- Θεραπεύστε με Βιοενέργεια. (και άλλους τρόπους) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τη μετάδοση της γνώσης σου σε όλα τα μέλη.Πραγματικά με τις πληροφορίες σου εκτός του οτι βοηθάς, δείχνεις και την ποιότητα του χαρακτήρα σου,ένα άτομο με το οποίο αξίζει να μιλήσει έστω και για μια φορά κανείς.Δεν κολακεύω ποτέ-το σιχαίνομαι.Είμαι στη ζωή μου ειλικρινής.
Θα το εφαρμόσω στον εαυτό μου και σύντομα θα σου πω τα αποτελέσματα.Εύχομαι καλή επιτυχία και σε οποιον αλλο θελήσει να το κάνει.
Βρίσκομαι σε μία περίοδο εξετάσεων για το Παν/μιο.Λόγω αυτων διέκοψα για 1,5 μήνες το χορό μου,ο οποίος μου λείπει όσο τίποτε αλλο στη ζωή μου αυτή τη στιγμή.Δυστυχώς δε μπορω να κανω κατι γι'αυτο,μέχρι να τελειώσει η βεβαρυμένη μου εξεταστική.Ομως μου είναι δύσκολο να συγκεντρωθω στη μελέτη μου,γιατι αισθανομαι οτι δε ζω-ειμαι ανελεύθερος μέσα σε ένα καλούπι,χωρίς να εχω επιλογή.Θα μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό?να εφαρμόσω την τεχνική αυτή σε καποιο συγκεκριμένο σημείο,ίσως της κεφαλής?
Ευχαριστω εκ των πρωτερων,
κι αφιερώνω σε όλους...
Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...
quote:
ΜΟΡΦΕΑ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ?`Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ?
Δεν έχει καμιά σημασία Κάτια σε τι χώρο ή σε τι περιβάλλον γίνεται, είναι παντού το ίδιο, ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην διοχέτευση μεγαλύτερης ποσότητας ενέργειας, όπως το να ακούς χαλαρή μουσική και φυσικά εντάξει μπορείς να βάλεις και αιθέρια έλαια κ.λ.π. Αλλά τίποτα απο αυτά δεν είναι απαραίτητο για την διοχέτευση της ενέργειας. Απλά μετά απο κάθε θεραπεία καλό είναι να πίνεις κι εσύ και ο δέκτης ένα ποτηράκι νερό (εμφιαλωμένο κατά προτίμηση)
quote:
ΜΟΡΦΕΑ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ?`Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ?
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου dancing verum για τα καλά σου λόγια, χορευτής ε; Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το ίδιο είχα πάθει εγώ ότν είχα αφήσει για 6 μήνες τις πολεμικές τέχνες που έκανα. Είναι πολύ σκληρό.
Ο άνθρωπος είναι γεννημένος θεραπευτής, απλά δεν ξέρει αυτές του τις δυνατότητες. Κάποιοι λοιπόν που το ανακάλυψα αυτό θέλουν να το κρατούν για τον εαυτούλη τους για να τα οικονομούν... με το παραπάνω!
Διαφωνώ απόλυτα με αυτήν την τακτική και επειδή κάνω βιοενέργεια 8 χρόνια τώρα πάντα ήθελα να την διαδώσω αυτήν την μέθοδο σε όσους περισσότερους μπορούσα γιατί έχω δει τόσα θαύματα με αυτήν την ενέργεια που είναι έγκλημα να μην την ξέρουμε όλοι μας. Εξάλλου η γνώση μας δίνεται για να την δίνουμε. Εγώ θα σας παρακαλούσα όποιος θέλει και δει αποτέλέσματα με την τεχνική αυτή να την διαδώσει και σε άλλους.
Δεν θέλω με κανέναν τρόπο να φανώ... ο ήρωας, ο αλτρουιστής γιατί κι εγώ έχω τα δικά μου πιστεύω και ίσως έχω τους προσωπικούς μου λόγους που το κάνω. Πιστεύω πως είναι μια υπηρεσία στην ανθρωπότητα και πιστεύω πολύ στον νόμο της ανταποδοτικής δικαιοσύνης.
quote:
Ομως μου είναι δύσκολο να συγκεντρωθω στη μελέτη μου,γιατι αισθανομαι οτι δε ζω-ειμαι ανελεύθερος μέσα σε ένα καλούπι,χωρίς να εχω επιλογή.Θα μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό?να εφαρμόσω την τεχνική αυτή σε καποιο συγκεκριμένο σημείο,ίσως της κεφαλής?
Όσο γι αυτό, το καλύτερο σημείο που θα μπορούσες να κάνεις βιοενέργεια σια να έχεις καλύτερα αποτελέσματα στη συγκέντρωση, είναι το μέτωπο, πάνω απο τα μάτια. Ειδικά έάν διοχετεύεις θετική ενέργεια σε εκείνο ακριβώς το σημείο. Θα έχει ιδιαίτερα αποτελέσματα αλλά θέλει λίγο επιμονή. Κανά 15 λεπτο κάθε φορά που νιώθεις νοητική κόπωση.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

quote:
Επίσης μην το δοκιμάσετε να το κάνετε σε ανθρώπους με σοβαρές παθήσεις γιατί μπορεί να σας προκληθεί βλάβη. Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν ειδικές ενεργειακές προστασίες τις οποίες όμως δεν θα αναφέρω τώρα.
φίλε μου σε παρακαλώ αν μπορείς στείλε μου παραπάνω πληροφορίες στο yianniskall@yahoo.gr, θα χρησιμεύσουν πολύ!!
Ευχαριστώ
ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΗ ΛΥΣΗ...
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ;
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΓΚΟ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! ...ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ!
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ;;;
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟ MAIL ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΦΙΛΙΚΑ ΒΙΚΗ.
Ελπίζω να μην σε κουράζω και σ' ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες που δίνεις.
φιλικά
Βασιλική
eimai neo melos kai tha ithela na rotiso an kapios apo esas to dokimase kai as mou pi an petixe h an etixe
quote:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΦΙΛΕ ΓΙΑΧΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.
gia se olous
eimai neo melos kai tha ithela na rotiso an kapios apo esas to dokimase kai as mou pi an petixe h an etixe
Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΧΙ.
Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΕΝΤΟΣ 2 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΡΟΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΙΣΘΗΤΑ.
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΘΕΡΑΠΕΥΣΑ ΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ.
ΕΩΣ ΤΩΡΑ,ΠΥΡΕΤΟ,ΣΥΝΑΧΙ,ΠΟΝΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΙΧΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΓΕΣ,ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ Η ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΦΙΛΕ ΓΙΑΧΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.
Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΕΝΤΟΣ 2 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΡΟΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΙΣΘΗΤΑ.
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΘΕΡΑΠΕΥΣΑ ΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ.
ΕΩΣ ΤΩΡΑ,ΠΥΡΕΤΟ,ΣΥΝΑΧΙ,ΠΟΝΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΙΧΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΓΕΣ,ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ Η ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
file matrix poso kero asxolise me tin bioenergia kai mporeses na kanis ola ta parapano
quote:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΦΙΛΕ ΓΙΑΧΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΦΙΛΕ ΓΙΑΧΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.
ΕΩΣ ΤΩΡΑ,ΠΥΡΕΤΟ,ΣΥΝΑΧΙ,ΠΟΝΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΙΧΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΓΕΣ,ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ Η ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
--------------------------------------------------------------------------------
file matrix poso kero asxolise me tin bioenergia kai mporeses na kanis ola ta parapano
ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