ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περίεργο περιστατικό: πρόκειται για μαγεία; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περίεργο περιστατικό: πρόκειται για μαγεία; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

iskantar28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/05/2005, 19:18:37
Καλησπερα.Οιαπαντησεις σου με βοηθανε γιατι ειναι ορθολογιστικες και με κανουν να αντιλαμβανομαι ακομα πιο πολυ το μεγεθος της βλακειας μου.Δεν εχω ιδεα για τις πνευματιστικες συνγεντρωσεις μονο αυτα που λεγαν ισως για εντυπωσιασμο.Κατι για κυκλους,κερια, λινα ρουχα...
ισως να γινοταν ομαδικη ανθυποβολη.Την καταθλιψη και τα υπολοιπα τα ενοιωσα μετα το διαβασμα ,δεν τα ειχα πριν και οταν συναναστρεφομουν μαζι τους αισθανομουν ενα περιεργο αδειασμα ψυχικο.Η ψυχιατρικη παντως εχει απαντησεις για ολα τα εσωτεριστικα φαινομενα. πχ Την υποθεση καταληψης καποιου απο πνευματα την αναγει στην δαιμονοληψια[ σχιζοφρενεια]τα συμπτωματα αφυπνισεως σε οξυ ψυ χωτικο επεισοδιο κλπ Ετυχε ομως να ακουσω για δυο τρια ατομα που καταληξαν σε ψ υχιατρικη βοηθεια μετα απο ενασχοληση με διαλογισμο κλπ
Αρχισα να διαβαζω για να ανακαλυψω τι γινεται.Αλλα ειναι ενας δρομος που δεν οδηγει πουθενα με βεβαιοτητα.Περισσοτερο με εχει εντυπωσιασει ο Roudolf Steiner [δεν ξερω αν εχει πεσει στα χερια σου κανενα βιβλιο του και ο Carl Yyng.
Aπαντηση παντως στο προβλημα μου δεν νομιζω να βρω.
undeafetedΜέλος
22/05/2005, 00:01:02
Γεια σου nst

Η ψυχιατρικη σιγουρα θα δινει απαντησεις αλλα δεν ξερω και πολλα για αυτό.η καταθλιψη μετα το διαβασμα τετοιου ειδους πληροφοριων είναι μαλλον λογικη.οταν ενας ανθρωπος παιρνει πολλες μαζεμενες «δυνατες» γνωσεις και δεν ξεδινει καπου τοτε ο εγκεφαλος του κολλαει και μερικες φορες πεφτει σε καταθλιψη.το ψυχικο αδειασμα μαλλον εχει να κανει με τα ατομα.οταν καποιος είναι δυνατος ψυχολογικα και πνευματικα μπορει να «κλεψει» ενεργεια από έναν αλλον που είναι πεσμενος ψυχολογικα ακομα και υποσυνειδητα.να προσεχεις γαιτι ενεργεια δινουμε και παιρνουμε συνεχως.το διαβασμα των βιβλιων και γενικως το ψαξιμο είναι κατι που σε παει συνεχως πιο βαθια.οσο πιο βαθια πας τοσο απομακρυνεσαι από την επιφανεια και πλησιαζεις στον πατο.μονο που πατος μαλλον δεν υπαρχει.στανταρ απαντηση στο ερωτημα σου δεν θα βρεις γιατι στον εσωτερισμο λιγες πολύ λιγες είναι οι στανταρ απαντησεις.τους συγγραφεις που ειπες δεν τους ξερω αλλα θα κοιταξω για κανενα βιβλιο τους.

Φιλικα undeafeted{και χαζομαρες κανουμε ολοι μας να μην σε παιρνει ποτε από κατω}

[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]

22/05/2005, 18:35:51
ευχαριστω για τις συμβουλες Undeafeted .Δεν προκειται να ξαναφησω κανεναν να μου απομηζυσει ενεργεια.Με τοσο διαβασμα που εχω κανει και με τις απαντησεις σου εκτος του εχω μαθει καποιες πρακτικες μεθοδους προστασιας εχω αρχισει και απομυθοποιω και αμφισβητω πλεον τα παντα και τους παντες.Εχω ομως μερικες απορριες ,αν ξερεις μου απαντας.Η ενεργεια παει απο τον πιο αδυνατο στον πιο δυνατο η το αντιθετο? Επειδη μου αρεσει η ερευνα της μεταφυσικης πιο νομιζεις οτι ειναι πιο ασφαλες και πιο εγκυρο για να διαβασει κανεις? Μην μου πεις να σταματησω τελειως για να αποφυγω τις συγκινησεις,γιατι ουτε δειλη ειμαι ουτε εχω αλλο αποθεμα,οτι ενιωσα ,ενιωσα.Μου τελειωσε.
Ο Rydolf Steiner ειναι ο ιδρυτης της ανθρωποσοφιας. Ο Carl yung ειναι ψυχιατρος εφαμιλλος του Φρουντ που ερευνησε τη σχεση μεταφυσικης και ψυχολογιας.Αν εχεις περιεργεια μπες στο yahoo και κανε κλικ στα ονοματα τους. Και κατι αλλο που αναρρωτιεμαι.Χωρις να θελω να σε αμφισβιτησω [αλλωστε οι απαντησεις σου ηταν πολυ υποβοηθητικες για μενα θα ηθελα να ηξερα πως εισαι τοσο σιγουρος] Κρινεις αποκλειστικα με την λογικη απορριπτωντας το [παραξενο] η εχεις ψαξει τοσο πολυ που ξεχωριζεις την αληθεια απο την πλανη?
Α...ειδες που εμαθα να βαζω ερωτηματικα? Αν ηξερα πως θα εβαζα και ενα χαμογελαστο κεφαλακι.
undeafetedΜέλος
22/05/2005, 20:09:44
γεια σου και παλι.

