- ΕΧΩ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ......... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Mantis με όλο τον σεβασμό και χωρίς να θέλω να προσβάλω την goblynqueen, με την περιγραφή σου μου φαίνεται πως δημιούργησες ενα τέρας.
Καλέ μου Loco, με δεδομένο την συμπάθεια που σου έχει μια πολύ καλή μου φίλη (και παρόλο που θέλω να σου τραβήξω το μυτερό αυτάκι σου
) θα εξηγηθώ...
Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του ομορφιά...
Αν κάποιος, εξωτερικά είναι έξω από τα αισθητικά δεδομένα της εποχής, αυτό δεν τον κάνει "τέρας"... είναι η εσωτερική ομορφιά που αναβλύζει και αγγίζει τους άλλους...
Αν πάλι δεν υπάρχει αυτή... όσο όμορφος κι είναι κάποιος... στα μάτια των "ευαίσθητων" ανθρώπων, μοιάζει με τέρας...
Όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι λανθασμένες εκτιμήσεις, μιας και δεν έχω επικαλεσθεί ψυχικές ικανότητες...![]()
Αλλά ας αφήσουμε την ίδια να μας απαντήσει... που ξέρεις τελικά μπορεί και να έχω...
The She Mantis... the silent force
quote:Προς xtremefast Δεν αναφερόμουν σε σένα αγαπητέ. Εδωσα μια γενική απάντηση στον Logan για το πως μπορει κάποιος ν' αναπτύξει τέτοιες ικανότητες περα απ' το μεταφυσικό. Δεν έχω κανένα λόγο να υποθέσω οτι έχεις διαβάσει ψυχολογία. Το αν έχεις ή όχι "ψυχικές ικανότητες" δε με ενδιαφέρει καθόλου. Όσο για τα μεντιουμ χιουμορ έκανα με μια δόση αλήθειας. Το πόσο μεγάλη η δοση, μπορεί να το ερευνήσει κάποιος και ν' αποφασίσει απο μόνος του.
ΠΡΟΣ 1900 ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ,ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Αλλοιώς, πού ξέρω ΄γω; Μπορεί να βάλω τη φωτογραφία μου κι εσύ να κάνεις μετά την πάπια (να μου λές, "μα εγώ δεν είπα οτι θα σου πώ για την προσωπικότητά σου" ή κάτι τέτοιο). Ανάλαβε τις ευθύνες σου, λοιπόν.
Γιατί μέχρι τώρα δεν έχω δει να έχεις πει μια κουβέντα σταράτη. Και κριθαράτη, αν είναι ανάγκη, μου κάνει. Αλλά, βρε παιδί μου... δεν μιλάς καθόλου καθαρά εσυ...
the ruler of the seven skies
riding the winds
not knowing that he just can't die
Mantis.
Στην αρχή υπήρχε ένα δάσος. Και δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Αυτό είναι γνωστό και το έχει αποδείξει η επιστήμη. Αλλά και να μήν τό 'χει...
Τα δέντρα του δάσους, έξι τρισεκατομύρια και δύο, πράσινες εκρήξεις παγωμένες στο χρόνο, ονειρεύονταν τον κόσμο τους. Και μέσα στη σκιά τους ονειρεύτηκαν ένα παιδί με πράσινα μάτια. Τα όνειρά του τους ήταν ξένα, γι' αυτό το αγάπησαν και το έβαλαν να τους τα τραγουδήσει και να τους τα χορέψει. Για να διασκεδάσουν. Μέσα στην πράσινη ομίχλη του βαρύ τους χειμώνα.
Κι ύστερα ήρθε η φωτιά. Το δάσος κάηκε και ο κόσμος τελείωσε. Τα δέντρα χαθήκαν και το παιδί τους έγινε στάχτες.
Μα, να. Οι στάχτες του δεν χάθηκαν για πάντα. Γιατί μέσα στα όνειρά του, τα ξένα στα δέντρα, ένας καινούργιος κόσμος είχε γεννηθεί. Και σ' αυτόν, οι στάχτες του παιδιού πέσαν σα βροχή από αστρικά αποκαϊδια και σκορπίστηκαν στον τρελλό άνεμο του κενού.
Τώρα το παιδί, βαδίζει ανάμεσά μας, κρυμμένο σε χίλια πρόσωπα, παραμονεύοντας κι ιχνηλατώντας, αδιάφορο για τα παιχνίδια των ανθρώπων- αδιάφορο για τη μοίρα του κόσμου.
Το μόνο που ψάχνει, είναι οι πούστηδες που κάψαν το δάσος του.
Το μόνο που θέλει, η μόνη επιθυμία που καίει μέσα στα σπλάχνα του πιο δυνατά κι απ' τη φωτιά που το έκανε στάχτη...
Είναι ν' αφήσει τα σημάδια απ' τα αρβυλοφορεμένα ποδάρια του πάνω στα σιχαμένα τομάρια των εμπρηστών του δάσους του.
Και να σβήσει το όνομά τους από τα αρχεία των ονείρων του σύμπαντος.
Κατά τ' άλλα, κοντά έπεσες. Αλήθεια.
You thrilled me.
quote:
χαλαρωσε γιατι αυτο δεν αρεσει στους ωριμους ανδρες!!
