- νοστραδαμος - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
καλή η ιδέα σου...Kαλό κ το ποτάκι (αλλά drambuie στις 12 το πρωί;)...
Oι γυναίκες -με εξαίρεση την Ostria που έδειξε ενδιαφέρον-
δεν κουνιόμαστε εύκολα από το σπίτι μας,ε;

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
quote:Περάσανε πολλές,ε;
Κάθε κοπέλα που πέρναγε και είχε κινεζογιαπονεζοβιετναμέζικα χαρακτηριστικά την κοιτούσαμε καλά καλά!

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
Edited by - Valnta on 20/10/2003 11:18:32
Καλημέρα καλή μου VALDA και καλή εβδομάδα.
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΥ SITE ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ SITE ESOTERICA ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Edited by - Destiny on 20/10/2003 12:07:26
γρρρρρρρ...
με πεταξε το συστημα...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μαλλον το μυνημα δε θελει να ερθει..
Οταν ερθει η ωρα θα επανελθω....
ειχα παει απο νωρις ,εκανα μια βολτιτσα στο θησειο και επεστρεψα για να περιμενω τα παιδια .
ακουσα μια φωνουλα πισω μου,..
με πλησιασε με θαρρος και με ρωτησε για το που πεφτει το ηρωδειο,
γυρισα το θεαμα ηταν να καθεται μπροστα μου ενα ονειρο ,στο ονειρο αυτο ειχα μεινει αναυδος,..
ξανθια με υπεροχα ματακια ,τοσο υπεροχη "οπτασια"
της εδειξα την διονυσιου αεροπαγιτου,δεν ηξερε,της ειπα αν θελει να παμε μαζι μεχρι εκει,μου απαντησε πως δεν ηθελε να με βαλει σε κοπο,ομως της ειπα παμε:)
με ευχαριστησε και πως ειδε τους γνωστους που γυρευε μου ειπε,της απαντησα παρακαλω και επεστρεψα.
για να συνεχισω ενα αλλο ονειρο την συζητηση που ειχαμε με τα παιδια κατω απο την απολυτη ομορφια της ακροπολης:)
σας ευχαριστω παιδια για το μαγευτικο πρωινο,να ειστε καλα και να προσεχετε ,ναι μακαρι να επαναληφθει:))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 20/10/2003 13:03:04
quote:
:))))))))))))))))μα η σκεψη σου ηταν μαζι μας ,οπως πιστευω και των υπολοιπων παιδιων που δεν ηρθαν.
ηταν ομορφη ,επικοδομητικη,χρησιμη και ουσιαστικη η συναντηση:))))))
Α!!! ΝΑΙ ΜΑΝΟ ΜΑΣ,ΦΙΛΕ ΜΑΣ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΩΣΑΝΕ;ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΛΣΟΥ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ
ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Edited by - kapodistria on 20/10/2003 14:25:37
Την Κυριακή που μας έρχεται.
Να είσαι καλά.
1.

2.

Προτινόμενες εικόνες για την νέα υπογραφή της αγαπήτης φίλης VALDA...

Κάνουμε και χιούμορ... Χα χα χα... Εγώ πάντως γέλασα!
Για κανέναν λόγο μην σκεφτήτε ότι το κάνω για να προσβάλλω κάποιον...ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ολοι ευπρόσδεκτοι! ![]()
Oμορφούλα είναι...λίγο τεράστια μόνο..για υπογραφή...

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
Είναι πολύ καλό παιδί και ήσυχος άνθρωπός...μόλις βγήκε από το ίδρυμα..! Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ...ΑΚΑ ΛΑΚΗΣ!

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ... ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΥΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ...
Αυτά γιατί θα με ρωτούσατε τι έγινε και έχεις τέτοια κέφια!
Να είστε καλά και να προσέχετε...Εχω ακόμα ένα ατύχημα να κάνω...ΚΑΒΑΤΖΑ! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edited by - cube on 20/10/2003 17:06:23
είμαι 3ς χαρούμενος!
Εσύ είσαι καλά?
Το οικοπεδάκι μου το έγραψε η γιαγιά!
Edited by - cube on 20/10/2003 17:08:30
Γιατί δεν είμαι καθόλου καλά, αλλά παρόλα αυτά είμαι αναγκασμένη να δουλεύω...
Σωστή η γιαγιά τρισευτυχισμένε...

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
Σε εσένα βρε θα κάνω κακό? Ποτέ! Ειδικά σε εσένα ΠΟΤΕ. Αφού σου έχω αδυναμία! ![]()
![]()
Ελα σε πειράζω..! Να σε πω... Τελικά έχεις κινεζοβιετναμοιαπωνέζικα στοιχεία επάνω σου? Ε? Ε?
Να είσαι καλά γλυκιά μου...πρέπει να φύγω τώρα...τα λέμε αύριο ή σήμερα το βράδυ ναι?
φυσικα και μας εδωσε ο φιλος μας oannes τα φιλια σου ,σε ευχαριστουμε ,ναι ησουν μαζι μας
να προσεχεις :)
mariokoko
quote:
Να ξεκαθαρίσω την θέση μου στον ΟΑΝΝΕΣ τον πολυαγαπημένο φίλο και καλό συζητητή και σε όλους τους άλλους...
Ενα, έστω και ατυχές, αστείο ήταν καλέ μου φίλε Κύβε... Ελπίζω να μην το παρεξήγησες χικ...χικ...
Όσον αφορά το OLYMPICO τώρα... Καλή η ιδέα σου αλλά σκέψου και όσους δεν μένουν στα νότια προάστεια... Είχα κι εγώ την ατυχή έμπνευση για τη Βαρυμπόμπη την προηγούμενη φορά, αλλά ακόμη και όσοι θέλανε να έλθουν σκέφτηκαν την απόσταση. Νομίζω οτι ο «Διόνυσσος», κάτω απο τον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ, είναι μια καλή λύση για όλους όσους μένουν στην Αττική, γιατί είναι η μέση λύση και γιατί είναι προσβάσιμο σημείο για όσους δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο, λόγω μετρό.
Ωστόσο, εγώ έχω να προτείνω και κάτι ακόμη: Κάποια στιγμή, να συννενοηθούμε, όσοι διαθέτουμε αυτοκίνητα, να πάρουμε και όσους δεν έχουν και να οργανώσουμε μια μονοήμερη εκδρομή, για παράδειγμα στο Ναύπλιο που είναι και κοντά και να δούμε και την αγαπημένη μας φίλη την Kapodistria... Τί λέτε ;

Edited by - Oannes on 21/10/2003 16:31:34