ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
01/07/2012, 17:17:10
Dsm
Σε αυτό το επίπεδο οφείλω να παραδεχτώ πως συμφωνώ με τον Πλάτωνα. Άλλωστε και η σύγχρονη φυσική ισχυρίζεται πως η λεκάνη και η ιδέα εμφανίστηκαν συγχρόνως και εκ του μηδενός. Ένα μάλιστα απ τα παράδοξα της θεωρίας είναι και το οτι αυτό το μηδέν, το τίποτα, συνεχίζει να υφίσταται.
.....
Ακριβώς επειδή ακόμα υφίσταται, και το γνωρίζω/βιώνω, έβαλα την αιτία αρχης και τέλους το μετρο, όχι την ιδέα. Το μετρο (μετρήσιμο) περιέχει μέσα του την αρχη και το τέλος (χωρίς την ιδέα)!

Δεν είναι παράδοξο αυτο, (δεστε το) εξάλλου με το Νικομαχο ΔΣΜ συζητώ απο εγγραφής του στο εσωτερικα, αλλάζοντας σκέψεις που δίνει ο ένας στον άλλο αιτία για παραπέρα βλεψη.

01/07/2012, 17:21:17
Πλάτωνα

Νομίζω πως ορθότερο θα ήταν να αντικαταστήσουμε το μέτρο με το αγαθόν ή αν θες με το λόγο.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

01/07/2012, 17:45:38
Χμμμ...έχει μια μικρή διάφορα.

Το μετρο όπως το βλέπω είναι στα όρια που μπορούμε να δούμε.

Το αγαθό και ο λόγος σε ότι μπορούμε να νόησουμε.

Δίλ. Η διάφορα είναι το πρώτο μέσα στα όρια μας. (μετρισημο)

Το δεύτερο είναι περαν, του οποίου μέτρου, και απροσβατο απο καθε μετρο.

Τώρα η δυσκολία πυ είναι.

Σε ένα συμβατό μυαλο, που σκέφτεται η άσπρο η μαύρο το γκρίζο είναι ψεύτικο.

Σε ένα ανοιχτό μυαλο, όταν βλέπει γκρίζο, αναγνωρίζει (πίσω του) το άσπρο και το μαύρο.

Αναγνωρίζει την αλήθεια μέσα στα ψέμματα...

Μεγάλη υπόθεση αυτο DSM!

01/07/2012, 18:07:34
Πλάτωνα

Κατανοώ το τρικ που επιχειρείς, καθώς και τους λόγους. Στην αναζήτηση του αληθούς όμως, πρέπει να είμαστε εντελώς διαυγείς.

01/07/2012, 18:17:45
Δεν προσπαθω με τρικ φίλε μου.

Ότι βλέπω / βιώνω γράφω,

δεν είναι θέμα διάβασματος η ακροβασιας. Την λεκάνη την βλέπω σαν σούπα που μέσα της υπάρχουν σουπίτσες, επίπεδα με κύκλους, και ανακυκλωματα.

Όλα αυτα γίνονται με μετρο, και ταυτόχρονα είναι και δεν είναι μέρος της σούπας κάτι, που δεν έχει χρόνο..

Εσυ το ονομάζεις τίποτα, εγω ΑΧΡΟΝΟ , ο νικομαχος έν.

Αυτο είναι το όλο. (απλοποιημενη βλεψη) Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

01/07/2012, 18:37:53
Πλάτωνα

Φοβάμαι οτι με παρεξήγησες. Τον όρο τρικ τον χρησιμοποίησα με καλή έννοια. Σαν προσπάθεια δηλαδή από μέρους σου να προσεγγίσεις το ζητούμενο.

Απλώς έχω ένσταση στο αν όντως κριτής πάντων είναι ο άνθρωπος. Θέλω να πω, πως ναι μεν είμαστε μέρος της σούπας, αυτή όμως μια χαρά υπάρχει και χωρίς τη δική μας συμμετοχή και παρατήρηση. Αισθάνομαι λίγο παράξενα που το έθεσα έτσι βέβαια. Απ τη μια να επικαλούμαι τον Χάιζεμπεργκ κι απ την άλλη να τον προσπερνώ ελαφρά τη καρδία.

Υποθέτω πως στο κλίμα της συζήτησής μας, μπορούμε να κάνουμε κάποιες τέτοιες υπερβάσεις.

02/07/2012, 00:41:44
Νικόμαχε

Παράθεσέ μου σε παρακαλώ το link για τα posts σου σχετικά με την πιθανότητα ύπαρξης προηγούμενης και άγνωστης σήμερα ιστορίας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

02/07/2012, 02:21:48
Δεν θυμάμαι DSM,ούτε καν το τόπικ.

Θα σου πώ όμως εν περιλήψει.

Αναφερόμουν στους τρόπους με τους οποίους,ο πλανήτης θα μπορούσε να καλύψει παντελώς ίχνη προγενέστερων πολιτισμών.

Οπως καταπόντηση τεραστίων τμημάτων στερεάς σε βάθη,όπου βρίσκεται μάγμα και ανάδυση νέων.Το μάγμα θα σβήσει κάθε ίχνος.

Πρόσκρουση μεγάλων μετεωριτών και εξαέρωση ακόμη και βράχων.

Π.χ. Η Ατλαντίδα θα μπορούσε κάλλιστα να ευρίσκεται εκεί που την τοποθετεί ο Πλάτων,επειδή ο πλανήτης θα μπορούσε μεν να την "εξαφανίσει",αλλά δεν θα μπορούσε να εξαφανίσει τις μαρτυρίες κατοίκων άλλων περιοχών,ούτε να απαγορεύσει την διάδοση των πληροφοριών προφορικά απο γεννιά σε γεννιά.

Ελληνική Μυθολογία.
Ινδικές Βέδδες.
Επος Γκιλγκαμές.
Πόπολ-Βούχ.
Ινδιάνοι Χόπι.
Πολυνησσιακή παράδοση.
Κινεζική Μυθολογία.
Μυθολογία Μάγια και Αζτέκων.

Ολα τα ανωτέρω,όσο είναι για τους σκεπτικιστές μύθοι,είναι για μένα αφήγηση πραγματικών γεγονότων,χωρίς να αποκλείω και την περίπτωση να είναι,απλώς μύθοι.

Επειδή δεν είμαι σίγουρος,πέραν πάσης αμφιβολίας.
Ομως DSM,μεταφράζοντας το φτωχό λεξιλόγιο της εποχής της συγγραφής και της προφορικής παράδοσης των ανωτέρω,με την σύγχρονη τεχνολογική γλώσσα και τα επιστημονικά επιτεύγματα,μπορώ να δώσω διαφορετική ερμηνεία,απο αυτήν των αρχαιολόγων,των ιστορικών και των συναφών επιστημών.

Θεωρώ απαράδεκτο τον αρχαιολόγο,που ενώ αναγνωρίζει τον Πλάτωνα,ώς τον μέγιστο των φιλοσόφων,υποβιβάζει σε επίπεδο μύθου,την αναφορά του μεγάλου ανδρός στην Ατλαντίδα.Και άλλων βέβαια.

Μιλάς πιο πάνω για το παράδειγμα του σκύλου,που στο παρελθόν ήταν κάπως αλλοιώς.Γιατί λοιπόν να μην υπήρχε πράγματι ένα άλλο παρόμοιο ειδος?Γιατι π.χ. ο ανταρόλυκος του διηγήματος Game of Throne,να είναι μόνο μύθος?