η ενεργεια ειναι ενεξελεγτη παει απο τον πιο δυνατο στον πιο αδυνατο μεν αλλα αυτο μπορει να αλλαξει σε λιγα λεπτα και ο δυνατος να γινει αδυναμος.σε μεταφυσικες συζητησεις ενεργει μπαινει και βγαινει συνεχως απο τον καθενα.ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο να την ελεγξεις.

η ερευνα της μεταφυσικηε ειναι πολυ ενδιαφερον.ατχισε απο μερικα απλα " απο την ατλαντιδα στην σφιγγα" εξαιρετικο βιβλιο.δεν θα σου πω να σταματησεις αλλα να συνεχισεις,να εισαι δυνατη,να μην λυγισεις ποτε και αν απογοητευεσαι καμια φορα{ολοι το παθαινουμε} πιστεψε στον ευατο σου και σιγουρα θα βρεις λυση.

την αληθεια απο την πλανη μπορω να την καταλαβω οσο ολοι.δηλαδη λιγο.δεν ειμαι ανθρωπος της λογικης και της μαθηματικης σκεψης αλλα παντα πριν παω στις μεταφυσικες απαντησεις μελεταω τα λογικα ενδεχομενα ωστε να σιγουρευτω.

σαν αυτο οταν πας στην απαντηση εχει ενα εικονιδιο στην γωνια που δειχνει ενα προσωπο πηγαινε εκει και πατα κλικ,θα βγει μια λιστα και επελεξε οποιο θες

PasxalisΜέλος
23/05/2005, 02:14:43
Φίλε μου και εγώ πιστεύω ότι αυτό που είδες δεν είναι προϊών μαγείας αλλά κάποιο πουλί (αρπακτικό) ίσος να πέταξε ότι απέμεινε από το γεύμα του.

Εκ δίων κακών το μη χείρον βέλτιστον!

23/05/2005, 02:46:28

.

κυρια Μιρκα - κληρονομικο χαρισμα!

λυνω μαγια, ναυτικους κομπους και σταυρολεξα!

διαβαζω το φλυτζανι του φρεντο, τα φυλλα απο τους λαχανοντολμαδες, τα αρνισια σπλαχνα πλεγμενα με ξορκια σε κοκορετσι, τα σφηνακια και τα καραφακια!

δενω κομπο ο,τι θελετε (μας διαβαζουν και παιδια,ε?), και φιογκο με κατιτις παραπανω!

.

αντιθετως με την κυρια Μιρκα (που ειναι ειδημων ομολογω), εγω νομιζω οτι τα εντοσθια προερχονται απο καποια δεκαοχτουρα ή περιστερι που δεν προσεξε την γατα...

καποιος ασυνειδητος τρομαξε την γατα και δεν προλαβε να καθαρισει ολο το πιατο της.

.

μια συμβουλη απο καρδιας: μην αποδιδετε τα οσα σας συμβαινουν σε εξωτερικες επιροες τυπου μαγια, κτλ!

αν σας ενδιαφερει η αυτοεξελιξη σας, επικεντρωθειτε στον εαυτο σας για να βρειτε τις πραγματικες αιτιες για τα παντα!

.

.

ΥΓ. ελπιζω να μην παρεξηγηθει το χουμορ μου...

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

23/05/2005, 09:13:26
καλημερα Undeafeted,μου τελειωσε η αδεια και τωρα επικοινωνω περιεργες ωρες.Η συμβολη σου στο προβλημα μου ηταν πολυ πιο ουσιαστικη απ'οτιφανταζεσαι.Για αλλη μια φορα σε ευχαριστω πολυ.
Τωρα χαραζω αλλη πλευση.Φιλικα nst.
undeafetedΜέλος
23/05/2005, 11:23:18
δεν κανει τιποτα.καλη συνεχεια στο ταξιδι σου.