ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υπογραφές για τα ερωτήματα απένταντι στην Πολιτεία στο ζήτημα των χημικών αεροψεκασμών - Chemtrails - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Υπογραφές για τα ερωτήματα απένταντι στην Πολιτεία στο ζήτημα των χημικών αεροψεκασμών - Chemtrails - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

toxotis62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
toxotisΜέλος
20/09/2008, 11:29:03
Παρακαλούμε όπως υπογράψετε την επιστολή που απευθίνεται στον Γ.Γ. πολιτικής Προστασίας -κάθε αρμόδιο Υπουργό της Ελληνικής Κυβέρνησης & τον Πρωθυπουργό της Χώρας μας, ώστε επιτέλους να διενεργηθούν οι απαραίτητες έρευνες και να δωθούν απαντήσεις στο θέμα των chemtrails/ "χημικές ουρές"

Υπογραφή της επιστολής...on line petition

"chemtrails-"χημικές ουρές"

http://www.petitiononline.com/261171/petition.html

http://vickytoxotis.blogspot.com

Edited by - toxotis on 20/09/2008 11:30:30

Edited by - toxotis on 20/09/2008 11:32:58

Edited by - toxotis on 20/09/2008 12:17:05

wolfowitzΜέλος
01/09/2005, 22:12:20
quote:
αλλά ειλικρινά κ. Nortin, τέτοιον ανίκανο συνεργάτη και μάλιστα εκπρόσωπο (!) δεν θα τον ευχόμουν ούτε στον χειρότερο ... εχθρό μου !

γιατι??

11 σελιδουλες διαφημιση για εναν ανυπαρκτο ακομα ιστοτοπο δεν ειναι ασχημα - ασε που η αρνητικη διαφημιση ειναι παρολαυτα η καλυτερη διαφημιση!

απο την αλλη, ξερεις, χμμμ ας πουμε: οσο πιο πολυ με λες βλακα τοσο πιο πολλοι θα με συμπαθουν ( ο νοων νοειτω - ειπαμε: αγκιτατσια)

01/09/2005, 22:19:14
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Nortrin ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ο κ. ΠΑΛΜΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΩΣ Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ?????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

NortrinΜέλος
02/09/2005, 02:26:21
Φίλε AVATARGR, γνωρίζω αυτό που λες.
Έχω ξαναπεί εδώ ότι ο Πάλμος αναπαρήγαγε υποτιθέμενες έγκυρες πληροφορίες για το Λιαντίνη και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.

quote:
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ?????

Νομίζω ότι θα ήταν υπερβολικό ένα τέτοιο συμπέρασμα αλλά δεν είναι εύκολο να το αποφύγει...

Επέτρεψέ μου, εδώ, να επικαλεστώ την υπογραφή του φίλου CM:
"Λάθη δεν κάνει, όποιος δεν κάνει τίποτα"

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

XDΜέλος
02/09/2005, 08:52:58
Φίλε Vril και CM συμφωνώ απόλυτα με τις αιτιάσεις σας!

Φίλε AVATARGR αξίζει να συμπληρώσω πως εάν ο κ. Πάλμος είχε διαβάσει έστω και ελάχιστα την ΓΚΕΜΜΑ, το τελευταίο έργο του Λιαντίνη (το μελέτησα πρόσφατα), είμαι σίγουρος πως δεν θα τολμούσε ούτε κατά διάνοια να ταυτίσει τον εκλιπόντα με τις ιδεολογίες του!
Όμως εκ των πραγμάτων είναι προφανές πως ουδέποτε μπήκε στον κόπο να διαβάσει Λιαντίνη ή να ερευνήσει σοβαρά την υπόθεση για αυτό και δεν ήξερε ούτε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των έργων του (τις οποίες δοκίμασε να παραποιήσει ώστε να στηρίξει ένα συνομωσιολογικό ισχυρισμό).
Η δε πιθανότητα να εξαπατήθηκε από τους συνεργάτες - πληροφοριοδότες του σε συνάρτηση με την άγνοια του για τον πραγματικό Λιαντίνη υποδεικνύει (όπως έχω ξανά γράψει) την εν γένει αναξιοπιστία των ερευνών και συμπερασμάτων του (δες και τις αστοχίες του περί του «Γίγαντα της ARAMCO»).

02/09/2005, 10:08:43
quote:

quote:
τέτοιον ανίκανο συνεργάτη και μάλιστα εκπρόσωπο (!) δεν θα τον ευχόμουν ούτε στον χειρότερο ... εχθρό μου !

Τα σκληρά λόγια πονάνε όταν τα ξεστομίζουν σημαντικοί άνθρωποι.
Εσύ είσαι απλώς ένα nickname...

Μη φοβάσαι, θα πονέσεις πολύ και εν καιρό...

quote:

Εσύ είσαι απλώς ένα nickname...
Εκμεταλλεύεσαι την ανωνυμία και καλά κάνεις! Έτσι έχεις μάθει μάλλον!

Όσο για το Nickname, πάρα πολύ σωστά!
Για προσπάθησε να βρείς ποιος είμαι... Καλή επιτυχία !

