- νοστραδαμος - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
υπεροχη σκεψη,μου αρεσει,μακαρι να γινει πραγματοποιησιμη:))))
ευχαριστουμε:))))))))))))))))))))))))))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ...
ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΕΙ...
ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΕΙ
ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ...
ΘΕΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ!!!
ΕΛΑΤΕ...ΕΛΑΤΕ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Οσο για το OLYMPICO την Κυριακή με βολεύει πάρα πολύ μιας και μένω στο Ν. Φάληρο και θα έρθω με τα πόδια τωρα για όσους δεν έχουν τουτούνι ύπαρχει και ο ηλεκτρικός που κάνει στάση στο Ν. Φάληρο, και μιας και χειμώνιάζει σιγά σιγά ίσως και να είναι και η τελευταία ευκαιρία για μερικούς να απολαύσουν ένα καφεδάκι με θέα την θάλασσα και την λιακάδα που ας ελπίσουμε οτι θα έχει, λοιπόν τι λέτε?
Λοιπόν επειδή κανένας δεν κάνει την κίνηση και επειδή ξέρω και καλό σκάκι (προκαλώ να παίξουμε όποτε θέλετε ή τάβλι!) θα βγώ από την σιωπή και θα μιλήσω! ΡΟΥΑ.
Κυριακή λοιπόν 26/10/2003 θα γίνει συνάντηση των φίλων της γνώσης και της σοφίας (όχι της βίσση
) στην καφετέρια OLYMPICO που βρίσκεται στο ΦΑΛΗΡΟ και είναι δίπλα στο Ολυμπιακό στάδιο. Το μέρος είναι αυτό!
Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ!
Τώρα για την ώρα το συζητάω... 12:00 , 13:00 , 14:00 ,15:00, 16:00 ακούω προτάσεις! Εγώ λέω κατά τις 13:00 ότι είναι καλά. Ακούω...
Για το μέρος δεν το συζητάω αυτή την φορά διότι...
1η συνάντηση πήγα Νέα Σμύρνη...μακριά από το σπίτι μου.
2η συνάντηση δεν πήγα...Ελειπά...δεν φταίω.
3η συνάντηση πήγα Ακρόπολη....μακριά από το σπίτι μου.
Αυτή η συνάντηση είναι πάλι 30 λεπτά από το σπίτι μου με αμάξι αλλά σκέφτομαι και τους άλλους που ίσως να μην ξαναδουν την θάλασσα με καλό καιρό? Ισως? Υπάρχει και ηλεκτρικός κοντά... Οπότε είναι βολικό.
Το μαγαζί έχει και πάρκιν για τα αυτοκίνητα και υπέροχους καναπέδες δερμάτινους. Δεν είναι ακριβός ο καφές... αλλα εγώ ούτως ή άλλως soft drink θα πιώ πάλι οπότε ![]()
Λοιπόν ακούω ποιοι θα έρθουν? Το κινητό για εκείνη την μέρα ισχύει και ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ (μην με "χρεώσουν" και οι φίλοι που δεν το είχα ανοίξει νωρίτερα στην προηγούμενη συνάντηση...ΟΑΝΝΕΣ).
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΥ SITE ESOTERICA ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΑΒΒΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ...![]()
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ....![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......
Tι ξανάρχισες να μετράς από τις 12.00 ρε Kύβε;
Kάνει νύστα τέτοιες ώρες.... Aπό το μεσημέρι κ μετά λέω εγώ...
-Nα δικαιολογούνται κάπως κ τα long drinks σου...
(K μη μου πει κανείς ότι 12.00 Kυριακάτικα είναι μεσημέρι...)
Άντε κ.Γιώργο μας!!....

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου