ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Gay" Tourism... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- "Gay" Tourism... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

maple7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
mapleΝέο Μέλος
25/02/2004, 21:54:55
Filoi mou geia sas. Gia na min parexigi8w, to 8ema exei na kanei me mia ereuna pou kanw sto panepistiomio mou.

8elw na ma8w tis apopseis sas panw stin erwtisi: Pisteuetai oti oi Xwres pou epistrepou tous omofilofilous na pantreuontai kai na io8etoun paidia (opos merikes politeis stin USA kai prosfata ston Kanada)8a exoun auxisei ston tourismo tous. O kanadas paratirise auxisi ston tourismo. Opos gnosto o tourismo se ka8e xwra paizei para poli simantiko rolo.

Merikoi arxisan na milane gia to i8iko meros tou 8ematos, pos den tous aresei na blepoun omofilofilous giati auto epidra arnitika stamikra paidia.

oles oi gnwmes swstes alla kai sebastes.

ti pisteuetai eseis?

GuessWhoΜέλος
25/02/2004, 23:03:07
ΦΙΛΕ maple
ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ?
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ: "ΑΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ?"
ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΨΗΝ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΑ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ? "ΜΠΑΜΠΑ ΜΕ ΒΑΡΕΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ?"

savelΜέλος
25/02/2004, 23:14:48

gia oti exei sxesi tous gay kalo tha
itan na rwtisete ton 1euro .
olo kai kati tha kserei

25/02/2004, 23:29:54
Καλησπέρα σας.

Καταρχήν, να θυμίσω για άλλη μία φορά στο "νηπιαγωγείο" (savel),
πως οι πλαστελίνες είναι στο ντουλαπάκι (δεξιά από το γραφείο), μπορεί να τις πάρει να παίξει, και να αφήσει τα παιχνίδια του internet, για κάπως μεγαλύτερα παιδάκια...

Στο μέλος maple, αφού ευχηθώ το καλώς ήρθες, θα ήθελα να παρατηρήσω δύο πράγματα - συμβουλές για νεοφερμένους:

• Προσπάθησε να γράφεις με ελληνικά κι όχι με greeklish. Αν ριξεις μία ματιά στα forum θα δεις ότι αυτή η γλώσσα χρησιμοποιείται, και άλλωστε θα είναι πιο εύκολο από τα υπόλοιπα μέλη να διαβάζουν τα μηνύματά σου.
  • Δεν ξέρω εάν η τροπή του θέματος αυτού, μπορεί να ενταχθεί στα πλαίσια του θεματικού αντικειμένου του ESOTERICA, αλλά μιας και είσαι νέο μέλος, καλό θα ήτανε να ασχολιόσουν πρώτα λίγο με κάποια άλλα θέματα κατηγοριών που σε ενδιαφέρουν, πριν ανοίξεις το πρώτο θέμα σου στην κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού". Θα ανακαλύψεις - είμαι σίγουρη, πολλά ενδιαφέροντα θέματα εκεί (στα άλλα forum).

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

mapleΝέο Μέλος
26/02/2004, 18:35:45
GEIA SOY AMALIA,S'EYXARISTW GIA TIS PARATHRHSEIS SOY, KAI SYGNWMH GIA TOYS XARAKTHRES, ALLA OI H/Y DEN EXOYN ELLHNIKOYS XARAKTHRES (PROS TO PARWN).
EPETREPSE MOY NA PW DYO PRAGMATA. PRAGMATIKA DEN KATALABAINW TI KAKO ME TO 8EMA MOY!

KATARXHN DEN BRHSKOMAI STHN ELLADA, KAI PARAKOLOY8W TO ESOTERICA EDW KAI ARKETO KAIRO. 8A SYMFWNHSEIS MAZI MOY OTI H DOYLEIA POY GINETE EDW MESA EINAI PRAGMATIKA SE POLY KALO EPIPEDO, KAI EXW THN ENTYPWSH OTI YPARXOYN ATOMA, ERGAZOMENA METAXY ALLWN, ME EMPEIRIES KAI TO MONO POY APOSKOPOYN EINAI H ENHMERWSH KAI H EKMA8HSH.

ME GNWMWNA TO PARAPANW, ADRAXA THN EYKAIRIA KAI TOPO8ETHSA TO 8EMA MOY.

FILE GuessWho O TOURISMOS, H MEGALYTERH "ETAIRIA" STON KOSMO POY APASXOLEI TO 13% TWN ERGAZWMENWN STON KOSMO APOTELEI SHMANTIKO PARAGONTA STHN OIKONOMIA THS KA8E XWRAS. HSWS NA MHN KATALABAINEIS TO 8EMA ALLA AFIERWSE LIGA LEPTA APO TON POLYTHMO SOY XRONO NA KOITAXEIS TO AKOLOY8O SITE: http://www.world-tourism.org/ KAI META APANTHSE MOY.

NA EPISTREPSW SE SENA AMALIA. AMA AYTO TO 8EMA PISTEYEIS OTI DEN EXEI 8ESH EDW PERA, DEN 8A ASXOLEI8W XANA M'AYTO.
APLWS ELPIZA OTI 8A LABW KAPOIES SOBARES APOPSEIS/SYMBOULES, APO ATOMA POY GNWRIZOYN.

GIA NA ASXOLEI8EIS ME TETOIA 8EMATA XREIAZETE ANOIXTO MYALO KAI OXI TAMPOY KAI RATSISMOS. EGW PROSWPIKA DEN EIMAI OMOFILOFILOS, ALLA AYTO DEN PISTEYW OTI SHMAINEI KAPOIA 8EMATA DEN 8A PREPEI NA TA AGGIZOYME.

26/02/2004, 23:26:29
Γειά σου maple.

Διακρίνω μέσα από τον τρόπο που γράφεις το θέμα αυτό, πως η ανάπτυξή του θέλεις να είναι σοβαρή και να αποτελέσει αντικείμενο προβληματισμού, γιαυτό άλλωστε σου ανέφερα

quote:
Δεν ξέρω εάν η τροπή του θέματος αυτού, μπορεί να ενταχθεί στα πλαίσια του θεματικού αντικειμένου του ESOTERICA

Δηλαδή, καλό θα ήτανε, μιας και το αντικείμενο της θεματικής κατηγορίας "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" είναι:
("Εδώ φιλοξενούνται οι Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA.gr αλλά δεν είναι παντελώς "άσχετες"... και πάντα, φυσικά, συμφωνούν με τους κανονισμούς που διέπουν τις Ομάδες Συζήτησης!")
το θεμα να κινηθεί μέσα στα πλαίσια που αφορούν το ESOTERICA. Γιαυτό το λόγο άλλωστε, σου πρότεινα να διαβάσεις και τις άλλες θεματικές κατηγορίες. Οπότε, παραδίδω τη σκιτάλη σε σένα!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

08/03/2004, 13:07:17
Απενεργοποιείται...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για