ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Α Λ Η Θ Ι Ν Η Ζ Ω Η - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Α Λ Η Θ Ι Ν Η Ζ Ω Η - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

risky2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
riskyΜέλος
09/06/2006, 19:04:09
καλησπέρα

και στην δικιά μου γειτονιά αγαπητή Serenite βλέπω αρκετούς ατομιστές και αδιάφορους ανθρώπους, αλλά εγώ δεν είμαι έτσι, και νομίζω ούτε και εσύ. Όπως πιστεύω και πάρα πολλά άτομα από αυτά που συμμετέχουν σε αυτές τις συζητήσεις δεν είναι έτσι.

Οταν υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν με τέτοιο τρόπο και εκφράζουν αναζητήσεις και εσωτερικά ψαξίματα, δεν μπορώ να φαντασθώ οτι μετά βγαίνουν στο δρόμο και φέρονται σαν...
Γιαυτό λέω ότι ο κάθε ένας από μας, μπορεί να είναι ένα παράδειγμα στο δικό του χώρο.

Ναι είναι λίγο αισιόδοξο, αλλά όχι ακατόρθωτο

φιλκά

* εξάλλου αν δεν ελπίζουμε, δεν προσπαθούμε

10/06/2006, 17:35:14
Φτασαμε στο σημειο, οπου δεν μας χωριζει , διχαζει , η κοινη γνωμη, αλλα οπως διαισθανομαι , η ιδια η ατομικη προσωπικη αντιληψη του καθενος μας .

Η κοινη γνωμη ( καλλυτερα να το διρθωσω και να γραψω , κοινη ενοτητα ) ,ειναι θεωρητικη σε συγκριση με το ιδανικο πνευματικο επιπεδο ( π.χ πολιτεια του πλατωνα ), στο οποιο εκφερουμε τις προσωπικες μας αποψεις .

Η ιδεα της ιδανικης πολιτειας , δεν εχει αλλαξει , ουτε προκειται να αλλαξει .
Ειναι μια αυλη πνευματικη εσωτερικη αναγκη μεσα μας .

Ποιοι ομως προσπαθουμε να την υλοποιησουμε στην καθημερινοτητα , ακεραια ,διχως συμβιβασμους ( π.χ σε αντιθεση με τους συνανθρωπους μας ,που επιλεγουνε συνειδητα τα προσωπικα τους συμφεροντα , εις βαρος του δικαιου που υφισταται στην κοινη μας ενοτητα ).

Πιστευω , οτι ειμαστε ολοι εμεις , που κυνηγαμε παθιασμενα την αληθινη ζωη .

Αυτο χρηζει καθημερινη επαληθευση ,μεσω των πραξεων μας .

Αναλογα με το τι και πως θα πραξω κατι, εγω και εσεις στην καθημερινοτητα μας ,θα εισπραξουμε και τις αποδειξεις που επιθυμουμε .
Πριν τις εισπραξουμε μιλαμε γενικα και ακαθοριστα .
Οταν τις παρουμε , δινουμε συγκεκριμμενο σχημα στην ζωη μας , που μοιαζει κυριολεκτικα σαν ενα συντομο σχολιο , αν την συγκρινουμε με το ολο, που ειναι το συμπαν .

Προσπαθειστε παιδια να συγχρονηστειται με αυτο το υπαρκτο δεδομενο και καντε λιγο περα τις γειτονιες σας .

Τι θελω απο αυτην την ζωη , ο κακομοιρος ??

Να ειμαι αληθινος , τιποτε αλλο .

Εγινε , ξαναεγινε και θα ξαναγινει ( αν υπαρχω ) ,αρα ειναι εφικτο .

Μπορειτε να το δειτε και να πραξεται και εσεις ετσι, οπως εγω ;;;
Ζηταω πολλα ;;;

Ευχομαι καλο σαβατοκυριακο , σε ολους μας .