- ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ: ΚΟΜΗΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ 2004?? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
θα ήθελα να σχολιάσουμε το καυτό αυτό θέμα, εδώ πέρα!!
2004 : Η χρονιά του Κομήτη
Κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι ο Νοστράδαμος προφήτεψε ότι τον Αύγουστο του 2004 θα πέσει ένας κομήτης στο Αιγαίο, κοντά στην Εύβοια.
Εικάζεται ότι το εν λόγω αντικείμενο ονομάζεται Τουτάτις και θα πλησιάσει τη Γη τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους...
Δεν συζητάω για τις τυχόν συνέπειες ενός τέτοιου καταστροφέα, απλώς σημειώνω ότι κανένα MME δεν έχει αναφέρει τίποτα!!
Ας ελπίσουμε να κάνουν λάθος!!
Τι λέτε εσείς?
μερικά links:
http://www.unknowncountry.com/news/?id=3718
http://www.llewellynjournal.com/article/586
Ας ελπίσουμε να κάνουν λάθος!!Τι λέτε εσείς?
να πάμε καμιά εκδρομούλα κατά Θεσσαλονίκη μεριά...κι ακόμα παραπέρα
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΟΜΗ ΓΕΝΗΤΟ ΕΠΕΦΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 100% ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ.
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ....
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ?

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.(ΠΛΑΤΩΝ)
DIMSOT
ω μα τον Τουτατι...(που θα ελεγαν τα Ημισ-...)
και κατι ακομη απο την πυθιατμα:
ο νοστραδαμος ειναι ενας ενορατικος που ομως μπορει να αποκωδικοποιηθει και ...υποκειμενικα...
εχω βρει και για μενα και την πολυταραχη ζωη μου...απαντησεις...
-αν ψαξεις...βρισκεις...
ας σημειωσουμε πως το μονο που πρεπει να μας ενδιαφερει και να δουμε εντελως σοβαρα ειναι κατι που θα επισημανω ...
και οποιος θελει θα δει οτι το λεει η ατμα...αλλα +οποιος θελει θα δει επακριβως τα λογια και τη σημασια τους.
ο Αυγουστος θα ειναι ενας παραδοξος μηνας /οχι επειδη θα εχουμε ολυμπιακους..απλως!
αλλα επειδη ολος ο μηνας θα εχει τον Ερμη αναδρομο...
τουτεστιν...
ολα οσα θα δουμε τον εκεινο μηνα...θα οριοθετησουν...και θα προκαθορισουν την χρονια που θ' ακολουθησει με τον σεπτεμβρη που θ'ακολουθησει...
ο αυγουστος,
λεγανε οι παλιοι
(και παντα σεβομαι τους παλιους καιτ'αρχετυπα/που συνηθως βλπεω να βεβηλωνουν και ναμφισβητουν οι ασχετοι συνηθως/μα αυτο δεν τα κανει να παυουν να... ΥΠΑΡΧΟΥΝ!-)
δηωλνει τη χρονια που θα ερθει...
κι οχι μοναχα παρατηρωντας τους πλανητες που ειναι επανω...αλλα και τις ενεργειες που πραγματωνονται υπο...αυτους...
κατω.
οπως επανω..ετσι και κατω...
φτανει να εχει ο καθενας...τη γνωση και τη συνεση...να τα ενωνει..και οχι να τα πολωνει.
Καλημερα
+ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ .-

Technoshamanism
quote:
ο Αυγουστος θα ειναι ενας παραδοξος μηνας /οχι επειδη θα εχουμε ολυμπιακους..απλως!
Είναι κι εκείνος ο φυσικός από την εκπομπή του Χαρδαβδέλα, που είχε βάλει στοίχημα δημισίως(την επιστημονική του εγκυρότητα) πως τον Αύγουστο θα γίνουν συνταρακτικά γεγονόντα τέτοια, που θα ματαιώσουν τους ολυμπιακούς αγώνες...
Για να δούμε!
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
-ποιος εβαλε στοιχημα;
(δεν βαζω ποτε)
(δεν βλεπω χαρδαβελα... σκιαζομαι...-
μια φορα γινονται τετοια λαθη:)
- χαιρομαι ομως που καποιος ειπε ο,τι κι Εγω
(το κεφαλαιο<ε> για το ματι:Ρ)
και μαλιστα επιστημων!
ετσι ο,τι κι αν συμβει..θα το εχουμε πει 2 :
ενας επιστημονας
+
(μια σεξομανης με ψυχολογικα προβληματα: χαρισματα...που σου προσδιδουν οσοι δεν σε κατανοουν :Ρ)
-εχμ...λαθος αυτο ειναι απο το παραδοξο της πεταλουδας..-
...μια αγνωστη με
αλανθαστη διαισθηση + θεια τρελα...( "κληρονομικα" χαρισματα ..οπως τα προσδιοριζουν...ειρωνικα...οσοι επισης δεν καταλαβαινουν:Ρ)
ο Νοστραδαμος παντως....
εδωσε το στιγμα...
τα λογια ας τα δει ο καθε διορατικος μελετητης οπως τα νοιωθει...
επειδη η λογικη δεν δινει παντα τις απαντησεις...
απλα τις δρομολογει.
φως+αγαπη
Ατμα
υγ(Αμαλια,ειναι ευκολο να αναφερεις τ' ονομα του επιστημονα;...)

Technoshamanism
quote:
-ποια εκπομπη;...
-ποιος εβαλε στοιχημα;
(δεν βαζω ποτε)
μια φορα γινονται τετοια λαθη:)- χαιρομαι ομως που καποιος ειπε ο,τι κι Εγω
και μαλιστα επιστημων!ετσι ο,τι κι αν συμβει..θα το εχουμε πει 2 :
ενας επιστημονας
+
(μια σεξομανης με ψυχολογικα προβληματα: χαρισματα...που σου προσδιδουν οσοι δεν σε κατανοουν :Ρ)
...μια αγνωστη με
αλανθαστη διαισθηση + θεια τρελα...( "κληρονομικα" χαρισματα ..οπως τα προσδιοριζουν...ειρωνικα...οσοι επισης δεν καταλαβαινουν:Ρ)
ο Νοστραδαμος παντως....
εδωσε το στιγμα...
απλα τις δρομολογει.φως+αγαπη
Ατμαυγ(Αμαλια,ειναι ευκολο να αναφερεις τ' ονομα του επιστημονα;...)
Technoshamanism
ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ "ΦΥΣΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΨΩΝΑΡΕΣ....
ΑΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ (ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΜΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!)
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΙΡΑΚ, ΦΤΩΧΑ ΚΡΑΤΗ, Κ.Τ.Λ.
quote:
ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ "ΦΥΣΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΨΩΝΑΡΕΣ....
ΑΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ (ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΜΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!)
..'ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ'... ΚΑΤΑ-ΚΡΙΝΟΥΝ + ΝΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ
ΟΣΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
+ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ...:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ 'ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΙΡΑΚ, ΦΤΩΧΑ ΚΡΑΤΗ, Κ.Τ.Λ'ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ...
quote:*
ΑΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥΣ..
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑ ...ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ..
*ΑΝ ΘΕΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΕΤΣΙ;
ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
ΑΤΜΑ

Technoshamanism
Edited by - ΑΤΜΑ on 08/05/2004 03:32:11
quote:
Η ΑΛΗΘΕΙΑ(ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΜΕΧΡΙ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2004 Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ-TOUTATIS 4179-ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 3 ΜΙΛΙΩΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 936000 ΧΛΜ.Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΗΣ-ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΠΙ 3 ΠΕΡΙΠΟΥ.ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΟΥΜΕΝΗ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΡΟΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΟΜΗ ΓΕΝΗΤΟ ΕΠΕΦΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 100% ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ.
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ....
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ?
quote:
Εικάζεται ότι το εν λόγω αντικείμενο ονομάζεται Τουτάτις και θα πλησιάσει τη Γη τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους...
-ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΗ ΣΤΙΣ 11....ΕΓΙΝΕ....
ΑΛΛΟ;
-ΕΧΜ..
'ΣΤΙΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΜΕΧΡΙ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2004'...
ΓΙΑΤΙ... ΣΕΠΤΕΒΡΗ;
...ΑΦΟΥ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΕΓΡΑΨΕ...ΑΥΓΟΥΣΤΟ;
-ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ...;)

Technoshamanism
quote:
+ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ...:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ 'ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΙΡΑΚ, ΦΤΩΧΑ ΚΡΑΤΗ, Κ.Τ.Λ'ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣEdited by - ΑΤΜΑ on 08/05/2004 03:32:11
ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩΣΕΣ ΤΩΡΑ;
ΑΝΤΕ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΙ, ΘΑ ΑΡΓΙΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ. ΕΣΥ ΠΟΥΛΑΔΑ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Κ.Τ.Λ.
ΚΑΠΟΙΟΣ HELIOS ΣΟΥ ΤΑΣ ΕΧΩΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΥΜΑΣΕ;
ΒΡΕ Η ZEZmperg ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΕ ΙΡΑΚ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ,ΦΤΩΧΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ;
ΜΠΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ θΑ ΕΡΘΕΙ Η LENCOLAS ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ.
επειδη η ερμη δεν ξερω ουτε ποια ειμαι!
quote:
ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩΣΕΣ ΤΩΡΑ;
κι αυτο τι ειναι;;;;;
quote:
quote:
-ποια εκπομπη;...
-ποιος εβαλε στοιχημα;
(δεν βαζω ποτε)
μια φορα γινονται τετοια λαθη:)- χαιρομαι ομως που καποιος ειπε ο,τι κι Εγω
και μαλιστα επιστημων!ετσι ο,τι κι αν συμβει..θα το εχουμε πει 2 :
ενας επιστημονας
+
...μια αγνωστη με
ο Νοστραδαμος παντως....
εδωσε το στιγμα...
απλα τις δρομολογει.φως+αγαπη
Ατμαυγ(Αμαλια,ειναι ευκολο να αναφερεις τ' ονομα του επιστημονα;...)
Technoshamanism
....
ιδεα μου;;;;;;;;
εχεις το μηνυμα μου 'η οχι στο δολιο το δικο σου
;...ποιον δουλευεις βρε;
(+ που ειναι τωρα ενας συντονιστης να παψει αυτη τη αηδια τυπου savel+κανενα... παρα πρεπει να μιλησω παλι εγω;;;;;η να μηνν μιλησω και να δεχτω την προσβολη σαν ανωτερη;
φανταζομαι δεν προλαβαινουν...
καλα θα μιλησω ΠΑΛΙ ΕΓΩ...:)
δεν καταλαβες "ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΝΩ;;;;"
αλλα ειχες ετοιμη την απαντηση;;;;
ΑΝΤΕ λοιπον εκει Οπου σε χρειαζονται
γιατι σαν εσενα+ το σπουδαιο εργο σου εχουμε κι αλλους εδω μεσα....
να το "προκαλουν"!
με ποιον μαλωσα;;;
ΜΕ τον Ηλιο;;
κι εσυ τι παριστανεις;
... το " σαν σημερα θυμαμαι";
"ΜΑΛΩΝΩ" με οσους "ψαχνονται για καβγα"/ αυτους που νομιζουν οτι ειμαι κατι σαν σακος του μποξ ενακατι + εγω αφελεστατα >>> γινομουν....!
επειδη ΟΜΩΣ με κουρασε ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ αποφασισα να γινω τα γαντια...μποξ!
παρε να χεις μεχρι να 'ρθει το ξωτικακι μας :
"καλω" αντρες για καφε;
κι εσυ γιατι θιχτηκες επειδη δεν σε καλεσα;
'η επειδη δεν ερχονται οταν τους "καλας" εσυ;;;;
ΕΙΜΑΙ ΠΛΑΣΜΑ ΕΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ/ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟ ΦΟΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑ ΦΛΕΟΓΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!
ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΚΟΜΗ:
το να γουσταρεις και να Το κανεις ΔΕΝ ειναι κακο/ΤΟ ΚΑΝΩ.
το να γουσταρεις Αγρια ομως και να Μην το κανεις/
τοτε βλαπτει ΣΟΒΑΡΑ την υγεια/την πνευματικη/
απ'οτι συμπερανα ....με τα παραδειγματα σου...
ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΜΙΑ 'ΕΚΤΟΝΩΣΗ' ΕΠΕΙΔΗ... ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
καλη συνεχεια στο κοινωφελες εργο σου...
στις χωρες που πεινανε...
εδω απο κακιες και σχολια χορτασαμε!
κατι πιο ουσιωδες εχεις να πεις;
επειδη γνωριζω επακριβως ποια ειμαι ενω εσυ μαλλον κανεις τον αντιλλαλο>>>>...κακοηχα....
το 'γερακινα' ειναι το γνωστο δημοτικο ασμα;....
τοτε τραγουδα....
επειδη ολα τ'αλλα ειναι ηδη γνωστα
![]()

Technoshamanism
Edited by - ΑΤΜΑ on 08/05/2004 16:27:43
quote:
ΕΙΜΑΙ ΠΛΑΣΜΑ ΕΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΙ
Πoλύ ενδιαφέρον θέμα το όντι...
Αν δε σεβόσαστε τον εαυτό σας με τέτοιες δηλώσεις σεβαστείτε τον συγγραφέα του τόπικ που μόνο σοβαρότητα έχει επιδείξει τόσο καιρό με την παρουσία του εδώ μέσα
Gerakina όπου μπαίνεις όλο φωτιές ανάβεις...
Κάτι ουσιαστικό έχεις να μας πεις πέρα από προσβολλές? (θυμίσου το τόπικ της Πάρνηθας
Οσον αφορά στο θέμα μας τώρα μάλλον αμαλία μου είναι εντελώς άστοχο αυτό που είπες περί μετακόμισης στη Νύμφη του Βορρά μιας και απ' ότι κατάλαβα αν αυτό συμβεί ούτε η Σουηδία δε θα σωθεί...
Εχω όμως μια απορία πάνω σε όλη αυτή τη "φημολογία"...
Αφού αυτή η ημερομηνία είναι τόσο κοντά μας και δεδομένου ότι έχουμε και μια Ολυμπιάδα δεν είναι περίεργο που ο κόσμος που λατρεύει τις καταστροφολογίες το έχει προσπεράσει ρίχνοντας όλο του το βάρος στο 2012? Δεν είναι περίεργο που δεν έχουν γίνει εκπομπές, συζητήσεις και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως αρνητική διαφήμιση για τους Αγώνες?

η οργανωση
"εμπριστες διχως αυριο"
ξαναχτυπα
τωρα +με προσβολ-ΑΡΕΣ μορφης κομητη...
quote:
quote:ΕΙΜΑΙ ΠΛΑΣΜΑ ΕΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΙ
Aνοίξαμε και σας περιμένουμε...
ισως το "γερακινα" ειναι η δευτερη ταυτοτητα ....
μελους της οργανωσης Φατα-σμα...
-εϊ.. ψιτ! κοπελια ξερεις απο... καρμα;![]()

Technoshamanism
ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ
ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΘΥΜΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΗΤΗ.ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΤΜΟΥΛΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
quote:
ισως το "γερακινα" ειναι η δευτερη ταυτοτητα ....
μελους της οργανωσης Φατα-σμα...
Guess again! Mε τη Gerakina έχουμε βριστεί πριν από μήνες στο θέμα της Πάρνηθας...
ΚΑΤΙΑ από που έμαθες για το στοίχημα του Φουράκη? Το είπε σε συνέντευξη ή το έχει γράψει σε κάποιο βιβλίο του?

η οργανωση
"εμπριστες διχως αυριο"
ξαναχτυπα
τωρα +με προσβολ-ΑΡΕΣ μορφης κομητη...
quote:
quote:ΕΙΜΑΙ ΠΛΑΣΜΑ ΕΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΙ
Aνοίξαμε και σας περιμένουμε...
-εϊ.. ψιτ! κοπελια ξερεις απο... καρμα;![]()
στο θεμα μας τωρα..
quote:
- Εχω όμως μια απορία πάνω σε όλη αυτή τη "φημολογία"...
Δεν είναι περίεργο που δεν έχουν γίνει εκπομπές, συζητήσεις και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως αρνητική διαφήμιση για τους Αγώνες?
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ...:
quote:
Κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι ο Νοστράδαμος προφήτεψε ότι τον Αύγουστο του 2004 θα πέσει ένας κομήτης στο Αιγαίο, κοντά στην Εύβοια.
...και αυτο τι ειναι;;;;
ΜΠΡΟΡΕΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΑΝ ...Η ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ...
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ.
ΚΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...
ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ..ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ;ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ..
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ..Η ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ;;;
-ποιοι ειναι οι ερευνητες που μεταφρασαν τον Νοσταδαμο;
κι αν δεν ειναι αυτο μια εμμεση δυσφημηση μετα συμπτωσεως// τοτε τι ειναι;;![]()
ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΘΙΓΕΙΣ + "Ε-ΡΩΤΑΣ ΕΣΤΟΧΑ",
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ"
...ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ
"ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΕΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ;..."
ΑΝΤΙΘΕΤΑ + "ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΛΑΒΗ" ΠΟΥ ΛΕΜΕ "ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΟΡΑ"...
...ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ.
ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ/ ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ +ΕΓΩ ΠΙΣΩ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ "ΥΠΟΔΕΙΞΗ",
+ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ.
ΑΠΛΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ "ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΖΕΥΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ" ΔΗΛΑΔΗ =ΠΑΙΔΙ ΕΡΩΤΟΣ
ΚΙ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ :"ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ"
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;;;;
ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΗΓΗΣΑ,
ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΣΑ ΛΕΩ/ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.
ΑΝ ΜΩΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΑΥΩ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.

