ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Στέφανος19 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
24/03/2005, 10:02:31
Pagwna, νομίζω πως έχεις δίκιο.

Αφενός με τις ασκήσεις στα τσάκρα που κάνω τώρα, αισθάνομαι πολύ πιο θετικά στον ύπνο μου, επισκέπτομαι μέρη και ανθρώπους πολύ πιο συνειδητά και όχι τόσο ανεξέλεγκτα και κάπως αρνητικά, όπως κάποιες φορές παλιά.

Ως προς το καρμικό θέμα, πιθανολογώ πως έτσι είναι, χωρίς να μπορώ να το αποδείξω, έχω την αίσθηση, όμως, πως "κάποτε" είχα τραβήξει κατά την αριστερή ατραπό και τώρα είμαι σε στάδιο "επιστροφής".

Ζήσε τη στιγμή!

24/03/2005, 10:13:06
Pagwna και κάτι ακόμα.

Να σε ευχαριστήσω πολύ για τη βοήθειά σου και νομίζω πως τώρα καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι, που κινούνται σε κάποιο δρόμο, βοηθούν με χαρά τους άλλους.

Ζήσε τη στιγμή!

roberto24Μέλος
26/03/2005, 17:38:10
ειχα παλι ενα συνειδητο ονειρο με τη μονη διαφορα οτι αυτη τη φορα επελεξα εγω που θα βρεθω.βρεθηκα λοιπον στο δωματιο μου στο σημειο ακριβως που ειχα υποβαλλει τον εαυτο μου πριν κοιμηθω!(ακριβως μροστα απο την κλειστη πορτα).δοκιμασα να περασω τα χερια μου μεσα απο τον τοιχο για να σιγουρευτω οτι ειναι ονειρο γιατι ηταν πολυ πραγματικα ολλα.ειχα τις αμφιβολιες μου οτι ονειρευομουνα μεχρι που περασα μεσα απο την πορτα ολοκληρος και αποφασισα να συγκεντρωθω στο ονομα σου ampere!!πριν το κανω αυτο ειχα κανει διαφορα αλλα πραγματα που δεν μπορουσα να κανω στην πραγματικοτητα οπως το να πεταξω απο το σαλονι στη κουζινα ηταν τελεια!!!σε καποια φαση δοκιμασα να κατεβω τη σκαλα και να βγω εξω στη λεωφορο γιατι για καποιο λογο δεν μπορουσα ευκολα να ξαναπεταξω και σκεφτηκα οτι δε θα προλαβω και θα ξυπνησω.στη σκεψη αυτη ολλα αρχιζαν να μαυριζουν μεχρι που συγκεντρωσα την προσοχη μου στα χερια μου και επανηλθαν ολλα και γιναν οπως πριν σταθερα και φωτεινα.
οταν λοιπον σκεφτηκα το ονομα σου ampere ειδα μια μπαλκονοπορτα που θυμιζε ενα υλικο σαν χιονι αλλα μπορει να ηταν και κουρτινα.θυμιζε παντως και κατι τζαμια που εχουν μερικα μαγαζια που απο μεσα τρεχει νερο.ξαφνικα ειδα μια επιγραφη να γραφει σε αυτη την ..πορτα ας πουμε τη λεξη ''πολι''ετσι ανορθογραφα οπως το γραφω και ''κουρασμενος''.μετα απο αυτο δεν καταφερα να ''κρατησω''αλλο το ονειρο και ξυπνησα νωμιζω κατευθειαν.αυτα
μηπως εχει να κανει καποιο σχολιο η pagvna η καποιος αλλος πανω σε αυτη την εμπειρια;
AmpereΜέλος
26/03/2005, 19:56:17
Τι να πω φίλε Roberto24!!! Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος για τον έλεγχο που καταφέρνεις να έχεις στην …διάσταση που ανοίγεται με τον ύπνο…

Τώρα βέβαια για την μπαλκονόπορτα … και από λευκό πλαστικό είναι και διπλά τζάμια έχει και κουρτίνα έχει… όσο για το «πολί κουρασμένος», αν «βγήκες» εχθές το βράδυ τότε σίγουρα το έγραψα εγώ, αφού ήμουν ψόφιος και από κούραση αλλά και από μια ύπουλη ίωση από την οποία μόλις σήμερα κατάφερα να συνέλθω… Τώρα βέβαια, για την ανορθογραφία … ίσως να ήταν από την κούραση…

Πες όμως φίλε, αν θες, τι κατά τη γνώμη σου είναι αυτό που σου δίνει την ενέργεια να διατηρείς τη διαύγειά σου, εκείνες τις φορές που το μπορείς, ενώ άλλες φορές απλά κοιμάσαι…
Μπορείς ας πούμε να πιθανολογήσεις πότε είναι μια καλή νύχτα για αστρικό και πότε όχι;

μη φοβάσαι, μη κολλάς, μη τρελαίνεσαι
roberto24Μέλος
26/03/2005, 20:54:39
Καταρχην να σου πω αγαπητε Ampere οτι με την καθιερωση του ονειρολογιου, τα τεστ πραγματικοτητας,και την ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΟΥ να προκαλεσω ενα συνειδητο ονειρο εχω αυξηση αρκετα και το χρονο παραμονης στο αστρικο και τη συχνοτητα των εμπειριων μου.καποιες φορες (στις ''καλες μου'')αρκει να πεσω να κοιμηθω και ..βγαινω!το πιο κλασσικο ομως ειναι να ξυπνησω πρωι και οταν ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ τοτε 70 τα εκατο θα συμβει κατι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.και συνηθως συμβαινει αστρικη προβολη και οχι σ.ονειρο.δεν μπορω να πω οτι το κανω καιπαντα ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ γιατι οταν κοιμαμαι το βραδυ οι πιθανοτητες να το προκαλεσω ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΛΙΓΕΣ.(ας πουμε 15-30% .
Η καλυτερη μου παντως περιπτωση ειναι για να συνοψησω το πρωι που ξανακοιμαμαι.
επειτα οταν κοιμαμαι οχι ομως πολυ κουρασμενος το βραδυ κανωντας μια απλη μεθοδο αυτουπνωσης και μιας συγκεκριμενης υποβολης(συγκεκριμενα οταν ειμαι ξυπνιος βλεπω το δαχτυλιδι μου και ρωταω αν ονειρευομαι.επειτα λεω πριν κοιμηθω οτι θα το κανω αυτο και στον υπνο μου και πολλες φορες συμβαινει.(βρισκομαι σε ενα ονειρικο περιβαλλον να κοιταω τα χερια μου και το δαχτυλιδι αν και δε το βλεπω παντα και να ρωταω''ονειρευομαι;;''τοτε μολις απαντησω καταφατικα συνειδητοποιω απολυτα οτι ονειρευομαικαι για να αποδειξω στον εαυτο μου οτι ειμαι συνειδητος αλλαζω το ονειρο και κανω κατι που ειχα προγραμματισει να κανω πριν κοιμηθω.
παντως εχθες ηταν κορυφαια η εμπειρια..πριν κοιμηθω σταθηκα κοιταζοντας την κλειστη πορτα του δωματιου μου και ρωταγα αν ονειρευομαι.επειτα περπατησα σα να πηγα να περασω απο μεσα της.φυσικα δεν τα καταφερα..το εκανα 2 3 φορες και ειπα στον εαυτο μου οτι θα το ξανακανω το τεστ και στο ονειρο μου και θα αποκτησω συνειδηση.και πριν κοιμηθω το οραματιζομουνα να το κανω στο ονειρο με συνειδηση και ετσι και εγινε!
οταν βρεθηκα στην ιδια θεση ηταν τοσο πραγματικο το περιβαλλον του ονειρου που επρεπε να κανω ''τεστ... ονειρου'' και να περασω τα χερια μου μεσα απο την πορτα για να πειστω οτι ονειρευομαι.ηταν πολυ εντονη εμπειρια.επιανα τους τοιχους του σπιτιου μου και ηταν τοσο συμπαγης οπως στην πραγματικοτητα..κυριαρχουσε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ
ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!Δοκιμασα να πεταξω μεχρι τη κουζινα λεγοντας στον εαυτο μου αν ειμαι συνειδητος θα το κανω και το εκανα.επειτα ηθελα να επικονωνησω με 2 φιλους μου και σκεφτηκα και εσενα αυτο που ειχαμε πει.πραγματοποιησα οτι σκεφτηκα και προκαθορισμενο αλλα και αυθορμητο που σκεφτομουνα εκεινη τη στιγμη στο ονειρο.ειχα δηλαδη κριση, βουληση, επιθυμια, μνημη και συναισθηση του οτι κοιμαμαι και ονειρευομαι.(απο οσο μπορω να κρινω τουλαχιστον).
συμβουλες,δοκιμασμενες:
1)προτιμησε να εχεις το κεφαλι σου λιγο πιο ψηλα οταν κοιμασαι.(βαλε 2 μαξιλαρια η ενα πιο χοντρο)
2)αν μπορεις να μην κοιμασαι σε απολυτο σκοταδι.
3)να αεριζεται καλα το δωματιο η απο πιο πριν.
4)πριν κοιμηθεις να δοκιμασεις εντονα να λες μια πολυ απλη υποβολη με εντονη την προθεση σου να παραμεινεις συνειδητος στο ονειρο. το μυστικο ειναι να πεις κατι που σε διεγειρει και συναισθηματικα και οχι μια ξερη φραση.κατι που να σε εξιταρει.ειναι απιστευτα δυνατη τεχνικη οπως και αυτη με το δαχτυλιδι που εφαρμοζω εγω αν και στον καθενα λειτουργει διαφορετκα.
θα προσπαθησω και σημερα να σε επισκεφτω!! εχω παρει τα πανω μου
μετα την χθεσινη εμπειρια..

