- Ένα ζεστό αντίο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Σίγουρα είναι γλυκούλι σαν την μαμά του.

φιλάκια

Είναι δύσκολο το μονοπάτι
Τι είναι αυτά που μου γράφεις?! Το νεογνάκι μου έχει ενσάρκωση ευγενούς ίσως και βασιλική?! Ώχ.. θα τρελαθώ η μάνα! Έχει πλάκα να μου ζητάει μεταξωτές πάνες! Χεχεχε
Περιττό να σου πω πως μετέφερα στον, ευτυχή, μπαμπά του αυτά που μου έγραψες και γελούσαν μέχρι και τ’ αυτιά του! Το βρήκε πολύ… «φυσικό»!!! χεχεχε
Ο μπεμπούλης γεννήθηκε 31/10/2005 και ώρα 15.20! Αναμένω την πληροφόρησή σου!
Σ’ ευχαριστώ!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Ειρήνη, ευτυχώς που υπάρχει γιαγιά να στο προσέχει αφού θα πρέπει να φεύγεις. Εγώ τον άφηνα σε μια κοπέλλα και είχα το κινητό σκουλαρίκι απο την αγωνία μου. Δόξα συ ο κύριος τα κατάφεραμε ως εδώ.
quote:
Το μόνο που θα ήθέλα να πω είναι να τα Ακούμε.Δίνουν απαντήσεις για όλα..
ΟΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ.
Και είναι και οι πιο σίγουροι και ακριβείς κριτές σε όλα όσα εμείς εναγωνίως ψάχνουμε...
Αυτά έχουν όλες τις απαντήσεις... αν τα παρατηρήσουμε.
Φιλικά
quote:
Καλή μου Αφροδίτη,Να που οι δρόμοι μας συναντιούνται πάλι και χαίρομαι τόσο γι’ αυτό! Σ’ ευχαριστώ για τις ειλικρινείς ευχές σου, μέσα από την καρδιά μου.
Τον λατρεύω Αφροδίτη μου… τον χαίρομαι, τον μυρίζω, τον φιλάω, τον αγκαλιάζω… λες και δεν υπάρχει το «ύστερα». Υπάρχει άλλωστε άλλος τρόπος ν’ αγαπάς το σπλάχνο σου…? Είναι μια εμπειρία ανεπανάληπτη, δεν βρίσκω άλλη λέξη...
Να ‘σαι καλά, γερή και ευτυχισμένη!
* Ειρήνη *
Δώσε του χίλια φιλιά από εμένα. Δε σου κρύβω πως θα ήθελα ένα γλυκό μπέμπη να τον νανουρίζω και να του ψιθυρίζω παραμύθια και αλήθειες μύθων και ζωής. ΄Η μιά μπέμπα...Συμβιβάζομαι...΄Η και τα δυό μαζί.
Πολλά ζητάω;
Σε αγαπώ, χίλιες ευχές χαράς ευτυχίας ηρεμίας και προόδου.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
Ο γιόκας σου έχει Ωροσκόπο Ιχθείς. Είναι ένας ισχυρός Σκορπιός (έχει Ήλιο και Δία στο Σκορπιό και ο Ήλιος του βρίσκεται στον Όγδοο Οίκο του, τον Οίκο του Σκορπιού) αλλά και ένας ισχυρός Ζυγός (η Σελήνη του στο Ζυγό «πέφτει» στον Έβδομο Οίκο του, τον Οίκο του Ζυγού). Από τη μελέτη του ωροσκοπίου του προκύπτει ότι έχει προοπτικές να ανέβει ψηλά και να ξεχωρίσει στο χώρο του. Αν και είναι ακόμα νωρίς... του ταιριάζουν τα καλλιτεχνικά, τα δημιουργικά, τα τουριστικά και τα οικονομικά επαγγέλματα. Δείχνει ότι θα γίνει καλοπροαίρετος, διπλωμάτης, κοινωνικός, ευαίσθητος αλλά, παράλληλα και ένας δυνατός παίχτης. Είναι πιθανό να κάνει έναν πολύ καλό γάμο (με νύφη... από σόι) ! Και πάλι, να σου ζήσει !!!

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
Σ’ ευχαριστώ! Τα καλύτερα, και μόνο, για ‘σένα, την οικογένειά σου και πάνω απ’ όλα στην πανέμορφη κόρη σου!

* Ειρήνη *
Αυτό θέλω και ‘γω, να τον καμαρώσω όπως θέλει εκείνος και να νιώθω τόσο περήφανη για τις επιλογές του!
Σ’ ευχαριστώ πολύ για τα «ζεστά» σου λόγια. Έτσι όπως εύχεσαι περνούν οι μέρες μας. Δράττομαι της ευκαιρίας πως βρίσκομαι σε άδεια λοχείας και ζω την κάθε μου στιγμή μαζί του. Τον παίρνω στην αγκαλιά μου, βάζω μουσική και χορεύω μαζί του! Λύνεται στα γέλια! Τον ξαπλώνω στο relax του και του μιλάω με τις ώρες! Του περιγράφω τα πάντα, ακόμα και πως τον γέννησα! Ανοίγει διάπλατα τα ματάκια του, και με κοιτάει μέσα στα μάτια…! Μοιάζει λες και καταλαβαίνει τι του λέω, τι του περιγράφω, σίγουρα όμως νιώθει με πόση αγάπη του μιλάω και {όπως πολύ σωστά λες} το απολαμβάνει με όλες του τις αισθήσεις. Τον βλέπω, τον νιώθω! Νομίζω πως θα γίνει ένα πολύ ευτυχισμένο και γεμάτο παιδάκι, όλοι μας τον λατρεύουμε και παραμένουμε δίπλα του για ότι και αν χρειαστεί.
Να ‘σαι καλά!

* Ειρήνη *
Ας είναι καλά όλα τα παιδάκια και εμείς οι μεγάλοι ας κάνουμε ότι είναι δυνατόν να προσφέρουμε στην κοινωνία καλούς ανθρώπους γιατί αυτά είναι το μέλλον, όσο περισσότερη καλοσύνη έχουν τόσο είναι μεγαλύτερη η ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο.
Φιλιά πολλά.
Την τελευταία φορά που έμεινε ''μόνος'','' έπεσε'' το κουρτινόβεγρο μαζί με την κουρτίνα΄, ''έπεσε'' η βάση του γραφείου του μαζί με την οθόνη του υπολογιστή του, ''επεσαν ''κάτι μπισκότα κλπ και όλα αυτά σε 15 λεπτά.
<< Δεν φταίω εγώ μαμά, ήθελα να φτιάξω μια σπηλιά και ''έγιναν''>>.
Δεν φτάνει που έψαχνε υλικά για να οικοδομίσει την σπηλιά είχε πάρει και τρόφιμα αν τελικά τα κατάφερνε...
Αυτάαααααααα
Ενας πραγματικός άνθρωπος..
Καλο ταξίδι εκει που πας..