Πώς μπορώ να αποκλείσω ώς μύθο,τα Βιμάνας της Μαχατμπαράτα,αφού θα μπορούσα με την σημερινή τεχνολογία,να εξηγήσω την ύπαρξή τους και ακόμη να φανταστώ τρόπους της εξαφάνισής τους?Οπως πάλι θα μπορούσα να υποστηρίξω και την μη αποχώρησή τους ποτέ απο τον πλανήτη.Τότε Βιμάνα,σήμερα Α.Τ.Ι.Α.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

03/07/2012, 00:49:16
http://cern.gr/aggregator/sources/1

Τί έγινε ρε παιδιά? (που έλεγε κι ο Παπαδόπουλος στους Απαράδεκτους)

Εκεί που δεν δούλευε τίποτα και χαλάγανε τη πηνία και οι ψύξεις, εκεί που το όλο project δούλευε σε μικρά ποσοστά απ τις ενέργειες για τις οποίες σχεδιάστηκε, miracolo! miracolo!

Ήρθε το ωραίο πρωινό, και οι μάγκες έστειλαν προσκλησούλες...

Κατά την πεπατημένη, αν έχεις κάτι σοβαρό να πείς στην επιστημονική κοινότητα, κάνεις τη δημοσιευσούλα σου, τρως τα reviews σου και ετοιμάζεις σμόκιν για Σουηδία. Τώρα τί άλλαξε?

Διάβασα μάλιστα κάπου, πως καλεσμένος είναι και ο ίδιος ο Higgs. Νόμιζα πως δεν ήταν κοντά μας πλέον, αλλά μάλλον έκανα λάθος.

03/07/2012, 01:15:39
Θυμάμαι ένα βράδυ στα τέλη του Φθινοπώρου του 2011. Στην εκπομπή Ανεμολόγιο του κ. Λαβίθη στον ραδιοφωνικό Σκάι, καλεσμένος είναι ο μεταδιδακτορικός φυσικός ερευνητής, κ. Γιώργος Χουδαλάκης.

Ο άνθρωπος εργάζεται στο CERN, κι αν δεν απατώμαι, ασχολείται ακριβώς με την εφαρμοσμένη φυσική, μέσες άκρες δηλαδή με την στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων των πειραμάτων. Ήταν οπωσδήποτε απολαυστικός στη προσπάθειά του να εκλαικεύσει το παιχνίδι. 4-4-2, 4-3-3, 3-5-2 με ρόμβο στο κέντρο κ.λ.π.

Αυτό που δε θα ξεχάσω πάντως, είναι που μέσα απ το ηχείο του ραδιοφώνου τον έβλεπα να χαμογελά μέχρι τα αυτιά...

ThiosΜέλος
13/09/2004, 21:06:14
Φίλε νούγκω:
Πρόσεχε την πορεία σου. Μ' αυτά που λες μπορεί και να σε συμπαθήσω στο τέλος.

ngwΜέλος
13/09/2004, 23:30:13
Απο οτι θυμαμαι απο πολυ παλια ακουγα χαρντ ροκ,ε μετα ηρθε το μεταλο.Ε μετα ηρθαν και ολα τα αλλα ειδη.Δεν θα ξεχασω τον λεμι και τους μοτορχεντ το 87,88,δεν θυμαμαι.Τωρα αυτη την στιγμη που γραφω ακουω το heaven and hell των Sabbath με τον DIO.Αλλο ντιο και αλλο οζυ.Και οι δυο πολυ καλοι.-------Και κατι αλλο.Το μεταλο εβγαλε τους πιο καλους κιθαριστες που εχουν περασει ποτε απο την γη.Ολοι ΗΜΙΘΕΟΙ.θα μεινουν για παντα στην ιστορια.Ολα αυτα που εχουν εφευρει πανω στην κιθαρα.Τουλαχιστον απλησιαστοι.Ειπαμε ΗΜΙΘΕΟΙ.Τους ζηλευα και θα τους ζηλευω για παντα.Με την καλη εννοια.

14/09/2004, 19:28:55
quote:

quote:
THERION, RAMMSTEIN, SIRENIA, DIMMU BORGIR, CHAOSTAR, TRISTANIA, S.O.D., GODMACK, ARCHENEMY, MOONSPELL, NIGHTWISH, KATATONIA, AFTER FOREVER, HOLLETHON, DIABOLIQUE, SLAYER, DEATH, MEGADETH, ENTOMBED, SEPULTURA, IRON MAIDEN, INFLAMES, BLACK LABEL SOCIETY, OZZY OSBOURNE, BLACK SABBATH, MURDER SQUAD, THE PROJECT HATE, WARLORD, BLIND GUARDIAN, DEMONS & WIZARDS, NIGHTFALL....KAI H TRELA SYNEXIZETAI!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

!THERION!

ΕΥΓΕ!!!!!

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΟΥΣ TESTAMENT ΚΑΙ 2 ΕΥΓΕ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
MasvidalΜέλος
17/09/2004, 15:12:44
Καλοι μου μεταλλόπαιδες συμφωνω για τα παραπανω συγκροτηματα (τα περισσοτερα τουλαχιστον) αλλα δεν ακουσα εναν καλο λογο και για τους
δόλιους τους HAGGARD !
Γιατι ? ψυχη δεν εχουν κι αυτοι οι καημενοι ? ειναι και πολλοι παναθεμα τους (ετσι οπως πανε σε λιγα χρονια θα τα εκατοστησουν...τα μελη τους).
Πολυ καλη μουσικη που κυριαρχουν οι κλασσικες φορμες/οργανα/ρυθμοι και τα παραδοσιακα metal οργανα ακολουθουν..οσοι δεν τους εχουν ακουσει,ας κανουν εναν κοπο.Οσοι τους ξερουν....καταλαβαινουν !!!

MasvidalΜέλος
17/09/2004, 16:41:34
.....υπαρχει και μια αποψη που δεν βγαινει φωναχτα προς τα εξω αλλα
σιγοψυθιριζεται και πολλοι δεν την λενε αυτολογοκρινοντας τον ιδιο τους τον εαυτο για να μην πανε κοντρα με το κατεστημενο.
Η αποψη λεει (και συμφωνω απολυτα) οτι ορισμενα συγκροτηματα ευτυχως ή δυστυχως εχουν κανει τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ τους κυκλο και τωρα κανουν κυκλους αναμασηματος του παρελθοντος με μιξη αποτυχημενων (ενιοτε)πειραματων.
Δεν εχω προβλημα να αναφερω και συγκεκριμενα συγκροτηματα ΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑΥΜΑΖΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΩ (το τονιζω αυτο !!!) !!!
Να αναφερω τους ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΥΣ MAIDEN ? ΤΟΥΣ HELLOWEEN ? TOYΣ METALLICA (εως το 1991),τους MOTORHEAD (ποτε δεν μου αρεσαν,απλα τους αναφερω λογω μακροχρονης πορειας στον χωρο) ή τους ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΕΣ SABBATH που οι κατα καιρους επικειμενες επανασυνδεσεις τους εχουν καταντησει ανεκδοτο ?
Απλα πιστευω πως δεν ειναι κακο να κανουν καποια στιγμη την αυτοκριτικη τους και να καταλαβουν το ρολο τους σε αυτον τον μουσικο χωρο. Ενας χωρος που χρειαζεται νεες ιδεες και φρεσκαδα για να αναπτυχθει σωστα και να εχει ΜΕΛΛΟΝ !!!
Για να μην παρεξηγηθω ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ/ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΟΥΤΕ ΖΗΤΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ(αλλωστε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν να αναγκασει εναν μουσικο και καλλιτεχνη γενικοτερα να σταματησει να κανει αυτο που αγαπαει).
Απλα ειμαι της γνωμης οτι μερικα συγκροτηματα βγαζουν δισκους μονο και μονο στηριζομενα στο παρελθον τους και αυτες οι νεες τους δουλειες δεν εχουν να προσφερουν κατι στο σημερινο metal (το οποιο εχει πολλες απαιτησεις).
