- , (Ερώτημα σχετικά με την σκολίωση) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
RebecaΝέο Μέλος
Αρχικά καλησπερίζω τους πάντες και εν συνεχεία συγχαίρω εσένα αλζάρο για την συγγραφή αυτου πραγματικά ενδιαφέροντος τόπικ,πέρασα ώρες διαβάζοντάς το...Λοιπόν...στο προκείμενο...Είμαι 21 και έχω έντονο πρόβλημα(ένα απο τα προβλήματά μου) σκολίωσης(στα 13 μου 42 και 36 μοίρες αντίστοιχα,Φόρεσα 5 χρόνια νάρθηκα και τώρα βρίσκομαι περίπου 36-37 και 31-32)Γνωρίζω πολύ καλά οτι μελλοντικά θα έχω πολλα προβλήματα εγκυμοσύνη κτλ, προς το παρόν όμως θα ήθελα να ξέρω εαν υπάρχει κάποια λύση για να μην πονάω.Υπάρχουν χάπια για πόνους στα κοκκαλα?Ειλικρινά ευχαριστώ...
Αγαπητή Rebeca, καλό είναι όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε κάποιο topic να στέλνουμε ένα μήνυμα σε αυτό παρά να ανοίγουμε ένα θέμα για αυτό το λόγο.
Με χαρά διαπίστωσα πως το "ανακάλυψες" μόνη σου αυτό μιάς κι έστειλες ήδη αυτό το μήνυμα στο topic:
Με χαρά διαπίστωσα πως το "ανακάλυψες" μόνη σου αυτό μιάς κι έστειλες ήδη αυτό το μήνυμα στο topic:
Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical
Επίσης, καλό θα ήταν όταν ανοίγουμε ένα νέο θέμα να βάζουμε κάποιον σαφή τίτλο ώστε να καταλαβαίνουν τόσο οι υπόλοιποι τι πραγματεύεται όσο κι οι φίλοι που θα έρθουν στο μέλλον βλέποντας το κάνοντας το Αναζήτηση.
Οπότε δε μένει παρά να κλειδωθεί τόσο αυτό εδώ το topic όσο και το πανομοιότυπο:

In anticipation of my resurrection...