ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η φτώχεια πνίγει την Ελλάδα.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Η φτώχεια πνίγει την Ελλάδα.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ARXHGOS MASAI62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
30/01/2004, 16:12:15
Η φιλη Οστρια ,λοιπον, εδωσε τον ανεμο πλευσης για το σημαντικο(εσωτεριστικο)θεμα....
...ειχα αναφερθει πιο πριν στην ομοιοτητα που διακρινω(συμφωνουν και καποιοι φιλοι μου με αυτο...) μεταξυ του Αλεξανδρου και του Μορισον...

με αυτη τη βαση και με στοιχεια που ηδη μ'εχουν διαπερασει θα μπορουσα να βρω τα κοινα τους σημεια... πιστευω πως οσοι δεν συμφωνουν (επειδη δεν ακουν μουσικη γενικα αλλα μοναχα καποιο ειδος της...)δεν θα μπορουσαν να συμμετεχουν σε μια ερευνα τετοιας πλευσης.
Πολυ απλα γιατι δεν ανοιχτηκε ενα ακομη θεμα ανουσιων αντιπαραθεσεων οπως καναμε στο σχολειο:...."εγω ποπ εσυ μεταλ...ας μαλωσουμε!"
μα ισως για να βρεθουν μεσα απο τα κοινα ερεθισματα μας ολα εκεινα τα στοιχεια που θα φωτησουν ετουτη την επιταφια επιγραφη ....

(δεν συμφωνω με την περιπαιχτικη σταση καποιων "φιλων" μοναχα για να υπαρξει διασπαση..../εχει γινει τοσο προβλεπομενο και βαρετο...βρειτε αλλο τρικακι.../το θεμα ειναι μεσα απο μια εναρμονηση να βρεθει η ακρη του μητου του θεματος...)

"Ο Αλεξανδρος της ψυχεδελειας..." ....ειναι ο τιτλος που βαφτιζω το τοπικ ....ευχομαι να συντηχησει το αυτο..και μεσα σας...

....people r strange,
when u r stranger....

...the soul of the rose...

Edited by - ΑΤΜΑ on 30/01/2004 16:27:35

beyondΜέλος
31/01/2004, 15:35:10
O JIM HTAN ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΙΓΟΝ ΑΚΡΑΙΟΣ..ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΥΝΙΚΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟ,ΤΙ ΛΕΤΕ ?

ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ,ΕΤΣΙ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ..

"Cancel my subscription to the Resurrection
Send my credentials to the House of Detention
I got some friends inside.....

Before I sink
Into the big sleep
I want to hear
I want to hear
The scream of the butterfly...

Music is your only friend
Until the end
Until the end
Until the end!...."

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

Edited by - beyond on 31/01/2004 15:36:56