- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
quote:quote:Έλα μωρέ... στο κάτω κάτω την αλήθεια έλεγε χαχα
Η εξύβριση των Θείων τιμωρείται με 2 ημέρες ενώ η "λασπολόγηση" ενός Χρυσαυγίτη με 2 εβδομάδες...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
IQ RADIKIOUΟπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν με μαχαίρια και ρόπαλα εναντίον νεαρών στην Πάντειο, γιατί τους πέρασαν για Χρυσαυγίτες επειδή φορούσαν μαύρα. Οι νεαροί ήταν σε ... μνημόσυνο.
(Η επίθεση δεν καταγράφηκε από τα ΜΜΕ)
Μαχαίρια και ρόπαλα (σε bold μάλιστα...)...
ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ...
Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή...(το λέω εγώ διότι ο macedon ντρέπεται σιγά-σιγά)
Ερευνάτε τας Γραφάς
Τι να σου πω Αίολε, δεν κυκλοφορώ με μια κάμερα στο χέρι μου, ούτε της ασφάλειας είμαι για να ζητήσω στοιχεία, ούτε έχω καμία κάψα να κάνω τον Κλουζό. Υποστηρίζω τα όσα υποστηρίζω βάση μαρτυριών δικών μου αλλά και φίλων μου. Χρυσαυγίτες την πέφτουν (για ξύλο, όχι ερωτικά...) στους ''άλλους'' και το αντίστροφο. Έλα τώρα, στο πεζοδρόμιο μεγάλωσα. Με αναρχικούς έκανα παρέα πιτσιρικάς τα έχω ζήσει. (ασχέτως αν ''σκοτωνόμασταν'' λόγο του ότι διαφωνούσα σχεδόν σε όλα σχετικά με την ιδεολογία τους – για μια γυναίκα όλα βλέπεις, πάλι σ' αυτό θα έρθει η κουβέντα.) Ναι το ξέρω πως δεν πείθουν κανέναν αυτά που λέω πλην αυτών που έχουν δει με τα ίδια τους τα μάτια. Τώρα μπορεί να μου πει κάποιος, από τότε η ΧΑ έχει αλλάξει, δηλαδή; Ήταν Εθνικοσοσιαλιστές και μετατράπηκαν σε Εθνικιστές ή κάτι άλλο; για να καταλάβω το ρωτάω και όποιος έχει την ευχαρίστηση και γνωρίζει ας μου εξηγήσει.
Εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις πως η ΧΑ ως κυβέρνηση θα είναι μια θετική εξέλιξη για τη χώρα;
Δεν έχει δοκιμαστεί καν. Το.... ''Πας μη Έλλην βάρβαρος'' που βλέπω και στο...official merchandise
της σε t-shirt, νομίζω πως θα τρομάξει τη γυναίκα μου που είναι από τη Σουηδία όπως και έναν φίλο μου που είναι από το Ζαίρ.
Μη νομίζετε ότι αυτά που γράφω τα γράφω ειρωνικά ή επιθετικά ή σε επίπεδο διαμάχης. Απλά διάλογος ειλικρινής είναι και χαμηλών τόνων.
quote:
IQ RADIKIOUΟπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν με μαχαίρια και ρόπαλα εναντίον νεαρών στην Πάντειο, γιατί τους πέρασαν για Χρυσαυγίτες επειδή φορούσαν μαύρα. Οι νεαροί ήταν σε ... μνημόσυνο.
(Η επίθεση δεν καταγράφηκε από τα ΜΜΕ)
quote:Αυτή είναι στην πραγματικότητα.
Ο κύριος αυτός έβγαλε προς τα έξω τη βίαιη νοοτροπία που κρύβει μέσα του έχοντας γαλουχηθεί στους κόλπους ενός νεοναζιστικού και ρατσιστικού κινήματος που παράγει μίσος, έστω κι αν το καμουφλάρει έντεχνα εκμεταλλευόμενο την οικονομική κρίση και την προσωρινή αγανάκτηση πολλών Ελλήνων με την υπάρχουσα κοινωνικοπολιτική κατάσταση πουλώντας πατριωτισμό.
Εδειξε το πραγματικό πρόσωπο τηςΧρυσής ΑυγήςΣύριζα. Τόσο απλά.
ΑΠΤΑ πράγματα. ΟΧΙ φαντασιώσεις.
Να τα γράφεις σωστά βρε!

quote:
Χρυσαυγίτες την πέφτουν (για ξύλο, όχι ερωτικά...) στους ''άλλους''
Άρα, σύμφωνα με το παραπάνω, ο PanosT δεν είναι Χρυσαυγίτης...

macedon
quote:Να σου πω φίλε μου ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ.
Εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις πως η ΧΑ ως κυβέρνηση θα είναι μια θετική εξέλιξη για τη χώρα;
Αν εξαιρέσουμε το μη χείρον βέλτιστον, δεν ξέρω άν θα είναι θετική ή όχι.
Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι, θετική εξέλιξη δεν θα έχουμε με τους δύο μεγάλους. Ούτε με τις παραφυάδες τους.
Δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη στους επαγγελματίες κρατικοδίαιτους και ευημερούντας παρά την κρίση "αριστερούς" .
Γνωρίζω επίσης ότι δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί.
Είναι άνθρωποι που θα ξαναβρεθούν στο μεροκάματο μετά την όποια βουλευτική θητεία τους.
Αντιδρούν όπως θ' αντιδρούσα κι εγώ. Ετσι φαίνεται.
Δεν ξέρω αν θα είναι θετική εξέλιξη, αλλά σίγουρα θα είναι διαφορετική από την αποτελμάτωση της βρώμας, της ατιμωρησίας, της ρεμούλας, της πείνας, κλπ.
Μες την απελπισία μου, είναι αρκετά, για να το σκεφτώ σοβαρά.

Edited by - Αίολος on 08/06/2012 17:40:26
quote:
Τώρα μπορεί να μου πει κάποιος, από τότε η ΧΑ έχει αλλάξει, δηλαδή; Ήταν Εθνικοσοσιαλιστές και μετατράπηκαν σε Εθνικιστές ή κάτι άλλο;
Ο Εθνικισμός και ο εθνικοσοσιαλισμός (εθνικοκοινωνισμός είναι ο ελληνικός όρος) είναι το ίδιο και το αυτό. Για την ακρίβεια, ο εθνικοσοσιαλισμός αποτελεί έναν χαρακτηριστικό τύπο εθνικισμού όπως ο φασισμός (οι οποίοι μεταξύ τους έχουν βασικές διαφορές και βασικές ομοιότητες).
Για την ακρίβεια, ο όρος "εθνικοσοσιαλισμός" περιγράφει στην ουσία το πολιτικοικοινωνικό υπόβαθρο του εθνικισμού, ο οποίος πρεσβεύει "έναν σοσιαλισμό στο πλαίσιο του έθνους."
quote:
Ιστορικά, όπου εφαρμόστηκε ήταν θετική εξέλιξη για τις χώρες.
Πάρε για παράδειγμα την Ελλάδα. Από αυτά που καταργεί η σημερινή "δημοκρατική" κυβέρνηση, τα περισσότερα είναι έργα της σύντομης εθνικιστικής κυβέρνησης του Μεταξά:
Το ΙΚΑ (1937), η υποχρεωτική άδεια στους εργαζόμενους (τότε ήταν 15 μέρες), η αργία της Κυριακής, το υποχρεωτικό 8ωρο, ο ΟΕΔΒ, η απαγόρευση της εργασίας των ανηλίκων, η Φοιτητική Εστία, η Εργατική Εστία, Η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, κτλ. κτλ. (μην τα γράψουμε όλα τα επιτεύγματα, απλά μόνον τα νεοεμφανιζόμενα τότε).
Όλα αυτά σε 4 χρόνια!
Πάρε τη Γερμανία: Το 1933 είναι μια κατεστραμμένη χώρα, χωρίς καμία βιομηχανία, χωρίς παραγωγή, χωρίς εμπόριο, χωρίς εμπορικό στόλο (το 90% του εμπορικού της στόλου παραδόθηκε στους Συμμάχους με τη συνθήκη των Βερσαλλιών) χωρίς απολύτως τίποτε. Ο Γκουντέριαν στο βιβλίο του λέει πως για να εκπαιδεύει τους στρατιώτες στις αρματομαχίες, τους έβαζε να ασκούνται με μπάλες από άχυρο.
Η χώρα αυτή μέσα σε 6 χρόνια (1933-1939) έγινε παγκόσμια δύναμη.
quote:
Δεν έχει δοκιμαστεί καν.
Έχεις εν μέρει δίκιο. Παρ' όλο όμως που δεν εφαρμόστηκε σαν πλήρες σύστημα πουθενά, εφαρμόστηκαν οι βασικές αρχές της ιδεολογίας αυτής, κυρίως στο οικονομικό και στο κοινωνικό επίπεδο.
Απ' την άλλη, έχουμε την αστική δημοκρατία, της οποίας τα αποτελέσματα βιώνουμε και τις μαρξιστικές θεωρίες που είναι αποτυχημένες από τη γέννησή τους.
quote:
Το.... ''Πας μη Έλλην βάρβαρος'' που βλέπω και στο...official merchandise της σε t-shirt, νομίζω πως θα τρομάξει τη γυναίκα μου που είναι από τη Σουηδία όπως και έναν φίλο μου που είναι από το Ζαίρ.
Βρε συ, αυτό δεν είναι της Χρυσής Αυγής. Αυτό είναι παλιό. ![]()
quote:
Μη νομίζετε ότι αυτά που γράφω τα γράφω ειρωνικά ή επιθετικά ή σε επίπεδο διαμάχης. Απλά διάλογος ειλικρινής είναι και χαμηλών τόνων.
Δε νομίζω να το αμφισβήτησε κανείς αυτό.

macedon
Και για να συμπληρώσω πάνω στο βασικό σου ερώτημα:
Πιστεύω πως καθήκον κάθε ψηφοφόρου είναι να κρίνει με βάση τις θέσεις των κομμάτων και το εφικτό της εφαρμογής τους.
Όταν λοιπόν η θέση μιας πολιτικής παράταξης είναι π.χ. "ο διπλασιασμός των συντάξεων" και γνωρίζω πως αυτοί θα κληθούν να διαχειριστούν μια χρεωκοπημένη χώρα, ξέρω ότι η παραπάνω θέση είναι ψευδής γιατί απλά είναι ανέφικτη.
Μπορείς λοιπόν σαν σκεπτόμενος πολίτης, να εξετάσεις και να κρίνεις τις θέσεις των κομμάτων (τις θέσεις, όχι τις ψηφοθηρικές αποστροφές του λόγου τους) και να αποφασίσεις αυτό που θεωρείς εσύ πως είναι πιο κοντά σ'αυτά που θέλεις.
Άρα, για το αν είναι θετική ή αρνητική εξέλιξη για τη χώρα η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μπορείς να συμβουλευτείς τις θέσεις της, ορισμένες εκ των οποίων άπτονται του κεντρικού ιδεολογικού της πυρήνα.

macedon
Οι φωτογραφίες είναι από την εποχή που το ΠΑΜΕ φύλαγε τη Βουλή, μη τυχόν και μπουν οι αγανακτισμένοι στη Βουλή.

macedon
Θα ήθελα την βοήθειά σας
Πρίν καιρό, το περιοδικό Φαινόμενα (ή το ανεξήγητο, δέν είμαι σίγουρος) δημοσίευσε έναν κατάλογο με σπίτια και περιοχές της Ελλάδας που φημολογείται οτι παρουσιάζουν παραφυσική δραστηριότητα
Άν το έχει κανένας παρακαλώ ας μου στείλει κάποιο email στο akpe@mycosmos.gr
Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
I never wanted to know...
Never wanted to see...
I've wasted my time
'till time wasted me...
ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ...
ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ...
ΜΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!ΕΔΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ... ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ....
ΠΑΝΤΩΣ.."ΥΠΑΡΧΟΥΝ"...
ΦΩΣ!ΑΤΜΑ

'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 25/02/2003 03:40:50
Τί άλλο ψάχνεις ![]()
The n00b in Magic but soon a Great Mage of Wisdom!

quote:
φιλε bladerunner δεν βαζεις και εδω τη λιστα να την δουμε και εμεις?
***ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ!
[h5]'NHΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΗΝ'[/h4]
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
quote:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΣΗΖΗΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
μα φιλε μου αν δεν ερευνησουμε αυτα τα σπιτια πως θα μαθουμε(η μαλλον πως θα πιστουμε) οντος για το παραφισικο τους στοιχειο? πιστευε και μη ερευνα? δεν λεω πως πρεπει να το κανουμε απερισκεπτα αλλα οχι και να μην τα ψαξουμε λιγουλακι, απλος δεν θα μπουμε με την αφελια ενος μικρου εξερευνητη πιτσιρικα, αλλα ως ατομα προετημασμενα για το τη θα γινει εκει μεσα.με καποια προσοχη δηλαδη.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
quote:
ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΕΓΩ ΔΕ ΛΕΩ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΓΩ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ!ΑΛΛΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΙΚΟΣ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
μιπος θα μπορουσες να μου δοσεις url?λιγο δυσκολο να ψαξω αυτη την στιγμη μιας και διαβαζω καποια αλλα θεματα.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ
ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ?Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ?
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ....
ΦΙΛΙΚΑ