- ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Ή ΟΧΙ ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
pan_thsΜέλος
Χτες βράδυ , γυρίζω με τη γυναίκα μου από έξοδο στο σπίτι.Η πεθερά μου, με προβλήματα υγείας, δεν μας αναγνωρίζει. Μας λέει ότι είναι στο σπίτι της κόρης της και μόλις γύρισαν από κάποια γιορτή στο Αίγιο, σε μια εκκηλσία στην περιοχή Αλυκές.Έχει 4 παιδιά, 3 αγόρια και μία κορη.Λέει οτι ο αντρας της Γιώργος μένει στην Κρήτη. Μετά από χάπια και λίγο γάλα ( η γυναίκα μου είναι φαρμακοποιός) συνήρθε.Η πρώτη σκέψη, ήταν ότι έπαθε εγκεφαλικό.Αλλά 'οταν συνήρθε, θυμόταν τα πάντα.Ακόμα κι ότι δεν μας αναγνώρισε, αλλά κι όλα όσα έλεγε ότι έκανε(εκδρομή στο Αίγιο, επίσκεψη στην εκκλησία,την διαδρομή).Ρωτήσαμε γνωστά μας άτομα στην περιοχή και μας είπαν ότι η περιοχή και η εκκλησία υπάρχει. Καμμιά ιδέα κανείς τι μπορεί να έζησε??
XDΜέλος
Να την έχετε από κοντά διότι κάπως έτσι ξεκινά το Αλτζχαϊμερ, μέχρι που στο τέλος χάνεται κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
pan_thsΜέλος
Ο γιατρός αποκλείει Αλτσχάιμερ. Η ίδια λέει ότι εκεί που την πήγαν οι μαυροφορεμένες γυναίκες κι έξω απο την εκκλησία υπήρχε γλέντι με χορό και φαγητό. Αυτή δεν έφαγε τίποτε.Ντόπιοι μας επισήμαναν ότι στην περιοχή αυτή και γύρω απο την εκκλησία εμφανίζονται γυναίκες που χορεύουν και τις αποκαλούν Ξωτικά....
Κι εγώ συμφωνώ με τον XD. Δεν ξέρω αν προλάβατε να την πάτε σε γιατρό (δεν κατάλαβα από την αναφορά σου στη γνώμη του γιατρού, αν είναι κάτι που σας είπε την επόμενη ημέρα, μιας και το συμβάν έγινε το προηγούμενο βράδυ, ή αν την έχει εξετάσει παλιότερα και δεν βρίσκει πιθανό να παρουσιάζει συμπτώματα Αλσχάϊμερ) και να αναφέρετε το περιστατικό, αλλά καλό θα ήταν.
Εξαρτάται βέβαια και από την ηλικία της, αλλά και από τα άλλα προβλήματα υγείας που γράφεις ότι έχει. Είναι μεγάλη; Της έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι περίεργο;
Εξαρτάται βέβαια και από την ηλικία της, αλλά και από τα άλλα προβλήματα υγείας που γράφεις ότι έχει. Είναι μεγάλη; Της έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι περίεργο;
Επίσης (μια πιθανή και σχετικά ανώδυνη περίπτωση), μπορεί να είδε κάποιο πολύ ζωντανό όνειρο και να δυσκολεύτηκε να επανέλθει στην πραγματικότητα μετά από αυτό.
Εύχομαι πάντως, να μην είναι θέμα υγείας ![]()