ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πείτε μου τη γνώμη σας.. (Μια παράξενη εμπειρία) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Πείτε μου τη γνώμη σας.. (Μια παράξενη εμπειρία) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΙΟΛΗ15 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΙΟΛΗΝέο Μέλος
07/08/2007, 13:19:16
Είμαι αναγνώστρια του φόρουμ αρκετά χρόνια.
Παίρνω το θάρρος να γράψω το πρώτο μου ποστ εξαιτίας ενός γεγονότος που μου συνέβη πριν τρεις ημέρες. Πρώτα όμως θα ήθελα να σας πω ότι είμαι αρκετά άπιστη και σκεπτικίστρια σε ό,τι μεταφυσικό ακούω ή διαβάζω. Θα σας αναφέρω το γεγονός χωρίς σχόλια δικά μου και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας.
Ένα πολύ δικό μου πρόσωπο αγαπημένο (πεθερά) πέθανε 29 Ιουνίου, απρόσμενα στον ύπνο της μόνο 66 ετών.Το Σάββατο πήγαμε οικογενειακώς και μείναμε σπίτι της, έπρεπε να ετοιμάσουμε το μνημόσυνό της (σαράντα), να διευκρινήσω ότι εμείς (εγώ ο άνδρας μου καιτα παιδιά μου) μένουμε σε πόλη και αυτή σε χωριό. Το βράδυ κοιμηθήκαμε όλοι μαζί σ΄ενα δωμάτιο. Στο δωμάτιο υπάρχει ένα παράθυρο το οποίο ήταν ανοιχτό εκείνο το βράδυ λόγω ζέστης.Ενώ όλοι κοιμόμαστε, εγώ ξύπνησα κατά της 2.00 μετά τα μεσάνυχτα από ένα φοβερό θόρυβο που δημιουργούσαν πολλές γυναικείες φωνές, οι οποιες προερχότανε από τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού. Σαν να υπήρχε κάποια εκδήλωση εκεί κοντά με ηχεία και ενισχυτές..αλλά χωρίς καθόλου μουσική. Άκουγα πολλές γυναικείες φωνές ταυτόχρονα να μιλάνε ταυτοχρόνως, και ανάμεσα σ΄αυτές μια πολύ γνωστή φωνή να κλαίει και ν΄αναστενάζει έντονα. Μόλις σταματούσε η γνωστή φωνή να κλαίει (η οποία ήτανε του αγαπημένου προσώπου μου), όλες οι άλλες φωνές αρχίζανε ταυτοχρόνως να μιλάνε χωρίς να ξεκαθαρίζω τι λέγανε, αλλά ήτανε σαν να προσπαθούσανε να την πείσουν για κάτι, αυτή ξαναάρχιζε να κλαίει και να αρνείται και να αναστενάζει.
Έκλεινα τα αυτιά μου και αναρωτιόμουνα γιατί δεν ξυπνάνε οι υπόλοιποι.Τους έβλεπα ότι κοιμότανε του καλού καιρού. Μα καλά δεν ακούγανε τίποτα; Ξαφνικά άκουσα στην αυλή ένα θόρυβο πόρτας, ήτανε ο πεθερός μου, ο οποίος προφανώς είχε και αυτός αυπνία και σηκώθηκε και κάθησε στην αυλή. Αυτό το γεγονός έγινε αφορμή και ξαφνικά ένιωσα ότι βρισκόμουνα ταυτόχρονα σε δύο μέρη. Ενιωθα το σώμα μου πάνω στο κρεβάτι που ανάσαινε ρυθμικά με κλειστά μάτια, και εμένα - δε ξέρω τι να πω η ψυχή μου μήπως- να βρίσκομαι λίγο πιο ψηλά,και να κατευθύνομαι προς το σώμα μου ώσπου ενώθηκα μαζί του. Οι φωνές σταμάτησαν, και όλα γίνανε φυσιολογικά μέσα στο δωμάτιο, είδα ότι ήταν 4.00 το πρωί. Δε θέλω να πω άλλες λεπτομέρειες, μόνο ότι κανείς δεν άκουσε τίποτα εκείνο το βράδυ ούτε το πρόσωπο που ανέφερα πριν και που ήτανε ξύπνιο όλη τη νύχτα,το σαρανταήμερο μνημόσυνο έγινε κανονικά το πρωί που ξημέρωσε.
Έχω συγκλονιστεί, τα κλάματα και οι αναστεναγμοί ηχουν συνέχεια στα αυτιά μου, δεν γνωρίζω τι εξήγηση να δώσω, κοντεύω να τρελλαθώ.

