- Προσευχηθείτε μαζί μου...Σας παρακαλώ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
η "κολλητή" μου υποφέρει από τενοντίτιδα στο αριστερό της χέρι
-λίγο πιο πάνω από τον καρπό-
εδώ και πολλά χρόνια, έχει δοκιμάσει τα πάντα από φάρμακα
-πολύ δυνατά σε βαθμό που πρέπει να παίρνει και φάρμακα για το στομάχι για να αντέχει-
ο γιατρός της της είπε πως δεν είναι ακόμη για εγχείρηση μιας και είναι πολύ νέα,
επίσης έκανε θεραπείες με λεϊζερ.
Σε ανύποπτο χρόνο μάλιστα-ίσως από μεταβολές του καιρού- πονάει φρικτά.πιστεύετε πως θα μπορούσαμε, όταν έρθει η ώρα εννοείται, να τη βοηθίσουμε?
Δυστυχώς η τενοντίτιδα είναι αρκετά δυσάρεστη τόσο προς τον πόνο όσο και στη θεραπεία...αν υπάρχει... έχει η αδελφή μου -χρόνια τώρα -και το ξέρω καλά. Μάλιστα κατά καιρούς φοράει ειδικό νάρθηκα που ξεκινά από τον καρπό και φτάνει σχεδόν μέχρι τα μέσα του χεριού.
Παιδιά καλά όλα αυτά αλλά υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη αλλού.
Στο "μεταξύ τύρου και αχλαδου" στο "ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ" έχω κάνει έκκληση βοήθειας για μια γυναίκα. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων.
αλλά θεραπεία δεν φαίνεται να υπάρχει στην ουσία
μόνο καταπολέμιση των πολύ δυνατών πόνων....δυστυχώς!
Θα δω την περίπτωση που αναφέρεις....
Φιλιά πολλά και καλημέρα

Τοξοτίνα...
quote:
Σήμερα (δηλ. χθες) σας διάβαζα αλλά είχα τόση πολύ δουλειά που δεν έβρισκα χρόνο να σας γράψω-μου λείψατεΚαλώς εχόντων των πραγμάτων θα σας ακούσω την Κυριακή
Α! και δεν θα ήσουν ο τελευταίος χθες Μορφέα μου αν έμπαινα στο φορουμ, γιατί ξημέρωσε πριν πάω για ύπνο....
...ξαχάστηκα τελείως δουλεύοντας στον υπολογιστή μέχρι το πρωί στις 7:30!
Αν δεν έγραφες και σήμερα θα ανησυχούσα, μέχρι τις 7:30;;;;;![]()
Χαρά στο κουράγιο σου και στο παιδί σου, Έτσι όπως κοιμάσαι, την γέννα προβλέπω να την κάνεις αγρια μεσάνυχτα, γιατί μάλλον τότε θα έχει ξυπνήσει το αγοράκι σου
.
Όσον αφορά τώρα την φίλη σου, η θεραπεία αυτή νομίζω θα την βοηθήσει, αλλά όχι όμως ππαρα πολύ αποτελεσματικά, τουλάχιστον στην αρχή. Θα την ανακουφίσει ίσως από τους πολύ δυνατούς πόνους για κάποιο διάστημα αλλα δεν νομίζω να λύσει οριστικά το πρόβλημά της. Βέβαια αυτό εξαρτάται και από την δυναμική που θα υπάρχει στην ομάδα. Είναι ρευστά τα πράγματα, θα το δούμε στην πράξη όμως.
Θα σου στείλω όμως με μαιλ, μια συμβουλή που ίσως την βοηθήσει πάρα πολύ.
Καλή σου ημέρα φίλε Dying Incubus και ευχαριστούμε για τις ευχές σου.
Οι τεχνικές ασπίδας αρχίζουν πάντως από τις πρώτες σελίδες εάν σε ενδιαφέρουν αυτές οι τεχνικές.
quote:
Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι όσον αφορά την δεύτερη...
Θα ήταν αποτελεσματική σε ένα άτομο το οποίο, αν και τον χειμώνα δε νιώθει το σώμα του να κρυώνει καθόλου εύκολα, τα χέρια του από τα μέσα του φθινοπώρου ως τα μέσα της άνοιξης είναι σχεδόν πάντα κρύα?
