- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Τες πα ,για πείτε γνώμες
http://stranger.podcastpeople.com/posts/51102
"The Owls Are Not What They Seem"
"Καλησπέρα, Παρακολουθώ τα λεγόμενά σου ανελλιπώς και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ίσως η μοναδική φορά που ακούω κάποιον να μιλά τόσο εμπεριστατωμένα."
Όντως, πολύ εμπεριστατωμένα.
Πιο εμπεριστατωμένα, πεθαίνεις! ![]()
Ακούστε το, έχει πλάκα.

Σε γενικές γραμμές τα 3 τμήματα εκφράζουν ανησυχίες που λίγο ως πολύ κυκλοφορούν και ακούγονται σε κατΆ ιδίαν συζητήσεις μεταξύ των περισσότερων πολιτών (ειδικά μετά τα γεγονότα της Κύπρου). Ο εκφωνητής απλά πάει το πράγματα λίγο πιο πέρα προσδιορίζοντας χρονικά τις όποιες (κατά την γνώμη του ή βάση των πηγών του κλπ) εξελίξεις - ίδωμεν λοιπόν.
Το 4ο τμήμα δεν έχω κάτι υπόψη μου ώστε να μπορώ να το αξιολογήσω περαιτέρω ![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.
Φυσικά θα πρέπει να είναι κανείς πολύ προσεκτικός για την σκοπιμότητα τέτοιων διαρροών καθώς ουδείς μπορεί να ξέρει τις προθέσεις που κρύβονται από πίσω.. (ας αφήσουμε τον κίνδυνο του πανικού και της "αυτοεπιβεβαιουμενη προφητειας").
Συνεπώς ψυχραιμία.
Edited by - XD on 17/04/2013 16:51:23
Ωραίος ο τύπος.

Για τα δικά μου δεδομένα τουλάχιστον, όταν κάποιος αναφέρει συνεχώς ότι θα γίνει αυτό κι αυτό αλλά δεν μπορεί να μας εξηγήσει πως και γιατί το γνωρίζει, οι απόψεις που εκφράζει κάθε άλλο παρά εμπεριστατωμένες μου ακούγονται και δεν βρίσκω κανένα πληροφοριακό περιεχόμενο σ' αυτές...
Οι εποχές που διανύουμε είναι όντως αρκετά δύσκολες αλλά ας μην εντρυφούμε στην τρομολαγνεία και στη διασπορά ενός αισθήματος φόβου κι αναμονής δυσοίωνων καταστάσεων και γεγονότων...

In anticipation of my resurrection...
quote:
Οι εποχές που διανύουμε είναι όντως αρκετά δύσκολες αλλά ας μην εντρυφούμε στην τρομολαγνεία και στη διασπορά ενός αισθήματος φόβου κι αναμονής δυσοίωνων καταστάσεων και γεγονότων...
Προφανώς ο τρόπος που τα λέει να γίνεται ολίγον τι γραφικός.
Αλλά όπως σωστά επισήμανες φίλτατε Dying_Incubus "οι εποχές που διανύουμε είναι όντως αρκετά δύσκολες.."
Θα μείνω σε αυτό και θα σου πώ ότι οι τράπεζες λόγου χάρη είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, και δεν είναι διόλου απίθανο να καταρρέυσουν.
Δυστυχώς ενώ μπήκαμε σε μνημόνια γίναν θυσίες από τον ελληνικό λαό (περικοπές μισθών συντάξεων κτλ.) θα είμαστε η χώρα που θα πτωχέυσει και θα βγεί και έξω απο το euro (μιλάμε για Βατερλώ!!)
Οι ενδείξεις αυτό δείχνουν...
Amalia
quote:
Ακούστε το, έχει πλάκα.
Εγώ προσωπικά Amalia δεν γέλασα και τόσο πολύ.
Γιατί δεν πιστέυω ότι απέχουν και πολύ απο την πραγματικότητα αυτά που θα επακολουθήσουν, απο αυτά που είπε ο κύριος αυτός.
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
Edited by - Ιαπετός on 18/04/2013 12:56:27
Αυτό είναι που με εκανε να κάτσω να ακούσω ολο το podcast...
Οσο για τους γείτονες που είπε για δείτε αυτό.... Ρε λεςςςςςςς
http://hellas-now.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7165.html
"The Owls Are Not What They Seem"
Μπαγιάτικα «νἐα» μας έβαλες να διαβάσουμε; Το σάιτ που μας πρότεινες λέει:
quote:
Οι ασκήσεις ξεκίνησαν την επομένη των ελληνικών εκλογών στις 7 Μαΐου και η μεν πρώτη ολοκληρώνεται στις 17/05 ενώ η δεύτερη στις 24/05.
Εν τω μεταξύ έχει ημερομηνία 16/04/13. Ο ορισμός του ό,τι νά 'ναι, για να μήν πω τίποτα χειρότερο.
Θα μείνω σε αυτό και θα σου πώ ότι οι τράπεζες λόγου χάρη είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, και δεν είναι διόλου απίθανο να καταρρέυσουν.
Δυστυχώς ενώ μπήκαμε σε μνημόνια γίναν θυσίες από τον ελληνικό λαό (περικοπές μισθών συντάξεων κτλ.) θα είμαστε η χώρα που θα πτωχέυσει και θα βγεί και έξω απο το euro (μιλάμε για Βατερλώ!!)
Οι ενδείξεις αυτό δείχνουν...
Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα, φίλε Ιαπετέ, και μακάρι να έρθουν πολύ σύντομα πολύ καλύτερες μέρες.
Απλώς, η δική μου ένσταση έγκειται στο γεγονός ότι επειδή σε τέτοιες περιόδους που σίγουρα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της χώρας μας βιώνει όλο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είτε άμεσα είτε του προκαλεί δυσφορία ακόμα και να το σκέπτεται είναι αρκετά αρνητικό να βγαίνει κάποιος ο οποίος να προσπαθεί να κάνει κάποιες προβλέψεις με ένα "προφητικό" στυλ και να περιγράφει μελλοντικές καταστάσεις χωρίς να δίνει κάποια χειροπιαστή απόδειξη.
Κι αυτό γιατί δεν ξέρω τι μας προσφέρει εν τέλει αλλά και γιατί κανείς δεν ξέρει με ποιο τρόπο θα μπορούσε να επηρεάσει το ακροατήριό του...

In anticipation of my resurrection...
the load upon my shoulder give reasons to get older

Κι είπε ποτέ σου μην κοιτάς
τον άλλο μες τα μάτια,
γιατι καθρέφτης γίνεσαι
κι όλοι σε σπαν' κομμάτια.