ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σχετικα με το 666... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Σχετικα με το 666... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

TOS92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
Rock BoyΜέλος
27/06/2003, 19:37:21
Με όλα αυτά πραγματικά εντυπωσιάστικά! Έμεινα και με αυτά που είπε o Tos και με αυρά που είπε ο Archon! TOS THE BOSS!

Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...

Rock BoyΜέλος
27/06/2003, 19:53:23
Κάτι άλλο που παρατήρησα... αν προσθέσεις τα ψηφία του αριθμού 666 βγαίνει 18. το 18ο γράμμα της αλφαβητου είναι το σίγμα άρα Σατανάς!

Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...

bajanackerΜέλος
28/06/2003, 12:26:44
Καλημέρα σε όλους σας!
Τελικά έτσι είναι ... (Θα κάνω ΚΡΑΚ αλλά θα το πω)... αν έτσι νομίζετε !!!!
Οι "προφητείες" εκπληρώνονται !
Ο "Ακατανόμαστος" , ο "Τρισκατάρατος" πλησιάζει!
Το βλέπουμε παντού γύρω μας !
Ποιο βλέπουμε ???!!!
Μα τον "Αριθμό του Θηρίου" το 666!!!
"Μετανοείτε ! Ηγγηκε γαρ η Βασιλεία των ουρανών!"

Ο Λομπσάν Ραμπά όταν άρχισε τα μαθήματά του για τη μεταφυσική (στο ομώνυμο βιβλίο του "Μεταφυσική" ), ξεκίνησε με απλά μαθηματάκια φυσικής (για τα μόρια , τα άτομα , τα πρωτόνια κτλ κτλ) και σιγά σιγά , με πολλές ασκήσεις φτάνουμε και σε ανώτερα σκαλοπάτια .

Που κολλούν όλα αυτά???? " Ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμον του θηριου ' αριθμος γαρ ανθρώπου εστι και ο αριθμος αυτού χξς' "

Αυριο θα σας παραθεσω ενα καινούριο σενάριο για το παγκόσμιο status κατι σαν "σημείο των καιρών " . Αν σε λίγα χρόνια βγει αληθινό , τότε θα έχω το προσόν του "ΠΡΟΦΗΤΗ" .

Th1eF`Νέο Μέλος
05/07/2003, 15:02:07
an kai exei kairo na asxolithoume me auto to topic....apla ithela na rwtiso...oti sxetika me to 666 ine apla idea ton "xristianwn" swsta?

bajanackerΜέλος
06/07/2003, 18:26:51
Δυστυχώς φίλε μου Th13F (καλύτερο δεν είναι με το 3??)
ΔΕΝ είναι μόνο ιδέα των "Χριστιανών" αλλά όλου του κόσμου .... και αυτό είναι που μου τη δίνει (όσο κι αν προσπαθώ να είμαι νηφάλιος και δεν παρεξηγώ κανέναν , απ' όποιο τρελοκομείο κι αν τό 'χει σκάσει)

bajanacker
### knowlege is power ###

ForlornHopeΝέο Μέλος
08/07/2003, 17:41:08
Χαιρετώ και σε αυτό το topic...

Διάβασα προσεκτικά το τοπικ το συγκεκριμένο και μετά θα πάω αμέσως στα άλλα παρόμοια με το 666...

Τα στοιχεία που ανέφερε ο ΤΟΣ, είνα λίγο πολύ γνωστά...Τώρα κατά πόσο αληθεύουν και σχετίζονται με την αποκάλυψη δεν ξέρω, και δεν ξέρω και στην ουσία κατά πόσο μας εςπηρεάζουν..Αυτό που πιστεύω ότι έχει σημασία είναι να ξέρεις ποιος είσαι και τι κάνεις... Οι πράξεις που κάνουμε σε αυτήν τη ζωή είναι που έχουν αντίκτυπο στη μετέπειτα (Ποιος ξέρει?) , και αυτές επηρεάζουν το ψυχικό μας κόσμο..

Θέλω να μου εξηγήσετε γιατί WWW=666 , καθώσ και γιατί Χξς = 666 και γιατί Χ-Α-Λ-Κ-Ι-Δ-Α=600+1+30+20+10+4+1=666. Αυτό με το ότι κάθε γράμμα της αλφαβήτου αντιστοιχεί με ένα νούμερο που ακριβώς το έχετε διαβάσει? Έχει απ' ότι κατάλαβα σχέση με την αριθμολογία, μπορείτε να μου δώσετε διευθύνσεις να ρίξω μια ματιά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Φιλικά,

Λουκάς.

The Truth is out there...

nimo164Νέο Μέλος
08/07/2003, 17:52:26
Κατά Ουράντια:
"Τhe grand universe number of your world, Urantia, is 5,342,482,337,666. That is the registry number on Uversa and on Paradise, your number in the catalogue of the inhabited worlds."
Paper 15, Page 182 http://www.urantia.org/papers/paper15.html

Tα τρία τελευταία νούμερα αυτού του νούμερου (ο οποίος υποτίθεται είναι ο άυξων αριθμός των κατοικημένων πλανητών στο μέγα σύμπαν και αντιστοιχεί στον πλανήτη μας) οπως παρατηρείτε είναι 666. Οπότε νομίζω οτι εν συντομία είμαστε ο πλανήτης του νούμερου 666 στον οποίο πλανήτη έχουν διαδραματιστεί κάποια γεγονότα απο την επιρροή του Lucifer. Τα αλλα ολα περι bar codes κλπ. τα βρίσκω τραβηγμένα.

Just a thought...

nimo164

bajanackerΜέλος
09/07/2003, 14:55:42
Σχετικά με την απορία σου ...
quote:

Θέλω να μου εξηγήσετε γιατί WWW=666 , καθώσ και γιατί Χξς = 666 και γιατί Χ-Α-Λ-Κ-Ι-Δ-Α=600+1+30+20+10+4+1=666. Αυτό με το ότι κάθε γράμμα της αλφαβήτου αντιστοιχεί με ένα νούμερο που ακριβώς το έχετε διαβάσει? Έχει απ' ότι κατάλαβα σχέση με την αριθμολογία, μπορείτε να μου δώσετε διευθύνσεις να ρίξω μια ματιά?

The Truth is out there...

κατά το Ελληνικό σύστημα αρίθμησης τα ΑΡΑΒΙΚΑ σύμβολα (αυτά που χρησιμοποιούμε 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 είναι ΑΡΑΒΙΚΑ !!!) αντιστοιχούν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΣ ΕΞΗΣ:
α'=1
β'=2
γ'=3
δ'=4
ε'=5
ς'(ή στ')=6 (νάτο το τελευταίο εξάρι !)
ζ'=7
η'=8
θ'=9
ι'=10
κ'=20
λ'=30
μ'=40
ν'=50
ξ'=60 (νάτο και το 60!)
ο'=70
π'=80
=) = 90
π'=100
σ'=200
τ'=300
υ'=400
φ'=500
χ'=600 (νατο και το 600 !)
ψ'=700
.... κτλ

Ο αριθμός λοιπόν χξστ ή χξς = 666. (χ=600 ξ=60 στ=6)
Αυτά , ελπιζω να σε διαφώτησα.
Τα συστήματα αρίθμησης (ΑΡΑΒΙΚΟ , ΛΑΤΙΝΙΚΟ , ΕΛΛΗΝΙΚΟ) διδάσκονται και στην Ε' τάξη Δημοτικού . (Αλήθεια , σκέφτηκες ποια είναι η "Ε" Τάξη Δημοτικού ?)

bajanacker

Amin999Νέο Μέλος
26/09/2003, 18:49:28
Γεια σας και απο μένα.
θα δώσω μια εξήγηση γιατι ο σατανάς εχει ταυτότητα 666.
καταρχήν όπως γνωρίζουμε ο Ιωάννης στην αποκάληψη αναφέρει τον σατανά ως το μέγα θηρίον.
Σύμφωνα με το σύστημα αρίθμησης των αρχαίων ελλήνων έχουμε:
ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ= 300+70+40+5+3+1+9+8+100+10+70+50= 666

ΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ= 666

και κάτι αλλο για να λυθούν οι απορίες
ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ=300+100+10+1+4+10+20+70+200+9+5+70+200=999

Αρα ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ=999.
TYXAIA??????
OXI GIATI DEN YPARXEI TYXH!!!