07/08/2007, 13:56:30
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ Πείτε μου τη γνώμη σας.. ΣΕ Πείτε μου τη γνώμη σας.. (Μια παράξενη εμπειρία)

========================================================

Αγαπητή μου ΙΟΛΗ, καλώς ήρθες κοντά μας!
Θα ήθελα να σου εκφράσω τα συλλυπητήρια μου καταρχάς για την απώλεια του δικού σας ανθρώπου, καλό ταξίδι να έχει.

Θεωρώ πως θα ήταν καλό να μας αναφέρεις και την δική σου γνώμη επάνω στην εμπειρία που είχες.
Περί τίνος πχ πιστεύεις ότι πρόκειται?
Ποιά ερμηνεία δίνεις για το συμβάν αυτό?

Πρώτα απ' όλα, θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά - όσο γίνεται φυσικά - από την εμπειρία που είχες.
Η όλη εμπειρία καταρχάς θα μπορούσε να είναι ένα πολύ δυνατό όνειρο, εκτός βέβαια αν αποκλείεις ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς γνωρίζεις καλύτερα εάν επρόκειτο για έναν εφιάλτη πχ ή όχι.
Θα μπορούσε πάλι να είναι λόγω της στενής επαφής και σχέσης που είχες με αυτό το άτομο ώστε να νιώθεις πως έφυγε νωρίς από κοντά σας κι ότι πήγε κάπου που "υποφέρει".
Σε αυτή την περίπτωση, μήπως νιώθεις - πέραν του πόνου που μας προκαλεί σίγουρα ο φυσικός θάνατος ενός συγγενικού μας ανθρώπου - και μια πικρία που δεν βρίσκεται πλέον κοντά σας?

Αυτό που σκέφτηκα όταν διάβασα την αίσθηση που είχες ότι το σώμα σου κοιμόταν ενώ η ψυχή σου ίπτατο επάνω από αυτό, είναι η λεγόμενη αστρική προβολή.
Σύμφωνα με τις περισσότερες εσωτερικές διδασκαλίες όταν ο άνθρωπος φεύγει από το φυσικό πεδίο, η ψυχή του περνάει στο επόμενο που είναι το λεγόμενο αστρικό απ' όπου θα περάσει αργότερα στο νοητικό κλπ.
Σε αυτό το πεδίο λέγεται ότι μεταβαίνει κι η συνείδηση όλων των ανθρώπων κατά την διάρκεια του ύπνου μας.

Αν θέλεις να διαβάσεις κάποιες απόψεις κι άλλων ανθρώπων αλλά και να πάρεις περισσότερες πληροφορίες για παρεμφερή θέματα, θα μπορούσες να επισκεφθείς τα ακόλουθα θέματα (κλίκαρε επάνω στους τίτλους για να μπεις κατευθείαν):

ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση

Παράξενες Ιστορίες...

Μετά τον θάνατο πού??

Εάν χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα) μπορείς να υποβάλλεις τις λέξεις - κλειδιά για το θέμα που σε ενδιαφέρει κι αν επιλέξεις την εμφάνιση αποτελεσμάτων μόνο για τίτλο θέματος, θα βρεις όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις μας.

Το θέμα θα παραμείνει ενεργό για μερικές ημέρες ακόμα ώστε να επανατοποθετηθεί η συγγραφέας και να υπάρξουν κι άλλες τοποθετήσεις πιθανόν των υπολοίπων μελών που θέλουν να καταθέσουν την άποψη τους στα πλαίσια του θέματος.