Σίγουρα θα τον βοηθήσει. Ουσιαστικά αυτή η άσκηση δημιουργεί μια τεχνητή ταχυπαλμία και σε συνδυασμό με την ενεργοποίηση των φλεβών και των αρτηριών, το αίμα μοιράζεται ομοιόμορφα σε όλα τα μέρη του σώματός του, με αποτέλεσμα να τα ζεσταίνει.
Βέβαια εάν αυτό που αναφέρεις είναι κανόνας, δηλαδή κάθε φορά σε αυτό το διάστημα παθαίνει το ίδιο, τότε θα πρέπει να βρούμε την αιτία του εάν θέλουμε και να το εξαλείψουμε παντελώς. Αλλιώς η παραπάνω τεχνική απλά εξαλείφει το σύμπτωμα. Ο λόγς που συμβαίνει αυτό, εάν δεν είναι από απλούς φυσικούς παράγοντες π.χ.΄να έρχεται σε επαφή με παγωμένο νερό, να δουλεύει σε ψυγεία κ.λ.π. είναι η απώλεια μεγάλης ζωτικης ενέργειας η οποία αποβάλλεται μέσα από τα άκρα. Αλήθεια κρυώνουν και τα πόδια του το ίδιο, ή μόνο τα χέρια;
Άβαλλον... λύκο ε; Πολύ δύσκολα τα πράγματα. Αυτές οι ασθένειες είναι δυστυχώς εξαιρετικά δύσκολες στην αντιμετώπισή τους. Θα δω τι μπορώ να κάνω. Επειδή βρίσκομαι και εγώ σε έναν χώρο, θα το πω ΄μήπως πάω αύριο με κάποιους ανθρώπους.
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Ναι, θα αρχίσω να διαβάζω και τις υπόλοιπες σελίδες για να μάθω κάποια χρήσιμα πράγματα.
Το άτομο για το οποίο ρώτησα είμαι εγώ...
Έβαλα το γ' πρόσωπο ενικού για να συμπεριλάβω κι άλλα άτομα που ενδεχομένως να έχουν το ίδιο "πρόβλημα".
Όχι, στα πόδια δεν έχω το ανάλογο πρόβλημα.
Ίσως όταν κάνει πολύ κρύο αλλά γενικά συμβαίνει πολύ σπάνια.
Για να γίνω σε μεγαλύτερο βαθμό αντιληπτός, μπορεί να νιώθω το σώμα μου να έχει μια καλή θερμοκρασία αλλά τα χέρια μου να είναι κρύα, ειδικά τα δάχτυλα.
Θα δοκιμάσω πάντως την τεχνική που ανέφερες για να δώ κατά πόσο έχει αποτελέσματα σε μένα...

In anticipation of my resurrection...

quote:
Για να γίνω σε μεγαλύτερο βαθμό αντιληπτός, μπορεί να νιώθω το σώμα μου να έχει μια καλή θερμοκρασία αλλά τα χέρια μου να είναι κρύα, ειδικά τα δάχτυλα.
Κρύα χέρια ...ζεστή καρδιά...
Αγαπητέ Μορφέα ελπίζω να μπορέσεις να κάνεις κάτι... Είναι ξέρεις μητέρα 2 παιδιών με νοητική στέρηση και έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι απαραίτητη...
Κάποιες απορίες που μου ήρθαν σήμερα που ξαναδιάβαζα την τεχνική της χρυσής αύρας... Αφού το υγρό το νοιώθουμε να μας καλύπτει σε απόσταση 10 εκ. και όχι εφαπτόμενο πάνω μας πως στην πορεία θα το νοιώσουμε να μπαίνει μέσα μας? Θα το δούμε πρώτα να καλύπτει αυτό το κενό διάστημα των 10 εκ. και μετά να μας "ποτίζει"?
Επίσης έχω ακούσει ότι σε αυτούς που εξασκούν μαγεία η ασπίδα δημιουργείται από μόνη της (με πολύ αργούς ρυθμούς βέβαια και όχι τόσο αποτελεσματικά) "τρεφόμενη" από την ενέργεια του μάγου που ενδυναμώνεται καθώς ασκεί την τέχνη αυτή.
