- Περίεργο περιστατικό: πρόκειται για μαγεία; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ιωαννιδης
το ερώτημα ειναι τι Θέλεις/Πιστευεις να σημαινουν ολα αυτα για ΣΕΝΑ
Γιώργος![]()
μεγας μαγιστρος του Ηγουμενίου των βυΖΙΩΝ ![]()
Προσωπικά, πιστεύω την εκδοχή με τη γάτα. Άσε που οι περισσότερες έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση σε καπώ αυτοκινήτων, σέλες μοτοσυκλετών, κ.λπ.
Γιατί να μην χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό σου για τραπέζι της;
Πάντως, γενικά θα σε συμβούλευα να μη δώσεις πολύ μεγάλη σημασία στο γεγονός, διότι συνήθως η σκέψη μας επάνω σε τέτοια γεγονόντα, τα κάνει πιο δυνατά και πολύ συχνά είναι η αναγκαία προϋπόθεση για να τεθούν σε λειτουργία.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που πολλές από τις περιπτώσεις μαγγανείας (κι όχι μαγείας) γίνονται με τέτοιο τρόπο, που το θύμα να μπορέσει να δει τα περίεργα αντικείμενα (σαπούνια, κεριά, αίματα, κ.λπ). Στοχεύουν στο θύμα, έχοντας ως βασικό μηχανισμό, τις εντυπώσεις που θα προκαλέσει η "τυχαία" ανακάλυψή τους!
Το θέμα αυτό που άνοιξες, μεταφέρεται στη θεματική ενότητα:
.-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
(από την ενότητα "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.")
κι επίσης, μετονομάζεται σε:
"Περίεργο περιστατικό: πρόκειται για μαγεία;"
από
"Μαγεία" που ήταν ο αρχικός του τίτλος, λόγω της ύπαρξης και άλλων θεμάτων με αυτόν τον τίτλο στα forums, τα οποία πραγματεύονται το αντικείμενο της μαγείας με πιο θεωρητικό τρόπο.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που πολλές από τις περιπτώσεις μαγγανείας (κι όχι μαγείας) γίνονται με τέτοιο τρόπο, που το θύμα να μπορέσει να δει τα περίεργα αντικείμενα (σαπούνια, κεριά, αίματα, κ.λπ). Στοχεύουν στο θύμα, έχοντας ως βασικό μηχανισμό, τις εντυπώσεις που θα προκαλέσει η "τυχαία" ανακάλυψή τους!
Συμφωνό απόλυτα με την αμαλία.
Μην τους δώσεις καμία σημασία είτε εγιναν τυχαία είτε όχι.
Θες να πετύχεις πάλεψε.
Θες να μάθεις διάβασε.
Θες να χαρείς την ζωή... τότε απλώς χαμογέλα και
μην την πάρεις και πολύ
στα σοβαρά.
το να ειρωνεύεσαι, άντε να το δεχτούμε...
αλλά να ειρωνεύεσαι στα greeklish...
Ε, αυτό πάει πολύ!!!![]()
Στο επόμενο μήνυμά σου θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιήσεις την ελληνική γλώσσα για να εκθέσεις την άποψή σου.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
dark banishing
ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ 99% ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
Ο ΦΟΒΟΣ είναι κακός σύντροφος. Αποκλείω το γεγονός να είναι μαγεία, συμφωνώ με την Αμαλία σε όλα τα υπόλοιπα.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
hantok
το να ειρωνεύεσαι, άντε να το δεχτούμε...
αλλά να ειρωνεύεσαι στα greeklish...Ε, αυτό πάει πολύ!!!
χαχαχαχαχαχαχ 
..Learn to listen and you will learn to learn...
Για παράδειγμα τώρα που μου το θύμισες, ένα βράδυ καθόμουν στο μπαλκόνι του σπιτιού μου μαζί με μία φίλη μου, η οποία έβγαλε παπούτσια και κάλτσες και τα άφησε εκεί. Αργότερα όταν πήγε να τα φορέσει, η μία κάλτσα ήταν άφαντη. Πιθανότατα φύσηξε αέρας. Το πρωί, όταν πήγα να φύγω για δουλειά, βλέπω μια γυναίκα που έμενε δίπλα, αλαφιασμένη να φωνάζει ότι της κάνουν μάγια και ο άντρας της να πιάνει με ένα ξύλο την κάλτσα της φίλης μου και να την πετάει στην απέναντι αυλή, η κάτοχος της οποίας, πανικόβλητη να ωρύεται που της μεταφέρουν τα μάγια στο δικό της σπίτι.
Εγώ φυσικά έκανα τον κινέζο
Χωρίς να μπορώ να αποκλείσω τπτ, γιατί υπάρχουν και περίεργοι άνθρωποι και γιατί δεν μπορώ να ξέρω την ιδιωτική σου ζωή (αν δλδ υπάρχουν άτομα που θα ήθελαν να σε βλάψουν με τέτοιο τρόπο) θα σου πρότεινα να μην το σκέφτεσαι και πολύ. Συχνά την απλούστερη εξήγηση δεν μπορούμε να την δούμε…
Edited by - stemix on 17/05/2005 10:41:30
Πριν αρκετά χρόνια, περιμένοντας έναν φίλο να τελειώσει από την δουλειά του (εργαζόταν σ’ ένα club) είδα κάτι που ακόμα θυμάμαι.
Ήταν περίπου 4 τα ξημερώματα και δεν υπήρχε μεγάλη κυκλοφορία στον δρόμο όπου περίμενα (μέσα στο αυτοκίνητο). Ξαφνικά βλέπω ένα αμάξι να σταματάει και να βγαίνει από μέσα μία κοπέλα κρατώντας ένα μπουκάλι (κάτι σαν οινόπνευμα). Την βλέπω λοιπόν να πηγαίνει και να ραντίζει ολόκληρο το αυτοκίνητο (επάνω, κάτω, μπρος, πίσω) μ αυτό το υγρό που περιείχε το μπουκάλι, ενός νεαρού που επίσης εργαζόταν στο συγκεκριμένο club και γνώριζα. Τελείωσε, κοιτάζοντας πάντα γύρω της μήπως την έβλεπε κανείς, μπήκε στο αμάξι της και έφυγε.
Στην αρχή τρόμαξα πολύ αφού το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν πως έριχνε κάποιο εύφλεκτο υλικό (ξέρω ότι είναι ανοησία αλλά αυτό σκέφτηκα πρώτα!). Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν κάποια κοπέλα η οποία είχε χωρίσει με το νεαρό ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και τον πίεζε καιρό για επανασύνδεση.
Θα μου πεις, «ωραία, τι το περίεργο είχε αυτό το γεγονός και θα το θυμάσαι τόσο έντονα?! Ειλικρινά μέχρι εκείνη την στιγμή φανταζόμουν ότι νέοι και «μοντέρνοι» άνθρωποι των καιρών μας δεν πιστεύουν σε «μάγεια / μαγγανείες» κλπ., για να «καλυτερεύσουν την ζωή τους... Ήταν απίστευτο ....

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
εισαι σιγουρος για αυτο?
"σιγουρα καποιος θελει να σου κανει μαγια"
ελα τωρα μην ακουω βλακειες.αλιμονο αν τα μαγια γινοντουσαν ετσι.και γιατι καποιος που θελει να κανει κακο να παρει τον δυσκολο δρομο της μαγειας ενω μπορει να παρει ενα μαχαιρι και αν κανε
ι το ιδιο κακο.
[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]
λο μου .Καταλαβενα οτι ολο ηταν παραλογο αλλα δεν μπορουσα να αντιδρασω.Εκεινη την εποχη ενεπλακην με ατομα που ειχαν σχεση με τον εσωτερισμο .Πιθανως ανθυποβληθηκα,δεν ξερω.Οταν καποια στιγμη απελπιστας ρωτησα ενα ατομο απο αυτα αν ελεγχει το μυαλο μου, ενω περιμενα να γελασει και να με ρωτησει τουλαγχιστον τι εννοω[ ακονα δεν ξερω πως ρωτησα κατι τετοιο],μου απαντησε θυμωνενο οτι το κατηγορουσα οτι ειχε κακη προθεση...Ειδα και επαθα να συνελθω απο την ενταση και την καταθληψη που αν3εξηγητα ειχε διημιουργηθει.
Ξερει κανεις να μου πει πως ξεχωριζουμε την ψευδαισθηση απο την υποβολη η την μαγεια
αμφιβαλλω αν καταλαβα τι διαπαγματευονταν τα βιβλια]μου ειχε γινειεμμονη ιδεα.Ηθελα να φυγω απο την οικογενεια μου [καποια στιγμη απεχθενομουν και τα πιο οικεια μου ατομα]και να βρισκομαι συνεχεια μαζι τους.Πρεπει να πω οτι παντα ειμουν κατα της συμμετοχης σε οργανωσεις και συλλογους.Το μονο που με εβγαλε απο ολο αυτο ηταν η αναμνηση του εαυτου μου και μια εσωτερικη φωνη που μου ελεγε να μην κανω τιποτα.Τωρα αν και εχω διαβασει και εσωτερισμο και ψυχολογια και φυσιολογια ειμαι μεν παλι οπως παλια αλλα μετα απο ενα χρονο αναζητησης τρομαζω οταν θυμαμαι τι εκενα τοτε και κυριως τι σκεπτομουν...Πως βαζουμε τονους και ερωτηματικο στα κειμενα