ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΊ΄ΔΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΊ΄ΔΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

3ADA30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΜορφέαςΜέλος
26/10/2005, 23:57:41
Δυστυχώς Unseen δεν έχω scanner, οπότε θα το ψάξω μήπως το βρω στο διαδίκτυο

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

JarpenΝέο Μέλος
27/10/2005, 01:45:04
Καλησπέρα σε όλους
Αυτά είναι....να διαβάζεις και να ανατριχια΄ζεις....

Αγαπητή Unseen

Σε ευχαρίστω που βρήκες χρόνο και έκατσες και έγραψες για τον "μύθο" (προκαταβολικά συγνώμη, αλλά δεν μου φαίνετε και τόσο μύθος)...

Και αν θέλετε μπορώ να σας μεταφέρω ένα ολόκλιρο κεφάλαιο απο βιβλίο που αναφέρει τιν σχέση ξωτικών με διάφορους λαούς κυρίως τις Βόρειας Ευρώπης άλλα και τους Έλληνες..

Fantasia
One day when love conquers all
Mankind will prevail
No more jealousy
Fantasia
No more envy no deceit
The nothing is gone
Future's bright and glorious
We are all victorous
We are kings in Fantasia

Stratovarius, Fantasia

JarpenΝέο Μέλος
27/10/2005, 02:04:18
Ξέχασα να αναφέρω και το ονομα του βιβλιού, Φανταστικοί Κοσμοί του Λουκά Καβακόπουλου, εκδόσεις Αρχέτυπο ....πριν λίγο διαπίστωσα οτι πολλά εχούν ηδη διατυπώθει στο συγκεκριμένο thread

Fantasia
One day when love conquers all
Mankind will prevail
No more jealousy
Fantasia
No more envy no deceit
The nothing is gone
Future's bright and glorious
We are all victorous
We are kings in Fantasia

Stratovarius, Fantasia

3ADAΜέλος
27/10/2005, 08:35:27
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΒΛΕΠΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ (ΓΡΑΨΕΤΕ!)ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

ΕΦΤΑΣΕ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΙΣ Unseen ΚΑΙ GALADRIEL ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ... ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΤΕ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Edited by - 3ADA on 27/10/2005 08:37:16

UnseenΜέλος
27/10/2005, 09:53:55
3ADA

Αν μπορώ να σου προτείνω κάτι, θα ήταν αυτό:

Πήγαινε σε ένα όμορφο και γαλήνιο σημείο στη φύση την αυγή ή το σούρουπο, ένα σημείο το οποίο να σου εμπνέει εμπιστοσύνη (που θα μπορούσες να κοιμηθείς σ' αυτό όπως λέει η galadriel), διάλεξε ένα δέντρο, στάσου μερικά μέτρα μακριά από τον κορμό του, ζήτησε την άδειά του να το πλησιάσεις, την προστασία και τη βοήθειά του και κάθισε με την πλάτη σου στον κορμό του (κατά προτίμηση να είσαι στραμμένη προς την ανατολή). Προσπάθησε να νιώσεις τη ζωή και τη δύναμη του δέντρου, προσπάθησε να τα αναμίξεις με τις δικές σου ενέργειες.

Να είσαι ήρεμη, να μη νιώθεις φόβο για τίποτα. Να είσαι γεμάτη αγάπη για τη Φύση και για τη Δημιουργία και για όλα τα πλάσματα του Θεού. Σκέψου με σαφήνεια το αίτημά σου να έρθεις σε επαφή με τον κόσμο των νεράιδων και των ξωτικών και στείλε από το στήθος σου δύναμη αγάπης (μπορείς να οραματιστείς ένα ρόδο να ανθίζει στο στέρνο).

Μπορεί να δεις ή να νιώσεις κάτι. Ό,τι κι αν είναι, πριν φύγεις μην ξεχάσεις να ευχαριστήσεις για ό,τι σου συνέβη και μην αμελήσεις να ευχαριστήσεις και το δέντρο που σε βοήθησε.

Για να αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια, φόρεσε μια γαλάζια ασπίδα πριν απ' όλα αυτά. Την έχω περιγράψει ήδη σε άλλο φόρουμ, αλλά για χάρη σου θα την επαναλάβω συνοπτικά: οραματίζεσαι γαλάζιο χρώμα φωτεινό να σε καλύπτει γύρω-γύρω από το σώμα σου, σε σχήμα αυγού, παντού και πάνω από το κεφάλι σου και κάτω από τα πόδια σου μέσα στη γη (το οποίο καταλαμβάνει όλη την περιοχή σε απόσταση 70-80 εκατοστών από το σώμα σου). Για να βγάλεις αργότερα την ασπίδα, σκέψου ότι μαζεύεται όλη αυτή η ενέργεια σε μια μικρή γαλάζια φορτισμένη μπάλα την οποία στέλνεις σε κάποιο φυτό.

Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να νιώσεις την ευλογία της επαφής με τους κόσμους αυτούς.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

UnseenΜέλος
27/10/2005, 09:57:43
Jarpen,

καλημέρα.

Δεν είχα υπόψη μου το βιβλίο, αλλά όπως λες περιλαμβάνει πολλά απ' όσα έχουν ειπωθεί εδώ; Πολύ ενδιαφέρον αυτό, γιατί ενδεχομένως να έχουμε περάσει από τους ίδιους χώρους με τον συγγραφέα.

Γενικά δεν είμαστε υπέρ του να γράφουμε από βιβλία μέσα σε αυτό το φόρουμ, αλλά αν μπορείς συνοπτικά να γράψεις για τη σχέση ξωτικών και Ελλήνων, εμένα τουλάχιστον θα με ενδιέφερε...

Πολύ φιλικά,
Unseen

UnseenΜέλος
02/11/2005, 09:22:54
Τι έγινε βρε παιδιά; Ακόμα κρατεί καλά το 3ήμερο;

Είχα χθες μια καταπληκτική εμπειρία στην Καισαριανή, θα γράψω σχετικά το μεσημέρι.

Αγάπη και φως,
Unseen

UnseenΜέλος
02/11/2005, 11:21:25
Λοιπόν παιδιά χθες το απόγευμα πήγα για περπάτημα στην Καισαριανή. Κι εκεί που χαιρόμουν την ησυχία του χώρου και το πράσινο και τους ήχους από το θρόισμα των φύλλων και τα πουλιά, ξαφνικά είδα μία μεγάλη ενεργειακή κολώνα να κινείται στροβιλοειδώς (αλλά απαλά) λίγα μέτρα πιο μακριά.

Είχα διαβάσει για τα elementals (νομίζω στα ελληνικά θα τα λέγαμε - εντελώς άστοχα - "στοιχειακά". Στην πραγματικότητα είναι μία συμπύκνωση της αιθερικής ουσίας ενός από τα 4 στοιχεία) αλλά δεν είχα ποτέ πλησιάσει τόσο κοντά σε κάποιο.

Κι επειδή συμμετέχω και στις συζητήσεις ενός άλλου φόρουμ σχετικά με τις ενεργειακές ασπίδες, τη γείωση και τον καθαρισμό (στην ενότητα "θεραπεία"), σκέφτηκα να προσπαθήσω να περάσω μέσα από το elemental για να εξετάσω τη σχετική επίδραση.

Το θέμα είναι ότι όχι μόνο πέρασα από μέσα, αλλά κυριολεκτικά μπήκα μέσα στο elemental και (μια και -όπως πίστευα- ήμουν μόνη μου) άρχισα κι εγώ να στροβιλίζομαι μαζί του. Μερικά μικρά πουλάκια που περνούσαν από κει επιδόθηκαν κι αυτά στο αγαπημένο τους παιχνίδι να πετούν αγγίζοντας την εξωτερική επιφάνεια του elemental, πράγμα που -είχα διαβάσει- τα καθαρίζει και τα φορτίζει ενεργειακά κι έτσι στροβιλιζόμασταν για λίγη ώρα όλοι μαζί: εγώ, το elemental και τα πουλιά.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω την απίστευτη χαρά, την τέλεια ελευθερία που αισθανόμουν, τη δύναμη, την ευεξία, την υγεία. Θα σας πω μόνο ότι πήγα στο δάσος με φαρυγγίτιδα κι έφυγα περδίκι!

Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι δεν ήμουν μόνη μου. Ήταν μια παρέα τριών νεαρών παραπέρα που σίγουρα θα με πέρασαν αρχικά για τρελλή και στη συνέχεια (όταν προστέθηκαν τα πουλιά στο σκηνικό) ποιος ξέρει για τι. Πάντως ήρθαν και με ρώτησαν (την ώρα που είχα δακρύσει από τη συγκίνηση για την εμπειρία) πώς ήταν δυνατόν να κάνω τα πουλιά να χορεύουν μαζί μου! Αχ Θεέ μου τι να τους εξηγούσα εκείνη την ώρα; Προσπάθησα αλλά δεν ξέρω αν κατάλαβαν...

galadriel, θα μας πεις λίγα λόγια για τα elementals?

Αγάπη και φως,

Unseen

ΥΓ Τέτοιου είδους συγκινητικές και άκρως θεραπευτικές εμπειρίες είναι που με παρακινούν να θέλω τόσο πολύ και τόσο βαθιά να αποκατασταθεί η σχέση μεταξύ των κόσμων μας... Γιατί οι κόσμοι αυτοί είναι ανάσα απ' την ανάσα του Θεού και από την άλλη ποτέ δεν υπήρχε η πρόθεση ο άνθρωπος να παλεύει μόνος στο σύμπαν...

******* By Art we live *******

ΜορφέαςΜέλος
03/11/2005, 02:19:07
Υπέροχο... Unseen... θέλω να σε ρωτήσω όμως κάτι...
Αισθανόσουν κάποια πληροφορία εκείνη την στιγμή να αποκωδικοποιείται;

Αν ναι... είμαι όλο αυτιά...

Υπέροχη εμπειρία... πράγματι!

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

UnseenΜέλος
03/11/2005, 09:00:49
Καλέ μου Μορφέα,

Υπήρχε η εποχή (και δεν είναι πολύ μακρινή) που θα έκανα κανονική ανάκριση σε οποιονδήποτε εκπρόσωπο κόσμου άλλου από τον ανθρώπινο συναντούσα στο δρόμο μου!

Πλέον δεν είμαι και τόσο πρόθυμη να περνάω τις πληροφορίες που σίγουρα ανταλλάσσονται μέσα από κάθε τέτοια επαφή από το συνειδητό μου για τον απλούστατο λόγο πως ό,τι κατακάθεται στο ασυνείδητο (οι πληροφορίες που λαμβάνει κανείς από τέτοιες αλληλεπιδράσεις απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα συνείδησης) μπορεί να αναδυθεί στο συνειδητό χρωματισμένο με ό,τι άλλο προϋπήρχε μέσα σ' αυτή τη μεγάλη δεξαμενή του νου, αλλοιώνοντας την αρχική πληροφορία.

Προτιμώ να επικεντρώνομαι στη θεραπευτική όψη τέτοιων επαφών, η οποία είναι πραγματικά τεράστια σε δυναμική και εξαιρετική. Εξάλλου κάθε θεραπεία γίνεται από αγάπη και στην αγάπη καταλήγει. Κι η αγάπη είναι η λυδία λίθος της σοφίας: ό,τι μπορεί να αντέξει στο άπλετο φως της, είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Η μόνη φράση που καρφώθηκε στο συνειδητό μου μετά την εμπειρία μου είναι αυτή που μοιράστηκα μαζί σας ήδη από χθες "ανάσα απ' την ανάσα του Θεού".

Με πολλή αγάπη,
Unseen

******* By Art we live *******