- ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ζωγραφίζω ένα νησί σε σχήμα καρδιάς κάτω από το όνομα του γιου μου λατρεύει ξέρεται να ζωγραφίζει νησιά το νησί έχει ακόμα ζωγραφισμένο έναν ήλιο φοίνικες και γλαροπούλια και γαλήνια θάλασσα στην συνέχεια κάτω από το όνομα της κορούλας μου ζωγραφίζω μια κομψή κορδέλα δεμένη φιόγκο δυο καρδούλες δικιά μου και η δικιά της δίπλα δίπλα λατρεμένες και ένα πουλί μεγάλο όμορφο μου θυμίζει πουλάκι η κόρη μου ώρες ώρες..
Μετά κάτω από το όνομα του μηχανόβιου άντρα μου μία μοτοσικλέτα είναι τόσο όμορφος όταν οδηγά..
Και μετά το δικό μου όνομα σαν να κλείνω κύκλο δεν ζωγραφίζω τίποτα μόνο το υπογραμμίζω κάτι που συνηθίζω να κάνω όταν γράφω κάπου την τελευταία μου φράση.
Γάτα είχα για 15 χρόνια την γάτα της φωτογραφίας μου πάθανε πια την αγαπούσα πολύ….
Ορκα όμορφη έξυπνη δυνατή παίρνει αυτό που θέλει με τρομάζει λίγο αλλά μου αρέσουν μάλλον αυτά που με τρομάζουν..
Καφές ναι είναι ωραίος ένας καφές το πρωί τον απολαμβάνω δεύτερο όμως δεν θα πιω θεωρώ ότι και τον έναν κακός τον πίνω άσχημο πράγμα ο καφές πόσο τον στερήθηκα στης εγκυμοσύνες μου…
Γυαλί μπρρρ ψυχρό και άκαρδο διάφανο και εκθέτει και σπάει δεν λέω έχει την ομορφιά του αλλα΄δεν το πολυσυμπαθώ
Σοκολάτα το ρωτάς γυναίκα είμαι !!
Φαντάσου ζεστή σοκολάτα μπροστά στο τζάκι μμμμ!!!
Φοβάμαι ψάχνω μια γωνία να κρυφτώ να κοιμηθώ προστατευμένη μέχρι να ξημερώσει η αυγή
Έχω κλειστοφοβία με πιάνει πανικός τον βλέπω τον ουρανό νατος καταγάλανος λοιπόν ψυχραιμία σύνελθε κοριτσάκι μου άσε της υστερίες και κοίτα πως θα βγεις από εδώ ο ουρανός ο καταγάλανος είναι εκεί έχει η γλυκιά ζωή εμπόδια που πρέπει να ξεπερνάμε..
Ανεβαίνω τον τοίχο όσο ψιλός και να είναι , θα βρω έναν τρόπο να ξεπεράσω και αυτό το εμπόδιο πάντως πίσω δεν γυρνώ .

sorry ξέχασα το πτηνο στο 3ο τεστ δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με τα πουλια μάλον το χελιδόνη μου φυμίζει τα παιδικά μου χρόνια σπίτι και καλοτυχία άνοιξη χαρά και ήλιο.

Τις φωτο από τα τεστ όμως δεν μπόρεσα να τις επισυνάψω οπότε τις παραθέτω εδώ
Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθεί χρόνος και για μας τα...αργοπορημένα παιδάκια...

Α! η τρυανταφυλλιά μου θύμισε και κάτι που ξέχασα να σου γράψω, στα πτηνά νομίζω πως ο γλάρος με σαγηνεύει περισσότερο. Τον θυμίθηκα όταν ζωγράφιζα το επόμενο τέστ.
Απ' ότι είδα μετά, έκανα πρώτα το τελευταίο και μετά το 2ο τεστ.
Φιλάκια πολλά
Και καληνύχτα σε όσους δεν κοιμήθηκαν ακόμη σαν την αφεντιά μου...
Βίκυ
Λοιπόν
Εγώ ανοίγω πρώτα την Λευκή Πόρτα και βλέπω ένα λευκοντυμένο ξανθό κορίτσι σε ένα λευκό δωμάτιο με ανοιχτό παράθυρο που το φωτίζει ο ήλιος
Στη συνέχεια ανοίγω την Μπλέ Πόρτα όπου βρίσκομαι στην ακρογιαλιά και βλέπω την θάλασσα με λίγο κυματάκι και γλάρους που πετούν μια ηλιόλουστη μέρα χωρίς κόσμο
Την Ροζ Πόρτα ανοίγω στη συνέχεια και βρίσκομαι σεν ένα παιδικό δωμάτιο χωρίς να υπάρχει μωρό μόνο τα ροζ έπιπλα και ροζ κουρτίνες και υφάσματα!
Την Μαύρη πόρτα δεν την ανοίγω καθόλου! Φοβάμαι γιαυτό που θα αντικρύσω!
Να είσαι καλά
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Έμεινα κατενθουσιασμένη απο τα αποτελέσματα του πρώτου τέστ και αν δεν σε κουράζω θα ήθελα να μου πείς και για τα υπόλοιπα.
τεστ 2
Ο κύβος είναι απο γυαλί και είναι σχετικά μεγάλος αφού πιάνει το μισό πλαίσιο πάνω δεξιά.
Η σκάλα είναι απο πέτρα αλλά φτιαγμένη απο μεγάλα κομμάτια στο χρώμα της άμμου.Είναι τοποθετημένη στην κάτω αριστερή γωνία και ανεβαίνει κυκλικά με το τελευταίο πλατύσκαλο ακριβώς κάτω απο τον κύβο.
Το άλογο είναι λευκό μεγάλο και έχει φτερά.
Οταν αρχίσουν οι καταστροφές καβαλάω το άλογο που ανεβαίνει την σκάλα και πιάνω τον κύβο τον σηκώνω πάνω απο το κεφάλι μου και τον κρατάω καθώς απομακρυνόμαστε πετώντας με τον πήγασο γιατί τελικά ήταν απο πάγο και φοβάμαι μην λιώσει.

