- ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Το ακούτε?
Κάποιος ουρλιάζει ψιθυρίζοντας.
Κάποιος ουρλιάζει με την τελευταία του πνοή.
Ακούμε τι λέει??
Εγώ ακούω κάτι σαν….
Δεν αντέχω άλλους βιασμούς. Δεν αντέχω άλλο την υπεροψία σας.
Σας φιλοξένησα στο σπίτι μου και εσείς βαλθήκατε να το γκρεμίσετε.
Γκρεμίσατε την στέγη του.
Φτιάξατε ράφια στους τοίχους του και τα φορτώσατε με την ασημαντότητα σας.
Και οι τοίχοι μου γκρεμίστηκαν.
Μα εγώ δεν σας έδιωξα.
Σκοτώσατε τα λουλούδια μου δένοντας τα με σύρματα για να φτιάξετε τα σύνορα σας.
Μην αντέχοντας τους ίδιους σας τους εαυτούς και μην έχοντας τι άλλο να καταστρέψετε αρχίσατε να αλληλοσφαζόσαστε και γεμίσατε το σπίτι μου σάπιες σάρκες, αίματα και δάκρυα και πόνο.
Όμως εγώ δεν σας έδιωξα.
Στην κρεβατοκάμαρα που έκαναν έρωτα τα παιδία μου, στο σαλόνι που υμνούσαμε την φιλία , στην κουζίνα που φτιάχναμε όσα ΜΟΝΟ χρειαζόμασταν, στο ιερό που λατρεύαμε την ψυχή…από όπου και αν περάσατε κλέψατε τα πάντα και αφήσατε πίσω σας μόνο τα κόπρανα σας.
Είναι πια καιρός οι κοπρολάγνοι να φύγουν.
Η ΦΥΣΗ το αποφάσισε και κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ.

Σήμερα Πέμπτη 21/8/2003 άκουσα στις ειδήσεις για άλλη μία χαλαζόπτωση
και άλλη μία καταστροφή σοδιάς σε περιορισμένη ακτίνα λίγων χιλιομέτρων.
Επίσης με ανησυχεί και κάτι άλλο.
Πολλά άτομα,στη Δυτική Μακεδονία,που έτυχε να έχω πάει για διακοπές,είχαν στιγμιαία διάλειψη μνήμης.
Δηλαδή,στα καλά καθούμενα ξεχνούσαν αυτό που έλεγαν και το θυμόντουσαν μετά από πάροδο ενός έως πέντε λεπτών.
Η συχνότητα των διαλείψεων ήταν πάνω από πέντε φορές στη διάρκεια μιας
συζήτησης δύο ωρών και οι ηλικίες κυμαίνονταν από 35 χρονών,έως 75,με
την ίδια επαναληπτικότητα.
Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στη λειτουργία δυναμικών πεδίων υπόγειων ή υπέργειων,όμως πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να μελετηθεί το θέμα.
ΑΝΑΛΥΩΝ
+
- Πουλάκια είναι και πετούν και Μάης και φωλιάζουν

δεν είναι μόνο το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Τα περιβαλλοντικά φαινόμενα στα οποία αναφέρεσαι είναι η συνέπεια της γενικής ανισορροπίας που προκάλεσε ο σύγχρονος άνθρωπος στη φύση. Το φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι ένα τμήμα αυτής της ανισορροπίας.
Σίγουρα τίποτα δεν είναι συμπτωματικό ή τυχαίο, αλλά δεν νομίζω ότι η χώρα μας χρησιμοποιείται ως "πειραματόζωο".
Φιλικά
VA
quote:
Αγαπητοί φίλοι γεια σας.Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάποια γεγονότα που συμβαίνουν στη Βόρεια Ελλάδα. Τα γεγονότα αυτά είναι τα εξής : Το έτος 2002 δύο φορές νομίζω έπεσε χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού και κατέστρεψε τις σοδειές.
Το έτος 2003 έπεσε τρεις φορές , πάλι σε μέγεθος καρυδιού καο πάλι κατέστρεψε τις σοδειές και μάλιστα ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ!!!!
Είχα διαβάσει κάπου ότι οι Αμερικανοί έχουν βρει τον τρόπο να επηρρεάζουν τον καιρό αλλά ακόμη δεν μπορούσαν να τον ελέγξουν.
Δεν καταφέρομαι κατά των Αμερικανών,απλώς κάνω μια διαπίστωση : μήπως η Χώρα μας χρησιμοποιείται σαν ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ;;
Όμως και πάλι δεν κολλάει,γιατί ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ αλλά και ΤΟ ΜΠΟΥΡΙΝΙ πέφτουν λίγο πριν τη συγκομιδή.Άρχισαν δε στην Πατρίδα μας και οι ΚΥΚΛΩΝΕΣ,κάτι που δεν το είχαμε ποτέ.
Μην βιαστεί κάποιος να μου απαντήσει ότι αυτά οφείλονται στο "φαινόμενο του θερμοκηπίου" γιατί πιστεύω πως ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΆ!!Αυτά και αναμένω με αγωνία τη γνώμη σας.
ΑΝΑΛΥΩΝ
+
VA
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΕΓΙΣΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ H AKOMA ΔEN EIXAN ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΓΡΙΕΣ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΤΟΜΕΣ.
ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΗ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΙΤΗΤΟ.
ΖΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ alati13 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ
quote:
Σκοτώσατε τα λουλούδια μου δένοντας τα με σύρματα για να φτιάξετε τα σύνορα σας.
Μην αντέχοντας τους ίδιους σας τους εαυτούς και μην έχοντας τι άλλο να καταστρέψετε αρχίσατε να αλληλοσφαζόσαστε και γεμίσατε το σπίτι μου σάπιες σάρκες, αίματα και δάκρυα και πόνο.
Όμως εγώ δεν σας έδιωξα.Στην κρεβατοκάμαρα που έκαναν έρωτα τα παιδία μου, στο σαλόνι που υμνούσαμε την φιλία , στην κουζίνα που φτιάχναμε όσα ΜΟΝΟ χρειαζόμασταν, στο ιερό που λατρεύαμε την ψυχή…από όπου και αν περάσατε κλέψατε τα πάντα και αφήσατε πίσω σας μόνο τα κόπρανα σας.
Είναι πια καιρός οι κοπρολάγνοι να φύγουν.
Η ΦΥΣΗ το αποφάσισε και κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει.
ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΘΕΝΗ .....
ΑΠΛΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Έχει υπόψη του τις διάφορες θεωρίες επιστημόνων?
Αυτές οι απότομες καιρικές μεταβολές λοιπόν ουδέποτε συνέβησαν στα καλά του καθουμένου.
Μιλούν για συγκρούσεις μετεωριτών με την επιφάνεια της γης κλπ κλπ΄
Όσον αφορά τα πειράματα, μάλλον έχει δίκηο ο ANALYWN.
Ο Ράιχ μπορούσε να δημιουργήσει βροχή με ένα πολύ απλό σύστημα.
Οι κεραίες Haarp υπάρχουν από το 1996.΄
Η φύση δεν εκδικείται. Απλά, χάρη στα επικίνδυνα παιχνίδια που παίζονται από διάφορους επιστήμονες για διάφορους σκοπούς, δημιουργούνται αλυσιδωτές αντιδράσεις που μάλλον οι "παιχνιδιάρηδες" δεν τις είχαν προβλέψει...
Φιλικά
ΦΙΛΗ konstantina ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΞΗΡΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑNENA ΕΞΩΘΕΝ ΕΜΦΑΝΗ ΛΟΓΟ (ΜΕΤΕΩΡΗΤΕΣ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΩΝ κτλ)
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 1200 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΤΗΣ ΣΑΧΑΡΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.
(πχ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΜΕ ΒΟΒΑΡΔΙΣΜΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΙΟΔΙΟΥ)
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ
quote:
ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΘΕΝΗ .....
ΑΠΛΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ....
ΕYXΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
γιατί δηλαδή απορρίπτεις και υποβιβάζεις ως αιτία των φαινομένων που περιγράφεις το φαινόμενο του θερμοκηπίου; Αν δεν είναι αποτέλεσμα μυστικής τεχνολογίας και αν δεν έχει ως στόχο του αποκλειστικά την Ελλάδα, δεν είναι βάσιμη αιτία;
Πιστεύω πως αυτό το φαινόμενο επιδεινώνεται διαδοχικά, και κάθε χρόνο θα εκδηλώνεται πιο έντονα.
Και μην νομίζεις, το κράτος το οποίο προξενεί κατά το μεγαλύτερο μερος το φαινόμενο του θερμοκηπίου ΕΙΝΑΙ η Αμερική, και η ανεξέλεκτη τεχνολογία της.