ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 4 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 4 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Richter30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/12/2008, 02:19:39
quote:

Το ότι πόσταρα ένα των W.A.S.P. δε σημαίνει ότι μου αρέσουν και ότι δεν τους θεωρώ κραγμένες... Ο Lawless γέρνει..

Hταν ποτε,μα ποτε δυνατον αυτο το παιδι να ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;;

http://www.youtube.com/watch?v=FxnGaURm3B8

Mια που το ποσταρα, και μια που το μετανιωσα...
Χαλια επιλογη εκανα..Φτου μου!!

King..Πως να κοιμηθω;
Μετα τις 22 πρωτα ο Θεος..

11/12/2008, 06:00:15
Ρε συ μαιμουδίτσα, όντως τι ώρα κοιμάσαι;

Τα βίντεο δεν μπόρεσα να τα δω γιατί τώρα το youtube έχει maintenance αλλά οι WASP είναι γαμάτο συγκρότημα και ο Blackie παρόλο που φαίνεται ότι είναι στον κόσμο του νομίζω ότι πέρα από μουσικός είναι άτομο με συνείδηση και ενδιαφέρουσες αντιληψεις.

Aν και μου τα χάλασε λίγο με το να υποστηρίξει McCain στις εκλογές αλλά ας είναι.

11/12/2008, 16:19:51
΄Αντε να ξεκολλάμε με τον Blackie....

Για την μαιμουδιτσα που ξενυχτάει....

http://www.youtube.com/watch?v=tlIf2RbDwV4&feature=related

13/12/2008, 20:44:51
Παίδες δεν ξέρω αν άκουσε κανείς σας το καινούργιο GnR "Chinese Democracy", όχι ότι έμεινε κανας άλλος πέρα από τον Axel αλλά εμένα ως πάλιουρας μου άρεσε. Μετά πήγα και πήρα το Appetite for Desctruction σε βινύλιο και ξαναθυμήθηκα τις παλιές καλές εποχές. Αξεπέραστος δίσκος!

Έχει και ένα καλό quote μέσα εσώφυλλο για τους ραπάδες/hip hop

With your bitch slap rappin' and your cocaine tongue you get nothin' done

14/12/2008, 03:37:23
Oταν εκλεισα τα 9 μου χρονια.. Τα ξαδερφια μου,μου πηραν δωρο το Apetite For Destruction και το ειχα λιωσει κυριολεκτικα!!
Τοση αγαπη τους ειχα,που εχω ολα τα albums σε βινυλιο..
Μετα το The Spaggeti incident..Δεν ηθελα καν να ακουω για αυτους..

Πως να κοιμηθω βρε παιδια; Καθε μερα παω για τις βρωμοακτινοβολιες και τα βραδια το μυαλο μου παει σε σκεψεις του στυλ:θα γινω τροφη για τα σκουληκια κι αλλα τετοια ωραια..
Κοιμαμαι 3 ωριτσες και παλι καλα λεω..
Ωραιοι οι Rage! Αν δεν εφευγαν και τα Ελληνοπουλα απο εκει,θα ηταν απαιχτοι..
Κατσε να σκεφτω τι να βαλω να ακουσουμε τωρα..

http://www.youtube.com/watch?v=d0Zjf0w0FUY

14/12/2008, 15:52:56
Πρώτον: Kircher... AXL
Δεύτερον: Ναι, το άκουσα. Δεν ξέρω. Δεν είναι κακό. Δε μπορείς να το πεις overproduced, θα έπρεπε να είχε 40 κανάλια λιγότερα! Προφανώς ο άνθρωπος όλα αυτά τα χρόνια τα πέρασε μπροστά παό μια οθόνη και μια κονσόλα.

Οι συνθέσεις δε με τρελαίνουν κι τόσο, και ο τόσο γυαλισμένος ήχος μου τη δίνει. Έχει χάσει όλο το street cred. Νοιώθω την αμηχανία που ένιωσα όταν είδα το Matrix : Revolutions. Απίστευτη εικόνα, περιεχόμενο μηδέν.

Ελάχιστα κομμάτια από το δίσκο έκαν τον κόπο να τα κανακούσω. Δε θα με χαλάσει να το ακούσω σε μία καφετέρια, αλλά μου φαίνεται σπατάλη ρεύματος να το έχω να παίζει στο background σπίτι μου. Ποσωπικά, δε μου προσφέρει κάτι...

quote:
Oταν εκλεισα τα 9 μου χρονια.. Τα ξαδερφια μου,μου πηραν δωρο το Appetite For Destruction

Είχαν μηχανή του χρόνου και ταξίδεψαν στο μέλλον για να σου το φέρουν, ε;

Aλήθεια, 9 χρονών τι άκουγες;

14/12/2008, 17:55:10
quote:
Πρώτον: Kircher... AXL
Δεύτερον: Ναι, το άκουσα. Δεν ξέρω. Δεν είναι κακό. Δε μπορείς να το πεις overproduced, θα έπρεπε να είχε 40 κανάλια λιγότερα! Προφανώς ο άνθρωπος όλα αυτά τα χρόνια τα πέρασε μπροστά παό μια οθόνη και μια κονσόλα.

Οι συνθέσεις δε με τρελαίνουν κι τόσο, και ο τόσο γυαλισμένος ήχος μου τη δίνει. Έχει χάσει όλο το street cred. Νοιώθω την αμηχανία που ένιωσα όταν είδα το Matrix : Revolutions. Απίστευτη εικόνα, περιεχόμενο μηδέν.

Ελάχιστα κομμάτια από το δίσκο έκαν τον κόπο να τα κανακούσω. Δε θα με χαλάσει να το ακούσω σε μία καφετέρια, αλλά μου φαίνεται σπατάλη ρεύματος να το έχω να παίζει στο background σπίτι μου. Ποσωπικά, δε μου προσφέρει κάτι...

Ναι ρε συ και εγώ αυτά ακριβώς σκεφτόμουνα, όταν έκανα το ποστ ήμουν στη φάση του να μου αρέσει, μετά το ξαναάκουσα και άρχισε να με ζαλίζει το overproduction, οπότε πάει ανάλογα με τις στιγμες. Γενικά όμως και λόγω των αναμνήσεων που φέρνει το όνομα GnR δεν έχω παράπονα.

quote:
Oταν εκλεισα τα 9 μου χρονια.. Τα ξαδερφια μου,μου πηραν δωρο το Apetite For Destruction και το ειχα λιωσει κυριολεκτικα!!
Τοση αγαπη τους ειχα,που εχω ολα τα albums σε βινυλιο..
Μετα το The Spaggeti incident..Δεν ηθελα καν να ακουω για αυτους..

Εγώ τους έχασα μετά το Use your Illusion II το The Spaggeti Incident δεν το αγόρασα.

quote:
Πως να κοιμηθω βρε παιδια;

Μαιμουδίτσα, κάνε υπομονή και κράτα γερά.

15/12/2008, 08:23:44
quote:

Το μόνο που συγκράτησα από αυτό το μέρος της τριλογίας είναι το soundtrack.
Για όλα τα άλλα, προσπάθησα να τα κάνω delete από το μυαλό μου...

μαιμουδιτσα μου, ειλικρινά σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και να περάσει γρήγορα αυτή η δοκιμασία.
Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, όμως προσπάθησε να απωθήσεις τις αρνητικές σκέψεις και να γεμίσεις την ψυχή σου με αισιοδοξία καθώς θα σε βοηθήσει αρκετά σε αυτόν τον αγώνα που δίνεις.

In anticipation of my resurrection...

15/12/2008, 11:50:01
quote:
Πως να κοιμηθω βρε παιδια; Καθε μερα παω για τις βρωμοακτινοβολιες και τα βραδια το μυαλο μου παει σε σκεψεις του στυλ:θα γινω τροφη για τα σκουληκια κι αλλα τετοια ωραια..

Να και κάτι που δεν πρόσεξα. Την ξέρω τη φάση, την πέρασα με τον πατέρα μου.
Δεν έχει νόημα να αρχίσω να σου λέω, μη φοβάσαι, κουράγιο, όλα θα πάνε καλά κλπ, αλλά:

-Δε θα γίνεις τροφή για τα σκουλίκια. Στατιστικά δηλαδή.
-Αν φτάσεις σε τέτοιο σημείο, δε θα αρέσεις και πολύ στα σκουλίκια, οπότε χαλάρωσε.
-Ακόμα κι αν αρέσεις στα σκουλίκια, αυτός είναι ο κύκλος της ζωής. Αν το δεις δηλαδή παγανιστικά, έτσι κι αλλιώς εκεί θα καταλλήξεις, και πρέπει κάπου να χρησιμεύσεις κι εσύ για τον άλλον, να γίνεις κάποιοιυ τροφή. Ο/η κάθε εσύ δηλαδή.

Πάντως η θετική πλευρά (αν μπορείς να πεις ότι υπάρχει) είναι ότι για να βρίσκεσαι στο στάδιο της ακτινοβολίας, έχεις διαφύγει μεγάλο ποσοστό του κινδύνου. Σίγουρα η ταλαιπορία είναι μεγάλη, και δε μπορεί κανείς να την καταλάβει αν δεν την περάσει.

Αλλά υποθέτω ότι οι χειρότερες περιπτώσεις σιγά σιγά αποκλείονται...