Technoshamanism
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ''ΚΟΜΗΤΗΣ''
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΩΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΕΟ 9 ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ
ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΕΕΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΑΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΑΝΤΑ
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΩΝΕΙ Ο ''ΧΡΟΝΟΣ''.ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ-ΒΥΘΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ''ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΦΙΛΗΣ
ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ
ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ.
ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΑΝΟΙΞΗ-ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ-(ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΖΩΟΔΕΣ ''ΕΓΩ''ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ)
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΕΠΟΧΗ-(ΛΙΓΟ ΜΙΩΜΕΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ''ΕΓΩ'' )
ΦΘΙΝΟΠΟΡΟ-ΧΑΛΚΙΝΗ ΕΠΟΧΗ-(ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ''ΕΓΩ'' ΠΕΡΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ)
ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΣΗΔΕΡΕΝΙΑ ΕΠΟΧΗ-(Η ΤΩΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ.ΓΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ Κ.Τ.Λ.Π.
Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ 4 ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΧΕ ΣΩΜΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΤΕΡΑ ΑΕΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΕΙΧΕ ΜΟΡΦΗ ΑΡΚΟΥΔΑΣ - ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΕΠΟΧΗ
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΣΦΙΓΓΑ - ΧΑΛΚΙΝΗ ΕΠΟΧΗ
ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΗΤΑΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΤΟΥΣΕ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΤΑΝ
ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΥΨΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΙΚΩΝ ΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ-ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΕΠΟΧΗ
ΟΤΑΝ ΛΥΠΟΝ Ο ΔΑΝΙΗΛ ΡΩΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑΤΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΤΗΝΟΣ
ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ,
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ (ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟ)
ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ,ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΗ,ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ
ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, Η ΑΛΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ''KALI-YUGA''
ΕΚΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Ο ΔΑΝΙΗΛ ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΙΒΟΗΤΟ ΟΝΟΙΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΗΛΙΑ ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΟΡΑ
ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΔΥΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΧΑΛΚΙΝΗ
ΚΟΙΛΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΧΑΛΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΗΛΟ.(ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΕΞΗΓΙΣΗ)
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ''ΖΩΗΚΟ ΕΓΩ'' ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΕΩΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΛΥΣΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ.ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ-ΚΟΜΗΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1965 ΠΕΡΙΠΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ
ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΄΄TYLAR 1΄΄ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑTOY ΕΙΝΑΙ ''BARNAR 1'' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ KAI ''HERCOLUBUS''ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ.ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΛΥΠΟΝ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΗΝΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΘΑ ΕΛΚΕΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΓΡΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ,ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΕΞΑΡΣΗ ΤΩΝ ΥΦΕΣΤΕΙΩΝ,ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΞΩΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΗ ΤΗΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΛΙΨΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ''ΕΓΩ''ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ,ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ,ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ.
ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ!!! ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ(SAMAEL AUN WEOR)
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΦΡΕΣΚΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ HERCOLUBUS Ο ΚΟΚΚΚΙΝΟΣ ΠΛΑΝHΤΗΣ ΤΟΥ V.M.RABOLU
ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΥΧΕΡΟΙΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΗΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ
ΜΕΓΑΛHΤΕPO, ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ!!!
ΖΥΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ , ΤΑ ΛΕΜΕ.....
Edited by - makamis on 10/05/2004 04:54:09
...makamis, καλως ηρθες, εσωτερικα...
πολυ ενδιαφεροντα ολα οσα μας παραθετεις/
θα ηταν κατατοπιστικο επισης να βρεθει το εδαφιο του Νοστραδαμου στο οποιο αναφερονται τοσο οι ερευνητες που το μελετησαν οσο και ο φιλος xeirwn, περι κομητη...
ετσι θα ειναι σιγουρα πιο ευκολο να κατανοησουμε επακριβως και υποκειμενικα να συμπερανουμε "τι ακριβως θα μας συμβει"...
![]()

Technoshamanism
μαζί σου περί του ότι δεν ακούγεται τίποτα σχετικό.. Και είναι λίγο περίεργο αυτό νομίζω!
katia, φυσικά εάν ένα τέτοιο αντικείμενο πλησιάσει κοντά, θα επηρεαστεί και ο καιρός (το λιγότερο) !
διαβάστε περισσότερα:
http://www.space.com/scienceastronomy/mystery_monday_040503.html
σημειώνω μονάχα :
(....)
This fall, it will zoom by our planet within a million miles, or about four times the distance to the Moon.
That's close by cosmic standards for an object that could cause global devastation. Toutatis hasn't been so near since the year 1353 and won't be that close again until 2562, NASA scientists have calculated. No other asteroid so large is known to have come so close in the past, though accurate tracking of space rocks is a fairly recent, high-tech skill that still leaves wide margins of error for many objects.
(....)
it is listed officially as a Potentially Hazardous Asteroid. NASA says it won't hit for at least the next six centuries....
άρα ούτε η ΝΑΣΑ αποκλείει τον κίνδυνο, τον μεταθέτει σε 6 αιώνες!