- Chupacabras - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εχουμε ακουσει πολλες φορες πωςς οι εξωγηινοι ειχαν ερθει απο την αρχαιοτητα για να βοηθισουν τον ανθρωπο.
Ας αναφερθω και σε κατι αλλο τωρα. Ο Μάικλ Ντρόσνιν υποστιριζει πως η Γραφη κριβει καποια κωδικοποιημενα μυνηματα τα οποια αυτος τα εχειβρει με την βοηθεια του μυστικου Κωδικα(ειναι ενα πολυπλοκο μαθηματικο συστημα. Το συστημα αυτο το επινοησε ενας Ρωσοεβραιος μαθηματικος, ο Ελιαχου Ριπς. Με αυτον το τροπο ο Ντρόσνιν ανακαλυψε για την επιθεση στους δυδιμους πυργους μια μερα πριν συμβει η επιθεση. Πηγε να προειδοποιησει τον Λευκο Οικο αλλα ανεπιτιχος.
Για να μην τα πολυλογω, ο Ντρόσνιν αλακάλυψε οτι το 2006 θα γινει μια ολοκληροτικη καταστροφη, τον τριτο παγκοσμιο πολεμο, εναν πυρινικο πολεμο που θα σημανει το τελος αυτου του κοσμου.
Και ας παω τωρα στο Chupacabras. Εχει αναφερθει στο supernatural.gr πως μια οργανοση ανακαλυψε οτι αυτα τα μυστιριωδη ζωα, που κατα μεσω ορο ρουφουν ολο το αιμα 5 κατσικων την βραδια για να επιβιωσουν, εχουν μεταφερθει στην γη απο UFO.
Και για να πω τωρα την γνωμη μου. Μπας και οι εξωγηινοι προσπαθουν να βλαψουν την αμερικανικη οικονομια ετσι ωστε να αποτρεψουν αυτον τον πολεμο? Αν προσεξατε αυτα τα πλασματα επιτιθονται μονο στους στα ζωα και οχι στους ανθρωπους.
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
respect
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
Δεν πειράζει άγνωστε φίλε, τι και αν έχουμε το ίδιο ονοματεπώνυμο και σε παρεξήγησαν όπως λες?
Το e-mail μου το άλλαξα, έβαλα και υπογραφή να το βλέπουν. Το όνομα μου δυστυχώς(!!!) δεν γίνετε να το αλλάξω.
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΑ Chupacabras!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΩΟ ΤΗΣ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕ ΤΟΣΟ ΤΗ N.A.S.A AΛΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
respect
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
quote:
και εγω εχω βρει κατι φωτογραφιες αλλα δεν ξερω πως να τις βαλω
Γεια σου φιλε μου...
Μπορεις να απευθυνθεις στο "ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ",
εκει θα σου λυθουν ολες οι αποριες και φυσικα σε ο,τι χρεισαστεις οι συντονιστες μας ειναι παντα προθυμοι να σε βοηθησουν...
Αυτα....
Καλη συνεχεια και περιμενουμε και τις φωτογραφιες....
-ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ-

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί