ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ellovos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/02/2007, 11:53:58
quote:
πιθανότατα καλύπτει τις περισσότερες αναφορές.

Όχι όλες όμως αγαπητή Ostria, μια από αυτές είναι και το βιντεάκι στην κεραία της ΝΑΣΑ, το οποίο παράθεσες και εδώ, κάπου στην αρχή, αλλά δεν σχολιάστηκε, ενώ άξιζε τον κόπο.
Σχολιάστηκαν όμως κατά κόρων πολλά άλλα, γελοία κατά την άποψή μου, τα οποία και ένα μωρό μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν ψεύτικα...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
03/02/2007, 12:30:36
quote:
Φίλε μου Krios, το νόημα σ’ αυτό που λέω βρίσκετε στις ερωτήσεις που θέτω. Περιμένω τις απαντήσεις σου, εάν έχεις, φίλε μου.
(Εάν θέλεις, πες μου τι είναι αυτή η πίστη σου; ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε σένα και κάποιον θρήσκο, πίστη εσύ, πίστη ο ‘θρήσκος’, φίλε Krios.)

Η πίστη μου...χμμμ...δύσκολα μου βάζεις...για να σου πω την αλήθεια, δεν το έχω ψάξει...
Πιστεύω ότι κάτι υπάρχει, αλλά όχι όπως μας τα λεν. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα...
Η διαφορά; μα είναι πολύ απλό, ο Φανατισμός!!!
Πίστη εγώ, πίστη ο θρήσκος;
Όχι αγαπητέ μου φίλε έχει διαφορά, μεγάλη... ο θρήσκος παίρνει κάτι ως δεδομένο, εγώ; το ψάχνω, δε βλέπεις τη διαφορά;

03/02/2007, 13:24:17
OANNHSEA ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΑΚΟΜΑ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΙΑ ΔΙΣΚΟΕΙΔΗ ΣΧΗΜΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ.
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ SITE ΕΙΔΙΚΑ
ΕΧΤΕΣ .
TROLL ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΑΡΝΙΟΝΤΑΝ
ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΤΙΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ.
03/02/2007, 14:40:41
Λοιπόν Open mind,
Δες αυτό:

http://www.rexresearch.com/desev/desev.htm

Και κατόπιν εξερεύνησε αυτό το site:

http://www.rexresearch.com/1index.htm

Ως μηχανολόγος μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι οι πολιτικοί μας και οι πολιτικοί όλου του κόσμου κάνουν το παν για να μην δούμε ότι υπάρχει παρόμοια τεχνολογία.
Τώρα τα πέρνουν από τα πετρελαιοπαραγωγά κράτη και τις πετρελαιοβιομηχανίες ή κάτι άλλο δεν μπορώ αν το ξέρω με σιγουριά.
Επιδή όμως είμαι λάτρης της ιστορίας της τεχνολογίας (και οπαδός της γραμμικότας) σε διαβεβαιώ ότι έχουν υπάρξει ΧΙΛΙΑΔΕΣ προτοποριακές λύσεις στην πορεία του χρόνου τις οποίες σνομπαραν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Παράδειγμα έχεις ακούσει για τους κινητήρες undacted fan; Οικονομία 20% σε σχέση με τους κοινούς τζετ κινητήρες του 1990. Κανένας όμως δεν τοποθετήθηκε πάνω σε σκάφος εμπορικά...
Άσχετο: το ξέρεις ότι τους κινητήρες ****el η νομαθεσίας του χρεώνει με τα διπλάσια κιβυκά από ότι πραγματικά είναι. ΓΙΑΤΙ;;;
Πως λοιπόν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ έχει αναπτυχθεί κάποιο σκάφος το οποίο κινείται με άλλο τρόπο πέραν της θερμικής μηχανής.

03/02/2007, 15:29:56
quote:
Ως μηχανολόγος μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι οι πολιτικοί μας και οι πολιτικοί όλου του κόσμου κάνουν το παν για να μην δούμε ότι υπάρχει παρόμοια τεχνολογία.

Τώρα φίλε ΟΑΝΝΗΣΕΑ μας δουλεύεις έτσι;
Εάν τα έχουν και προσπαθούν να τα κρύψουν, για ποιο λόγο κυκλοφορούν ελεύθερο στο δίκτυο, και είναι προσβάσιμα στο κάθε τυχόντα;
Ακόμα και σε πιθανούς ανταγωνιστές ή ακόμα χειρότερα σε εχθρούς, πες σε παρακαλώ πολύ γιατί;
Κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλάκι μας;
Κάτι μου βρομάει εμένα...

03/02/2007, 16:26:06
quote:

Όχι όλες όμως αγαπητή Ostria, μια από αυτές είναι και το βιντεάκι στην κεραία της ΝΑΣΑ, το οποίο παράθεσες και εδώ, κάπου στην αρχή, αλλά δεν σχολιάστηκε, ενώ άξιζε τον κόπο.
Σχολιάστηκαν όμως κατά κόρων πολλά άλλα, γελοία κατά την άποψή μου, τα οποία και ένα μωρό μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν ψεύτικα...

Ναι έχεις δίκιο αγαπητέ μου στο ότι πέρασε στο ντούκου, αλλά προσωπικά το θεωρώ απίθανο να πρόκειται για εξωγήινα ufo. Μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο, πχ space debris παραμορφωμένα από τον φακό.

Αυτό το πρώτο link με την πατέντα που έβαλε ο oannhsea έχει αρκετό ενδιαφέρον (όσο μπορώ να το καταλάβω).
Κάτι ποιό απλό πάντως, τα ιπτάμενα αυτοκίνητα, είναι ένα παλιό ζητούμενο.
Ιπτάμενο αυτοκίνητο, λοιπόν, έως το 2010 μας υπόσχεται η Urban Aeronautics.
http://automoto.pathfinder.gr/autos/news/world/252886.html

Ρίξτε και μία ματιά στο βιντεάκι του αντίστοιχου του Μoller σε τεστ-drive... ε... test-flight
http://www.moller.com/video6.htm

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

03/02/2007, 17:24:54
quote:
Ναι έχεις δίκιο αγαπητέ μου στο ότι πέρασε στο ντούκου, αλλά προσωπικά το θεωρώ απίθανο να πρόκειται για εξωγήινα ufo. Μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο, πχ space debris παραμορφωμένα από τον φακό.

Ναι βέβαια...space debris, η εύκολη λύση, όπως πάντα...
Όπως και να έχει αγαπητή μου, νομίζω ότι άξιζε λίγο σχολιασμό, άλλωστε είναι από τα ποιο σοβαρά και από αξιόπιστη πηγή μάλιστα...
space debris!!! τόσα πολλά;
Εγώ προκαλώ αυτούς που μας το παίζουν φωστήρες (έχω δηλώσει άγνοια επανειλημμένος)να προσπαθήσουν έστω να εξηγήσουν τι μπορεί να είναι, χωρίς να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας όμως!
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!
Και ας αφήσουμε τα παιγνιδάκια ήσυχα!

03/02/2007, 18:34:44
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΤΕΝΤΑ OANNHSEA ΤΟ SITE ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ
ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΣΚΑΦΗ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΑΣ ΑΘΟΡΥΒΑ
ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΘΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΝΑ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΗΧΩΡΥΠΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΘΟΡΥΒΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΙΕΖΟΥΝ
ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ
ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ
ΗΧΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ.

OSTRIA ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ
ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ
ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ Η ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΩ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΩ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.

03/02/2007, 18:52:19
Βεβαίως φίλε Open Mind, επίσης θα βάλω και αυτά που είπε ο φίλος Sagaviper, εδώ ταιριάζουν καλύτερα...

quote:
Τα όρμπς του Tether περνούν καθαρά απο ΠΙΣΩ από το tether. Το tether είναι 12 μίλια μακρύ και 99 μίλια μακριά απο την κάμερα. Αυτό αυτόματα κάνει τα όρμπς πάνω από 1-2 μίλια διάμετρο. Δεν ξέρω τι σκουπίδια μπορεί να υπάρχουν εκεί τόσο τεράστια. Προσωπικά μου φαίνονται ΓΕΛΙΕΣ οι διάφορες 'εξηγήσεις' όπως σκουπίδια, κρύσταλλοι νερού.
Τα δεδομένα που έχουμε και είμαστε σίγουροι για αυτό το επεισόδιο είναι:
1. Το tether είναι 99 μίλια μακριά από το σκάφος.
2. Το tether έχει μάκρος 11-12 μίλια.
3. Τα παραπάνω ΑΤΙΑ περνούν καθαρά από ΠΙΣΩ χωρίς καμία αμφιβολία.
4. ΔΕΝ φαινονται με γυμνό ματι. (Χρησιμοποιείται ειδική κάμερα από τη ΝΑΣΑ.)
Με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να αναζητούμε απαντήσεις. Αρα αν πραγματικά μας ενδιαφέρει να λύσουμε αυτο το παζλ θα μπορούσαμε να αρχίσουμε τις ερωτήσεις μας με γνώμονα τα παραπάνω αναμφισβήτητα στοιχεία κατα την άποψη μου.
Θα μπορούσαμε να αναρωτηθούμε τι είδους 'σκουπιδιού' μπορεί να μην είναι ορατό στο γυμνό μάτι και να ξεπερνά τα 1-2 μιλιά. Που επαναλαμβάνω είναι αναμφισβήτητα στοιχεία. Και να μην ξεχνάμε ότι είναι πάρα πολλά και έχουν ΟΛΑ το ίδιο σχήμα!

Video 1
http://video.google.com/videoplay?docid=-5070476612863849446
Video 2:
http://video.google.com/videoplay?docid=8524267568796529301
‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider.’
Edited by - Sagaviper on 21/01/2007 15:19:43

Και αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=UbPR1yI3XSI&mode=related&search=

03/02/2007, 19:40:34
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ KRIOS ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ. ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΨΗ ΥΠΑΡΧEI? ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ .
SPACE DEBRIS ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΤΙΑ .
ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?