ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ,ΞΩΤΙΚΑ,ΝΕΡΑΙΔΕΣ,UFO,ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ.. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ,ΞΩΤΙΚΑ,ΝΕΡΑΙΔΕΣ,UFO,ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ.. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

sansationf30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
golden_ ariadneΜέλος
06/01/2004, 14:33:30
Καλησπέρα σε όλους!

Ωραίο το θέμα με τους καλικάντζαρους και ακρως επικαιρο (σαν την διαδοχη στο ΠΑΣΟΚ ενα πραγμα!)
Τι να κανω ομως τωρα που περασε ο παπα-Φωτης και πανε τα καλικαντζαρακια μου???
Του χρονου παλι..εκτος αν δεν προλαβε κανενα εκει εξω και του κλεισαν την πορτα στην μουρη!! Λετε??

Παντως περα απ'την πλακα εχω να καταθεσω το εξης (στο πνευμα των γιορτων κσι των παιδικων αναμνησεων ):

Το καλυτερο βιβλιων ολων των εποχων της παιδικης μου ηλικιας ηταν ο "Πρασινοσκουφης" , σκανταλιαρικο καλικαντζαρακι που δεν προλαβε να κρυφτει και τα κανε μανταρα εκει εξω ενα χρονο!!

Πολυ γελιο και συγκινηση μαζι σε ενα βιβλιο αν θυμαμαι καλα απο τις εκδοσεις Αστερι..

Αντε και χρονια πολλα μερα που ειναι!

sansationfΜέλος
06/01/2004, 16:25:31
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ......
ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙΑ ΕΦΥΓΑΝ.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ!!!!
ΔΕΝ ΜΠΕΙΡΑΖΕΙ!ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΕΤΙΚΑ..... ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΩ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!!

U.F.O ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!!!!!!
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ......

respect

sansationfΜέλος
06/01/2004, 16:27:35
ΑΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΝAΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ E-MAIL????? PLSSSSSS......

respect

naryaΜέλος
06/01/2004, 20:30:26
Καλή Χρονιά σε όλους!!!
Ειδικά στο UFaki και στην sansationf εύχομαι το 2004 να σας φέρει ότι επιθυμείτε!

Επανήλθα από ολιγοήμερες διακοπούλες!
Δεν άφησα πάντως τον χρόνο μου ανεκμετάλλευτο, επισκέφτηκα κάποια φημολογούμενα "παράξενα" μέρη της περιοχής που πήγα.

UFO η Καθημερινή ποιας ημερομηνίας είχε τους καλικάντζαρους;

UFOΜέλος
06/01/2004, 22:42:09
ΚΑΛΩΣ ΕΙΡΘΕΣ ΝARYA..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ....Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΜΘΕΤΟ....ΜΑΛΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ.....OLDEN ARIADNE ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΙΣ ΒΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.......SANSATIONF ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΟΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ,ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΑΝΕΡ...ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ??????????ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...ΧΑ..ΧΑ...ΧΑ...ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΔΙΑ ΜΟΥ........................................

UFOΜέλος
06/01/2004, 22:45:33
ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ NARYA ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΜΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ....NARYAΚΙ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙ....

golden_ ariadneΜέλος
06/01/2004, 23:47:10
quote:
OLDEN ARIADNE ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΙΣ ΒΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.....

Ρε UFO θα μας τρελανεις??
Καταρχην δεν ειμαι olden αλλα μια νεαροτατη golden!!
Στ'αληθεια σ'ενδιαφερει ο Πρασινοσκουφης? Υποθετω οτι εισαι μεσα στην σοβαροτατη ηλικια των 5-8 χρονων..αλλιως δεν δικαιολογειται..
Αν ειναι ετσι ζητα το απ'τον Αη-Βασιλη!!
...του χρονου ομως γιατι φετος ομως δεν προλαβες...
Προς το παρον βολεψου με το τελευταιο τευχος του μικυ..

naryaΜέλος
07/01/2004, 09:01:27
Καλημερούδια καλικαντζαράκια μου !

Σιγά μη φύγω να χάσω τέτοια παρέα!

Πρέπει να την έχουν οι γονείς μου την Καθημερινή.
Μόλις την πάρω θα την σκανάρω εγώ.

sansationfΜέλος
07/01/2004, 10:18:31
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!ΜΑ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ!!!!!!
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΠΙΣΩ narya ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΤΟΣ 2004!!!
ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ??????

quote:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ??????????

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙ!!! ΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ U.F.O????? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΣΤΗΝ ΕΣΚΑΣΑ
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΦΑΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ!!!!

respect

sansationfΜέλος
07/01/2004, 10:22:44
quote:
Στ'αληθεια σ'ενδιαφερει ο Πρασινοσκουφης? Υποθετω οτι εισαι μεσα στην σοβαροτατη ηλικια των 5-8 χρονων..αλλιως δεν δικαιολογειται

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥ GOLDEN????? ΕΓΩ ΚΑΤΖΑΜ ΓΑΙΔΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΧΑΙΝΤΙ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100000000000000000 ΦΟΡΕΣ!!!!!!!
ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΤΙ?????? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΗ- ΒΑΣΙΛΗΣ??????

respect