ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ: ΚΟΜΗΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ 2004?? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ: ΚΟΜΗΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ 2004?? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

xeirwn33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/05/2004, 15:14:03
Καλημερα χειρωνα
ειναι ισως αναγκαιο να βρουμε ακριβως που βρισκετα; η πληροφορια στα κειμενα του.

-χαιρομαι που παρολο που δεν αναφερθηκες σε τιποτα απ'οσα ειπα συμφωνεις σε σχεση με τον καιρο...-

http://www.crystalinks.com/nostradamus.html
Νostradamus.org

-το θεμα ειναι πολυ ενδιαφερον+ μ'ένδιαφερει/γι'αυτο + συμμετεχω/θα προσπαθησω να μην δωσω σημασια σε οσους αποδεδιγμενα σταματουν τη ροη...σε ο,τι φαινεται πως θα δωσει μεγαλειωδη συμπερασματα/αναρρωτιεμαι γιατι...-

φως+αγαπη
Ατμα

katiaΜέλος
15/05/2004, 12:45:18
quote:
ΚΑΤΙΑ από που έμαθες για το στοίχημα του Φουράκη? Το είπε σε συνέντευξη ή το έχει γράψει σε κάποιο βιβλίο του?

ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙ <ΑΤΙΑ>.ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΑΝΩ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΟ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΝΟΗΘΕΙ
ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ.ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ
ΚΟΜΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΤΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

15/05/2004, 13:31:20
Αγαπητέ Χείρων θα ήθελα να σε ρωτήσω αν εσύ πιστεύεις στις προφητείες του Νοστράδαμου δεδομένου ότι είναι μια πολύ αμφιταλαντευόμενη και "περίεργη" προσωπικότητα και ότι πολλές από τις προφητείες του έχουν πέσει εντελώς έξω.

Το "ήξεις αφίξεις" της Πυθίας ήταν γνωστό κολπάκι από αρχαιοτάτων χρόνων που στα χρόνια των μεσαιωνικών προφητών πήρε τη μορφή της πιο γενικευμένης αοριστολογίας...

Το θέμα είναι πιστεύουμε την ΝΑΣΑ ή τον Νοστράδαμο?

Κάτια σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση... Δεν είχα δει την εν λόγω εκπομπή.. Να'σαι καλά!

"Τάδε έφη Avallon"
15/05/2004, 13:50:46
Α!
Για καλό και για κακό (Just in case) πάρτε και αυτό το λίνκ που σας δείχνει τι πρόκειται να συμβεί σε μια επικείμενη σύγκρουση με ένα κομήτη ή αστεροειδή.

Αρκεί να δώσετε τις κατάλληλες παραμέτρους και ο υπολογισμός θα σας εκπλήξει...http://www.lpl.arizona.edu/impacteffects/

"Τάδε έφη Avallon"
17/05/2004, 02:44:53
quote:
Το θέμα είναι πιστεύουμε την ΝΑΣΑ ή τον Νοστράδαμο?

ΔΙΑΒΟΛΗ;
ΟΧΙ.-
ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ..ΤΟ ΑΛΛΟ.
ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΜΕΣΜΑ.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ:
Μετεωρίτης: Αιτία εξαφάνισης ζωής!

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.
'Η ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ(ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ/ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ
'Η ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝε(ΝΑΣΑ)

ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΦΩΝΗ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ-
ΤΗ ΝΑΣΑ ΘΑ ΤΗ ΛΑΒΩ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ/ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.

ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ:ΧΜ.;

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ "ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ".-

ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΩΝΑ.
ΒΡΗΚΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ..ΠΤΩΣΗ ΚΟΜΗΤΗ;

ΕΧΩ ΜΙΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...
-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -

Technoshamanism
17/05/2004, 10:09:56
quote:
ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΦΩΝΗ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ-
ΤΗ ΝΑΣΑ ΘΑ ΤΗ ΛΑΒΩ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ/ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.

ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ:ΧΜ.;

Είδα πολλές φωνές "διαισθητικές" (λόγω εσωτερικού μονοπατιού βεβαίως βεβαίως...)που ήταν σίγουρες για τη νίκη του Σάκη...

Εγώ δε θα προτιμήσω ούτε ΝΑΣΑ αλλά και ούτε Νοστράδαμο και μια και ήμουν η μόνη που "προφήτευσα" το νικητή της EUROVISION θα προτιμήσω AVALLON

Ωσπου να φανεί ο χείρων δε μας λες σε ποιό σημείο βρήκες νήξη για τον κομήτη ή ποια έκδοση έχεις και σε ποιά σελίδα?

"Τάδε έφη Avallon"
ΨΥΧΗΜέλος
17/05/2004, 13:01:34
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2004
ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΣΙΑΣΜΑ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ???
ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ?
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ( ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ )
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ............
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ???

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ
ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ( ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ )

17/05/2004, 14:39:02
quote:
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ
ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ( ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ )

step by step το θέλεις;

Αν η εικόνα που θέλεις να βάλεις είναι στο διαδίκτυο (και όχι στον υπολογιστή σου), κάνε κλικ πάνω της (δεξί κατά προτίμηση...) και από το αναπτυσσόμενο μενού που θα δεις πάτα properties. Εκεί θα δεις να σου χαλογελάει το url (ηλεκτρονική διεύθυνση της φωτογραφίας), το οποίο μαυρίζεις όλο (όχι στο ξύλο και το κάνεις copy.
Ερχεσαι στα μέρη μας.
Γράφεις:
[img] το url που λέγαμε το οποίο βάζεις εδώ με τη χρήση του paste [/img]

Kάνε και μία προεπισκόπηση να δεις αν όλα είναι εντάξει, και τέλειωσες.
Για περισσότερα, καθώς και για δοκιμές μπορείς να ανατρέξεις στο:
Test Area2 -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ.
ή ακόμα να συμβουλευτείς το:
Πώς να εισάγω εικόνα?

Καλή επιτυχία!!!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

17/05/2004, 15:42:46
quote:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ???

Και ποιός σου είπε Ψυχή μου ότι ήθελαν να τις σβήσουν?

"Τάδε έφη Avallon"
ΑΝΤΙΟΧΛΟΣΝέο Μέλος
17/05/2004, 16:13:46
ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΛΙΓΟ NIBIRU ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ?

....

17/05/2004, 21:11:45
Καλώς τονε!
Αν είναι Νιμπίρου δεν είναι λίγο νωρίς γι'αυτό????

"Τάδε έφη Avallon"
gorgona74Νέο Μέλος
06/07/2006, 11:06:43
Καλημεριζω και εγω και γραφω για πρωτη φορα εδω μεσα μετα απο ενα διαστημα βαθιας συζητησης περι ψυχης και υποσυνειδητου με ενα φιλο που ειναι μελος εδω. για αρχη λοιπον εχω να θεσω τα εξης ερωτηματα:
1)πιστευετε οτι τα ονειρα ειδικα οταν βλεπουμε συνεχεια συγκερκιμενα προσωπα να κανουν καποια πραγματα σε αμεση σχεση με μας, μπορει να σημαινουν οτι αυτα τα ατομα στην πραγματικοτητα θελουν να μας βρουν για να μας πουν κατι? 2)πιστευετε οτι η ισχυρη θεληση και η τηλεπαθεια μπορουν να επηρρεασουν ενα ατομο που θελουμε, οσο μακρια και αν ειναι και ακομα και αν αυτο το ατομο εχει παψει να επικοινωνει μαζι μας απο πολυ καιρο? 3)τι πιστευετε για τα μαγια που φερνουν κοντα μας ενα προσωπο που αγαπαμε? 4)πιστευετε οτι τραπουλες οπως η ταρω και η τραπουλα της κατινας πραγματικα μας διαβαζουν εσωτερικα ως χαρακτηρες και προβλεπουν γεγονοτα? ρωταω γιατι εμενα η τραπουλα της κατινας μου εβγαλε ηδη 2-3 γεγονοτα και μαλιστα αμεσα μεσα σε μερες....και 5)πιστευετε οτι η αγαπη απο μονη της ειναι αρκετα ισχυρη ωστε να κανουμε καποιον αδιαφορο προς εμας να μας δει με αλλο ματι και ισως ναμας αγαπησει?

kt

kt

06/07/2006

06/07/2006, 16:08:05
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ thema ΣΕ Όνειρα, τηλεπάθεια, μάγια,
τράπουλες, αγάπη
.

====================================================

Αγαπητή gorgona74, επειδή πιθανότατα να μην είδες το μήνυμα που σου έστειλα στο προηγούμενο, παρεμφερές με αυτό, topic σου θα σου επισυνάψω το μήνυμα μου κι εδώ:

==================================================

Αγαπητή gorgona74, καλώς όρισες στις συζητήσεις του Esoterica.
Θα σε συμβούλευα προτού ανοίξεις ένα νέο topic να κάνεις μια Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην οθόνη).
Εκεί θα υποβάλλεις τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά, θα επιλέγεις να σου εμφανίζει τα αποτελέσματα μόνο για τίτλους θεμάτων κι αν βρείς κάποιο παλιότερο topic σχετικό, να συνεχίζεις σ' αυτό ώστε να μην έχουμε διπλά.

Συγκεκριμένα για αυτά που θα ήθελες να συζητήσεις, βρήκα για εσένα κάποια topics (κλίκαρε στους παρακάτω τίτλους για να μπείς κατευθείαν):

Πως αναγνωρίζουμε την αγάπη?

Ένα ερώτημα σχετικό με την τηλεπάθεια...

Ξόρκια και άλλα...

Πιστεύει κανείς στην Ταρώ???

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

Φυσικά αν κάνεις μια Αναζήτηση θα βρείς ακόμα περισσότερα θέματα.
Εγώ σου παραθέτω μερικά ενδεικτικά ώστε να συνεχίσεις εκεί την κατάθεση των απόψεων σου καθώς αυτό το topic απενεργοποιείται.

Σου εύχομαι λοιπόν καλή συνέχεια!

==================================================

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να τα λάβεις υπόψιν σου καθώς επίσης και το γεγονός οτι δεν γράφουμε με greeklish αλλά με ελληνικά.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια!

In anticipation of my resurrection...