Είναι δύσκολο το μονοπάτι
Edited by - livia on 09/01/2006 15:27:02
-Επάνω αριστερά γράφω κάτι σαν στοίχους επηρεασμένη απο τον σταυρό:
Έχεις και φέρεις υπεροπτικά αυτο το αγέροχο σχήμα
που αγαπήθηκε και ας είναι το σύμβολο του πόνου.
-Επάνω δεξιά γράφω τρείς λέξεις:
ελπίδα αγάπη όνειρο
-Κάτω αριστερά ζωγραφίζω δύο ερωτευμένους και γύρω γύρω καρδούλες και το νούμερο 3
-Κάτω δεξιά ένα πειρατικό πλοίο.
-Αλογο γιατί είναι έξυπνο και περήφανο.
-Λιοντάρι γιατί είναι όμορφο και δυνατό.
-Σπουργίτι γιατί είναι ελεύθερο και αλήτικο.
-Ο καφές μου αρέσει γιατί είναι πιπεράτος και δυνατός και διεγείρει τις αισθήσεις μου.
-Το γυαλί μου αρέσει γιατί ενώ είναι εύθραυστο μπορεί να αντέξει χρόνια χωρίς να σπάσει γιατί είναι διάφανο και είναι μαγικός ο τρόπος που δημιουργείται απο αμμο.
-Η σοκολάτα μου αρέσει πολύ γιατί έχει ανεπανάληπτη γεύση και νιώθω πως με αναζωγονεί.
-Προσπαθώ να βρώ ένα όπλο ίσως ένα πεσμένο κλαδί και ένα χώρο σαν πλάτωμα και ετοιμάζομαι μήπως χρειαστεί να δώσω μάχη.
-Στενοχωριέμαι γιατί ήταν φανταστικό το λιβάδι αλλά αφού μπορώ και βλέπω τον ουρανό ξαπλώνω και απολαμβάνω τα σύννεφα που σχηματίζουν δράκους και νεραϊδες.
-Προσπαθώ να βρώ τρόπο να τον σκαρφαλώσω να τον σπάσω να σκάψω απο κάτω και τελικά τα καταφέρνω και προχωρώ.
Αν δεν έχεις χρόνο δεν πειράζει περιμένω όσο θέλεις.

Είναι δύσκολο το μονοπάτι
εγώ ακόμη περιμένω τις απαντήσεις σου στα τεστ.
Ελπίζω να είναι θέμα χρόνου και να έχεις λάβει το mail που σου είχα στείλει.
Αν είναι θέμα χρόνου φύσικα και θα περιμένω κι εγώ όσο χρειάζεται-κι ας με τρώει η αγωνία...
Αρκεί να τα έχεις λάβει, μαζί με τις ζωγραφιές εννοείται που ανέβασα εδω.
Εν αναμονή λοιπόν και με την ελπίδα πως δεν με ξέχασες...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...
ΝΑ 'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ...
![]()
Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (Κλεόβουλος)
Edited by - KRYSTALLENIA on 11/01/2006 02:16:57
1) ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΠΟΡΤΑ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ....
ΜΙΑ ΕΡΗΜΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ ΑΜΜΟ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ.
2) ΤΗ ΡΟΖ ΠΟΡΤΑ, ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΤΡΑΝΤΑΦΥΛΛΑ
3) ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΟΡΤΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ Η ΠΟΡΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΒΡΑΔΥΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΟΥΝ
4) ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΠΟΡΤΑ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ, ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ.