- Σε τι πιστεύουν οι μασόνοι? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

quote:
είδικα στο τελευταίο γράφει:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Freemasonry does NOT solicit membership.A man must ask, of his own free will, to be accepted into the Fraternity.
This is common throughout the world.
--------------------------------------------------------------------------------
ΟΛΑ αυτά τα site (και υπάρχουν πολύ περισσότερα σε αριθμό, απλά έδωσα ένα μικρό δείγμα) λένε πως για να γίνει κάποιος Τέκτονας, πρέπει να το ζητήσει. Μέσα σε αυτά τα site όπως θα πρόσεξες, συπεριέλαβα και αυτό της μεγάλης στοάς της Αγγλίας.
Επέτρεψε μου να διαφωνίσω εγώ με σένα μιας και κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τουλάχιστον "στο απόλυτο"...(κουβέντα να γίνεται βρε παιδί μου, ορέ, αμέσως να με "φας"...)![]()
![]()
Ας κάνουμε απλά μία ιστορική αναδρομή, ας πούμε το '21?, και πιστεύω να συνφωνίσεις μαζί μου...![]()
Με εκτίμηση,
nobody
Edited by - nobody5001 on 16/02/2006 06:06:25
Όπως είδες παρακάτω στο post, έγραψα πως αυτό δεν ισχύει ακριβώς, σε κάποιες χώρες όπως Ελλάδα και η Γαλλία, αλλά συνηθίζεται στις περισσότερες χώρες..
Αυτά τα ολίγα![]()
μιας και ανήκεις στη ΕΜΣτΕ, θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση. Υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να ακολουθήσει τους Κρυπτικούς βαθμούς στην Ελλάδα μέσα απο τη δύναμη στην οποία ανήκεις;
quote:ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Μ.Σ.Τ.Ε.ΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ.Η Ε.Μ.Σ.Τ.Ε ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΨΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙΤΙΚΟΥΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΔΕ ΜΥΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ 3 ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΙ ΒΑΘΜΟΙ.ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ 3 ΒΑΣΙΚΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ.
Φίλε ΧΙΡΑΜ,μιας και ανήκεις στη ΕΜΣτΕ, θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση. Υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να ακολουθήσει τους Κρυπτικούς βαθμούς στην Ελλάδα μέσα απο τη δύναμη στην οποία ανήκεις;
quote:ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ...ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ.ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΔΩ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΤΥΠΟ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΟΥΣΙΑ"...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑ.ΑΛΛΟ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ" ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ...ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ "ΕΛΙΤΙΣΜΟΣ"....quote:
Ο τίτλος "Knight Kadosh" δεν σημαίνει "Ιππότης της εκδικήσεως", αλλά "Ιερός Ιππότης" (kadosh=ιερός). Πιθανόν μπερδεύεις την "εκδίκηση" για τον DeMolay που σχετίζεται με τον βαθμό, αλλά εν τέλει ο Knight Kadosh μάχεται ενάντια της τυρρανίας και υπέρ των αδυνάτων. Επίσης είναι ο 30ος βαθμός, καθός ο 28ος βαθμός ανήκει στον "Ιππότη του Ήλιου". Ξεφύγαμε από το θέμα, αλλά η διευκρίνηση ήταν απαραίτητη.Illustrious Knight (Templar) of the Order of Kadosch, and Companion of the Holy Graal.
Grand Inquisitor Commander, Member of the Grand Tribunal.
Prince of the Royal Secret.
quote:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΣΚΩΤΙΚΟ ΤΥΠΙΚΟ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ[ΜΗΤΕΡΕΣ]ΣΤΟΕΣ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΕΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ 30Δεν ειναι απολυτο αυτο...σε πολλα απο τα παρακατω σωματα οι ιεραρχια εχει δεχθει "μεταλλαξη", αναλογα με τα γουστα εθνικοτητων και πιστης.
1.The Gnostic Catholic Church.
2.The Order of the Knights of the Holy Ghost.
3.The Order of the Illuminati.
4.The Order of the Temple (Knights Templar).
5.The Order of the Knights of St. John.
6.The Order of the Knights of Malta.
7.The Order of the Knights of the Holy Sepulchre.
8.The Hidden Church of the Holy Graal.
9.The Hermetic Brotherhood of Light.
10.The Holy Order of Rose Croix of Heredom.
11.The Order of the Holy Royal Arch of Enoch.
12.The Antient and Primitive Rite of Masonry (33 degrees).
13.The Rite of Memphis (97 degrees).
14.The Rite of Mizraim (90 degrees).
15.The Ancient and Accepted Scottish Rite of Masonry (33 degrees).
16.The Swedenborgian Rite of Masonry.
17.The Order of the Martinists.
18.The Order of the Sat Bhaiquote:
ΔΙΟΤΙ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΤΟΥ 3 ΚΑΙ ΜΟΝΟ 3.Οσο πιο απλο, τοσο πιο εμπορικο τοσο πιο προσητο για "βλακες" και "νεοπλουτους".
הצטרף לקרקס
quote:
Γνωρίζετε πως αυτή τη στιγμή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο (φυσικά και στην Ελλάδα) γίνεται "αφύπνιση" της ομάδας SEVEN ?
Φίλε nassago, όχι μόνο γνωρίζω σχετικά με την αφύπνιση της εν λόγω ομάδας, αλλά πολύ περισσότερα από όσα ίσως φαντάζεσαι. Για του λόγου το αληθές θα σου έλεγα το εξής: "Γιατί χρησιμοποιείς αυτό το όνομα;"![]()
![]()
![]()
quote:
Γνωρίζετε πως αυτή τη στιγμή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο (φυσικά και στην Ελλάδα) γίνεται "αφύπνιση" της ομάδας SEVEN ?
Φυσικά το γνωρίζουμε αδελφέ :. Nassago! Καλό θα ήταν να μας πουν οι υπόλοιποι τι γνωρίζουν γι αυτό?