ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Δύσκολος ΓΡΙΦΟΣ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Δύσκολος ΓΡΙΦΟΣ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΠΛΑΤΩΝΑΣ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
15/03/2006, 00:17:19

Καλό πολύ καλό...
Εγώ πάντως ήμουν προετοιμασμένη για χειρότερα

Χα χα μου έφταξες το κέφι Πλάτωνα πάνω στην ώρα

Εχεις άλλα τέτοια ?

15/03/2006, 06:47:05
quote:
Καλά ρε θεότρελε μου φυγε η ψυχή!!!!!!!!!!!
Είσαι για δέσιμο!!!!!!!!!

Ειμαι θεότρελος!

Πρέπει να έχει και άλλα τέτοια ΝΣΤ, αλλά δεν τα ψάχνω.
Το συγκεκριμένο έπεσε στην αντίληψη μου από την κραυγή και το τίναγμα μιας κοπέλας, που έλαβε το ΛΙΝΚ στο μαιλ της. Φόραγε και ακουστικά, μα μόλις πέρασε το ΣΟΚ, λιγώθηκε στα γέλια.

Πάντως ΛΟΡΕΤΖΟ, η κατάσταση πλήρους αφύπνισης, πρέπει να πλησιάζει πολύ με αυτή, (τα πρώτα δευτερόλεπτα)

Βλέπεις τι γράφεις?

Μου φύγε η Ψυχή!!!!!!

Εκτός από Ηράκλειτο, Βούδα, Νίτσε, Σαρτ, εχουμε και ένα Μύστη Χριστιανό, Meister (maestro) Eckhart, που σε ένα ποίημα του, λέει χαρακτηριστικά,

Βγες ψυχή μου, το φως να μπει

Πολύ κοντά στο ελληνικό ΠΑΝ, (πανθεϊσμό) όλα είναι θεός,

Εκφρασμένο και σε Σωκράτη,

το όλο, είναι θεϊκό. (θεοτης,φυσης)

Φιλιά στα κορίτσια μας.

Ελπίζω να αλλάξατε βρακάκια!

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 15/03/2006 06:49:53

15/03/2006, 07:49:33
Και εκεί που ετοιμαζόμουνα για τη θέωση, αντίκρισα το μινώταυρο

Κάτι ήξερα που προτιμούσα βόλτα με το γνωστό καμπριολέ.

Ο Ampere, που έλυσε το γρίφο, επέλεξε ;

Edited by - Δημήτρης on 15/03/2006 07:50:06

lorenzoΜέλος
15/03/2006, 10:32:32

Ρε θεότρελε φιλόσοφε,
Το έστησες τόσο "σατανικά" έξυπνα που το αναπάντεχο της αποκάλυψης με έστειλε!

Εγώ φαντάστηκα ότι θα ακούσω κάποιο esoteric μουσικό κομμάτι, με ωραίες εικόνες σε στυλ βιντεοκλίπ, χαμήλωσα λοιπόν τα φώτα, έβαλα τα ακουστικά για να το απολαύσω καλύτερα –τρομάρα μου, χαλάρωσα στην πολυθρόνα κι αφέθηκα μακάριος να πετάξω, να απογειωθώ… χαχαχα..

Και ξάφνου βλέπω αυτήν την φρικιαστική εικόνα της δαιμονισμένης να με κοιτά κατάμουτρα με εκείνο το βλέμμα μππρρρρ.. και το απόκοσμο ουρλιαχτό της στα αυτιά μου να μου τρυπά το μυαλό σαν καυτό σίδερο..
Φαντάσου τώρα τι έπαθα!!! Χαχαχα!!!!!!!!

Πήδηξα μέχρι το ταβάνι!!! Έχασα τ’ αυγά και τα πασχάλια..
Ήταν τόσο αναπάντεχο που χρειάστηκα δυο σφηνάκια ουίσκι να συνέλθω!!
Δεν ξέρω αν είναι κάπως έτσι η στιγμή της πλήρους αφύπνισης, αλλά σίγουρα εμένα τουλάχιστον με ξύπνησε βιαίως μεν αλλά πλήρως!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!!!

Πέραν πάσης αμφιβολίας!!! Αδιαμφισβήτητα!!! Και που σαι.. σε παρακαλώ να με πιστέψεις!!!! Χαχαχα!!!!

YG.
θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά αντί για ταξίδι με καμπριολέ να δώσεις βρακάκια δώρο!!! Ροζ με κόκκινες καρδούλες!!!!!!

"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."

--Confucius

AmpereΜέλος
15/03/2006, 13:22:13
quote:
Ο Ampere, που έλυσε το γρίφο, επέλεξε ;

Αγαπητέ Δημήτρη, μιας και ρώτησες να σε ενημερώσω ότι μόλις επέστρεψα από την βόλτα με το γκαμπριολέ. Καλά ήταν σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι μας έπιασε βροχή και γίναμε μούσκεμα. (η οροφή δεν έκλεινε, μάλλον είχε μπλοκάρει από τα λουκέτα και τις αλυσίδες που είχε στοιβάξει η αμαλία στο πίσω μέρος του αμαξιού) καθώς και το ότι σε ολόκληρη τη διαδρομή ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τον αδμιν να απαγγέλει το «σεντόνι» που είχε προετοιμάσει για την κυριακάτικη εισήγησή του (παρά τις εκκλήσεις μου δεν με άφησε να κατέβω πριν ολοκληρώσει την εκφώνηση και της τελευταίας παραγράφου).
15/03/2006, 20:15:43
Λορέντζο, αφού κόψωχόλιασες εσύ, φαντάσου τι έγινε άλλου!

Τώρα, αμα βάζω ΛΙΝΚ, πριν το πατήσουν… θα ξομολογούνται!

15/03/2006, 20:57:49
Φίλε lorenzo, για να μη σε κοψοχολιάζει άλλη φορά ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ορίστε το αντίδοτο :

Ποιες είναι οι διαφορές;

Κάνε κλικ στις διαφορές που εντοπίζεις αναμεσα στις δύο όμορφες εικόνες. Τα ηχείά όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις να είναι ανοικτά για να ακουστεί το εσωτερικό άσμα, χαλάρωση, συγκέντρωση και πάμε..

Μετά από αυτό δε θα σε τρομάζει τίποτα.. ούτε τα λινκ του ΠΛΑΤΩΝΑ.

lorenzoΜέλος
15/03/2006, 21:22:28

Δημήτρη φοβερό αν και ήμουν προετοιμασμένος!!!!

ΥΓ. Μα έπρεπε να το φύλαγες για αργότερα και σε ανύποπτο χρόνο να το πλασάραμε κατάλληλα στον φίλο μας τον φιλόσοφο… έτσι για να δει την γλύκα κι αυτός!!! Χαχαχα!!!!

"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."

--Confucius

15/03/2006, 21:28:42
Αγαπητέ Ampere

quote:

Αγαπητέ Δημήτρη, μιας και ρώτησες να σε ενημερώσω ότι μόλις επέστρεψα από την βόλτα με το γκαμπριολέ. Καλά ήταν σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι μας έπιασε βροχή και γίναμε μούσκεμα. (η οροφή δεν έκλεινε, μάλλον είχε μπλοκάρει από τα λουκέτα και τις αλυσίδες που είχε στοιβάξει η αμαλία στο πίσω μέρος του αμαξιού)

Ωραία.. τωρα θα τα φάει η σκουριά τα λαυκέτα!
quote:

καθώς και το ότι σε ολόκληρη τη διαδρομή ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τον αδμιν να απαγγέλει το «σεντόνι» που είχε προετοιμάσει για την κυριακάτικη εισήγησή του (παρά τις εκκλήσεις μου δεν με άφησε να κατέβω πριν ολοκληρώσει την εκφώνηση και της τελευταίας παραγράφου).

Αν ήμουν στη θέση σου και είχα και τις ικανότητές σου, εγώ θα του απήγγειλα το δικό μου "σεντόνι". Καλύτερα το δικό μου παρά το δικό του.

Ηθικόν δίδαγμα : στα διλήμματα του ΠΛΑΤΩΝΑ επιλέγω πάντα την κουρτίνα [Γ] ((lorenzo )).

Edited by - Δημήτρης on 15/03/2006 21:35:27

15/03/2006, 21:42:23
quote:

ΥΓ. Μα έπρεπε να το φύλαγες για αργότερα και σε ανύποπτο χρόνο να το πλασάραμε κατάλληλα στον φίλο μας τον φιλόσοφο… έτσι για να δει την γλύκα κι αυτός!!! Χαχαχα!!!!

χμμ, ναι αλλά σίγουρα το γνωρίζει, καθότι έχει κυκολοφορήσει λίγο παλαιότερα στο φόρουμ. Και ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ γνωρίζει καλά το φόρουμ. Για αυτά έχει γνώση!

15/03/2006, 23:11:39
Jim, γιατί με πειράζεις?

Δεν το γνώριζα, και είναι αλλιώς να το περιμένεις. Άμα βρίσκεις τέτοια ρίχτα εδώ μέσα, (οι ιταλοί καθολικοί τρελαίνονται) ….αφού Φρανγγεσταιν βλέπουν οι πιτσιρικάδες…από τα 8 τους…

Σκέφτομαι να κοιτάξουμε μια μέρα τον Ψ. φόβο, όχι μόνο θεωρητικά.
Όσο υπάρχει αυτός, έχω την εντύπωση πως αρμενίζουμε σε κύματα!