In anticipation of my resurrection...

ΙΟΛΗΝέο Μέλος
07/08/2007, 18:16:37
Dying_Incubus θα ήθελα να σ΄ευχαριστήσω πολύ για την απάντηση.
Εγώ πιστεύω ότι το πρόσωπο που "έφυγε" υλικά την 29/6 εκείνο το βράδυ αποχωρούσε οριστικά από κοντά μας σαν πνεύμα-ψυχή. Προφανώς του ήταν αρκετά οδυνηρό. Λένε ότι σαράντα ημέρες ο νεκρός τριγυρνά στα αγαπημένα του πρόσωπα και τελικά αποχωρεί..Δε ξέρω μήπως η αστρική προβολή μας μεταφέρει σε άλλη διάσταση άγνωστη στους γήινους.
09/08/2007, 15:01:43
Αγαπητή μου ΙΟΛΗ, αναφέρεις:

quote:
Προφανώς του ήταν αρκετά οδυνηρό.

Αυτό το λες λόγω της εμπειρίας που είχες?
Μήπως το πιστεύεις και λόγω του ότι ο φυσικός θάνατος του ατόμου αυτού ήταν ξαφνικός και χωρίς λόγο - απρόσμενα όπως επεσήμανες στο εισαγωγικό σου μήνυμα?

Πριν κάποια χρόνια στην οικογένεια μου υπήρξε μια απώλεια συγγενικού προσώπου με βίαιο και πολύ ξαφνικό τρόπο.
Αυτό απο τη μια εντείνει τον "θυμό" των συγγενών που μένουν πίσω γιατί θεωρούν το συμβάν αυτό άδικο κι από την άλλη είναι όντως κάτι το απρόσμενο που γεμίζει με ερωτηματικά αυτούς που μένουν πίσω.
Οι απαντήσεις στα ερωτηματικά αυτά ίσως να μη μπορούν να αποκαλυφθούν στα δικά μας μάτια και να είναι δύσκολο ακόμη και να τις φανταστούμε.

Προσωπικά πιστέυω πως ένας άνθρωπος δεν φεύγει ποτέ από κοντά μας, όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται αυτό.
Σίγουρα ο κάθε άνθρωπος που φεύγει αφήνει πίσω του μια "κληρονομιά" σε όσους τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν, πράγματα που επιτρέπουν κατά κάποιο τρόπο την συνέχιση της ύπαρξης του μέσω εκείνων.

Σχετικά με το αστρικό πεδίο, δεν θα το έλεγα μια άλλη διάσταση άγνωστη σ' εμάς.
Θα σου πρότεινα να διαβάσεις το βιβλίο "Αστρικός κόσμος" της Aniie Besant ώστε να κατανοήσεις καλύτερα και το πεδίο αυτό αλλά ίσως και την εμπειρία που είχες.
Εάν μπεις μάλιστα και στο πρώτο από τα τρία θέματα που σου πρότεινα στο προηγούμενο μήνυμα μου, μπορεί να βρεις επίσης κάποιες απαντήσεις σχετικά μ' αυτό το θέμα.

ΙΟΛΗΝέο Μέλος
10/08/2007, 10:51:54
Dying_Incubus ειλικρινά σε ξαναευχαριστώ τα λόγια σου μου είναι βάλσαμο στη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μου. Χαίρομαι που το νετ μας δίνει την ευκαιρία να "συναντάμε" τέτοια άτομα.
Θα το ψάξω το βιβλίο που προτείνεις οπωσδήποτε.
Όμως αυτό που έζησα ΔΕΝ ήταν όνειρο, αλλά μια πραγματικότητα την οποία μόνο εγώ αντιλαμβανόμουνα, που συμμετείχε μία νεκρή γυναίκα της οποίας τα κλάματα και οι αναστεναγμοί ηχούν ακόμη στ΄αυτιά μου.Δεν έχω ασχοληθεί αρκετά με την μετά θάνατο ζωή και δε γνωρίζω τι συμβαίνει με την ψυχή, πότε διαχωρίζεται οριστικά από το σώμα, οι σαράντα ημέρες παίζουν κάποιο ρόλο σ΄αυτό;
Θα σε παρακαλούσα να μην κλειδώσεις το θέμα προς το παρόν, επειδή πολλά μέλη λείπουν διακοπές και δεν τοχουν δει και θα ήθελα να έχω την ευκαιρία ν΄ακούσω την άποψή τους.

