- Κλάπηκε η κρυστάλλινη σφαίρα του μυστηριώδη J.Dee - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
quote:Πυραμίδα μου όμορφη - έχεις φοβερά μάτια - ακριβολογώ.
Αφροδίτη μου καλή σου επιτυχία στην εκπομπή που ετοιμάζεις.Δεν μου έρχεται κάποιος τίτλος να γράψω, αυτό που μου έρχεται είναι να σε ρωτήσω είσαι από Θεσσαλονίκη?
Δεν μου φάνηκες για Θεσσαλονικιά, οπότε να σου πω, πρόσεχε κορίτσι μου.
Έγραψες ότι θα έχεις συνεργάτη Θεσσαλονικιά γι΄αυτό στο λέω, Πρόσεχε...Πρόσεχε...Πρόσεχε...Ξέρεις, αρκετές Θεσσαλονικιές εκτός από ότι στα λένε στα ίσια είτε σ΄αρέσει είτε δεν σ΄αρέσει (κάτι το οποίο εγώ δεν έχω παρατηρήσει) κάνουν και άλλα πράγματα είτε σ΄αρέσει είτε δεν σ΄αρέσει.
Συγγνώμη για όσες Θεσσαλονικιές έχει το forum δεν σας ξέρω, μιλάω από δικές μου παρατηρήσεις και φίλων, παντού υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά.
---
Να σου πω, από Θεσσαλονικείς γενικά έχω δει καλό.
Υπάρχουν δυό λόγοι που ανεβαίνω και θα ανεβαίνω δύο φορές την εβδομάδα εκεί. Βέβαια η προσοχή γενικώς και αορίστως είναι μέσα στο πρόγραμμα. Πιστεύω να πάνε όλα καλά. Προς το παρόν τις καλύτερες εντυπώσεις. Αύριο: Ο χρόνος θα δείξει...
Αγαπάω την Θεσσαλονίκη τρελλά οπότε μάλλον μου το ανταποδίδει.
΄Ιδωμεν.
Σε ευχαριστώ καρδιά μου. Φιλιά.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
quote:Μιάς και λες πως δεν σου φάνηκα γιά Θεσσαλονικιά, όντως δεν είμαι. Γέννημα θρέμμα Αθηναία με ρίζες Κρητικές - Χανιά - και κρατώ από τους παππούδες από Σμύρνη.
Αφροδίτη μου καλή σου επιτυχία στην εκπομπή που ετοιμάζεις.
Δεν μου φάνηκες για Θεσσαλονικιά, οπότε να σου πω, πρόσεχε κορίτσι μου.
Έγραψες ότι θα έχεις συνεργάτη Θεσσαλονικιά γι΄αυτό στο λέω, Πρόσεχε...Πρόσεχε...Πρόσεχε...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
Καλό...
Αρχίζω να κατασταλάζω.
Τέλειωσε ο χρόνος μου. Ξεκινώ άμεσα άλλωστε. Δευτέρα πάλι επάνω θα είμαι...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...