_Μέλος
26/09/2003, 20:40:41
ΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ= ??

το Ρ γιατί το μετράς ως 100 αφού δέν λέει τιποτα

π'=80
=) = 90
π'=100

?????????????

Άλλοι χριστιανοί μας λένε για την θεωρεία περί 9 κτλ

δηλ 6+6+6=18 1+8= 9

Άρα ακόμα σατανικότερος ο 999

9+9+9= 27 = 2+7 = 9

και μάλιστα ακόμα χειρότερος όταν πολλαπλασιάζουμε το αποτέλεσμα με τον εαυτό του μας στέλνει πάλι πίσω
9*9=81 1+8= 9

ενώ το 6 μας επιβεβαιώνει για την σατανικότητα του 999 σου. 6*6= 36 3+6= 9 οπότε μην το ψάχνεις.

_Μέλος
26/09/2003, 20:45:07
666 πόλ το καθένα με τον εαυτό του, 6*6 6*6 6*6 = 36 36 36 πρσθ/τα 3+6=9 3+6=9 3+6=9 άρα 999 = 666.

Συμπέρασμα, ο τριαδικός θεός είναι ο ίδιος ο διάολος αυτοπροσώπως.

LiamΝέο Μέλος
18/02/2003, 12:53:07
Καλημερα φιλοι συνταξιδιωτες.Αποφασησα να γραψω για την ερπουσα σκια μετα και την παροτρυνση του ANATARGR.Πραγματικα ειμαι πολυ μπερδεμενος ψαχνοντας να βρω τι πραγματικα ειναι η ερπουσα σκια και απο που προερχεται!Σκεφτηκα λοιπον οτι μια τετοια απειλη,σιγουρα θα την αναφερει και ο χριστιανισμος.Αρχησα λοιπον να ψαχνω τα κειμενα της αγιας γραφης για στοιχεια.Κατεληξα ετσι στο συμπερασμα οτι η ερπουσα σκια ειναι ο ιδιος ο εωςφορος! Κι'αυτο γιατι το ερπουσα με εκανε να σκεφτω αμεσως το γνωστο ερπετο,ενω το σκια με πηγε στον σατανα,ο οποιος,παρ'οτι εωσφορος,δουλευει στο παρασκηνιο,αρα στην σκια!Και ετσι,χαρουμενος για την θεωρια μου εστειλα e-mail στην ομαδα του Locus-7 προς επιβεβαιωση της.Τζιφος!Μου απαντησαν οτι η ερπουσα σκια ειναι κατι εντελως ξενο προς τον κοσμο μας και πολεμαει ο,τι ειναι του κοσμου μας.Ακομη και τον ιδιο τον σατανα!Και ετσι ειμαι και παλι εκει που ξεκινησα!Τελικα τι πραγματικα ειναι και απο που προερχεται η ερπουσα σκια?

Με συνταξιδιωτικους χαιρετησμους
Liam

18/02/2003, 13:32:42
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ Liam ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛEΙΞΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΟΤΙ ΕΡΠΟΥΣΑ ΣΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ (Ο ΦΕΡΩΝ ΤΟ ΦΩΣ).

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ Locus-7.

ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

old tigerΜέλος
18/02/2003, 14:11:00
Φίλε AVATARGR,
η ομάδα LOCUS-7είναι μια κλειστή οκάδα που ασχολείται με παράξενα φαινόμενα. Είναι η ομάδα που έχει ιδρύσει ο γνωστός ερευνητής Γιώργος Μπαλάνος. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο site www.locus7.gr
Tώρα για την σκιά...αυτό που έχω καταλάβει από διάβασμα αλλά και από κατ’ιδίαν συζητήσεις με τον Μπαλάνο, είναι ότι πρόκειται μάλλον για μία κοσμική δύναμη, εντελώς ξένη προς τον κόσμο μας, η οποία προσπαθεί να βρει μία πύλη για να εισέλθει. Κάπου έχω διαβάσει ότι συσχετίζεται με τον Γιογκ-Σοθόθ αν θυμάμαι καλά από την μυθολογία Κθούλου.
Οταν λέμε ότι προσπαθεί να εισέλθει στον κόσμο μας, δεν εννοούμε αυτήν καθ’εαυτή την κοσμική δύναμη, αλλά μάλλον κάποιες παραφυάδες της, καθώς η ίδια έχει τρομερή ένταση.
Ένα βιβλίο που έχει πολλές πληροφορίες για το θέμα είναι του Μπαλάνου με τίτλο "Κάτι που έρπει ... σαν σκιά".
Κατά τον Μπαλάνο, η έρπουσα σκιά αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο της ανθρωπότητας.
Υ.Γ. Επειδή κατά τον Μπαλάνο ως θέμα είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, η συγκεντρωμένη σκέψη πολλών ατόμων γύρω από αυτήν μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστες καταστάσεις. Σε κάποιο σεμινάριο που είχε κάνει ο Μπαλάνος γύρω από αυτήν, δημιουργήθηκαν πολλές "τραγελαφικές καταστάσεις", με αποτέλεσμα το σεμινάριο να διακοπεί.
Οπότε και τώρα που ανοίχθηκε αυτό το topic...μπορεί να συμβεί κάτι...

Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...

18/02/2003, 14:19:59
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ old tiger ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
Οπότε και τώρα που ανοίχθηκε αυτό το topic...μπορεί να συμβεί κάτι...

ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

18/02/2003, 16:16:49
μηπως ξερει κανενας,
η ορολογια "ερπουσα σκια"
ειναι ελληνικη, η υπαρχει και κατι αντιστοιχο στ αγγλικα?
αν ναι, ποιο ειναι αυτο -για να ψαξουμε!

ευχαριστω

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

WolffacedΜέλος
18/02/2003, 16:44:49
Το θέμα είναι τρομερά ενδιαφέρον.

LiamΝέο Μέλος
18/02/2003, 18:39:20
Φιλε AVATARGR

Ο κ.μπαλανος αναφερει στο βιβλιο του(κατι που ερπει...σαν σκια) οτι ολες οι θρησκειες αναφερουν την ερπουσα σκια και ετσι,ψαχνοντας,ο εωσφορος ηταν το μονο που ταιριαζε καπως(Αλλωστε αναφερω πως κατεληξα εκει στον προλογο μου).Παντως ο κ.μπαλανος διατηρει μια ομιχλη γυρω απο το θεμα!Οld tiger καλο θα ηταν να μας πεις πως μπορουμε να ερθουμε κι'εμεις σε επαφη με τον κ.μπαλανο.Αληθεια,αυτα τα σεμιναρια που και ποτε γινονται?
Φιλη λιλιθ
Ερπουσα σκια ειναι η ονομασια που δινει ο κ.μπαλανος.Ο καθενας ερευνητης του φαινομενου την ονομαζει διαφορετικα.Μαρτυρες την εχουν αναφερει ως σκοτεινο φως,φωτεινο σκοταδι κτλ.

Onoma MelousΝέο Μέλος
18/02/2003, 18:45:20
erpousa skia,erpusa skia, kati mou 8imizei auto...

LiamΝέο Μέλος
18/02/2003, 18:51:00
Φιλε onoma melous
Διαβασε αυτα που εγραψε ο old tiger και θα βρεις τι σου θυμιζει!