Μου είπαν μόλις από το Παπασωτηρίου ότι το βιβίο Αστρικός κόσμος της Annie Besant εχει εξαντληθεί εδώ και 2 χρόνια από την έκδοσή του

Edited by - ΙΟΛΗ on 10/08/2007 11:24:49

another starΜέλος
10/08/2007, 12:54:48
αγαπητή ΙΟΛΗ

να σου εκφράσω και γω τα συλλυπητήρια μου
Ας είναι καλά όπου και αν είναι η ψυχή της τώρα

το βιβλίο που θες δοκιμασε αν το έχουν διαθέσιμο εδώ, γιατί βλέπω υπάρχει στο κατάλογό τους
Bazaar books
και αφού δεν έχεις ποτέ ασχοληθεί με το τι γίνεται μετά το θάνατό μας, δοκίμασε να διαβάσεις και αυτό το βιβλίο "μέσα από τις πύλες του θανάτου" της Dion Fortune. Ίσως σε βοηθήσει.
Και τα δύο βιβλία είναι πολύ απλά γραμμένα και δεν θα σε δυσκολέψουν.

Όσο για τη γνώμη μου θα συμφωνήσω απόλυτα με τον DI και θα μιλήσω και γω για αστρική προβολή, που μπορεί να γίνει και ασυνείδητα , ίσως από την μεγάλη σου αγάπη. Ατομα που έχουν ασχοληθεί κατ'εξακολούθηση με αστρικη προβολή θα μπορέσουν να σε ενημερώσουν καλύτερα. Το τόπικ με την αστρική προβολή που σου πρότεινε ο DI θα σε βοηθήσει να διαβάσεις κάποιες εμπειρίες.

Ενα περιστατικό που μπορώ να σου πω εγώ, είναι ο γιος μου κάποια στιγμή μου λέει "μαμά, ποιος τσιρίζει" του απαντάω, κανείς, χαμηλώνω μάλιστα την τηλεόραση για να έχει ησυχία, και μου λέει καλά δεν το ακούς? λεω όχι. Μα τζιρίζει μία γυναίκα. Βγαίνω στο μπαλκόνι αλλά συνεχίζω να μην ακούω τίποτα. Αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει με αστρική προβολή, αλλά με αντίληψη κάποιων ηχητικών δονήσεων από ένα άλλο πεδίο, που ίσως έναν συνηθισμένο ανθρώπινο αυτί δεν ακούει. Επειδή όμως μου το θύμισε είπα να σου το αναφέρω.

Αυτά και από μένα

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**

10/08/2007, 14:07:45
Αγαπητή μου ΙΟΛΗ, δεν χρειάζεται να μ' ευχαριστείς για τίποτα.

Σχετικά με την εμπειρία που είχες κατανοώ και τις σκέψεις που κάνεις αλλά και τα συναισθήματα που αυτή σου έχει προκαλέσει λόγω της έντασης αφενός της εμπειρίας καθεαυτής αλλά και του συμβάντος με το οποίο συνδέεται.

Μια σκέψη που κάνω γύρω από την εμπειρία που είχες είναι μήπως την είχες εξαιτίας κάποιου δικού σου ενδόμυχου φόβου ότι ο άνθρωπος αυτός θα βασανίζεται στην "άλλη ζωή".
Μήπως είναι κι αυτή μια πιθανότητα την οποία θα έπρεπε να εξετάσεις?
Αν δεχθούμε την ύπαρξη του αστρικού πεδίου - του κόσμου των συναισθημάτων μας, των φόβων μας, την επιθυμιών μας κλπ - θα μου φαινόταν πιθανό να συνέβαινε κάτι τέτοιο.
Μήπως λοιπόν αυτό που άκουγες και βίωνες ήταν αποτέλεσμα της έντονης ανησυχίας σου για αυτό το άτομο εξαιτίας της αγάπης που του είχες?

Σχετικά με τις 40 ημέρες της περιφοράς της ψυχής του νεκρού στο οικείο του περιβάλλον είναι κάτι το οποίο υποστηρίζει κι η Χριστιανική παράδοση νομίζω.
Δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι πραγματικότητα ή όχι.

Όσον αφορά το βιβλίο που σου πρότεινα, πέραν από το link που σου προτείνει η αγαπητή another star, θα μπορούσες να ψάξεις επίσης και στο βιβλιοπωλείο της Πρωτοπορίας αλλά και στις εκδόσεις του Πύρινου Κόσμου.
Φυσικά μπορεί να υπάρχει κι αλλού αλλά νομίζω πως σε κάποιο από αυτά τα 2 θα το βρεις επίσης.
Σου επισυνάπτω τα links των sites (κλίκαρε στους παρακάτω τίτλους για να μπεις κατευθείαν):

Πύρινος Κόσμος

Πρωτοπορία

another starΜέλος
10/08/2007, 15:38:24
quote:
Μήπως λοιπόν αυτό που άκουγες και βίωνες ήταν αποτέλεσμα της έντονης ανησυχίας σου για αυτό το άτομο εξαιτίας της αγάπης που του είχες?

χμ... η αλήθεια είναι ότι το μυαλό κάτω από ειδικές συνθήκες, όπως είναι αυτή του θανάτου ενός αγαπημένου μας προσώπου, παίζει περίεργα παιχνίδια, με αστρικό ή χωρίς αστρικό.

quote:
Σχετικά με τις 40 ημέρες της περιφοράς της ψυχής του νεκρού στο οικείο του περιβάλλον είναι κάτι το οποίο υποστηρίζει κι η Χριστιανική παράδοση νομίζω.

έτσι υποστηρίζει πράγματι, και νομίζω λόγω του ότι μετά από 40 ημέρες ο Χριστός αναλήφθηκε στους ουρανούς, και έτσι γίνεται και για τους νεκρούς μας. Πιστεύεται ότι ζουν 40 μέρες γύρω μας.

RathamanthesΜέλος
14/08/2007, 20:29:17
quote:
Αυτό το γεγονός έγινε αφορμή και ξαφνικά ένιωσα ότι βρισκόμουνα ταυτόχρονα σε δύο μέρη. Ενιωθα το σώμα μου πάνω στο κρεβάτι που ανάσαινε ρυθμικά με κλειστά μάτια, και εμένα - δε ξέρω τι να πω η ψυχή μου μήπως- να βρίσκομαι λίγο πιο ψηλά,και να κατευθύνομαι προς το σώμα μου ώσπου ενώθηκα μαζί του. Οι φωνές σταμάτησαν, και όλα γίνανε φυσιολογικά μέσα στο δωμάτιο, είδα ότι ήταν 4.00 το πρωί.

ΙΟΛΗ,
Κατ' αρχάς δέξου τα συλλυπητήρια μου για το χαμό του αγαπημένου προσώπου.
Είμαι μέλος του φόρουμ αυτού από παλαιότερα.
Εδώ και καιρό είχα σταματήσει να συμμετέχω γιατί για κάποιους προσωπικούς λόγους είχα σταματήσει την προσωπική μου αναζήτηση.
Σήμερα, δεν θα το πιστέψεις, αλλά ξαναμπήκα στο φόρουμ μετά από τόσο καιρό για τον ίδιο ακριβώς λόγο που αποφάσισες και εσύ να γράψεις.
Πιστεύω χρόνια τώρα στην "Αστρική προβολή" ή όπως το έμαθα εγώ από ένα φίλο "Εξωσωματική εμπειρία".
Πρόσφατα είχα μια κουβέντα γι' αυτό το θέμα με μια φίλη που μας δένουν πάρα πολλά πράγματα και αρκετές φορές το έχουμε ζήσει και οι δυό μας.
Τη προηγούμενη Δευτέρα το ξαναέζησα μετά από καιρό και "επισκέφθηκα" τη φίλη μου.
Ξύπνησα με το γνωστό αίσθημα πτώσης και τον δυνατό γδούπο που νοιώθω πάντα μετά από μια τέτοια εμπειρία.
Στην αρχή νόμιζα πως απλά είδα όνειρο και αυτό γιατί όπως σου είπα τα είχα αφήσει αυτά τα θέματα και την αναζήτηση στην άκρη.
Αργότερα όμως χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η φίλη μου η οποία μου είπε ότι με το που ξύπνησε με είχε στο μυαλό της.
Ειλικρινά ταράχτηκα και, μη με παρεξηγήσεις, τη ρώτησα τι φορούσε όταν κοιμόταν... καλά κατάλαβες, φορούσε ότι είχα ακριβώς είχα δει...
Η ψυχή μας είναι ελεύθερη, δεν δεσμεύεται από το σώμα μας, το χόρο ή το χρόνο. Μπορεί να ταξιδέψει όπου θέλει και όπου επιθυμεί.
Η δική μου ήθελε να δει τη φίλη μου γιατί μου είχε λείψει , η δική σου την πεθερά σου προφανώς για τον ίδιο λόγο.
Ένα έχω να πω ακόμα, το θεωρώ μια όμορφη εμπειρία και πραγματικά θεωρώ τυχερούς όσους την ζουν.

Και τώρα η δική μου απορία, ή μάλλον ζήτηση επιβεβαίωσης, προς όλους. Θεωρείτε ότι σε μια αστρική προβολή η ψυχή μας μπορεί να δει το μέλλον? Ερωτώ γιατί στην εμπειρία που περιέγραψα πιο πάνω είδα και κάτι ακόμα με τη φίλη μου, ευτυχώς όμορφο.

another starΜέλος
15/08/2007, 13:10:57
quote:
Θεωρείτε ότι σε μια αστρική προβολή η ψυχή μας μπορεί να δει το μέλλον? Ερωτώ γιατί στην εμπειρία που περιέγραψα πιο πάνω είδα και κάτι ακόμα με τη φίλη μου, ευτυχώς όμορφο.

Αγαπητέ Rathamanthes

εδώ μάλλον θα έπρεπε να πιάσουμε και να ρωτήσουμε για να κατανοήσουμε "τι είναι ο χρόνος?"
όσον αφορά τη δική μου εμπειρία, χωρίς όμως αστρική προβολή, ναι μπορεί να δει το μέλλον, όχι μόνο σαν συναισθήματα (κίνδυνου για παράδειγμα), αλλά και σαν εικόνες. Υποθέτω πως το ίδιο γίνεται (γιατί όχι?) και στην αστρική προβολή.

Ευχαριστώ

el.elyonΜέλος
25/08/2007, 10:55:21
quote:
Dying Incubus: Θα σου πρότεινα να διαβάσεις το βιβλίο "Αστρικός κόσμος" της Aniie Besant ώστε να κατανοήσεις καλύτερα και το πεδίο αυτό αλλά ίσως και την εμπειρία που είχες.
Εάν μπεις μάλιστα και στο πρώτο από τα τρία θέματα που σου πρότεινα στο προηγούμενο μήνυμα μου, μπορεί να βρεις επίσης κάποιες απαντήσεις σχετικά μ' αυτό το θέμα.

Γιατί αγαπητέ προτείνεις την Besant?

Θεωρείς ότι η Besant επειδή είχε επικοινωνία με τα Θεϊκά Όντα και επειδή ήταν η αρχηγός της Θεοσοφίας γνωρίζει και την Αλήθεια???????

Είσαι τόσο σίγουρος για την Besant που την προτείνεις???????

Άραγε γνωρίζει η αγαπητή ΙΟΛΗ για την Θεοσοφία, για τα Θεϊκά Όντα???????