Όσο για την ανωνυμία, πιστεύω ότι ειδικά εσύ δεν θα πρέπει να μιλάς !

Σχετικά με την αξιοπιστία, έχω δίκιο, γιατί κατα γενική ομολογία των συμμετέχοντων, έχεις σταθεί κατώτερος των περιστάσεων. Αυτό δεν είναι ... ανικανότητα ????

Τέλος, διαπιστώνω ότι ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή δεν θέλεις να διαβάζεις. Λές κάποια ανυπόστατα, σου απαντούν οτι δεν ξέρεις τι λές και επιμένεις το βιολί σου. Μήπως αυτό λέγεται φαιδρότητα ?

Πιστεύω οτι στην πραματικότητα δεν έχεις να πείς τίποτα και όλη η καμπάνια δημιουργείς εμένα μου θυμίζει χτήπημα αυγού μαρέγγα:

Πολύς κόπος για να πήξει ο αφρός, που τελικά θα κόψει

Edited by - Vril on 02/09/2005 10:14:45

Lord_AsrielΜέλος
02/09/2005, 10:50:24
Πέρα από τις αψιμαχίες περί το ποιόν Πάλμου, Nortrin, Vril και όλων των
υπολοίπων, μελλών και μη του esoterica, θα δούμε κάτι περισσότερο πέρα
από τις αρχικές φωτογραφίες του κυρίου Πάλμου από τις διακοπές του, διακοπές
γιατί αυτό μου θυμίζουν οι φωτογραφίες, και τεκμηρίωση των θέσεων του περί
δρακόσπιτων, κυκλώπιων θυρών κτλ ;
Όπως προείπα αν θυμάμε καλά, δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να συναντηθούν
με τον κύριο Πάλμο και μιας και το υλικό που έχει δεν πωλείτε είναι ένας
καλός τρόπος μέσω του forum να το δουν. Έστω και ένα μέρος από αυτές αλλά
επαναλαμβάνω τεκμηριωμένες θέσεις για αυτά που θα βλέπουμε.

Η ερώτηση είναι για σένα Nortrin και όπως λέει σε ένα site στο δύκτιο

Whoever you are,
anonymity is
your right.

Συγνώμη για τα όποια ορθογραφικά λάθη.

Καλημέρα.

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.

dim.karΜέλος
02/09/2005, 11:00:45
Καλημέρα σε όλες και όλους!

Δηλαδή ο αγαπητός Nortrin είναι επώνυμος; Δηλαδή λέγεται Nortrin τάδε;

Και την απορία υπογράφει:

Ο δικηγόρος του νταβά (κατά Νοrtrin)

ή κατά κόσμο,
Δημήτρης Καραγιάννης
(όπως έχω ξαναγράψει - αν κάποιος ενδιαφέρεται να το βρω...)

Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

02/09/2005, 11:39:14
Παρακολουθώντας το τόπικ από την αρχή του, διαπίστωσα ότι μέχερι τώρα κανένας δεν πείστηκε, ούτε από τον "Nortin" ούτε από τον "Ελλάνιος Ιχώρ" ότι υπάρχει κάτι αξιόπιστο και αξιόλογο να μας πούν.

Μισόλογα, υπεκφυγές και αέρας κοπανιστός.

Edited by - Vril on 02/09/2005 11:39:51

02/09/2005, 11:50:08
ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΛΟΙΠΟΝ.

ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ PHORUM ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ.
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙΤΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ.

Ο Κ. ΠΑΛΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ. Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ή Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΕΝΙΚΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΗΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ.

ΑΣΑΝΑ

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

02/09/2005, 12:17:45
quote:

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ.

Δηλαδή, με αυτή τη δήλωσή σου "αδειάζεις" τον φίλο σου Nortin, ο οποίος στήριξε όλη την "επιχειρηματολογία του" (ο Θεός να την κάνει !)

στα "γεγονώτα", οτι εγώ, γνωστός διαδικτυακά ώς "Vril" είμαι ανώνυμος και ότι αμφιβάλλω αυτά που λέει...

Παιδιά, πρίν σας προσλάβουν να εκπροσωπείτε και να διαφημίζετε το Ινστιτούτο, είστε σίγουροι οτι δεν σας πέρασαν από κάποια τέστ, ξέρετε, αυτά που μπερδεύουν τον κόσμο, γιατί μου φαίνεται πάρα πολύ απίθανο, ανόητοι και βλάκες να κατέχουν αυτή τη θέση !

Ο ελλέβορος Βρίλ

Edited by - Vril on 02/09/2005 12:23:53

02/09/2005, 13:34:14
μετα απο 11 σελιδες το αποτελεσμα ειναι
να δωθει ραντεβου σε μυστικο μερος θα το μαθουν μονο οσοι στειλουν
μηνυμα
στο ραντεβου το μονο που θα γινει θα ειναι μια συζητηση
δεν θα δωθουν ουτε τεκμηρια των ανακαληψεων ουτε τιποτα το συγκλονιστικο μονο συζητηση

1)ποιος ο λογος να μην δωθει στο φορουμ το μερος της συναντησης;

2)ποιος ο λογος της συναντησης απο την στιγμη που δεν θα δωθουν στοιχεια που θα τεκμηριωνουν της οποιες ανακαληψεις;

θα ηθελα απαντηση στα ερωτηματα μου

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

02/09/2005, 13:58:21
ΦΙΛΕ ΓΗΓΕΝΗ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΤΙΛΕΙΣ ΜΑΙL ΣTO NORTRIN.

KAI ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ?

ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΦΥΛΑΓΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΑΣΑΝΑ

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

02/09/2005, 14:51:32
quote:
Όσο για το Nickname, πάρα πολύ σωστά!
Για προσπάθησε να βρείς ποιος είμαι... Καλή επιτυχία !

Από ποτε ο Vril είναι ανωνυμος?
Σε καποιο τοπικ (που δεν το αποκαλυπτω δημοσια,αλλα οποιος θελει να μαθει μπορει να μου στειλει ένα mail )εχει υπογραψει με το ονομα του ….χε,χε.

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

02/09/2005, 15:12:56
ΦΙΛΕ ΒΡΥΛ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ.

ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

NortrinΜέλος
02/09/2005, 15:25:13
Επικαλούμαι την ανωνυμία του Vril, γιατί χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ...εξ' αποστάσεως.
Κατά τη μέθοδο του αγαπητού κατά τ'άλλα πουλερικού που όλοι ξέρουμε.

Και το λέω γιατί άλλο να λες τη γνώμη σου κι άλλο να επιτίθεσαι με χαρακτηρισμούς όπως "κλέφτης", "υπάλληλος", " "ανίκανος", "ανόητος", "βλάκας" κλπ...
Και σε πείραξε το "νταβάς"? Έλα τώρα, ακόμα και ο πρωθυπουργός το είπε!

Τέλος πάντων, δε θα ασχοληθώ περαιτέρω με έναν τύπο που έχει περάσει τη μισή του ζωή γράφωντας σε ένα φόρουμ και θα περάσει και την υπόλοιπη μέχρι να φτάσει τα 300.000 posts.
Και να έλεγε και τίποτα... Σε όλα τα topics τσακώνεται! Έχει γίνει επαγγελματίας σε αυτό!

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

Edited by - Nortrin on 02/09/2005 15:28:23

02/09/2005, 18:48:39
quote:

Τέλος πάντων, δε θα ασχοληθώ περαιτέρω με έναν τύπο που έχει περάσει τη μισή του ζωή γράφωντας σε ένα φόρουμ και θα περάσει και την υπόλοιπη μέχρι να φτάσει τα 300.000 posts.

Χα χα χα, καλόοοοο

Ας το βάλουμε στον φάκελο "αξιόπιστες πηγές πληροφοριών" και ας δεηθούμε... (μόνο γι αυτό φτάνει)

Πάντως, αν ποτέ στο σφυρίξουνε σε κανένα προσωπικό eMail, ίσως καταλάβεις οτι εγώ έχω πάει εκεί που οι ΟΥΚάδες που έχετε μαζί σας δεν πάνε. Καταλαβιτούχτεν ?

quote:

Και να έλεγε και τίποτα... Σε όλα τα topics τσακώνεται! Έχει γίνει επαγγελματίας σε αυτό!

Κυκλοφορεί πολύ βλακεία στον κόσμο, άρα θα έχω πολύ δουλειά ακόμα.
Και με τη δική σου συνδρομή, ίσως και να αυξηθεί ακόμα πιο πολύ ο ... κύκλος εργασιών μου.

Ότι αφορά το "σε όλα τα τόπικ" κλπ. ακολούθα τη συμβουλή της γιαγιάς, που λέει "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα..."
Αλλά τι κάθομαι και λέω, ΕΙΔΙΚΑ σε σένα...

Edited by - Vril on 02/09/2005 19:04:22

02/09/2005, 18:58:08
quote:

Από ποτε ο Vril είναι ανωνυμος?
Σε καποιο τοπικ (που δεν το αποκαλυπτω δημοσια,αλλα οποιος θελει να μαθει μπορει να μου στειλει ένα mail )εχει υπογραψει με το ονομα του ….χε,χε.

Για στείλτο στο vril@pathfinder.gr να το δώ !

Θέλω να δώ, αν μου ξέφυγε ή αν κάτι άλλο.

02/09/2005, 19:01:27
quote:

ΦΙΛΕ ΒΡΥΛ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ.

ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

Προφανώς δεν κατάλαβες κάν τι είπα, και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος.
Πέρισυ μάθαινα σε μια σαύρα να παίζει φλάουτο, οπότε παραιτούμαι από τώρα να στο εξηγήσω.

Άσχετα με τις συμφωνίες σου ή αυτές του Μπετόβεν, κάνε μου τη χάρη τώρα και βάλε λίγο Σωπέν.

Και το Βρίλ γράφεται με "Ι" και όχι με "Υ". Ακόμα και στα περσινά έβλεπα μεγαλύτερες προόδους.

02/09/2005, 19:45:48
ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΒΡΥΥΥΥΛ ΟΤΙ ΠΕΙΣ. ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΟΡΤΡΙΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΛΗΞΗΣ.-

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