Σε ποιόν αρέσουν οι ώριμοι άντρες; Επειδή μου αρέσουν η μουσταλευριά και τα κόλυβα δεν σημαίνει οτι μ' αρέσουν τα ψόφια...
Αλλά, φιλόσοφε... θα παίξουμε ένα παιχνίδι (εκτός κι αν δεν θες εσύ). Αυτό που ξέχασα να εξηγήσω τους κανόνες του και στην Mantis.
Θα πούμε ο καθένας μια ιστορία (η Mantis το έκανε ήδη), σαν παραμύθι. Κάθε ιστορία, έχει κρυμμένο μέσα της ένα μυστικό, μπλεγμένο στο μύθο της. Αν καταλάβουμε ο καθένας τί έχει πεί ο άλλος, συγχαρητήριά μας, μοιραστήκαμε λίγη απ' τη γνώση μας. Αν όχι, και πάλι δε χάνουμε, γιατί κερδίζουμε την υπέροχη γεύση του Ντόλκα.
Πάμε λοιπόν.
Πέρσι το καλοκαίρι, είχα πάει για διακοπές με ένα φίλο μου από την Κρήτη. Τον λένε Κώστα Κοπέλη, κι έτσι τον φωνάζω Κώκοπέλι. Ήμασταν λοιπόν στην παραλία, κι ο Κώκοπέλης έκανε τα δικά του- είχε αράξει πάνω σε μια φουσκωτή σαμπρέλα, έξω έξω στα ρηχά και ψάρευε μ' ένα καλάμι.
Εγώ, πάλι, είχα βάλει τη μάσκα μου κι έκανα μακροβούτια, ψάχνοντας για θαλασσινά κυδώνια κι άλλα στρείδια. Έκανα κύμα με τα βατραχοπέδιλά μου πάνω από ένα κομμάτι του βυθού και σήκωνα την άμμο, και ότι ήταν κρυμμένο από κάτω της, το ξεσκέπαζα. Όταν έβλεπα κανένα κυδώνι, βούταγα και το έβαζα στο σάκκο μου.
Κάποια στιγμή, εκεί που προσπαθούσα να δω μέσα από την άμμο που είχα σηκώσει, πρόσεξα κάτι που γυάλιζε και κουνιόταν με δελεαστικό τρόπο. Μου τρέξαν τα σάλια κι όρμησα προς το μέρος του με το χέρι απλωμένο. Το βούτηξα. Και πετάχτηκα έξω απ' το νερό, στριγγλίζοντας.
Φαντάζεσαι τί είχε γίνει; Τα είχα καταφέρει κι είχα πιαστεί στο αγκίστρι του Κωκοπέλη... Και σαν να μην έφτανε που μου πονούσε το χέρι μου, είχα κι αυτόν να γελάει και να μου λέει οτι καλά να πάθω, αφού παριστάνω το ψάρι και καταπίνω ότι αγκίστρι βλέπω μπροστά μου...
Κι άντε να του εξηγήσω μετά...
Σειρά σου τώρα.
Edited by - goblynqueen on 17/01/2005 06:59:23
Xtremefast σε μένα θα απαντήσεις ή τσάμπα έβαλα την φωτογραφία;
Περιμένω με ανυπομονησία...!

I 'm Big in Japan!!
quote:Θα σου στείλω μια φωτογραφία μου, εδώ, στο φόρουμ και θα μου κάνεις μια γενική ανάλυση, έτσι όπως έκανες και στα άλλα παιδιά... αλλά θα δούνε όλοι τί θα μου πεις και τί θα σου πώ κι εγώ πάνω σ' αυτά που λες... και θα δούμε ποιός είναι τί...
...ΔΕΧΕΣΑΙ ΡΕ;
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΚΑ
ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ...ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΑΥΤΟ....
ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο extremefast ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ Α'ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ
ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ...ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ;;;
ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ;; ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ;
ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ
*FORGET
OR
FORGIVE*
εισαι πονηρουλα αλλα μου αρεσεις!
ενα να ξερεις μπορει να το παιζω "χαζος" αλλα δεν ειμαι!
τι ειμαι ; μηπως γλωσσοπλαστης;
σε καταλαβα γιατι πιανω υπονοηματα ιδεες και αντιληψεις!
ολοι εχουμε αισθηση του γραπτου λογου!!
προσεξε ομως τι γραφω ισως ειναι πιο βαθυ απο το δικο σου;
<< αυτοι που στρτοπεδευουν καθημερινα πιο μακρυα
απο τον τοπο που γεννηθηκαν αυτοι που σερνουν
την βαρκα τους καθημερινα σε αλλες οχθες
γνωριζουν καλυτερα καθε μερα την πορεια των
δυσαναγνωστων πραγματων και ανεβαινοντας προς
τις πηγες των ποταμων αναμεσα σε πρασινα φαινομενα
καταλαμβανονται ξαφνικα απο αυτην την αυστηρη
λαμψη οπου καθε γλωσσα χανει τα οπλα της >>
η αγαπη ειναι παντοτινη
gh

Simona. Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορεί να ξέρει κανείς πόσο ειλικρινής θα είμαι κι αν αποδεχτώ τα σχόλια του scannercop. Οπότε τί ρωτάς τώρα; Περίμενε και θα δούμε όλοι κι όλες.
Philosophε, σε διαβάζω.