταν ξεκινάς με το αυτοκίνητο, το σπίτι σου μαζί με τη γυναίκα σου που σε αποχαιρετάει, φαίνονται να κινούνται προς τα πίσω σου. Είναι περίεργο όμως γιατί η γυναίκα σου ορκίζεται ότι αυτή δεν κινείται, ΕΣΥ είσαι αυτός που φεύγεις. Αλλά δε βαριέσαι, απόγονος της Εύας είναι, τί να ξέρει κι αυτή;
Τελικά είσαι εσύ το κέντρο του κόσμου;

28/05/2013, 15:57:53
quote:

Χρίστος Έλ

quote:

Αφού λοιπόν τα πλανητικά σώματα διαγράφουν τις τροχιές τους πετώντας ανάλαφρα σαν πουλάκια, κινούμενα στο κενό (με τα δικά σου λόγια), γιατί περιμένεις να σε χτυπήσει το αεράκι των 1700 χλμ/ώρα σε περίπτωση που κινείται και η γη;

quote:

Και όταν ξεκινάς με το αυτοκίνητο, το σπίτι σου μαζί με τη γυναίκα σου που σε αποχαιρετάει, φαίνονται να κινούνται προς τα πίσω σου. Είναι περίεργο όμως γιατί η γυναίκα σου ορκίζεται ότι αυτή δεν κινείται, ΕΣΥ είσαι αυτός που φεύγεις. Αλλά δε βαριέσαι, απόγονος της Εύας είναι, τί να ξέρει κι αυτή;
Τελικά είσαι εσύ το κέντρο του κόσμου;

Μου την έφερες. Μπερδεύτηκα και εγώ. Από την μια είπα πως η Γη περιβάλλεται από την Ατμόσφαιρα και από την άλλη πως τα ουράνια σώματα κινούνται στο κενό δίχως πίεση. Φαίνεται πολύ αντιφατικό αυτό που είπα.

Πρώτον, δεν πιστεύω ότι η Γη κινείται. Έπειτα μια ξέφρενη κίνηση θα επηρέαζε τους μέσα, όχι τους απ'έξω. Εκείνους που είναι μέσα στην ατμόσφαιρα. Τα περί μη σημασίας μεγάλης και μικρής μάζας στο διάστημα, τα ανέφερα λόγω της θεωρίας της βαρύτητας που δεν δέχεται πως ένα σώμα με μικρότερη μάζα μπορεί να υπερισχύσει και να τραβήξει ένα σώμα μεγαλύτερης μάζας. Στο διάστημα ο χοντρός δεν έλκει τον αδύνατο.

/////

Αν η Ατμόσφαιρα περιστρεφόταν, τότε η ατμοσφαιρική πίεση σε κάθε γεωγραφικό πλάτος θα διέφερε, όπως απαιτεί η θεωρία της περιστροφής. Όμως είναι η ίδια - 1 atm! Η πίεση μεταβάλλεται μόνο ανάλογα με το ύψος. Και η πλάκα είναι πως με την συσκευή του Πιτότ(πως τον λένε) η διαφορά στατικής(θερμική ενέργεια του αέρα) και δυναμικής(κινητικής ενέργειας) πίεσης, μια ήσυχη ημέρα που υποτίθεται πως ο Αέρας σπιντάρει σαν 1000 τυφώνες χωρίς να το καταλαβαίνουμε, είναι μηδέν! Με αυτήν την συσκευή μπορούμε να μετρήσουμε πραγματικά την ταχύτητα και να δούμε τί είναι αληθινό και τί ψευδαίσθηση (Μου φαίνεται πως ο αριθμός που εκφράζει την ταχύτητα λέγεται αριθμός Μαχ).

Εγώ λέω να πάμε στους πόλους όπου η Γη δεν περιστρέφεται για να γλυτώσουμε.

28/05/2013, 16:32:11
Ξέχασα την ερώτησή σου. Σκέφτηκα να κάνω πλάκα και να σου απαντήσω ως εξής:ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΆΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ.

Αλλά μια τέτοια απάντηση θα έδινε μάλλον κάποιος αλαζόνας επιστήμονας. Βέβαια δεν θα το έλεγε ευθέως αλλά θα το υπονοούσε με σοβαροφανή τρόπο.

Όχι λοιπόν. Δεν είμαι το κέντρο του κόσμου γιατί είμαστε παιδιά της Ρέας, αλλά βρίσκομαι στο κέντρο του κόσμου. Το σπίτι μας η Γη, η Εστία είναι το κέντρο του κόσμου.

Τί γεννιέται μετά το Χάος(δηλαδή το απύθμενο χάσμα); Ένα μέρος για να πατήσεις με ασφάλεια, η Γη!

Την Γη μόνο ο Ποσειδώνας μπορεί να ταρακουνήσει.

28/05/2013, 17:15:56
Τώρα αν οι περισσότεροι δέχονται πως η αλήθεια είναι εκείνη που βλέπουμε στα video που φτιάχνουν με υπολογιστή(όπου οι πλανήτες ακολουθούν λαχανιασμένοι τον Ήλιο κάνοντας σπιράλ κινήσεις στο Χάος, όπου βλέπουμε απομακρυσμένους "ψηφιακούς" γαλαξίες), αυτό είναι άλλο θέμα.

Εμένα τα εντυπωσιακά εφέ δεν με πείθουν, ούτε οι ταινίες δισεκατομμυρίων.

Η συμβουλή μου: Come back to reality! Κλείστε την τηλεόραση, κλείστε το pc. Δείτε τον κόσμο όπως τον ζείτε.

28/05/2013, 18:53:36
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

πότε θα σταματήσει η ρύπανση;

30/05/2013, 20:01:35
Λάθος και διόρθωση.

Η γωνία εκτροπής (ή παρέκκλισης) δεν υφίσταται για ένα περιφερόμενο, αλλά μόνο για ένα περιστρεφόμενο σώμα.

Γιατί όταν πρόκειται για περιφερόμενο σώμα, ο παρατηρητής θα το δει από το σημείο εκκίνησής του ως το τελικό σημείο, να κινείται σε μια κατεύθυνση. Για τον Ήλιο, η γωνία παρατήρησης είναι 180 μοίρες χωρίς σημείο στροφής.

Η γωνία εκτροπής αναφέρεται στο σημείο από το οποίο το αντικείμενο φαίνεται να κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση και αυτό ισχύει μόνο εάν βρισκόμαστε σε περιστρεφόμενο σύστημα. ΠΟΤΕ όταν είμαστε πραγματικά στάσιμοι και ένα αντικείμενο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και όχι φαινομενικά, περιφέρεται.

Lock_SmithΜέλος
01/06/2013, 01:23:29
Καλημέρα.

Με κόλησες τώρα, δε είμαι σίγουρος το τι πρέπει να σου πω.
Αναρωτιέμαι...αν μας ειρωνεύεσαι ή αν πραγματικά έχεις σαλτάρει.
Κάτσε να τα πάρουμε απο την αρχή, ένα ένα.

quote:
Επιστήμη σημαίνει γνώση. Πολλοί συγχέουν την επιστήμη με τις πεποιθήσεις που επικρατούν στην κοινωνία

Οι πεποιθήσεις της κοινωνίας πρέπει να στηρίζονται στην επιστήμη η οποία όπως λες κι εσύ σημαίνει γνώση, εφ' όσον ΕΣΥ ο ίδιος λες οτι η επιστήμη σημαίνει γνώση άρα ό,τι δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο είναι πλάνη.
Επομένως η κοινωνία πρέπει να στραφεί στη γνώση και όχι στην πλάνη.

Πάμε παρακάτω.

quote:
Κανείς δεν έχει κοιτάξει ποτέ το σύμπαν πέρα από τον Θεό.

Ποιό είναι το σύμπαν πέρα απ' τον Θεό? Εγώ νόμιζα οτι ο Θεός είναι παντού, υπάρχει σύμπαν που είναι πέρα απο τον Θεό? Αυτό είναι βλασφημία.

quote:
νομίζει ότι το κοιτάει αυτός που βλέπει την φωτογραφία στο τάδε επιστημονικό περιοδικό.

Δε τα συμπαθείς τα επιστημονικά περιοδικά ε?
Η αλήθεια είναι οτι έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στα κατηχητικά, έχουν κόψει οι δουλειές ε?
Κοίτα τι θα κάνεις, θα φτιάξεις ένα περιοδικό που θα το ονομάσεις "Τάδε", θα προσλάβεις έναν γραφίστα-αγιογράφο και θα τον βάλεις να ζωγραφίσει διάφορες εικόνες του σύμπαντος με τον Ιησού στο κέντρο.
Στη λεζάντα θα γράφεις "Ιδού τι κατέγραψε ο δορυφόρος μας".
Αν δε βρεις γραφίστα...πάρε έναν μπετατζή που να πιάνει το χέρι του τέλος πάντων ρε παιδί μου.
Ά να μη ξεχάσω, αν θέλεις ποικιλία στο περιοδικό βάλε......ξέρω γω, τίποτα διαφημίσεις με εκλησιαστικά είδη, γραφεία τελετών...τέτοια πράγματα.

quote:
Ο κόσμος δεν γνωρίζει πως οι κινήσεις της Γης δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν άμεσα ως γεγονός.

Ενώ εσύ ως ημίθεος και κάτοχος της γνώσης του Θεού...μπορείς να ανεραίσεις την κίνηση της γης μέσα απο το site www.μη_πλανάσθαι.com
Είστε πολύ ωραίος τύπος κύριέ μου, (εγώ πιστεύω οτι αυτή η διαφήμιση σου την έκανε τη ζημιά).

quote:
Δεν έχω πρόβλημα με τους ηλιοκεντριστές χριστιανούς, αρκεί μόνο να σκεφθούν ότι το ηλιοκεντρικό σύστημα είναι ένα αθεϊστικό σύστημα που χτίστηκε παρέα με την θεωρία του Μπινγκ Μπανγκ και της Εξέλιξης, με στόχο τί άλλο; Να πλήξουν τον Χριστιανισμό και να μας πουν πως είμαστε ένας ακόμη πλανήτης. Μην πλανάσθε.

Χρίστο Ελ, μη τους πετάξεις ζωντανούς στη πυρά τους φουκαράδες τους Ηλιοκεντριστές Χριστιανούς που ΤΟΛΜΗΣΑΝΕ να παρακούσουν τα ιδεώδη σου.
Ναι αγόρι μου έχεις δίκιο, όλη η ανθρωπότητα που προοδεύει και δαπανά δις εκατομμύρια χρήματα για διαστημόπλοια και επιστημονική έρευνα έχει έναν και μοναδικό σκοπό, να πλήξει τον Χριστιανισμό.

Έτσι όπως πας φιλαράκο θα πάρεις και το "δωράκι"...

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!