- ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΜΙΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ (ΙDEA FROM KSENITIA...) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Λεω να ανοιχτει ενα τοπικ παρομοιο με το "Πινακας ανακοινωσεων" του αγαπητου Ραμογλου, που να εχει τιτλο "Αν ησουν αντμιν για μια μερα, τι θα εκανες?"
Ας σταματησει ο καθενας να ασχολειται με τη ζωη των αλλων, παρακαλω. Λιγο σεβασμος δεν βλαπτει...
ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΔΡΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΟΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΞΕΝΙΤΙΑΣ....
ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.....
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ CYBERMASTER ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Ε αν ήμουν Αντμιν για μια μερα μονο...σε μια μέρα τι μπορει να κάνει κανείς;...Θα κανα την παπια, τον κινέζο, άντε και κανα στρηπτίζ αν επιμενατε πολύ!...
1900 Almighty

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
όχι κι όλα αγαπητέ!
μόνο την "μάσκα" ![]()
G.
α, και για να απαντήσω κιόλας....
θα έκανα να ήμουν admin και τις υπόλοιπες μέρες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Και για να απαντήσω : Θα έκλεινα το site και θα πήγαινα για καφέ. ![]()
Edited by - Δημήτρης on 17/01/2005 20:46:41
Εγώ πάλι CYBERMASTER, αν ήμουν για μια μέρα ADMIN, θα φρόντιζα για το κοινό καλό. Θα ενσωμάτωνα στα Forums ενα λεξικό αυτόματης ορθογραφίας, όπως το Τ9 στα κινητά τηλέφωνα για όσους γνωρίζουν. Έτσι όλοι μας θα κατανοούσαμε απόλυτα τα όσα γράφεις, χωρίς να καταβάλουμε προσπάθεια. Προυπόθεση βέβαια φίλε μου είναι να πατάς όλα τα πλήκρα που απαιτεί μια λέξη.
Επίσης θα απενεργοποιούσα όλους τους λογαριασμούς και θα σε άφηνα μόνο σου με τον φίλο Junk και τη Zadok , για να βάλεις μυαλό.![]()
Σοβαρά πάντως αν γινόμουν ADMIN για μια μέρα...ειλικρινά θα δήλωνα παραίτηση! Προτιμάω να τα χώνω. Είναι πιο δύσκολο να τα ακούς. ![]()

I 'm Big in Japan!!
Εφ όσον κάνει τον κόπο, να σκεφτεί ΠΩΣ θα τον προσβάλλει, και να αφιερώνει τόσο χρόνο να ψάχνει σε βιβλιογραφία φράσεις, κείμενα και φωτογραφίες, ΣΙΓΟΥΡΑ θα μπορεί να αφιερώσει αντί για ΩΡΕΣ για να κάνει πόλεμο, έστω δέκα λεπτά και μιλήσει ανοιχτά, ΤΙ είναι αυτό που τον/την διεγείρει τόσο.
Οπότε, αν ήμουν admin για μια μέρα, ή θα έβγαιναν κάποια βαθιά καταχωνιασμένα αισθήματα έχθρας και μίσους στην επιφάνεια και ίσως και θα εξανεμίζονταν, ή θα διαπίστωνα οτι δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας και σύμπνοιας στους εκλεκτούς που γνωρίζουν τα μηνύματα και τις αξίες του εσωτερισμού.
Ούτως ή άλλως, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα διαφαινόταν, οτι δεν διαφέρετε και πολύ από τους άλλους, αυτούς που χλευάζετε και σνομπάρετε. Μέχρι τώρα κάνετε αυτό που λέει η ksenitia στο τέλος.
Χαίρεστε όταν ταπεινώνετε τον άλλον. Άρα δεν μπορεί να είστε και πάρα πολύ ... πλούσιοι (σε πνεύμα, εννοείται)
Το τολμάτε το πείραμμα ?
* * * Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
quote:
Ιζνογκούντ.. εμμ.. Galadriel ήθελα να πω σε βλέπω πολύ φιλόδοξη.. Admin στη θέση του Admin!
και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε ? !!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όλες μου οι φιλοδοξίες σ'αυτή την ζωή εξαντλούνται σ'αυτό !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
άστα να πάνε αγαπητέ.... άμα κερνάς θα έρθω κι εγώ μαζί σου για καφέ...
Galadriel of Galadhrim

quote:
Εγώ πάλι CYBERMASTER, αν ήμουν για μια μέρα ADMIN, θα φρόντιζα για το κοινό καλό. Θα ενσωμάτωνα στα Forums ενα λεξικό αυτόματης ορθογραφίας, όπως το Τ9 στα κινητά τηλέφωνα για όσους γνωρίζουν. Έτσι όλοι μας θα κατανοούσαμε απόλυτα τα όσα γράφεις, χωρίς να καταβάλουμε προσπάθεια. Προυπόθεση βέβαια φίλε μου είναι να πατάς όλα τα πλήκρα που απαιτεί μια λέξη
Φίλε logo .. ξέρεις καλο θα είναι να μην βγάζουμε στη φόρα κάτι που μειονεκτεί κάποιος.. Πολλοι είναι ανορθόγραφοι και σχεδόν σπανίως κάποιος το παρατηρεί δημοσίως.. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα.. οσο μπορεί γράφει .. εστω και κεφαλαία.. ..![]()
quote:
και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε ? !!!
Α.. βρε ξωτικούλα τσιμπάς..
quote:
όλες μου οι φιλοδοξίες σ'αυτή την ζωή εξαντλούνται σ'αυτό !
Μα τι περισσότερο θα μπορούσε να θέλει κάποιος απ’ αυτή τη ζωή!
quote:
άστα να πάνε αγαπητέ.... άμα κερνάς θα έρθω κι εγώ μαζί σου για καφέ...
Έχω γενέθλια σε λίγες μέρες.. σε κερνάω και μια τούρτα αν θέλεις..![]()
![]()
δεν έχω κι εγώ δικαίωμα να πιω έναν καφέ ? ![]()
foreverg

ΤΟΥΡΤΑ?
αλήθεια το λες?
μου το υπόσχεσαι?
(όχι στο κεφάλι ελπίζω
)
αααχ...! αυτό είναι! τι υπέροχους φίλους αποκτάει κανείς όταν μπορεί να πει ευθαρσώς :
I LOVE ESOTERICA !
G.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
Για να μη παραπονιέσαι κερνάω και καφέ και τούρτα!
Θα με αφήσει ταπί και ψύχραιμο το ξωτικούλι!
justCallMe!
για το ψύχραιμος μην είσαι και τόσο σίγουρος ![]()
G.
quote:
για το ψύχραιμος μην είσαι και τόσο σίγουρος
Αχμ... αδιάφορος... ίσως ... ????
(Προς τους κκ τεχνικούς διαχειριστές του παρόντος.
Μήπως μπορείτε να μας εκχωρήσετε και ένα εικονιδιάκι (smiley) που να χασμουριέται αδιάφορα για να το χρησιμοποιώ σε αυτού του τύπου τις δηλώσεις ???)
Παρακαλώ, το εικονιδιάκι που σας ζήτησα... ???