ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΜΙΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ (ΙDEA FROM KSENITIA...) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΜΙΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ (ΙDEA FROM KSENITIA...) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

CYBERMASTER28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/01/2005, 23:30:24
CYBERMASTERΜέλος
17/01/2005, 23:51:45
ΕΛΑ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ....
ΚΥΡΙΕ ΛΟΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ.....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΗΜΟΝΗΣΙΑ ΜΕ JUNK KAI ZADOK ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ...
ΤΕΣΠΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΡΙΛ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 1900 ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.....
Α ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΞΕΝΙΤΙΑ....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

18/01/2005, 00:10:51
Αν ήμουν Admin για μια μέρα, θα έκλεινα "reserve" μια ψυχιατρική κλινική και θα "κερνούσα" μερικούς ένα ηλεκτροσόκ ή μια λοβοτομή για να ξεκολλήσουν...

quote:

Κάτι μου λέει οτι θα έχουμε σύντομα κοντά σας τη συνέχεια (sequel) της ταινίας "Την κατάρα μου να΄χεις Νο 2".

Σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τον σεναριογράφο... υπάρχουν αλλαγές στο σενάριο... κόψαμε το ρολάκι σας...

Η παραγωγός και σκηνοθέτης.
The She Mantis... in mania

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
ksenitiaΜέλος
18/01/2005, 02:32:27
Ωωωωωω τι εκλπηξη!!!! Ευχαριστω Cybermasterako!
Εγω αν ημουν Aντμιν για μια μερα, θα εκανα μια γενικη καθαριοτητα στα πατωματα, να καθαρισω το χωρο απο σκουπιδακια και σκουλικακια μικρα και μεγαλα. Θα εφερνα πισω τον νουγκου (λαλαλα) μιας και μ´ αυτον τουλαχιστον ειχε ενδιαφερον (!!!) η εξελιξη της συζητησης (....). Γελαγες βρε παιδι μου. Αααα, επισης θα εβαζα κι εγω ενα νεο κουμπακι, αυτη τη φορα με το σημα Χ, που δηλωνει "ακαταλληλο για κακους". Και ισως να περνανε μυρωδια αυτοι οι μιζεροι που απο δω πανε κι απο κει ερχονται. Ετσι, στα τοπικ με το σημα Χ θα γινοταν ενας ουσιαστικος διαλογος (???). Ουφ. Συνεχισε αγαπητε Cybermaster. Γιατι αμα γραψω αλλα, θα πεσει λογοκρισια απο τους.... αναμαρτητους....που δεν κρατουν κανενα λιθαρακι....
Φιλια απο την αλλη ακρη.

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

PHILOSOFOS-1Μέλος
18/01/2005, 04:12:23
εγω παντως αν ημουν admin

θα σας εξαφανιζα αποκληρωνα διαλουσα τεμαχιζα ηλεκτροκολουσα

ξεκολουσα απο ολες τις μητρικες πλακες και τσιπακια που εχετε

στην μνημη σας ετσι για να μην μπορειτε να μου κανετε τιποτα!

και γενικα θα σας εκανα να αισθανεστε τοσο ομορφα που δεν θα

θελατε να με ξαναδειτε οτι ειπα δεν ισχυει γιατι δεν θελω

ποτε να γινω admin γιατι το να εξουσιαζεις καποιους ειναι

βαρυ φορτιο και δεν το αντεχω !!!

προς το παρον σας χαιρετω
ναστε ολοι καλα πλακα εκανα μην θυμωσετε παλι και με βριζετε!!

gh

KrisnnaΜέλος
18/01/2005, 06:25:25
Η μιά μέρα δέν λέει Τίποτα
Άν ήξερα οτι ήμουνα Σήμερα και την Αυριανή μέρα δέν ήμουνα λογικό ήταν να αδιαφορούσα. Πάντως η δουλειά του Admin είναι εξαιρετικά δύσκολη και θα την απευχόμουνα. Κατα τα άλλα προτεραιότητα θα έδινα στο Κλείδωμα των θεμάτων που δημιουργούν μεγάλες αντιθέσεις και έντονους καυγάδες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

18/01/2005, 10:06:37
Απορία !

Και γιατί να γίνω Admin για μια μέρα στο esoterica και να μη γίνω Admin σ’ ένα Forum δικό μου για όσο θέλω ;

Αφού είμαι εδώ αποδέχομαι και τον υπάρχοντα ιδρυτή και τους νόμους που έχει θεσπίσει για τη λειτουργία του χώρου, αν δεν μ’ αρέσει την κάνω με ελαφρά ….

Υ.Γ. Γειτόνισσα μη μου βάζεις ιδέες !!!!!!! Άκου εκεί λοβοτομή !!! Ρε λες ;;;

18/01/2005, 14:02:38
quote:

Υ.Γ. Γειτόνισσα μη μου βάζεις ιδέες !!!!!!! Άκου εκεί λοβοτομή !!! Ρε λες ;;;

The She Mantis... in mania

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…