ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 8 Ιουνίου 2004. Άρχισε... (Πέρασμα της Αφροδίτης μπροστά από τον Ήλιο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 8 Ιουνίου 2004. Άρχισε... (Πέρασμα της Αφροδίτης μπροστά από τον Ήλιο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΨΥΧΗ26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΨΥΧΗΜέλος
10/06/2004, 12:27:22
10 ΙΟΥΝΙΟΥ........ΤΕΛΕΙΩΣΕ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ( ΣΕ 122 ΧΡΟΝΙΑ )

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...........

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ !!!

oneiric1Μέλος
10/06/2004, 16:13:09
quote:
10 ΙΟΥΝΙΟΥ........ΤΕΛΕΙΩΣΕ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ( ΣΕ 122 ΧΡΟΝΙΑ )

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...........

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ !!!

Ε, μα ναί! Ώρα ήταν για διαφημίσεις!

Astral, τόσο κυνήγημα του έκαναν?! Τρομακτικό!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

astral-projectΜέλος
10/06/2004, 18:41:55
ειναι πραγματικα τρομακτικο το τι μπορει να παθει κανεις, εαν μπλεχτει με ολες αυτες τις διαφορες οργανωσεις...

(οχι βεβαια οτι και οι δικοι μας οι χ.ο. ετσι και καταλαβουν οτι εχεις χρημα δεν ορμανε....)

------------------------

ΑπολλύωνΝέο Μέλος
11/06/2004, 04:59:33
Αγαπητέ sirXris,

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να μου πεις.

Απάντηση:

<<Προσωπικά δε μιλάω για εξωτερικό φως, αλλά για εσωτερικό. Οπότε το παράδειγμα σου, αν και ωραία δοσμένο, δεν ταιριάζει εδώ.>>

Αν εννοείς αυτό με την λάμπα, είναι απλώς μια παρομοίωση τίποτε άλλο.
Και πιστεύω πως ταιριάζει απόλυτα, ιδίως όταν απευθύνεται σε άτομα που για λόγους 'μόδας', θεωρούν κατώτερη και συνηθισμένη την χριστιανική θρησκεία, ενω τους ελκύουν τα... 'συγκλονιστική συνειδητοποίηση της διορατικής συναίσθησης και των πνευματικών μας δυνατοτήτων', και ... 'Οι Αστρικοί Γηραιοί λένε...' όπως επίσης και τα... 'να εναρμονιστούμε με τις αρχές της συμπαντικής Συμπόνοιας, Αγάπης και Γνώσης', τα οποία ως λόγια είναι όμορφα, όμως χωρίς ουσία αφού δεν ενέχουν αναφορά στον Θεό που μας δημιούργησε και μας έδωσε την ψυχή και τον νου για να καταλαβαίνουμε την δική Του Συμπόνοια, Αγάπη και Γνώση.

<<Σκέψου ένα μόνο: Από τη μία η προστασία από οποιονδήποτε και από την άλλη η λατρεία σε αυτόν, καθιστά εσένα εξαιρετικά αδύναμο.>>

Αυτό ειλικρινά δεν το κατάλαβα. Πως δηλαδή με καθιστά εξαιρετικά αδύναμο;

<<Έπειτα, με όλο το σεβασμό στα πιστεύω σου, καλά θα είναι να μη ξεφεύγουμε από το εκάστοτε θέμα. Δε μας απασχολεί εδώ ο Τριαδικός Θεός, ο Χριστιανισμός και οι οποιοιδήποτε "εχθροί" του, αλλά το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Ήλιο και ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για εμάς. Με το να συζητάμε και να μακρηγορούμε για άλλα, μάλλον κουράζουμε όσους διαβάζουν αυτές τις γραμμές.>>

Το θέμα μας έφτασε στο θρησκευτικό αφού δείχνεις να παπαγαλίζεις και μερικές φορές να μεταφράζεις αυτούσια κομμάτια της ιστοσελίδας της Aluna Joy και των 'Γηραιών'. Η συγκεκριμένη κυρία όχι μόνο δεν δείχνει να έχει σχέση με την θρησκεία μας, αλλά έχω καταλάβει το ακριβώς αντίθετο (άσχετα αν νομίζω πως και η ίδια έχει πέσει θύμα κακών επιρροών). Δεν μιλάμε πλέον για την Αφροδίτη, αλλά για το πως παρουσιάζονται και τελικώς τι είναι οι 'Αστρικοί Γηραιοί' που μας ανέφερες.
Και εδώ σου λέω πως όλα αυτά είναι για παραπλάνηση, και πως απο πίσω κρύβονται άλλα. Εσύ sirXris βαπτίσθηκες Χριστιανός Ορθόδοξος. Εσύ δεν έχεις ανάγκη τους Αστρικούς Γηραιούς να σε κάνουν να νοιώσεις ανώτερο ον. Εσύ ανήκεις στην εκκλησία του Δημιουργού των Πάντων, και μέσω αυτού και του παραδείγματος του Υιού του, μπορείς όντως να φτάσεις σε ανώτερα πνευματικά επίπεδα.
Μπορείς να εξευγενίσεις την ψυχή σου, όχι διαβάζοντας τις όμορφες μπούρδες της Joy και όποιων άλλων που πιστεύουν 'στην Συμπαντική Αρμονία' ή στην 'Ανωτερότητα των Όντων', αλλά με δυσκολία, να εφαρμόσεις το Θείο παράδειγμα και στην ζωή που ζεις.

Εγώ δεν έχω καταφέρει να το κάνω. Δεν κάνω τον έξυπνο που σου το προτείνω, όμως είναι δύσκολο πράγμα η απαλλαγή απο τα καθημερινά που καθηλώνουν το πνεύμα μας. Γι' αυτό υπάρχει και η Εκκλησία. Όμως όπως είπα δεν έχω καταφέρει εγώ προσωπικά και πολλά στον τομέα αυτό.
Παρ' ολ' αυτά δεν έψαξα και δεν προσπάθησα να αναζητήσω αποκούμπια σε άλλες ψυχο-παγίδες που τόσο έντεχνα έχουν στηθεί γύρω μας και περιμένουν πότε ένας αδύναμος ή επιρρεπής στην αναζήτηση του 'Αγνώστου' πέσει μέσα.
Είναι όπως με το παράδειγμα της λάμπας. Όταν πεις εγώ αφήνω τα πατροπαράδοτα και ψάχνω να βρω την αλήθεια μόνος μου, τότε είναι μοιραίο όταν απομακρυνθείς απο το Φως, να μπεις στο σκοτάδι, ακόμα κι αν δεν το θέλεις ή δεν το επιδιώκεις.
Είναι παρόμοιο με τις κατηγορίες που δέχεται η θρησκεία μας περι Δογματισμού. Μα όταν σου δίνεται η Αλήθεια, 100%, μπροστά σου, πώς μπορείς να πεις 'Όχι εγώ θα ψάξω μόνος και θα βρω ΕΓΩ την αλήθεια'.
Μοιραία με ότι θα καταλήξεις θα είναι κάτι λιγότερο απο το 100%, αν φυσικά δεν φθάσεις πάλι στο αρχικό συμπέρασμα.

Έτσι συγγνώμη αν σε στεναχώρησαν κάποια λόγια μου, συγγνώμη αν σε θίγω σε κάποια ζητήματα, όμως το να πιστεύει κάποιος στο 'Υπέρτατο Όν' ή στην 'Μοναδική Αλήθεια' ή 'στην Συμπαντική Αρμονία' χωρίς παράλληλα να τα συνδέει με τον Μοναδικό και Τριαδικό Θεό τότε πέφτει στην παγίδα των Σατανιστών και των παρακλαδιών τους (Μασώνοι, Ροταριανοί, Σαιεντολόγοι και πάει λέγοντας). Αυτό δεν το λέω τυχαία γιατί οι τελευταίοι στις "προσευχές?" τους αναφέρονται σε παρόμοιες 'προσφωνήσεις' του 'Θείου' όπως μόνο αυτοί μπορούν να το 'αντιληφθούν' βέβαια. Και όλη αυτή η λατρευτική ενέργεια που δεν πάει στον πραγματικό Θεό, πηγαίνει στον πολέμιό του - στο Αντίθετο.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις αυτά που σου λέω, και να ξέρεις οτι δεν στα λέω επειδή είμαι ένα οπισθοδρομικό μυαλό το οποίο είναι στάσιμο και δεν θέλει την προσωπική σου 'Ανέλιξη', αλλά γιατί καμιά φορά είμαστε μπροστά στην Αλήθεια, δεν την βλέπουμε, και ψάχνουμε αλλού για κάτι που μας λείπει - μέχρι που καταλαβαίνουμε στο τέλος τι είχαμε και τι χάσαμε.

Συγγνώμη αν σου γίνομαι κουραστικός. Δεν προσπαθώ να σε μεταπείσω με το έτσι θέλω, αλλά προσπαθώ να σου δείξω και κάποιες άλλες παραμέτρους που θα έπρεπε να έχεις στην αναζήτησή σου.

sirXrisΜέλος
12/06/2004, 13:12:40

Μαγεία...

Edited by - sirXris on 13/06/2004 03:52:46

ΨΥΧΗΜέλος
18/06/2004, 16:46:13
ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΡΕΣΠΕΣ