ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/12/2007, 11:03:17
Καλημέρα σας!
amalia μου, δεν γίνεται να σηκωθώ νωρίς το Σάββατο, εάν συμβεί κάτι τέτοιο τότε κάτι δεν πάει καλά.

quote:
Κοιμήθηκα ο άρρωστος 3:30 και ξύπνησα 8:30. Μιλάμε για μεγάλη αρρώστια...
Άντε ντε - ωραίο ήλιο έχει, ντου για καφέ στην παραλία.
Εγώ έχω παραλία κοντά μου - ζήλια, ζήλια...

Άρρωστος επειδή σηκώθηκες από τα άγρια χαράματα, ε;
Πάντως κι εγώ έχω παραλία κοντά μου...

In anticipation of my resurrection...

16/12/2007, 14:37:13
quote:
OANNHSEA:

Συγγνώμη frau amalia,
αλλά δεν έχετε καμία καλύτερη δουλειά να κάνετε στις 4.10 το πρωί;
Γυρνάμε από τα κλαμπάκια και λέμε να κοιτάξουμε και το esoterica;
Ή μήπως σηκωθήκατε για ψάρεμα;
Πάντως εγώ στις 3:30, μόνο τα στρώματα του κρεβατιού έβλεπα...

Herr OANNHSEA δεν σας εννόησα - πραγματικά.
Μήπως έπρεπε να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω;

Αν είναι χιούμορ, δεν το κατάλαβα. Αν αναφέρεσαι στην απάντησή μου για το μποϊκοτάζ στη ΔΕΗ εχθές το πρωί στις 12:00... και πάλι δεν έπιασα τη σύνδεση που έκανες.
Διάβασες και το προηγούμενο μήνυμά μου; Ή μόνο το τελευταίο;

16/12/2007, 17:59:55
Από δικογηρική επιτροπή που αντιπροσωπεύει τον OANNHSEA προς
Frau amalia...
Σας υποβάλουμε τα σέβη μας και θέτουμε υπό την γνώση σας, ότι ο πελάτης μας απλώς έκανε χιούμορ - από τα γνωστά κρύα και άνοστα που μόνο αυτός καταλαβαίνει και φυσικά δεν τα εξηγεί προς τους άλλους (δεν βάζει ούτε ένα προσωπάκι ο $#@*&^*& )...
Ήθελε δε να απλώς να τονίσει την περίεργη ώρα στην οποία γράψατε το μήνυμα σας...
Επειδή φαίνεται ότι και εσείς αγουροξυπνήσατε και δεν το καταλάβετε το περίεργο χιούμορ του, σας ζητά μέσω ημών συγγνώμη...
Υποσχομέθα δε ότι την από την επόμενη φορά θα βάζει τουλάχιστον ένα προσωπάκι για δείξει το περίεργο χιούμορ και στην περίπτωση που αυτό δεν θα συμβεί, θα προχωρήσουμε εμείς σε αυστηρά μέτρα αναλόγως της περιπτώσεως, όπως π.χ. την μαστίγωση του.

Μετά τιμής,
Η δικογηρική επιτροπή του Oannhsea...

16/12/2007, 19:12:52
OANNHSEA σ΄ευχαριστώ για τις εξηγήσεις.

Κάποιες φορές μπορεί να δημιουργούνται παρεξηγήσεις άνευ λόγου. Εγώ για παράδειγμα νόμιζα πως ενοχλήθηκες, γιατί το μήνυμά μου μπορεί να το εισέπραξες ως μομφή για όσους κοιμήθηκαν και δεν κατέβασαν τον γενικό του ρεύματος (πιθανόν να έπρεπε να προσθέσω κι εγώ ακόμα ένα χαμογελάκι). Βέβαια, η παρατήρησή σου για την ώρα που έγραψα το μήνυμα με μπέρδεψε κάπως... οπότε δεν ήξερα τι να σκεφτώ.

Όσο για την ώρα που έγραψα το μήνυμα: από πολύ νωρίτερα έγραφα στα forums, αλλά ούτως ή άλλως αν έχεις προσέξει, συνήθως τέτοιες πρωϊνές ώρες γράφω τα περισσότερα μηνύματα.

karmaΜέλος
17/12/2007, 01:35:12
Χαιρετώ την όμορφη παρέα!!!!!

Μία... υπναρού εδώ!!!!!!!!!!!

Αμαλία μου, για να πω την αλήθεια... και εγώ τέτοιες ώρες γράφω, γιατί ανοίγει αμέσως το Esoterica. Τις άλλες ώρες... καλή υπομονή να έχεις!!!!!

Άντε, να έχουμε μία όμορφη και δημιουργική μέρα!!!!

Φιλικά, http://starworld.myforumportal.com/

η karma

17/12/2007, 04:04:07
quote:
Μία... υπναρού εδώ!!!!!!!!!!!

Υπναρού ή 'νυχτερίδα';
Υπάρχει διαφορά σ' αυτά τα δύο. Συνήθως όταν κοιμάται κανείς μέχρι αργά, θεωρείται από πολλούς ότι κοιμάται πολύ. Βέβαια αυτό δεν ισχύει, όταν κάποιος πάει για ύπνο με τις κότες (π.χ. στις 23:00) στις 7 το πρωί σηκώνεται με το μαγουλάκι φρέσκο αφού έχει συμπληρώσει 8άωρο. Και σα να μην έφτανε αυτό, σου τηλεφωνεί στις 10:00 (κάνα δυο ώρες αφού σε έχει πάρει ο ύπνος) και σου λέει:
"Καλά ακόμα κοιμάσαι; Ξέρεις, ο πολύς ο ύπνος δεν κάνει καλό..."

17/12/2007, 06:52:04
Σήμερα δεν ξέρω τι με έπιασε και όλο προσέχω τις υπογραφές και τις εικονίτσες των μελών. Μετά το Blade Runner της Αμαλίας

(Αμαλία, η ταινία είναι και μένα από τις αγαπημένες μου μαζί με το σάουντρακ του Βαγγέλη!)

παρατήρησα και την εικόνα της Κάρμα.

Καταπληκτική! Ένα ανοιχτό βιβλίο με 01010101 και πίσω το σύμπαν. Λένε κάποιοι πως η δημιουργία είναι σαν ένα software....και ο δημιουργός είναι ο προγραμματιστής. Ότι κι αν είναι πάντως η φωτογραφία μιλάει...

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.

17/12/2007, 07:34:23
Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα!
Ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία εβδομάδα του χρόνου που σας καλημερίζω πρωί - πρωί από την δουλειά μου!

quote:
Σας υποβάλουμε τα σέβη μας και θέτουμε υπό την γνώση σας, ότι ο πελάτης μας απλώς έκανε χιούμορ - από τα γνωστά κρύα και άνοστα που μόνο αυτός καταλαβαίνει και φυσικά δεν τα εξηγεί προς τους άλλους (δεν βάζει ούτε ένα προσωπάκι ο $#@*&^*& )...

Κι εσύ, βρε άνθρωπε, βάζε ένα προσωπάκι!
Δωρεάν είναι!

quote:
Σήμερα δεν ξέρω τι με έπιασε και όλο προσέχω τις υπογραφές και τις εικονίτσες των μελών. Μετά το Blade Runner της Αμαλίας

Εγώ που την έχω κοντά 1,5 χρόνο δεν έχεις πει τίποτα!

Εγώ περιμένω τον Krios πάντως για τον καφέ μας!

In anticipation of my resurrection...

17/12/2007, 07:37:42
Καλημέρα σας, και καλή εβδομάδα!
Να ζήσουν και οι εορτάζοντες!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

maraki8Μέλος
17/12/2007, 08:31:12
Καλημέρες και καλή εβδομάδα!
Πολύ κρύο σήμερα αλλά όχι από τα χειρότερα που έχω περάσει στο γραφείο(στα πολλά κρύα μας δίνουν κονιάκ και σταφίδες-ΜΕΣΑ στα γραφεία)..
Την Παρασκευή περνώντας από την Μαλακάσα,είδα και το πρώτο χιόνι της χρονιάς,άντε καλό χειμώνα!!

quote:
Εγώ κοιμόμουν εκείνη την ώρα και δεν υπήρχε κατανάλωση ρεύματος.Μετράει ή όχι;
Ελπίζω να μετράει γιατί κι εγώ κοιμόμουν!!

Open Mind,χρόνια σου πολλά,έστω και καθυστερημένα(εξάλλου η γιορτή,λένε,κρατάει 40 μέρες

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη