ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο14!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο14!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Dr Jekyll Mr Hyde62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
16/04/2011, 23:14:49
καλησπερα

16/04/2011, 23:23:13
Καλησπέρα, Στιβ!

16/04/2011, 23:36:01
γεια σου βιβλιοφαγα Ναρκισσα

16/04/2011, 23:44:45
Βιβλιοφάγα???

Καλό!

Τι κάνεις, παιδάκι μου? Καλά είσαι?

16/04/2011, 23:51:24
καλα ειμαι .εσυ την βγαζεις με το βιβλιοπαλεμα!

17/04/2011, 00:06:51
Ε τι στο καλό?? Ένας μήνας έμεινε σχεδόν(λιγότερο δηλαδή)...! Τι να κάνω, θα αντέξω...!!!

17/04/2011, 00:08:30
ας το ελπισουμε ,αλλο κανενα νεο !

17/04/2011, 00:26:32
Εγώ τίποτα το ιδιαίτερο, Στηβ!! Τα ίδια, τα ίδια και τα ίδια...! Εσύ??

17/04/2011, 00:30:27
ανακυκλωνομαι συνεχεια και συνεχεια παντα με κατι το καινουργιο

17/04/2011, 02:34:10
quote:
γεια σου βιβλιοφαγα Ναρκισσα
Για αυτό την βλέπω πιο παχιά τελευταία...
soulaΝέο Μέλος
17/08/2005, 14:35:13
Αγαπητή Ισιδώρα,

Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να ρίξω τη deste άλλα κάτι δε κάνω καλά(μάλλον πολλά δεν κάνω καλά).Είμαι αρχάρια ακόμη κι έτσι δυσκολεύομαι αρκετα.Εσύ είσαι πιο πεπειραμένη κι έτσι πιστεύω ότι μπορείς να με κατατοπίσεις σε κάποια πράγματα.
Πρώτα πρώτα θα ήθελα να ρωτήσω γι αυτό το γεγονός που ανέφερες με το ρίξιμο που έκανες το Πάσχα . Η μέρα ήταν Κυριακή. Απ ό,τι διάβασα στη deste το ρίξιμο γίνεται παρασκευή. Παίζει ρόλο η μέρα?
Επίσης όσον αφορά τον τρόπο ριξίματος . Τ α χαρτιά είναι 65 αλλά αφού βγάλουμε τα 4 τζαν τα 2 κενά και το χαρτί με τα 4 πετράδια μαζί το οποίο δεν αναφέρεται στις επεξηγήσεις της deste . Αυτό λοιπόν το χαρτί τι σημαίνει και πως το χρησιμοποιούμε?
Ακόμη όσον αφορά τον αριθμό των φύλλων θελω να ρωτήσω το εξής : ρίχνουμε στην αρχή τα 27 (3*9). με τα τα υπόλοιπα φύλλα τι κάνουμε?τα ρίχνουμε πανω στα πρώτα και κάνουμε συνδυασμούς ?
αυτά τα ολίγα για αρχή.......

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

IsidoraΜέλος
20/08/2005, 20:44:31
Αγαπητή soula,

δεν σε ξέχασα, όπως ίσως θα φαντάζεσαι δικαιολογημένα.
Είχα όμως την ατυχία, να σου γράψω προχθές το βράδυ,
ένα τεράστιο και λεπτομερέστατο μήνυμα, το οποίο για να τελειώσω, σχεδόν, κάθησα και έγραφα όλη τη νύχτα, αλλά κατά την αποστολή...
στο forum, χάθηκε εντελώς αδικαιολόγητα!!!!!

Γι΄ αυτό και πίστεψέ με, δεν είχα ούτε κουράγιο, ούτε όρεξη, να τα ξανασυντάξω και να τα ξαναγράψω πάλι, τουλάχιστον, προς το παρόν...

Αυτά που με ρωτάς, δεν γίνεται να γραφθούν σε πέντε - δέκα γραμμές και φοβάμαι, μήπως ξαναπάθω το ίδιο...

Γι΄ αυτό και θα ήθελα να σε ρωτήσω, έχεις αντίρρηση, να χρησιμοποιήσω το προσωπικό σου e-mail, προκειμένου να μπορώ, να το σώσω, στο αρχείο μου???
Ούτως ώστε και να υπάρξει πάλι πρόβλημα στην αποστολή, να το έχω στη μνήμη του pc μου, για να μην κάθομαι και το ξαναγράφω....

Σου ζητώ συγνώμη, για την καθυστέρηση,
και ελπίζω πως θα επανορθώσω το συντομότερο δυνατόν.

Edited by - Isidora on 20/08/2005 20:49:01

morpheausΜέλος
20/08/2005, 20:56:58
καλησπέρα σας
αγαπητη ισιδόρα μπορεις σε παρακαλώ να μου πείς τι είναι το ντεστε και τι η τράπουλα που αναφέρθηκε σε παρακαλώ αν μπορείς και δεν βαριέσαι μπορείς να μου εξηγίσεις.
μπορείς να στείλη και σε εμενα το μειλ που θα στείλης
ευχαριστώ εκ των προτέρον

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος

IsidoraΜέλος
21/08/2005, 06:44:51
Φίλε morpheaus,

Κατ΄ αρχήν θα πρέπει να ξέρεις, πως και η deste, είναι μια τράπουλα.

Η συγκεκριμένη όμως τράπουλα δεν έχει στις κάρτες της... αριθμούς, αλλά κάποιες εικόνες.
Κάθε εικόνα, αντιστοιχεί και σε κάποιο σύμβολο...¨
Έτσι, αναλόγως με τους συνδυασμούς, οι οποίοι προκύπτουν, όταν ανοίγουμε τις κάρτες αυτές, με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο, μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον...

Η τράπουλα αυτή, έχει πολύ παλιά ανατολίτικη καταγωγή και κατά συνέπεια και ανάλογη τεχνοτροπία και φιλοσοφία...

Έχει όμως ανατυπωθεί πρόσφατα και επειδή έτυχε να διαφημιστεί πολύ και από τα ΜΜΕ ακόμα, έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα.

Αν σε ενδιαφέρει, μπορείς να τη βρεις σε όλα τα βιβλιοπωλεία..., της Αθήνας τουλάχιστον.

Συνοδεύεται και από ένα βιβλιαράκι, στο οποίο θα βρεις τις βασικές έννοιες, για να μπορέσεις να ξεκινήσεις και να μπεις εύκολα και στο νόημά της...

Αν θυμάμαι καλά στοιχίζει γύρω στα 20 euro.

Αυτά για την deste..., ελπίζω πως πήρες ότι πληροφορία ήθελες.

Όσο τώρα για το e-mail που θα στείλλω στη φίλη "soula", αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες, για τον τρόπο με τον οποίο εγώ, λειτουργώ πάνω στο θέμα, γράψε μου το e-mail σου για να στο στείλλω...

Περιμένω απάντησή σου, όταν μπορέσεις.

astral-projectΜέλος
21/08/2005, 08:26:39
εγω εχω να προτεινω κατι αλλο:

να το σωσεις σε ενα αρχειο word και μετα να το κανεις copy paste εδω, ωστε να το διαβασουμε και οι υπολοιποι που δεν εχουμε βρει ακρη πως ριχνεται η ντεστε....

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

PagwnaΜέλος
21/08/2005, 12:14:31
Κι εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να πώ: προσέχετε με την Deste. Με οποιανδήποτε τράπουλα ή ταρώ δηλαδή θα πρέπει να προσέχετε, αλλά ειδικά αυτή, δεν είναι τόσο παλιά όσο 'διαφημίζεται', ενώ η κυρία που την 'επανεκτύπωσε' μαζί με το μυθιστόρημα που πούλησε έκανε και την τύχη της...
Απλά προσέχετε...
Την αγάπη μου,
Πέγκυ
morpheausΜέλος
21/08/2005, 18:33:08
Αγαπητή Pagwna σε ευχαριστώ κατάλαβα ποια τράπουλα είαι.
Οταν λές να προσέχουμε τι θες να πείς ?
μπορείς να γίνεις λίγο ποιο ανλυτική?
υπάρχει κάποιος κίνδυνος?
και αν θυμάμαι καλά κάπου αναφέρθηκε πως η τράπουλα πρέπει να ρίχνεται μόνο την Παρασκευή αν κάνω λάθος συγνώμη
Αλλα αν δεν κάνω λάθος γιατί απο που πηγάζει αυτο?
Ευχαριστώ
Και συγνώμη αν σε κούρασα
το mail μου είναι morfes2012@in.gr

IsidoraΜέλος
21/08/2005, 19:51:14
Από ότι βλέπω παιδιά, έχει γίνει τόσο δημοφιλής η "deste" , που θα πρέπει να κάνω...,
αυτό που λέμε "την ανάγκη... φιλότιμο..." και να γράψω πάλι εδώ...

Αν χαθεί, όμως πάλι, να δω πως θα το σώσω...

Εν τω μεταξύ, έχω να κάνω μια παρατήρηση, πάνω σε όλα αυτά...
Θα πρέπει να αλλάξουμε τον τίτλο του θέματος και να τον μετ΄ ονομάσουμε... :

"Ιδιαίτερα μαθήματα πάνω στην "deste"

Kαι όχι τίποτα άλλο, θα πάρω τη δουλειά της Μ. Μεϊμαρίδη... και...

Να σας ρωτήσω όμως κάτι ακόμα, όλοι τις ίδιες απορίες με την φίλη "soula" έχετε πάνω στην "deste", ή υπάρχουν και άλλες...???

Περιμένω τις απαντήσεις σας...

Edited by - Isidora on 21/08/2005 19:53:16

morpheausΜέλος
21/08/2005, 20:02:09
Aγαπητή Isidora
δεν ξέρω τι αποροίες έχει η φίλη μας η soula αλλα οι δικές μου είναι αυτες που σου προανέφερα,
Περιμένω σύντομα απάντηση
Ευχαριστώ

cassiopeiaΜέλος
25/08/2005, 10:32:13
Εχω την Deste καιρό τώρα ..
Οκ με τις ερμηνείες ..αλλά θα ήθελα να μάθω τους συνδυασμούς..!
τι μπορεί δηλαδή να σημαίνουν δύο ή τρία χαρτιά μαζί?
και επίσης πόσα χαρτιά ρίχνουμε από πάνω ?
υπάρχουν και άλλα tips τα οποία δεν αναφέρονται στο βιβλίο ?
αλλοι τρόποι ριξίματος?

????

Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..