- 8 Ιουνίου 2004. Άρχισε... (Πέρασμα της Αφροδίτης μπροστά από τον Ήλιο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ
ΟΛΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!
ΛΕΣ ???
ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΟΛΑΣ ΜΕ ΠΟΛΟΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΙΣ 08 30 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΙΧΤΙΡ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΥΣ Η ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ.....
ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
μαμα!
------------------------
ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ Η 8Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΤΡΑΒΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΣΙΤΩΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Η ΕΣΤΩ ΠΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ "ΓΗΡΑΙΟΙ"..
Μολις την ειδα την αφροδιτη σαν τελεία...
Για κάποιους το φαινόμενο σημαίνει πολλά και τρέχουν να το δουν όπως μπορούν, περιμένοντας να επιφέρει τις όποιες αλλαγές είναι να επιφέρει. Για άλλους πάλι είναι παντελώς αδιάφορο, πράγμα που φαίνεται από τις αντιδράσεις τους όταν τους το αναφέρεις. Όχι μόνο δεν θέλουν να ασχοληθούν, αλλά ακόμα και αν το κάνουν θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πόσο διαφωνούν επιχειρηματολογώντας τέλεια.
Σκέφτομαι λοιπόν. Ποιοι θα επηρεαστούν?
Κάποτε νόμιζα πως μόνο οι δεκτικοί αφήνουν την ζωή τους να αλλάξει.
Πλέον δεν το πιστεύω. Ο πλανήτης μπαίνει σε μια νέα εποχή. Η ακτινοβολία αυτή που μας ποτίζει σήμερα δεν πρόκειται να ρωτήσει τον καθένα τι πιστεύει. Δεν πρόκειται να κουβεντιάσει μαζί μας ούτε να ακούσει κάποιο λογικό επιχείρημα για να αποφασίσει.
Ότι είναι να κάνει θα το κάνει, γιατί ότι έιναι να γίνει θα γίνει!
Ξέρω ότι αυτήν την στιγμή οι περισσότεροι θα με χαρακτηρίσουν
"φασίστα, ανεγκέφαλο, φαντασιόπληκτο, τρελό...." και πολλά άλλα. Όλα αυτά γιατί -υποτίθεται- δέχομαι τα πάντα παθητικά χωρίς να τα σκέφτομαι ή να τα επεξεργάζομαι. Δεν γράφω ούτε για να υπερασπίσω τον εαυτό μου, ούτε να πείσω κανέναν για το αντίθετο.
Θέλω μόνο να πω ότι η αλήθεια υπάρχει αντικειμενικά. Η λογική και τα επιχειρήματα δεν έχουν σκοπό να την αλλάξουν. Κάποιοι προσπαθούν, όμως δεν γίνεται να καταφέρουν κάτι έτσι. Γιατί σκοπός της είναι απλά να μας βοηθήσουν να την κατανοήσουμε και παρεμβαίνοντας να την διαμορφώσουμε. Αν όμως δεν την δεχτούμε πρώτα, ποτέ δεν θα βελτιώσουμε ούτε τον εαυτό μας , ούτε τον κόσμο μας. Καλώς ή κακώς κάποια πράγματα έχουν σχεδιαστεί να συμβούν. Και έχουν σχεδιαστεί με "αγάπη" για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Επειδή η λογική μας και η σκέψη μας δεν είναι όμως σε θέση να κατανοήσουν τις αιτίες αυτές, απλά τα απορρίπτουμε.
Τι περιμένουμε λοιπόν? Να αποδείξουμε τα πάντα για να τα δεχτούμε? Αφού δεν έχουμε τα προσόντα να το κάνουμε. Η αλήθεια όμως δεν ρωτάει κανέναν. Κάποιοι παραμένουν στάσιμοι προσπαθώντας ακόμα να την αποδείξουν για να την κατανοήσουν.
Άλλοι την δέχονται και προχωράνε.
Σήμερα η Αφροδίτη περνάει μπροστά από τον Ήλιο. Και ο κόσμος αλλάζει. Για όλους μας!
quote:
Σήμερα η Αφροδίτη περνάει μπροστά από τον Ήλιο. Και ο κόσμος αλλάζει. Για όλους μας!
Πολύ ωραία όλα αυτά που μας γράφεις stam αλλά ο κόσμος αλλάζει κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου που περνάει. Ποτέ μα ποτέ δε μένει στάσιμος. Οι πλανήτες περνάνε ο ένας μπροστά από τον άλλο συνέχεια, ακόμη και αυτοί που δεν έχουμε εντοπίσει ακόμα, δημιουργώντας έτσι αστρικές συζυγίες που δε φανταζόμαστε. Μέχρι στιγμής συμφωνούμε σε όλα. Εκείνο που δε διαπίστωσα στην πορεία της ημέρας μου ως τώρα είναι κάποια αξιοπρόσεκτη θετική διαφορά. Αντίθετα μπορώ να πω ότι βιώνω μια μάλλον δύσκολη και κουραστική μέρα.
Και δεν είμαι καθόλου κλειστή στην αλλαγή. Ίσα ίσα μπορώ να πω ότι θα ήθελα πάρα πολύ να δω κάτι διαφορετικό και θετικό, έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ στον παγκόσμιο πολεμικό πολιτισμό που ανέπτυξε το ανθρώπινο γένος από καταβολής κόσμου! (όπως αυτή τελοσπάντων ορίζεται από τα επίσημα γνωστά στοιχεία)
quote:
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ
Nα είσαι καλά δεν το είχα σκεφτεί και δεν ήξερα πως να την δω...
Τώρα από ακτινογραφίες στο σπίτι να φαν και οι κότες....
Δυστυχώς έκανα τελευταία εγχείρηση στον Αχχίλειο τένοντα...
Τώρα σχετικά με την θετική ενέργεια της μέρας ,
Το πρωί βγήκα από το σπίτι για να πάω στο γιατρό.
Μετά την επίσκεψη περίμενα στο δρόμο 10 λεπτά όρθιος με τις πατερίτσες για ταξί και εκεί που δεν άντεχα άλλο την ορθοστασία , σταμάτησε ένας άγνωστος με το ΙΧ του και με έφερε μέχρι το σπίτι!!!!
Γυρνώντας σπίτι μετά από λίγο ανακάλυψα ότι πείναγα και ότι έπρεπε κούτσα κούτσα να ξαναβγώ από το σπίτι.
Τότε χτυπά η πόρτα και να σου μια γειτόνισα που είρθε επίσκεψη , με γεμάτα χέρια , έρχοντας περάσει πριν από τον φούρνο της γειτονιάς...
Μετά από λίγο και ω!! τι έκπληξη στο τηλέφωνο η "μαμά" όπου είχε να μου μιλήσει 10 μέρες δια ασήμαντον αφορμή....
Τυχαία όλα αυτά;;;; Ποιος ξέρει ;;;;
Ίσως ναι , ίσως όχι...
Αχ να ερχόταν τώρα κάποιος και με τσιγάρα....![]()

ουυυυ...
Και αν άρχισε τι αρχισε;
quote:
Αυτήν την στιγμή η Αφροδίτη περνάει μπροστά από τον Ήλιο.
Για κάποιους το φαινόμενο σημαίνει πολλά και τρέχουν να το δουν όπως μπορούν, περιμένοντας να επιφέρει τις όποιες αλλαγές είναι να επιφέρει. Για άλλους πάλι είναι παντελώς αδιάφορο, πράγμα που φαίνεται από τις αντιδράσεις τους όταν τους το αναφέρεις. Όχι μόνο δεν θέλουν να ασχοληθούν, αλλά ακόμα και αν το κάνουν θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πόσο διαφωνούν επιχειρηματολογώντας τέλεια.Σκέφτομαι λοιπόν. Ποιοι θα επηρεαστούν?
Κάποτε νόμιζα πως μόνο οι δεκτικοί αφήνουν την ζωή τους να αλλάξει.