Ειναι αραγε τυχαιο που στις συναυλιες τετοιων ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ συγκροτηματων (ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ/ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ..επαναλαμβανω) οι παρευρισκομενοι πωρωνονται και "την βρισκουν" περισσοτερο με τα παλια τους τραγουδια παρα με τα πιο φρεσκα ?
Και μην μου πειτε οτι ειναι θεμα χρονου να συνηθισει καποιος οπαδος ενα νεο τραγουδι γιατι αυτο (εαν ειναι ποιοτικο) θα σου κανει "κλικ" απο την πρωτη στιγμη,μην γελιομαστε !!!
Τα τελευταια χρονια εγω προσωπικα εχω επιδοθει στο "κυνηγι" (οσο μπορω) συγκροτηματων που δεν ειναι απαραιτητο να εμφανιστηκαν περυσι ή φετος αλλα που να εχουν να δοσουν ΚΑΤΙ ΝΕΟ,ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΝΟΗ,ΕΜΠΝΕΥΣΗ......
Καλοι οι STRATOVARIUS,καλοι οι MAIDEN (απο τους αγαπημενους μου..και αγαπημενοι ολων φανταζομαι) ,καλοι οι METALLICA (μεχρι ενα σημειο),πολυ καλοι οι αλλοτε αρχοντες της ατμοσφαιρας PARADISE LOST, οι AC/DC,οι RUNNING WILD (που τους καταλαβαινεις απο την πρωτη νοτα) αλλα πιστευω οτι εχουν χασει πια το πολυτιμο στοιχειο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ και βλεπουν το ολο πραγμα που λεγεται heavy metal απο την σκοπια του "φτασμενου" που δεν εχει ΔΙΨΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ και οταν δεν εχεις ΟΡΑΜΑ δεν εχεις και ΜΕΛΛΟΝ.
Προς Θεου δεν λεω οτι αυτο ειναι κακο ! Ισα ισα που ειναι αναποφευκτο μετα απο τοοοσα χρονια στο κουρμπετι και το καταλαβαινω απολυτα !!!
Το να επαναπαυεσαι ομως στις δαφνες του παρελθοντος μπορει να σου προσφερει υλικα αγαθα (πχ περισσοτερα χρηματα) αλλα κανεις κακο στον χωρο που υπηρετεις.
Εν κατακλειδι,ας συνεχισουν να υπαρχουν οσοι το θελουν (γουστο τους και καπελο τους στο κατω-κατω) αλλα την προσοχη μου (οπως και αλλων συμφωνουντων με εμενα) δυσκολα θα την εχουν.
Θα κρατησουμε τις καλες στιγμες τους (του παρελθοντος) και τις λιγες καλες (του παροντος) δινοντας ομως ωθηση στα νεα (νεα σε ιδεες οχι απαραιτητα σε ηλικια) συγκροτηματα που ΚΑΙ εμπνευση εχουν,ΚΑΙ ορεξη για δουλεια (π.χ. ANATHEMA,THERION,HAGGARD,KATATONIA,SYSTEM OF A DOWN,NIGHTWISH,THE GATHERING,EPICA,EDENBRIDGE,ΟPETH και αρκετα αλλα)!
Ειλικρινα βγαζω το καπελο σε καποια συγκροτηματα που ενω εχουν π.χ. 4-5 χρονια στον χωρο και μονο με 2-3 albums,γενναια αποφασιζουν οτι πρεπει να διαλυσουν διοτι δεν βλεπουν να εχουν ορεξη να δημιουργησουν και νοιωθουν οτι βαλτωνουν κοροιδευοντας τον κοσμο και πανω απο ολα τους ιδιους τους εαυτους τους.
Σεβομαι ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ (ακομη κι αυτα που δεν μου αρεσαν ποτε) αλλα πιστευω οτι πρεπει να γνωριζουμε και τα ορια ορισμενων πραγματων.
Και για να προλαβω ορισμενους,ΔΕΝ ειμαι κανενας 18αρης που μιλα με τη γλωσσα του εφημερου hit και του ενθουσιασμου και που θελει να ξεφορτωθει τις παλιες καραβανες ουτε αρχισα να ακουω metal απο εχθες ή προχθες.

Υ.Γ.
Αχ,βρε υποτιμημενοι CORONER,αδικοχαμενοι πηγατε κι εσεις.....Που ειστε να διδαξετε λιγο progressive thrash ? Ναι,υπαρχει κι'αυτο το ειδος για οσους απορουν,που θελει ΚΟΤΣΙΑ -για να μην χρησιμοποιησω αλλη λεξη- για να παιχτει....
Αλλα βλεπεις εσεις ΔΕΝ ησασταν πιονια του star system που (δυστυχως) καλα κρατει ακομη και στο metal ουτε γραναζια της μουσικης ....βιομηχανιας.

Αραγε τι λεει ο Chuck (R.I.P. φιλε) για ολα αυτα ?

17/09/2004, 18:53:35
ΟΔΥΣΣΕΑ-MASVIDAL ΜΟΥ,
Η ΜΑΚΡΑΝ ΟΛΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΨΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ... ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΞΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ,ΤΟ STAR SYSTEM,ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΟΥΣ ...ΚΡΑΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ.ΣΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΚΑΛΙΑ!!!

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

HermesΜέλος
29/09/2004, 22:07:47
quote:
ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΟΥΣ TESTAMENT ΚΑΙ 2 ΕΥΓΕ

ΕΙΣ ΤΗΝ 6ην ΕΥΓΕ

... Κι είπε ο Ερμης ο φτερωτός θερμά και λυπημένα: Ελα
καλή μου Καλυψώ, μη τα'χεις πια χαμένα ...

ZephyrΜέλος
30/09/2004, 16:51:02

Επειδή έχω ακούσει πολλές διαφορετικές απόψεις,είπα να ρίξω και εδώ την ερώτηση:Οι LINKIN PARK σε πια κατηγορία Metal ανήκουν;
Οι περισσότεροι τους θεωρούν new metal.Θα ήθελα ν'άκουσω τις απόψεις σας.

MasvidalΜέλος
01/10/2004, 01:37:11
quote:

Επειδή έχω ακούσει πολλές διαφορετικές απόψεις,είπα να ρίξω και εδώ την ερώτηση:Οι LINKIN PARK σε πια κατηγορία Metal ανήκουν;
Οι περισσότεροι τους θεωρούν new metal.Θα ήθελα ν'άκουσω τις απόψεις σας.

Οταν ακουσα για πρωτη φορα τους LINKIN PARK δεν μπορεσα (οσο κι αν προσπαθησα) να τους καταταξω στο metal (εστω το nu metal).
Οι ανθρωποι παιζουν ενα ειδος rap και απλα προσθετουν "υπερφορτωμενες"
κιθαρες προσπαθωντας να αρπαξουν ενα κομματι απο την πιτα του metal διχως ομως να τα καταφερνουν (γνωμη μου).
Δεν προσεγγιζεται ετσι το metal....
Ειπαμε: nu metal οι Slipknot και οι System of a down,αλλα μην το τραβηξουμε και τοσο πολυ.
Οι Body Count (μιας και τους θυμηθηκα) ειναι ενα συγκροτημα που αναμφιβολα εχει το δικαιωμα να θεωρειται nu metal και μαλιστα εμφανιστηκαν αρκετα πριν εφευρεθει ο ορος nu/new metal.
Αλλα ΟΧΙ, οι LINKIN PARK δεν μπορουν να ανηκουν στο metal (εστω το nu).
Με εκτιμηση,Masvidal......

StickmasterΜέλος
02/10/2004, 02:19:18
Άσε που πολλές φορές δεν χρησιμοποιούν ντραμς αλλά αντίθετα drum machine!!!
Εγω εχω να σας κάνω μια άλλη ερώτηση αν μου επιτρεπεται.Είναι ένα συγκρότημα που το ακούω τωρα τελευταία και δεν μπορώ να βρω πουθενά ακόρντα για τα κομμάτια τους.Μηπως μπορητε να με βοηθήσετε ?το συγκρότημα είναι οι Godsmack και ψάχνω για το re-align.Ευχαριστώ πολύ!
Hail to all metalheads!!!!