Ασχετο!!μηπως ειχες σπιτι σου καποιο κατοικιδιο;;;
AmpereΜέλος
27/03/2005, 18:13:20
Roberto24, thanks…
πολύ κατατοπιστικά και ουσιαστικά όσα έγραψες. Ίσως όμως, να λείπει κάτι ακόμη, ίσως και όχι…

Πάντως, μην απογοητευθείς αν δεν ανταποκριθώ… Όπως σου είπα δεν τα καταφέρνω τόσο καλά όπως εσύ… Συνήθως δεν καταφέρνω να ξυπνήσω ούτε στο ξύπνιο μου… Ίσως δεν θα ‘πρεπε να σπαταλάς τον αστρικό σου χρόνο έτσι…

Για το κατοικίδιο… λέω να το αφήσουμε για την περίπτωση που …βρεθούμε… Αν πάντως σε γάβγισε τίποτε… δεν ήταν δικό μου…

μη φοβάσαι, μη κολλάς, μη τρελαίνεσαι
roberto24Μέλος
27/03/2005, 20:36:12
Μολις τελειωσα το μυνημα που σου εγραψα Αmpere,ηρθε η φιλη μου που την ειχα''τραβηξει''υποτιθεται στο ονειρο μου αλλα δεν καταφερα να την κανω να ξυπνησει και ηταν σα να κοιμοταν μσα στο ονειρο.
Μολις της το ειπα μου ειπε οτι και αυτη ειδε κατι αλλα δε μπορει να το θυμηθει γιατι ηταν πολυ κουρασμενη!!παντως τα τελευταια 3 ατομα που προσπαθησα να ξυπνησω στο ονειρο ηταν σε μια κατασταση ληθαργου.κατι που και αντικειμενικα ισχυε.
η φιλη μου ας πουμε ειχε ξενυχτησει και ειχε πιει αλκοολ και μου ειπε
οτι ειχε καιρο να κομηθει τοσο βαρια.
εσυ ησουν αρρωστος μου ειπες και εξαντλημενος,και μου ''τοιχοκολλησες'' το σημειωμα.προσπαθω να καταλαβω αν σε καποιο σημειο συμπιπτουν αυτοι οι 2 κοσμοι και καποια πραγματα ειναι αντικειμενκα η λιγοτερο υποκειμενικα απο καποια αλλα.
παντως αν καποιος ειναι ξυπνιος την ωρα που τον φερνω στο μυαλο μου στο αστρικο εχω την εντυπωση οτι εχω πιο πολλες πιθανοτητες να δω το φυσικο του σωμα σε ενα υποεπιπεδο του αστρικο που ειναι καρμπον το φυσικο πεδιο,οπως με τον φιλο μου που ειδα στον δρομο και επειτα τον πηρα τηλ και επαληθευσα το που ηταν αλλα και χρονικα οτι ηταν εκει που τον ειχα δει να περπαταει.
ολλα αυτα βεβαια ειναι υποθεσεις, αλλα με καποιες ενδειξεις
amneziaΝέο Μέλος
12/04/2005, 09:46:47
quote:

ειδα ενα πλασμα στο κρεβατι μου κοντο ασπρομαυρο μαλλον προς το ασημομαυρο-δεν μπορω να το περιγραψω ακριβως-το οποιο με κοιταζε με 2 μεγαλα ματια χωρις η εκφραση του να δειχνει καποιο συναισθημα η ψυχικη διαθεση.η αισθηση που μου εδινε το πλασμα ηταν θετικη και ενιωθα συμπαθεια γιαυτο.

Εχω δει κ εγω αυτο το πλασμα,δεν ξερω αν λεμε το ιδιο παντως ετσι οπως το περιγραφεις ειναι το ιδιο κ εμεινα οταν το διαβασα.
Θα γραψω περισσοτερα για τις εμπειριες μου καποια αλλη στιγμη.
amneziaΝέο Μέλος
12/04/2005, 13:03:00
Επανηλθα!!!Sorry για πριν αλλα δεν ειχα χρονο να σας πω τις εμπειριες μου...
Ερχομαι απο αλλο site,του μεταφυσικου,(ηρθα με φιλικες διαθεσεις για να μην παρεξηθηθω !!!!!!)
Εγω παθαινω ακουσια α.π κ σχεδον παντα στον μεσημεριανο μου υπνο(οποτε βρισκω το χρονο να κοιμηθω μεσημερι).Ειχα φτασει σε σημειο να το παθαινω καθημερινα.
Εκει που κοιμαμαι δηλ.με πιανει το συνηθισμενο μουδιασμα(βουητο ευτυχως δεν ακουω)κ αρχιζω κ αιωρουμε.Στην αρχη ειχα τρομαξει γιατι δεν ηξερα τι μου συνεβαινε επειδη ερχομουν σε επαφη με οντοτητες κ ολα φαινοντουσαν ομως τοοοσο αληθινα.Μπηκα ομως πριν καιρο στο esoterica κ διαβασα παρομοιες εμπειριες κ καπως ηρεμησα γιατι ειχαν περασει απ'το μυαλο μου πολλα κ ασχημα πραγματα αλλα ευτυχως καταλαβα οτι αυτο που παθαινω ειναι α.π(κ λεω ευτυχως γιατι παλαιοτερα ασχολιομουν με αυτο το θεμα κ ηθελα πολυ να μου τυχει.)
Το μονο που με ενοχλει ειναι οτι οταν βγαινω εξω απ'το σπιτι ολα ειναι διαφορετικα αν κ για αυτο εχω διαβασει οτι πρεπει να εχεις εξασκηθει πολυ για να το πετυχεις.Ελπιζω να τα καταφαιρω καποια στιγμη!

Edited by - amnezia on 12/04/2005 13:07:00

12/04/2005, 13:15:55
Αγαπητή amnezia, κατ' αρχάς, καλώς ήρθες.

Θα ήθελες να μας περιγράψεις, κάπως περισσότερο, τί συμβαίνει σε αυτές τις μεσημεριανές σου εμπειρίες συνειδητής αστρικής προβολής;

Ζήσε τη στιγμή!

amneziaΝέο Μέλος
13/04/2005, 14:21:05
Eχεις δικιο δεν τις εγραψα τοσο λεπτομεριακα γιατι ειναι πολλες κ δεν ξερω ποιες να γραψω.
Βεβαια εδω να σε διορθωσω οτι δεν τις κανω συνειδητα.
Θα περιγραψω τις πιο σημαντικες για μενα,δηλ αυτες που συναντησα οντοτητες.
Λοιπον στην αρχη των α.π "ξυπνουσα" μεσα στον υπνο μου κ φαινοτανε σαν να ειχα ξυπνησει στην πραγματικοτητα.Παντα εβλεπα τη μορφη της κολλητης μου να καθεται διπλα μου αλλα εγω την εδιωχνα ξεροντας οτι δεν ειναι αυτη γιατι μου εβγαζε μια περιεργη αρνητικη ενεργια.Αυτο γινοτανε για καποιο διαστημα μεχρι που καποια στιγμη προσπαθησε να με πλησιασει αρκετα.Απο τοτε καταλαβα οτι κατι τρεχει κ πως κατι παιρνει την μορφη της σαν να θελει κατι απο εμενα.Ετσι την επομενη πριν κοιμηθω ειπα μονολογοντας οτι κ αν ειναι αυτο να μου εμφανιστει με το πραγματικο του προσωπο.Οταν στην μεση του υπνου μου με επιασε το συνηθισμενο μουδιασμα αρχισα να φωναζω δυνατα "ποιος εισαι" κ μου εμφανιστηκε μπροστα στη μουρη μου ενα προσωπο οχι ανθρωπινο αλλα προφανως οντοτητας με τελεια χαρακτηριστικα κ κρατησε αυτο για λιγα δευτερολεπτα.Ε αυτο ηταν απο εκει κ περα δεν μου ξαναεμφανιστηκε με την μορφη της φιλης μου.Αλλοτε μου εμφανιζοταν μια μαυρη κ ασχημη μορφη στο κατω μερος του κρεβατιου μου,αλλοτε με ανθρωπινη αντρικη μορφη κ μια αλλη φορα αυτο το κοντο πλασμα που περιγραφει ο roberto μονο που σε εμενα εβγαζε αρνητικη ενεργεια τοσο που δεν εχω ξανατρομαξει ποτε στη ζωη μου κ το αστειο ειναι οτι ηταν πιο πολυ γελεια κ οχι τρομακτικη.Επισης μου εκαναν εντυπωση τα μεγαλα του ματια.Τωρα πλεον δεν συνανταω οντοτητες στις αιωρησεις μου,απλα αιωρουμε στο δωματιο μου.Ακομα να πω οτι μου τυχαινει κ απλα να περπαταω στο δωματιο μου κ οχι να αιωρουμε κ τις οντοτητες τις συνανταω πιο πολλυ σε αυτη τη φαση κ οχι στην αιωρηση...μονο μεγαλα αλματα μπορω να κανω σαν να μην υπαρχει βαρυτητα..
Με λιγα λογια αυτες τις εμπειριες εχω αν θυμηθω κ κατι αλλο θα το συμπληρωσω γιατι γινονταν σε καθημερινη βαση κ μπορει να εχω ξεχασει κατι...
roberto24Μέλος
13/04/2005, 19:38:23
Πoλυ ενδιαφερουσες οι εμπειριες σου amnezia ιδιως αυτη με το....πλασμα.και εμενα μου φανηκε αν και τρομακτικο ,αστειο γιατι μου θυμησε καρτουν παρ ολλα αυτα μου προκαλουσε αγχος η παρουσια του αν και δε μου φανηκε κακο.εχω εχω δυο ειδη εμπειριων.(συνειδητων.)στο ενα ειδος αισθανομαι οτι βγαινω απο το σωμα μου βλεπω το κρεβατι και τον οικειο χωρο του δωματιου μου και πως να το πω,υπαρχει μια συγκεκριμενη αισθηση που ειναι ιδια σε ολλες τις εμπειριες που δε μπορω να περιγραψω και που συνοδευεται απο αισθημα απολυτης ελευθεριας χαρας και καποιες φορες δεους που σπανια μου προκαλει καποιο αισθημα φοβου αλλα δεν ειναι αρνητικο ,δε μπορω να το περιγραψω....
και στο αλλο ειδος ενω ονειρευομαι ξαφνικα συνειδητοποιω οτι ειμαι στο ονειρο εν εγρηγορση και κανω οτι θελω.αυτο το δευτερο ειδος δεν ξερω γιατι αλλα αισθανομαι οτι ειναι κατι αλλο απο την αστρικη προβολη οχι μονο γιατι αποθσιαζει η φαση του διαχωρισμου απλα σαν αισθηση μου δινει την εντυπωση οτι ειναι κατι διαφορετικο...δε μπορω να το εξηγησω...
αμπερ δε σε ξεχασα αλλα περναω μια φαση παλι που δεν εχω καμια δυνατη εμπειρια ισως γιατι κοιμαμαι πολυ κουρασμενος .συντομα θα ξαναερθει η θετικη φαση με τις πολλες εμπειριες.παντα ετσι γινεται.σαν την πλημμυριδα και την αμπωτη...
amneziaΝέο Μέλος
13/04/2005, 19:57:50
Εγω οταν λεω οτι δεν το κανω συνειδητα δεν εννοω οτι δεν εχω συνειδηση στο αστρικο πεδιο(αν κ τις τελευταιες φορες δεν ειχα οση θα ηθελα)αλλα οτι δεν το προκαλω εγω να μου συμβει.
14/04/2005, 12:13:27
quote:
Εγω οταν λεω οτι δεν το κανω συνειδητα δεν εννοω οτι δεν εχω συνειδηση στο αστρικο πεδιο(αν κ τις τελευταιες φορες δεν ειχα οση θα ηθελα)αλλα οτι δεν το προκαλω εγω να μου συμβει.

Ζήσε τη στιγμή!

RazielleΜέλος
29/04/2005, 21:49:20
Βασικά, καλησπέρα σας (και εδώ)!

Roberto24, πολύ ενδιαφέρον μου ακούγεται το topic σου (γι' αυτο και μπήκα)!
Βάλτε με και μένα μέσα στο παιχνίδι, αν θέλετε, (μιλάω γι' αυτό το παιχνίδι που φωνάζετε nicknames) κι αν τα καταφέρουμε να συναντηθούμε, σας υπόσχομαι astral party κάποια στιγμή!!

Τι κάνετε; Τελικά έχω χάσει πολλά εδώ και ...2 μήνες που έχω να σας επισκεφθώ, εδώ στο esoterica!
(Στέφανε, ακόμα δεν συναντηθήκαμε..!)
όμως έχω να πώ ένα δύο πράγματα, να σας ζητήσω και τις συμβουλές σας.

Καταρχήν, σπουδάζω στην Κρήτη, μακριά από τους γονείς μου.
Στο σπίτι μου εκεί, ελάχιστες φορές μου έχει τύχει να βιώσω συνειδητή αστρική προβολή (2-3 το πολύ, μέσα σε 6 μήνες) (αν και δεν το πολυπροσπάθησα, μη σας πω και ψέματα...).

Αντίθετα, εδώ στο πατρικό μου, που έρχομαι για διακοπές, Χριστούγεννα και Πάσχα, αυτό το φαινόμενο είναι πολύ εντονότερο, παρ'όλο που πάλι δεν προσπαθώ για κάτι.

Φαντάζομαι λοιπόν οτι ο χώρος στον οποίο κοιμόμαστε πιθανώς σχετίζεται με το ενδεχόμενο να γίνει ή όχι αστρική προβολή. Έχει κανείς κατι να προτείνει/σχολιάσει πάνω σ' αυτό;

Τέλοσπάντων πολύ πρόσφατα είχα μία εμπειρία (κάπως εφιαλτική) την οποία θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.
Το δωμάτιό μου βρίσκεται στη σοφίτα του σπιτιού μας. Σχεδόν απέναντι και δεξιά όπως σηκώνομαι από το κρεββάτι μου, υπάρχει μία πόρτα, η οποία επικοινωνεί με το ακριβώς διπλανό δωμάτιο-αποθήκη, κάθως και με τις σκάλες που οδηγούν στον κάτω όροφο.

Τις προάλλες είχα κοιμηθεί με ανοιχτή την πόρτα. Συνειδητοποίησα, λοιπόν, μέσα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε αστρικό πεδιο. Το δωμάτιο ήταν όπως το είχα αφήσει πριν κοιμηθώ. Κοίταξα προς την πόρτα.. Αυτό που με τρόμαξε, ήταν μία αντρική παρουσία που στεκόταν στην ανοιχτή πόρτα απέναντί μου. Φορούσε μπεζ/άσπρο χειμωνιάτικο πουλόβερ με μια παχιά γαλάζια και μια λεπτότερη πράσινη οριζόντια ρίγα. Είχε τα χέρια έτσι ώστε το δεξί χέρι να ακουμπάει τον αριστερό αγκώνα και το ανάποδο. Κοιτούσε έντονα προς το μέρος μου και αισθάνθηκα αρκετά άσχημα.

Η αντίδρασή μου ήταν να προσπαθήσω να κουνήσω κάποιο μέρος του σώματος μου ώστε να ξυπνήσω και να επανέλθω στο φυσικό μου σώμα, πράγμα που κατάφερα μετά απο μερικά αγωνιώδη δευτερόλεπτα κουνόντας κεφάλι και χέρια.. Οταν άνοιξα τα φυσικά μου μάτια, είχε εξαφανιστεί.

Δεν θυμάμαι να έχω ξαναπάθει κάτι τέτοιο. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να ήταν; Με άνθρωπο μου έμοιαζε,λίγο πιο κοντό από 1.70 στο ύψος, καστανός, αλλά με φόβισε αρκετά, τόσο που με πανικόβαλε. Είναι μάλλον άσχετο με το πλάσμα που βλέπετε εσείς, αλλά είπα να το γράψω!

[ Μήπως με γύρευε κατά τύχη κάποιος από σας, για κανένα ραντεβού;;
! Αφού σας έχω πει να τηλεφωνείτε πριν έρθετε!!!
~ Δεν είχα προλάβει και να συμμαζέψω! ]

Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μιλήσει

Υ.Γ. 1. Μιλώντας για εφιαλτικές εμπειρίες, κάποιος είπε (δεν ξέρω αν ήταν σ' αυτό το topic) οτι ένιωθε ένα βάρος να τον έλκει προς τα κάτω! Αυτή την εμπείρια την έχω βιώσει κι εγώ!! Μάλιστα εβλεπα ότι μπροστά μου υπήρχαν κάθετες σιδερένιες σκάλες σε μάυρο κατάμαυρο φόντο, οτι δεν τις ακουμπούσα, κι οτι πήγαινα όλο και πιο κάτω, με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Κι όσο εγώ κατέβαινα προς τα κάτω έβλεπα τις σκάλες να <ανεβαίνουν> προς τα πάνω, σαν αποτέλεσμα της κίνησης μου. Συνήθως πάντα προσπαθούσα να ακουμπήσω αυτές τις σκάλες, όμως το μόνο που κατάφερνα ήταν να κουνήσω το φυσικό μου σώμα και να επανέλθω στο φυσικό μου περιβάλλον. (Βέβαια ποτέ δεν μου φάνηκε εφιαλτική εμπειρία...μάλλον το έβρισκα διασκεδαστικό!)

Υ.Γ. 2. Επιπλέον, ο ίδιος που είπε για τα παραπάνω βάρη, είπε οτι αισθανόταν πόνο όταν το αστρικό του σώμα διαχωριζόταν από το φυσικό(!!). Προσωπικά όταν βγαίνω απο το σώμα μου αισθάνομαι ένα πολυ γλυκό μούδιασμα σε κάθε σημείο που το αστρικό σώμα <ξεκολλάει> από το φυσικό. Και είναι ένα αίσθημα το οποίο το λατρεύω..

Αυτά τα λίγα κι από μένα, ελπίζω να μη σας κούρασα (πολύ!)!!

Φιλιά σε όλους, Καλή Ανάσταση

Mine is the right to be wrong
03/05/2005, 11:02:24
quote:
(Στέφανε, ακόμα δεν συναντηθήκαμε..!)
Πράγματι, Razielle, στο χέρι μας είναι.

Συμφωνώ ότι ο χώρος που κοιμόμαστε επηρεάζει και τον ύπνο μας και την ευκολία με την οποία βγαίνουμε στο αστρικό.

Ως προς την εμπειρία σου με την αντρική μορφή, ας απαντήσει κάποιος πιο ειδικός ή... καλύτερα αυτός που ήρθε.

Ζήσε τη στιγμή!

silverlegendΜέλος
08/02/2006, 15:16:51
Hello διαβάζοντας λίγο το τόπικ μου κινήσατε την περιέργια.Θα ήθελα λοιπόν να μάθω πώς μπορώ να έχω και εγώ συνειδητά όνειρα.Μου έχει τύχει μόνο 2 φορές χωρίς να το θέλω αλλά ήταν αρκετά καλή εμπειρία.(κράτησε περίπου 3-4 sec)

Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου

silverlegendΜέλος
08/02/2006, 15:41:46
Όποιος θέλει ας μου στείλει κ στο e-mail μου.

08/02/2006, 15:50:26

quote:

Hello διαβάζοντας λίγο το τόπικ μου κινήσατε την περιέργια.Θα ήθελα λοιπόν να μάθω πώς μπορώ να έχω και εγώ συνειδητά όνειρα.

ρωτας για ονειρεμα.

ξεκινα προσπαθωντας να σηκωσεις και να κοιταξεις τα χερια σου την στιγμη που εχεις συνειδηση οτι ονειρευεσαι.

quote:

οου γιες!!!

ε μπιγκ τρουθ!

.

περαστικος ημουνα παιδια...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr