- Ένα ζεστό αντίο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Αγαπημένε μου φίλε Στέφανε ώστε έγινες πατερούλης ε?! Μπράβο σου αγόρι μου, να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!! Ότι καλύτερο της εύχομαι και το κυριότερο: να είναι γερή!
…Και… Χμ.. αν δεν έχεις «πρόβλημα» με τη μικρή διαφορά ηλικίας (!!) θα σου έλεγα να κοιτάξουμε την περίπτωση κουμπαριάς…!! ![]()
{Θα επανέλθω}

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
oneiric1 χαίρομαι που είστε όλοι καλά. Τώρα θα έχει αρχίσει και θα γελάει ε?
Μην αφήνεις κανένα λεπτό ανεκμετάλευτο απο το γιό σου επειδή μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και δεν τα προλαβαίνουμε.
Ο δικός μου τώρα πιά διεκδικεί τον υπολογιστή μου....
Μέχρι τον κωδικό μου προσπάθησε να βρεί...
Να είστε καλά
φιλικά

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Πως είσαι κούκλα μου?! Τι κάνει το δικό σου το λουλούδι?! Ελπίζω να είστε καλά!
Σ’ ευχαριστώ για τις ευχές σου κορίτσι μου. Πραγματικά έχω τρελαθεί φίλη μου. Δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσαν ν’ αγαπήσω, να λατρέψω κάποιον τόσο μα τόσο πολύ, «άνευ όρων». Είναι μια αγάπη μοναδική, αδιαπραγμάτευτη… δεν μπορώ να βρω λόγια να την περιγράψω, εσύ που είσαι μανούλα το καταλαβαίνεις καλά.
Την αγάπη μου και ένα ζεστό φιλάκι στο παιδάκι σου.
{Θα τα λέμε γιατί θα κυκλοφορώ σιγά-σιγά στο «εσώ»}. ![]()

* Ειρήνη *
Πράγματι Σκορπινάκι και… βοήθειά μας!!! Μου έχουν πει πως οι Σκορπιοί είναι πολύ μοιραίοι άνδρες!! Xexexe
Από ξενύχτια… άλλο τίποτα… από πάνες…. ΕΠΙΣΗΣ…!
Καλή και δημιουργική χρονιά.

* Ειρήνη *
Να σου ζήσει ο ΣκορπιΑΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!! Δείχνει να είναι ένα τυχερό και πνευματικό παιδί (ο Ήλιος του κάνει στενή όψη με το Δία του) ! Η Σελήνη του βρίσκεται στο Ζυγό (θα γίνει κοινωνικός, αρμονικός και διπλωμάτης). Οι καρμικές του όψεις δείχνουν ότι προέρχεται από ενσαρκώσεις ευγενούς και ίσως έχει περάσει από βασιλικές ενσαρκώσεις, τιμές και αξιώματα ! ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ !!!
Υ.Γ. Αν θέλεις γράψε και την ώρα γέννησής του για να βρω τον Ωροσκόπο του.

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
Μου έχει πάρει εντελώς τα μυαλά. Είναι ένας άνθρωπος «από την αρχή»!!! Βλέπω κάθε μέρα τις αντιδράσεις του, τις συλλαβούλες που έχει ξεκινήσει να λέει, τα πρώτα του χαμόγελα.. είναι απίστευτη εμπειρία… αχ, το παιδάκι μου! ![]()

* Ειρήνη *
Σ’ ευχαριστώ και είναι όπως ακριβώς το λες: βιώνω την κάθε στιγμή μαζί του ως μοναδική! Και πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι?! Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως αυτό το ανθρωπάκι ήταν μέσα στην κοιλιά μου… το πιστεύεις?!

* Ειρήνη *
Νιώθω και ‘γω το ίδιο. Χαίρομαι που οι δρόμοι μας ξανα-διασταυρώνονται. Νομίζω ότι έχεις να «δώσεις» σ’ αυτόν τον χώρο με τις απόψεις σου και ιδιαίτερα με τον τρόπο που τις διατυπώνεις.
Να ‘σαι καλά!

* Ειρήνη *
Αγαπητή Ειρήνη, η διαφορά ηλικίας είναι ένα πρόβλημα, αλλά ίσως το ξεπεράσουμε. ![]()
![]()
![]()
![]()
Ζήσε τη στιγμή!

Στεφανέ εγινες μπαμπάς καλόμ'? Να σου ζήσει

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Είναι ένας άνθρωπος «από την αρχή»!!!
Φοβερή αυτή η συνειδητοποίηση Ειρήνη.
Όταν κοιτάς ένα τοσοδούλι μωράκι στα μάτια και σε κοιτάζει με βλέμμα ώριμου ανθρώπου σε μικρογραφία. Κάποιες φορές όταν κοιτάζω μικρούλια, μου έρχεται να τα πω "ανθρωπάκια" κι όχι παιδάκια. Πιστεύω πως στα καθαρά τους ματάκια, αυτό που κατά κύριο λόγο καθρεφτίζουν είναι την ανθρωπιά.
Τι χαλάει μετά στη συνταγή (για μερικούς ανθρώπους) δεν μπορώ να καταλάβω. Πιστευώ όμως πως μπαίνουν σε μια διαδικασία φθοράς και επιστροφής. Σαν ένας κύκλος, που οδηγεί ξανά στο παιδί. Δεν τον ολοκληρώνουν όμως όλα.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Όσο για το «αυξάνεστε και πληθύνεστε»… άσε, είναι μια «πονεμένη» ιστορία από πολλές απόψεις. Οι δυσκολίες είναι τόσες πολλές που πραγματικά πρέπει να λατρεύεις τα παιδιά για να αποφασίσεις να κάνεις δικό σου (και φυσικά δεν αναφέρομαι σ’ αυτούς που φέρνουν μωρά στον κόσμο ετούτο με «ελαφρά» την καρδία…)
Φιλικά

* Ειρήνη *
Να ‘σαι καλά κορίτσι μου. Πράγματι αυτή είναι η μόνη ουσιαστική ευχή που καθημερινά εύχομαι και παρακαλάω για το μωρό μου. Ευχαριστώ!

* Ειρήνη *
Εύχομαι υγεία και άπειρα χαμόγελα στα παιδικά τους χείλη!![]()
Να που οι δρόμοι μας συναντιούνται πάλι και χαίρομαι τόσο γι’ αυτό! Σ’ ευχαριστώ για τις ειλικρινείς ευχές σου, μέσα από την καρδιά μου.
Τον λατρεύω Αφροδίτη μου… τον χαίρομαι, τον μυρίζω, τον φιλάω, τον αγκαλιάζω… λες και δεν υπάρχει το «ύστερα». Υπάρχει άλλωστε άλλος τρόπος ν’ αγαπάς το σπλάχνο σου…? Είναι μια εμπειρία ανεπανάληπτη, δεν βρίσκω άλλη λέξη...
Να ‘σαι καλά, γερή και ευτυχισμένη!

* Ειρήνη *
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Άστα… την πρώτη νύχτα που μου τον έφεραν στο νοσοκομείο για να τον θηλάσω, και ενώ κοιμόταν, τον είδα να χαμογελάει! Εκείνη τη στιγμή νόμιζα πως θα λιποθυμήσω από την έκπληξη και την λατρεία μου για ‘κείνον! Είναι το κάτι άλλο οι αντιδράσεις τους. Τώρα έχει αρχίσει να γελάει (εκτός από τα υπέροχα χαμόγελα που μου «σκάει» όλη μέρα) και λέει «αγού» από 35 ημερών. Τώρα έχουμε καθημερινά νέες συλλαβούλες όπως «μα», «μπα» κ.α.
Πω-πω.. καπετάν φασαρίας ο δικός σου ε?! Άκου να ψάχνει τον κωδικό σου!!! Αλλά έτσι πρέπει να είναι τα παιδιά, κατά τη γνώμη μου, ζωηρά και πανέξυπνα! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!

* Ειρήνη *
Ήδη όμως σκέφτομαι (και δεν μπορώ να χωνέψω) πως σύντομα θα πρέπει να τον αφήσω στη μαμά του άντρα μου…. Την εμπιστεύομαι τη γυναίκα, δεν το συζητώ, αλλά…. Άλλο η μαμάκα του… τι να κάνουμε όμως….
Να χαίρεσαι και ‘συ τον γιόκα σου!

* Ειρήνη *
Το μόνο που θα ήθέλα να πω είναι να τα Ακούμε.
Δίνουν απαντήσεις για όλα..
Τα συγχαρητήρια μου λοιπόν στην oneiric και στον Στέφανο.