- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Παιδιά καλημέρες και καλός σας βρήκα και εγώ μια απλή μυκρή βοή8εια 8α εί8ελα
να με βοηθείσεται που μπορώ να βρώ και εγω το OUIJA BOARD εχω πσάξει στο net google και φυσικα στο ebay που εκει το εχει αλλα δεν θέλω απο ebay
εαν καπιος ξέρει καπιο μαγαζάκι στην αθήνα να μου προτίναται 8α με διευκολιναται πολυ :)απυρα thanks περιμένω μυνηματά σας!!!!! :) Και μπραβω σας για τα ωρέα θέματα που έχεται ανύξει :)
Δεν υπαρχει μαγαζακι στην Αθηνα. Δεδομενου οτι το εχουν ρωτισει απειροι, και κανεις ποτε δεν εδωσε καμμια συγκεκριμενη διευθυνση, μπορω να σου εγγυηθω, οτι αν δεν βρεις καποια πληροφορια στο esoterica, δεν θα την βρεις πουθενα.
Επομενως, δεν υπαρχει τετοιο μαγαζι στην Αθηνα...
τωρα το αν υπαρχει, το ξερουν κατι λιγοι, και το κρυβουν, ε, δεν θα το μαθουμε, οποτε ενα και το αυτο.
Γιατι ομως δεν θες να αγορασεις μεσω ιντερνετ ? εχει τεραστια γκαμα σε απειρα site εκ των οποιων πολλα ειναι και πολυ αξιοπιστα, π.χ Amazon.
Tender lumplings everywhere
Life's no fun without a good scare
Καλη τυχη σου ευχομαι, και πανω απ'ολα προσοχη :P
Tender lumplings everywhere
Life's no fun without a good scare
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/11/2010 13:35:45
Οι πιθανότητες να μιλήσεις όντως με τον παππού σου είναι ελάχιστες ακόμα και αν σου δίνει σωστές πληροφορίες... σκέψου το αυτό.
Υπάρχουν και άλλες προεκτάσεις του θέματος που δεν γράφονται στο φόρουμ.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/11/2010 15:00:58
Με κέντρισε η περιγραφή γιατί μου θύμισε μια παρόμοια ιστορία
Έχω λοιπόν κάποιες απορίες προς αυτόν που περιγράφει την ιστορία.
α) Το ποτήρι είχε σηκωθεί όταν άρχισαν τα παράθυρα να σπάνε, να φυσάνε βοριάδες κτλ? Δηλαδή το αφήσατε?
β) Το άτομο που σας παρότρυνε να το κάνετε το είχε ξανακάνει?
γ) Μετά από αυτό το γεγονός σας συνέβη κάποιο ατύχημα στις επόμενες μέρες?
Η ιστορία είναι ανατριχιαστικά παρόμοια με κάτι που είχε συμβεί σε συγγενή μου. Και θέλω να δω αν τυχαίνει να γνωρίζεστε. Περιμένω απάντηση στο θέμα ή με προσωπικό μήνυμα.
DacraiGoth. Όπως πολύ σωστά τονίζει ο Δόκτωρ, είναι σχεδόν απίθανο να επικοινωνήσεις με τον παππού σου(με τη μέθοδο ουίτζα τουλάχιστον...).
Aααααν πετύχει και καταφέρεις να πραγματοποίήσεις μια επικοινωνία, πάντα «μαζεύεις» πνεύματα των χαμηλότερων αστρικών πεδίων, δηλαδή λόγου χάρη πνεύματα ανθρώπων που είχαν τραγικό θάνατο (αυτοκτονία, δολοφονία...)και είναι γεμάτα θυμό, οργή και εκδικητικές τάσεις, πνεύματα που δυσκολεύονται να «αναπαυθούν». Επίσης, μπορεί να είναι πνεύματα ανθρώπων που υπήρξαν πάρα πολύ «κακοί» στη ζωή τους και δεν τους επιτρέπεται να ανέλθουν ακόμα στα ανώτερα αστρικά πεδία.
Γενικά, η μέθοδος ουίτζα είναι πραγματικά επικίνδυνη και μπορεί να μετατραπεί σε μια κατάσταση ανεξέλγκτη. Μόνο αν υπάρχει ένας ενδιάμεσος (ένας ισχυρός πνευματιστής), είναι πιο ευνοικές οι συνθήκες για να πραγματοποιηθεί το τραπεζάκι... Αν και πάλι δεν θα την πρότεινα.
Πάντως, μου φαίνεται γελοίο που στην Αμερική πωλούνται πίνακες ουίτζα ως επιτραπέζια παιχνίδια.
quote:
sory και για τα ορθογραφικα μου λαθοι που κανω εχω συνυθισει να γραφω οπως κι αλλoi με greeklish ;)
Έλα ντε
quote:
Γράφε σε αγγλικά
Ποια Αγγλικά??
Αφού και το sory λάθος το έχει γράψει!![]()
Δεν πειράζει, ούτως ή άλλως, κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να βάλω γυαλιά![]()
quote:
Kalhmereess Dr Ok 8a grafw se agglika popo mefagate ecois Narkissa555 to sory grafetai me 2 r (sorry)eides pou 3erw?! :D ;P mpika yia ligo paw 3ana na 3aploso pali ta leme guyss!!!!! :)
Άντε, καληνύχτα!
Καταλαβαίνω πως είστε αρκετά νέα παιδιά που συμμετέχετε στο παρόν θέμα, τι λέτε να κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να γράφουμε σωστά ελληνικά;
Προς Θεού, δεν το παίζω δάσκαλος. Αντιθέτως, έχω ανάγκη να μάθω και εγώ.
Πριν καιρό, και εγώ έγραφα με λατινικούς χαρακτήρες, ώσπου, κάποια στιγμή, συνειδητοποίησα πως "έχανα" τη γλώσσα μου.
Αποφάσισα, λοιπόν, να μην ξαναγράψω έτσι και να ζοριστώ να μάθω τη γλώσσα μου. Ακόμη και τώρα κάνω συντακτικά, αλλά και ορθογραφικά λάθη, αλλά το παλεύω.
Τι θα λέγατε να κάνουμε όλοι μια προσπάθεια;
Είναι κρίμα να βλέπω νέα παιδιά που ζουν, μεγαλώνουν στην Ελλάδα και έχουν τόσα προβλήματα στη γραφή της γλώσσας τους.![]()

αθεος
είπε:
η λύση για την παράνομη μετανάστευση είναι απλή
να πυροβολούνται οι εισερχόμενοι παράνομα τα σύνορα