- Τεκτονισμός - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Parakolouthontas ta Tektonika topic, apofasisa na kanw ena vhma gia na ginoyn poio apla ta pragmata (h toylaxiston etsi elpizw
Eyxaristw!
Edited by - TEKTONAS on 29/01/2004 07:31:05
quote:
Parakolouthontas ta Tektonika topic
Μάλλον ήθελες να πεις……'''παρακολουθώντας τα topic που έχουν ως θέμα τον τεκτονισμό…'''![]()

Δεν είμαι εσωτεριστής
quote:
Μάλλον ήθελες να πεις……'''παρακολουθώντας τα topic που έχουν ως θέμα τον τεκτονισμό…'''
Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το topic είναι στο "Αχλαδότυρο". Κάνε μια επανάληψη να θυμηθείς. Όχι μόνο είναι Τεκτονικό topic αλλά ως... "Αχλαδοτυρένιο" περιέχει και μπόλικες Τεκτονικές... πλάκες ![]()
Καλωσόρισες Τέκτονα (όνομα και πράμα). Δεν μου λες όταν λες...
quote:
Elpizw na pan ola kala, as deiksoume kai oi men kai oi den katanohsh!
... τι εννοείς με τους "men" και με τους "den";
Αν οι "men" είναι οι... άνδρες (αγγλιστί) συμμετέχοντες τότε οι "den" ποιοι είναι; Το λεξικό μου, μου λέει ότι den σημαίνει: άντρο, καμαρούλα, κρησφύγετο, κρύπτη, λημέρι, τρώγλη, φωλιά θηρίου.

υποθέτω ότι ο αγαπητός TEKTONAS (καλώς ήλθες, φίλε μας!) αναφέρεται στις δύο κατηγορίες:
- τους/ις "ναι μεν αλλά...", και
- τους/ις "μπα, δεν..."
Λοιπόν, λέω κι εγώ να δημιουργήσω νέο account, όπου θα αποκαλύπτεται επιτέλους ο σκοτεινός ρόλος μου, ώστε να διευκολύνω τους συν-γράφοντες... ![]()
![]()
Το nick μου θα είναι Ύ.Π.Π.Τ. από τα αρχικά του "Ύπατος Ποντίφικας του Παγκοσμίου Τεκτονισμού".
Ή μήπως ν' αλλάξω απλώς την υπογραφή μου;;; ![]()
![]()
![]()

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 29/01/2004 19:27:27
1.Οι Τέκτονες δημιουργήθηκαν από τον Κόκκαλη και όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι-εν αγνοία τους-εκλεκτά μέλη της Μασωνικής Στοάς Κερατσινίου(και περιχώρων).
2.Η αλήθεια θα έρθει απένανατι ακριβώς από την πύλη του ΚΕΒΟΠ.Η τοποθεσία μόνο τυχαία δεν είναι,αφού μόλις ξεκινήσει ο αγώνας,θα υπάρχει πρόσβαση σε οπλισμό και έμψυχο στρατιωτικό υλικό(ήδη έχουν γίνει επαφές με όλους τους φαντάρους ώστε να είναι έτοιμοι από λεπτό σε λεπτό για τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ).
3.Η γνώση κοστίζει λίγο παραπάνω αν είναι εγκεκριμένη από τη Μεγάλη Στοά της Σκωτίας και κάτι λιγότερο αν είναι από ΙΕΚ όπως Ρόταρυ,Πρόσκοπους,Λάιονς και Ένωση Γυναικών Ελλάδος.Σ'όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.
4.Σκωτία εκ της Ελληνικής λέξης σκότος.Το φως αργεί να φτάσει εκεί ψηλά στον αρκτικό.Το να μπαίνουν σε στοές ισοδυναμεί με μια βόλτα στο πάρκο(άσε που στη στοά έχει και θέρμανση).
5.Μέλη σε Στοές είναι ΚΑΙ παπάδες.Αδερφές και παλληκάρια...
6.Ο admin είνια όργανο της διεθνούς μασωνίας γι'αυτό και δε μιλάει πολύ ή όταν μιλάει,δε λέει τίποτα.Αυτός ΜΟΝΟ ακούει(τι κάνει όμως με τις πληροφορίες που μαζεύει?)
7.Και πιο σημαντικό-συγχαρητήρια στο κύριο που αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα για το θάρρος του.Zadok λίγο πεσμένη σε είδα ύστερα από αυτή την αποκάλυψη.Αυτός σου έδωσε τα στοιχεία του,είχε όλο το θάρρος.Εσύ θα κάνεις το ίδιο?Ή θα συνεχίσεις -ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ-πίσω από ένα "εσωτεριστικό" ψευδώνυμο?Τι ωραία που είναι να λεγόμαστε ΘΩΘ και ΟΑΝΝΕΣ και έτσι κι αλλιώς και κανείς να μην ξέρει τι ρόλο βαράμε...Μήπως η λέξη γι'αυτό είναι ΔΕΙΛΙΑ?(κι εγώ μέσα για να μην παρεξηγηθούν τα ευαίσθητα αυτιά σας).
8.Και τελειώνω.Στην αρχή είμαστε όλοι ευγενικοί και λέμε "αγαπητέ" και "συνοδοιπόρε" και παπαριές στον κύβο αλλά μόλις μας θίξουν τα πιστεύω μας-ΤΑ ΠΟΙΑ?ΤΑ ΠΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?-βγάζουμε τον πιο καλά κρυμμένο εσωτερικό μας εαυτό,αυτόν που είναι έτοιμος να καθαρίσει σαν αυγό τον "εχθρό".
Μ'αυτά και μ'αυτά,οι μόνοι κερδισμένοι είναι -ΦΥΣΙΚΑ- οι Μασσώνοι,που έχουν θέσει το πιο αξιόλογο κριτήριο για να σε δεχτούν στους κόλπους τους-"Ποια είναι είπαμε η φορολογική σας δήλωση?".Οι λοιποί μπορούμε να πάμε να πνιγούμε(τα ρημάδια τα λεφτά).
quote:
Και πιο σημαντικό-συγχαρητήρια στο κύριο που αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα για το θάρρος του.Zadok λίγο πεσμένη σε είδα ύστερα από αυτή την αποκάλυψη.Αυτός σου έδωσε τα στοιχεία του,είχε όλο το θάρρος.Εσύ θα κάνεις το ίδιο?Ή θα συνεχίσεις -ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ-πίσω από ένα "εσωτεριστικό" ψευδώνυμο?
Πρόσεξε να δεις σε τί σφάλμα έπεσες τώρα:
1. Θέλεις να σου δώσω το τηλέφωνό μου ή να μάθεις τ' όνομά μου;
2. Ο κύριος αυτός είπε αν χρειάζομαι εξηγήσεις, να πάω να τον βρω. Προσωπικά δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση. Σου λέω ξεκάθαρα ότι είναι ανόητος. Αλήθεια, τώρα που ξέρεις τα προσωπικά στοιχεία του, τί κατάλαβες; Σε ωφέλησε επί της ουσίας και το βρήκες τόσο μεγάλη "μαγκιά";
Το ότι με είδες "πεσμένη", είχε να κάνει με άσχετους παράγοντες, οπότε θα πρότεινα να μην βγάζεις (ως συνήθως) αυθαίρετα και βιαστικά συμπεράσματα.
Επειδή έχεις εξάγει τα συμπεράσματά σου απ' ότι διαβάζω και ορθότατα έχεις κατανοήσει, για τα λεφτά γίνονται όλα, άστο να πάει... Τί θες κι ασχολήσαι;

Edited by - Zadok on 07/02/2004 14:10:49
Πάντως συνεχίζω να λέω ότι οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν ωφελούν κανένα και πρώτα απ'όλα τη συζήτηση.