- ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Φιλικά...
φιλικα παντα dimsot

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
dimsot
ΧΕΧΕ (JOKE)
Καλά ρε παιδιά , βαλτοί είσαστε με τις ταινίες???
Φίλε μου Warface , το dark city το έπαιξε ... χθες η τηλεόραση.
Λοιπόν , μπορεί κανείς να μου πει κάποιον τρόπο να αναλύσω αυτό το σήμα με κάποιο προγραμματάκι ? Εγώ αυτό που έκανα από την πλευρά μου είναι να το στείλω με email στο seti , αλλά φυσικά ... "ούτε φωνή ούτε ακρόαση". Δεν ξέρω , αλλά το seti άρχισε να με ξενερώνει
Είμαι σχεδόν βέβαιος οτι αν κάποτε βρεθεί "κάτι" στο PC κάποιου , δεν θα ανακοινώσουν ΤΙΠΟΤΑ!
Γι αυτό σκέφτομαι να το απεγκαταστήσω από το σύσυτημά μου (άλλωστε μου "τρώει" και τη μνήμη...
bajanacker
### knowledge is Power ###
quote:
Δεν ξέρω , αλλά το seti άρχισε να με ξενερώνει.
Είμαι σχεδόν βέβαιος οτι αν κάποτε βρεθεί "κάτι" στο PC κάποιου , δεν θα ανακοινώσουν ΤΙΠΟΤΑ!
Και εγώ το ιδιο πιστευω παρόλο που εχω και εγώ το πρόγραμμα
Θαρσείν χρή ταχ΄ αύριον έσετ΄ άμεινον
quote:
Λοιπόν , μπορεί κανείς να μου πει κάποιον τρόπο να αναλύσω αυτό το σήμα με κάποιο προγραμματάκι ?
Καλησπέρα φίλε.Ενα καλό σχετικά πρόγραμμα για ανάλυση ήχων είναι το Cool Edit Pro.Δυστυχώς είναι αρκετά ακριβό.Εγώ βρήκα κατά τύχη ένα demo του προγράμματος από το συνοδευτικό CD ενός γνωστού περιοδικού πληροφορικής,πριν από καιρό όμως...
Δε γνωρίζω αν μπορείς να βρεις κάποια παλιαότερη έκδοση στο internet.
Πάντως,μπορείς να πάρεις μια γεύση χρησιμοποιώντας έναν αντίστοιχο wave editor που συνήθως παρέχεται μαζί με την κάρτα ήχου.
Ψάξε στο cd με τους οδηγούς της κάρτας σου!Ποτέ δε ξέρεις!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Είναι ο ήχος που κάνουν τα Ραδιοτηλεσκόπια.
Τώρα αν είναι απλώς ο ήχος του διαστήματος ή έχεις πιάσει κάποιο σήμα δεν έχω τις γνώσεις να σου το πώ.
και υπηρετώντας πριν αρκετά χρόνια στην Π.Α. ( ως μηχανικός RADAR)
θα ήθελα να πω ότι αυτός ο ήχος που ακούγεται στο kλιπάκι του φίλου μας , δεν είναι ούτε από φούρνο μικροκυμάτων , ούτε από ραδιοκύματα ούτε από Ραδιοτηλεσκόπια ….
Μάλλον με «φτηνή» απομίμηση SONAR μοιάζει και όχι για εξωγήινα σήματα …
Τώρα το πώς βρέθηκε (αν δεν φτιάχτηκε) μέσα στον υπολογιστή του φίλου μας είναι μια άλλη ιστορία
Και κάτι τελευταίο , όπως πολύ σωστά ανέφερε ο φίλος , του «τρωει» μνήμη , γιατί απ’ότι έχει αποδειχτεί το SeTi μόνο αυτό μπορεί να κάνει τελικά …
Και είναι πολύ απλό !!! (προσωπική άποψη) σκεφτείτε , δεν τους υποτιμούμε τους αξιαγάπητους αυτούς εξωγήινους ? αν πιστεύουμε ότι ασχολούνται ακόμα με ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ ? υποτίθεται ότι υπάρχουν πολιτισμοί πολύ ποιο ανεπτυγμένοι από εμάς , που ίσως έχουν δημιουργηθεί χιλιάδες χρόνια πριν από εμάς !!! τώρα αν στέλνουμε (και σύγχρονος ψάχνουμε) για κατώτερους πολιτισμούς από τον δικό μας ….. Ε !! ας περιμένουμε καμία 200αρια χρόνια να ανακαλύψουν πρώτα το ραδιόφωνο τα Κακόμοιρα τα aliens …….
Πάντα με χιουμοριστική διάθεση ……![]()
![]()
« Κι όμως … γυρίζει »
quote:
Τώρα το πώς βρέθηκε (αν δεν φτιάχτηκε) μέσα στον υπολογιστή του φίλου μας είναι μια άλλη ιστορία
Φίλε μου andreas ,
για το πως βρέθηκε μέσα στον υπολογιστή μου (συγκεκριμένα σε file του υπολογιστή μου ) , νομίζω οτι το εξηγώ στην αρχή του τοπικ.
Το να φτιάχτηκε από μένα , επαφίεται στη δική σου διάθεση και των υπολοίπων συνφορώμ (Είναι οι συμμετέχοντες στο Forum
... Και ποτέ δεν έιπα οτι είναι σήμα από εξωγήινους . Απλά , δεν ξέρω από τι διάολο είναι !!!
Για να γίνω πιο σαφής . Ηταν πολλά κλιπάκια από το ίδιο θέμα (Ενα παιδάκι που έπαιζε σε πάρκο ... ) Τα κλιπάκια που κατέβασα ήταν 4 από τα 6 .Ενώ τα δύο πρώτα κλιπάκια δεν είχαν καθόλου ήχο , το Νο 3 είχε αυτόν τον ΗΧΟ .(Μάλλον καλύτερο θα ήταν να έστελνα το απόσπασμα βίντεο , μαζί με τον ήχο , για να γίνω πιο κατανοητός.)
Εγώ αυτό που έκανα ήταν να ηχογρφίσω τον ήχο από το βιντεο-κλιπ και να τον "ανεβάσω" στο pathfinder .
Μπορεί τελικά να την έκανε τη δουλειά κανένα πειραχτήρι από το Ιντερνετ για να προκαλέσει αντιδράσεις . ΤΕλικά το κατάφερε ! Εμένα τουλάχιστο με είχε αναστατώσει.Οσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω οτι δεν είναι τίποτα ο ήχος. Το πιθανότερο είναι (99%)να είχε πρόβλημα ο Windows Movie Maker που αντέγραφε το κλιπ ![]()
![]()
![]()
... Αν όμως ...![]()
Υ.Γ: Χθες απεγκατέστησα το seti@home προγραμματάκι.
bajanacker
Nα με συγχώρησης που επανέρχομαι , αλλά ,
πρώτον δεν είπα ποτέ ότι εσύ έφτιαξες αυτόν τον ήχο !
δεύτερον , αν δεν με απατούν τα αθώα σκιστά και αμυγδαλωτά μου μάτια …
άνοιξες ένα θέμα και στην αρχή του με μεγάλα μεγάλα γράμματα μας λες ότι
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!
Ποιο ? καλέ μου φίλε ?? ποιο είναι το τραγικό και το φοβερό που πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι δυνατό ??? ότι μέσα σε ένα «κακογραμμένο» videακι που κατέβασες από το δίκτυο περιέχετε ένας επαναλαμβανόμενος ήχος ??? που το αδυνατο ????
Και τρίτον , όταν μας τονίζεις στο υστερόγραφο , ότι το pc σου δουλεύει στο seti , στον κάθε καλοπροαίρετο επισκέπτη του θέματος σου , που θα παει το μυαλό του ? ότι εννοείς αυτός ο ήχος είναι από ξωτικά ???
όχι βέβαια !! εννοείς ότι είναι κάποιος εξωγήινος ήχος ….
Τέλος πάντων , όλα τα παραπάνω ήταν απλά η απάντηση μου στα ερωτήματα σου προς εμένα , χωρίς καμία «επίθεση» προς το άτομο σου … πάντα με χαμόγελο και χιούμορ
Υ.Γ. αυτό που είπα για τα αθώα , σκιστά , αμυγδαλωτά μου μάτια (θέλω να το πιστέψετε )
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ !![]()
Να είστε όλοι καλά .....
« Κι όμως … γυρίζει »
quote:
Φίλε bajanacher
Nα με συγχώρησης που επανέρχομαι , αλλά ,
πρώτον δεν είπα ποτέ ότι εσύ έφτιαξες αυτόν τον ήχο !
O andreas aigio έγραψε κάποια προηγούμενη στιγμή :
quote:
...
"VERBA VOLAND SCRIPTA MANENT"
Φίλε μου andrea , να με συγχωρήσεις που έχω και άλλες αναζητήσεις εκτός από τις γήινες ...
bajanacker