Αγαπητή ΙΟΛΗ τα συλλυπητήρια μου.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

26/08/2007, 00:26:29
el.elyon, δε μπορώ να μπω στην διαδικασία αυτή που επιθυμείς κι επιλέγεις να μπαίνεις εσύ εδώ και μήνες.
Με άλλα λόγια, δεν βρίσκω το λόγο να ξεκινήσει μια συζήτηση για την Θεοσοφία, τα Θεϊκά Όντα κλπ, ειδικά σ' αυτό το ευαίσθητο θέμα...

shelf madeΝέο Μέλος
26/08/2007, 12:39:16
γεια σε ολουσειμαι νεο μελος και χαιρομαι που ηρθα στη παρεα σας.ΙΟΛΗ καταρχας τα συληπητηρια μου.εχω βιωσει και εγω παρομοια εμπειρια καταλαβαινω πως νιωθεις.αυτο που εζησες πιστευω(απο εμπειρια περισσοτερο δεν εχω πολλες γνωσεις)πωσ ηταν ενα ονειρο και λογω συναισθηματικης φορτισησ εγινε πολυ εντονο με αποτελεσμα να εισαι συνηδειτα εκει.καθε βραδυ στον υπνο μας(υποστηριζουν καποιες θεωριες τις οποιες απο ενστικτο δεχομαι)η ψυχη μας φευγει απο το σωμα και ταξιδευει σε αλλα πεδια αγνωστα σε εμας.οταν αυτη η διαδικασια ειναι συνηδειτη ονομαζεται εξοσωματικη εμπειρια.συμβαινει σε καποιους ανθρωπους τυχαια σε καποιους ηθελημενα.εχω χασει αγαπημενο μου προσωπο με τον ιδιο τροπο ενω κοιμοταν.θεωρω οτι ειναι το καλυτερο για αυτον που φευγει αλλα σε εμας δημιουργουνται συναισθηματα φοβου.μην ανυσηχεις σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα εκει.ευχαριστω.
el.elyonΜέλος
27/08/2007, 10:56:56
quote:
Dying Incubus: el.elyon, δε μπορώ να μπω στην διαδικασία αυτή που επιθυμείς κι επιλέγεις να μπαίνεις εσύ εδώ και μήνες.
Με άλλα λόγια, δεν βρίσκω το λόγο να ξεκινήσει μια συζήτηση για την Θεοσοφία, τα Θεϊκά Όντα κλπ,

Στο παρόν θέμα ούτε και εγώ θέλω να ξεκινήσει κάποια συζήτηση για την Θεοσοφία και τα Θεϊκά Όντα!

quote:
Dying Incubus: ειδικά σ' αυτό το ευαίσθητο θέμα...

Ναι αγαπητέ επειδή το θέμα είναι ευαίσθητο είπες να αναλάβει η Θεοσοφία και τα Θεϊκά Όντα!?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

05/09/2007, 10:15:46
Όπως είχε ανακοινωθεί στο μήνυμα που απέστειλα στις 07/08/2007, 13:56:30, το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
Η συζήτηση θα μπορούσε λοιπόν να συνεχιστεί σε κάποιο από τα ήδη προτεινόμενα θέματα.

Αγαπητή ΙΟΛΗ, θα ήταν χαρά μας φυσικά να σε δούμε και πάλι κοντά μας σε κάποιο από τα θέματα που σου έχω ήδη προτείνει καθώς και σε κάποιο άλλο φυσικά.

Στις Συζητήσεις υπάρχουν πολλά θέματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και να σε κινητοποιήσουν στο να λάβεις κάποιες πληροφορίες, να καταθέσεις τις απόψεις σου, να θέσεις τις όποιες απορίες σου αλλά και κάνεις κάποιο διάλογο με κάποιους συνανθρώπους σου που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με σένα.
Εάν λοιπόν χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση (βρίσκεται επάνω δεξιά στην σελίδα), υποβάλλεις τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά κι επιλέξεις την εμφάνιση αποτελεσμάτων μόνο για τίτλο θέματος, θα βρεις όλα τα παλιότερα σχετικά θέματα για κάτι που σε ενδιαφέρει.