Πλέον δεν το πιστεύω. Ο πλανήτης μπαίνει σε μια νέα εποχή. Η ακτινοβολία αυτή που μας ποτίζει σήμερα δεν πρόκειται να ρωτήσει τον καθένα τι πιστεύει. Δεν πρόκειται να κουβεντιάσει μαζί μας ούτε να ακούσει κάποιο λογικό επιχείρημα για να αποφασίσει.
Ότι είναι να κάνει θα το κάνει, γιατί ότι έιναι να γίνει θα γίνει!
Ditto
(proswpika niwthw skata simera...)
Amor vincit omnia
Κρίμα που ξέχασα να πάρω καμιά ακτινογραφία να παρακολου8ήσω το φαινόμενο.
"γευόμαστε τα αρώματα του ουρανού ανακατεμένα με το πνεύμα της γης"
θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας μέσα από την καρδιά μου, καλή συνέχεια!
Με τη βοήθεια της Αφροδίτης ή χωρίς, ας αφήσουμε πίσω μας τις στείρες επικρίσεις και αντιπαραθέσεις κι ας συνειδητοποιήσουμε πλέον ότι τίποτα δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα δεν έχουμε να κερδίσουμε χλευάζοντας και υποτιμώντας ο ένας τον άλλον. Αντίθετα, είμαστε όλοι ΜΑΖΙ, κομπάρσοι και πρωταγωνιστές ταυτόχρονα στο ίδιο έργο.
Γιατί είμαστε όλοι ΕΜΕΙΣ, που δεχτήκαμε να έρθουμε εδώ, να αφεθούμε στο σκοτάδι και πολλές φορές να στραφούμε με μανία ο ένας ενάντια στον άλλο. Γιατί μέσα στο σκοτάδι ξεχάσαμε ποιοι είμαστε, ξεχάσαμε τα πραγματικά μας ονόματα και πάνω απ’ όλα ξεχάσαμε την ΑΓΑΠΗ με την οποία ΟΛΟΙ συνδεόμαστε.
Τα έργα όμως δεν κρατούν για πάντα. Κι όταν κι αυτό το έργο κάποια στιγμή τελειώσει, θα μοιραστούμε ΜΑΖΙ την ίδια χαρά, την ίδια τιμή και την ίδια αξία.
Γιατί με την αγάπη ΜΑΣ και τις θυσίες ΜΑΣ το κάναμε πραγματικότητα.
Τώρα όσο τους Αστρικούς Γηραιούς... επισκέφθηκα το site διάβασα όλη την ογκώδη εισαγωγική σελίδα και... ένα θα σου πω... επειδή καταλαβαίνω πως ενδέχεται να έχεις πέσει θύμα στην 'προπαγάνδα' της Aluna Joy, με όλη την καλή διάθεση, επειδή στην ιστορία μας μπλέκει με το Λευκό Αδελφάτο των Ιμαλαίων, σε παρακαλώ η υπόθεση για μένα 'βρωμάει' και φύλαγε τα ρούχα σου.
Πολύ ωραία τα παρουσιάζει η Aluna αλλά πολύ φοβάμαι πως αυτή είναι το μεγαλύτερο ίσως θύμα. Ένα θα σου πω δεν μπορεί να έχεις σχέση με το Λευκό Αδελφάτο και να είσαι καλός και πράος.-
Η κυρία παραδέχεται το συγκοινωνούν δοχείο μεταξύ των 'buddies' και του Αδελφάτου. Πρόσεχε που μπλέκεις!
Πολλοί θα ήθελαν να πιστέψουν στο οτι κάποιος εξώγήινος πολιτισμός θα συγκινούνταν απο τα ανθρώπινα προβλήματα και θα έδειναν λύση αλλά και μια διαφορετική προσέγγιση στην ζωή μας αλλά διάβασε σε παρακαλώ το θέμα RED MOUNTAIN 666 του παρακάτω site http://www.ettracker.com/
και δες τι πέρασε αυτός ο άνθρωπος και σε τι συμπέρασμα καταλήγει για τα UFO.
Δεν ξέρω αν έχει δίκιο ή όχι ένα είναι σίγουρο όμως, οτι το Λευκό Αδελφάτο δεν είναι διόλου Λευκό. Είναι πίσσα μαύρο και είναι πίσω απο τον διεθνή Σατανισμό. Τώρα τί δουλειά έχουν αυτοί οι πλήρως εξευγενισμένοι εξωγήινοι με μια τόσο απεχθή οργάνωση αυτό το αφήνω στην κρίση σου.
Εγώ πάντως έστειλα κάποιο e-mail στην Aluna με κάποια πολύ καυτά ερωτήματα. Ακόμα να μου απαντήσει, και φαντάζομαι πως δεν πρόκειται να το κάνει γιατί δεν έχει πιστεύω ειλικρινή και υπεύθυνη απάντηση σε αυτά που την ρωτάω. Ως εμοι δοκεί δηλαδή. Ο χρόνος θα δείξει.
Φιλική λοιπόν συμβουλή... κράτα μικρό καλάθι, ή ούτε καν να κρατήσεις καλάθι, θα μπλέξεις, αν δεν έχεις ήδη μπλέξει δηλαδή.
γιατι κατι αναλογο εχω ακουσει οτι κανουν και αυτοι με τον σατανισμο...
------------------------
quote:
Αυτό μοιάζει σαν ένα υπέροχο μέλλον! Οι Αστρικοί Γηραιοί προσθέτουν και κάτι ακόμα: Μη στεναχωριέστε, να είστε πάντα χαρούμενοι…
¨Γιατι εμεις τα κονομαμε και εσεις πλερωνετε, τζουφιοι!!!!¨
Σωστα το συνεχισα αρχηγε μου?
Εμενα απο χθες το βραδυ κολιγα μου, με παει εμπλοκη!!!! Πολυ τρεχαλα!!!Μπας και οι Γηραιοι με ετοιμαζουνε για τους Ολυμπιακους?
Κανενας.
Όσο για το αν έχω μπλέξει και πού, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Ζήσε στο Φως και μη φοβάσαι το σκοτάδι, γιατί εκεί τίποτε δε μπορεί να σ' αγγίξει.
Edited by - sirXris on 10/06/2004 02:08:15
Δεν φοβάμαι το σκοτάδι όσο έχω την προστασία του Τριαδικού Θεού. Ο άνθρωπος όμως όταν απομακρύνεται απο την λατρεία του Ενός Μοναδικού και Τριαδικού Θεού, άσχετα αν νομίζει οτι ζει στο φώς στην πραγματικότητα άλλες δυνάμεις σπέυδουν να καλύψουν το κενό, και αυτές οι δυνάμεις δυστυχώς έχουν την δυνατότητα να σε κάνουν να νομίζεις οτι ζεις σε ενα 'φως'.
Εξάλλου ένα απο τα ονόματα του εξω απο εδώ είναι και Εωσφόρος που σημαίνει 'αυτός που φέρνει το φως'. Τώρα το πως συμβαδίζει αυτό με την πραγματική του φύση αυτό το αφήνω σε σένα να το κρίνεις.
Πάντως έχει πολλά τεχνάσματα κάλυψης των ενεργειών του ένα απο αυτά είναι να σε κάνει να νομίζεις οτι ζεις στο φως ή σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο. Αρκεί να σε έχει στο χέρι.
Έτσι λοιπόν το μοναδικό φως που υπάρχει είναι αυτό που κρύβεται στην λατρεία του Μοναδικού και Τριαδικού Θεού. Ένα απλό παράδειγμα για να καταλάβουν όλοι τι πάει να πει όταν δεν λατρεύω τον Τριαδικό Θεό μοιραία και χωρίς να το θέλω λατρεύω το αντίθετό του, είναι το εξής:
Ας φανταστούμε ενα σκοτεινό δωμάτιο, στο δωμάτιο αυτό υπάρχει μια λάμπα η οποία φέγγει σε μια μόνο κατεύθυνση, όπου υπάρχει φως δεν υπάρχει σκοτάδι (δεν μπορεί να υπάρχει σκοτάδι), απο όπου απομακρύνεται το φώς μοιραία το κενό το αναπληρώνει σκοτάδι. Έτσι είναι και με τα πιστεύω των ανθρώπων. Κάποιος μπορεί να λέει 'Εγώ δεν πιστεύω στον Τριαδικό Θεό, αλλά εγώ πιστεύω στο Υπέρτατο Όν ή στο Φως ή στην Υπέρτατη Αρμονία' ε... λοιπόν όσο ωραίο και ενδιαφέρον και αν ακούγεται αυτό το 'καινούργιο' πιστεύω, μοιραία είναι μακριά απο τον Μοναδικό και Τριαδικό Θεό. Όπότε όλη η ενέργεια λατρείας δεν πηγαίνει εκεί που θα έπρεπε να πάει αλλά σε κάτι άλλο - αντίθετο.
Στον φίλο Astral-Project να πω πως η Σαιεντολογία είναι ένα μικρό παρακλάδι της Αθεϊας πίσω απο την οποία κρύβονται οι Σατανιστικές οργανώσεις με κορυφαία την Εκκλησία (άκουσον άκουσον) του Εξω απ' εδώ την οποία συγχρηματοδοτεί η πολυεθνική Procter&Gamble (Colgate, Palmolive, Ariel κτλ.)
Τώρα πίσω ακόμα και απ' τον Σατανισμό κρύβεται το Λευκό Αδελφάτο, το οποίο ιδρύθηκε πριν απο χιλιάδες χρόνια απο ανθρώπους που επιρρεάσθηκαν απο επισκέψεις εξωγήινων στην περιοχή. Μάλιστα αυτά τα μικροκαμωμένα ανθρωπάκια τα ονομάζουν οι ίδιοι Δαίμονες. (Το Δαίμων προέρχεται απο το αρχαιοελληνικό 'Δαήμων' που σημαίνει ο 'Γνωρίζων' - αυτός που ξέρει πολλά ή τα πάντα).
Όλα αυτά τα μικρά-μικρά κομμάτια συνθέτουν ενα παζλ. Και μάλιστα Εξωγήινοι και Θρησκεία σιγά σιγά δένουν. Βέβαια δεν μπορούμε να βγάζουμε ασφαλή συμπεράσματα όμως τα γεγονότα αυτά καθ'αυτά είναι έτσι. Ακόμα και κληρικοί έχουν γράψει για το Λευκό Αδελφάτο. Ρωτήστε σε κάποιο βιβλιοπωλείο Χριστιανικών Εκδόσεων για το συγκεκριμένο θέμα και νομίζω πως θα βρείτε κάποιες απαντήσεις.
Έπειτα, με όλο το σεβασμό στα πιστεύω σου, καλά θα είναι να μη ξεφεύγουμε από το εκάστοτε θέμα. Δε μας απασχολεί εδώ ο Τριαδικός Θεός, ο Χριστιανισμός και οι οποιοιδήποτε "εχθροί" του, αλλά το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Ήλιο και ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για εμάς. Με το να συζητάμε και να μακρηγορούμε για άλλα, μάλλον κουράζουμε όσους διαβάζουν αυτές τις γραμμές.
στον σιρξρις (νικ δυσκολοπροφερτον ελπιζω να το γραψα σωστα)
εχω να πω οτι, ουδεμια αλλαγη παρατηρηθηκε μετα το περασμα της αφροδιτης και αν με ρωτας δεν νομιζω να συμβει.
η αφροδιτη κανει εκλειψεις εκ χρονια τωρα και κρισεις αγαπης δεν επιασε κανενα ζωο ή ζωον στο πλανητη εως τωρα.
αγαπητε απολλυων,
θα συμφωνισω μαζι σου για την σαιεντολογια. ενας φιλος μου ειχε μπλεξει μαζι τους και τρομαξε να γλιτωσει. εφτασε να κρυβεται μεχρι και στην ισλανδια (!). απο τοτε που καταλαβε τι ακριβως κανουν αυτοι οι κυριοι και ποσο βαθεια δεμενοι ειναι με τον σατανισμο και αφου ειδε τι δυναμεις καλουν στις τελετες τους, εγινε ο μεγαλυτερος πιστος της ορθοδοξιας.
------------------------