Ακόμα είχα ακούσει ότι είναι καλό να μην την κάνουμε τελείως απροσπέλαστη αλλά να αφήνουμε ένα μικρό άνοιγμα ώστε να μπορούμε να δεχτούμε εξωγενείς θετικές ενέργειες που την ενδυναμώνουν...έτσι όμως δεν υπάρχει κίνδυνος να δεχτούμε και αρνητικές επηροές?
δύσκολη περίπτωση αυτή της γυναίκας με την ασθένεια αυτή. Βέβαια έχω κάποιο άτομο στο συγγενικό περιβάλλον που έχει μεν αυτή την ασθένεια αλλά ζει φυσιολογικότατα. Βέβαια είναι υπό έλεγχο και από ότι γνωρίζω στο παρελθόν, όταν η ασθένεια ήταν σε έξαρση πέρασε πολύ άσχημες συιγμές. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τίποτε περισσότερο για την ασθένεια, πέρα του ότι είναι πάρα πολύ σοβαρή. Μακάρι να βρεθεί το αίμα που χρειάζετε και να φτάσει να ζει όπως και η δική μου γνωστή.
Μορφέα μου
μήν το γελάς καθόλου!
Και στην κόρη μου 2 το πρωί με πιάσαν οι πόνοι και στις 5:30 γεννήθηκε. Είπαμε νυχτερινός τύπος γαρ...
Μιας και πιάσαμε τις απορίες σχετικά με τις ασπίδες:
Έχω παρατηρήσει πως έχω ψιλοπρόβλημα με το χρυσό χρώμα.
Μπορώ να το δω σαν βροχή από χρυσόσκονη αλλά δυσκολεύομαι να το δω σαν υγρό τις περισσότερες φορες ή το χρυσό δεν είναι αρκετά έντονο και λαμπερό όπως προσπαθώ να το δω.
Ενώ με τα άλλα χρώματα πχ το γαλάζιο δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
Με το χρυσό θέλω αρκετή έως πολύ ώρα μέχρι να το έχω ζωντανό μπροστά μου και όχι πάντα για όση ώρα το χρειάζομαι.
Επίσης μερικές φορές -πιθανόν λόγω του ότι δεν είμαι και ιδιαίτερα εξασκημένη στο διαλογισμό και την αυτοσυγκέντρωση-
παρεμβάλονται άσχετες εικόνες μπροστά μου.
Και έτσι έχω να διώχνω και αυτά από την νοερή οθόνη του νου μου, πέρα απο το να δω το χρώμα ή το σκηνικό που θέλω
Έχετε παρόμοια συμπτώματα?
Έχετε συμβουλές για πιο πετυχημένη αυτοσυγκέντρωση?
Αγαπητέ Dying Incubus
χαίρομαι πολύ που μας βρήκες εδώ μέσα
και η εικόνα που χρησιμοποιείς σαν υπογραφή πραγματικά
είναι ότι πρέπει για την ασπίδα της πυραμίδας -με "πάει" κατ'ευθείαν εκεί!
Φιλιά πολλά
με αγάπη

Άβαλλον...
quote:
Κάποιες απορίες που μου ήρθαν σήμερα που ξαναδιάβαζα την τεχνική της χρυσής αύρας... Αφού το υγρό το νοιώθουμε να μας καλύπτει σε απόσταση 10 εκ. και όχι εφαπτόμενο πάνω μας πως στην πορεία θα το νοιώσουμε να μπαίνει μέσα μας? Θα το δούμε πρώτα να καλύπτει αυτό το κενό διάστημα των 10 εκ. και μετά να μας "ποτίζει"?
Ναι αγαπητή μου Άβαλλον, η ασπίδα γίνεται με αυτόν τον τρόπο, φαντάζεσαι οτι το υγρό αυτό αρχίζει και σε γεμίζει αφού είναι 10 εκατοστά έξω από εσένα και μπαίνεις προς τα μέσα. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτουμε και το αιθερικό μας σώμα. Εάν όμως βρεθείς ποτέ σε μία κατάσταση όπου χρειάζεται επειγόντως να βάλεις την προστασία, μπορείς να την κάνεις ανάποδα, δηλαδή να την φανταστείς να μπαίνει πρώτα μέσα σου και μετά να βγαίνει έξω ώστε να προστατέψουμε πρώτα το υλικό μας σώμα.
quote:
Επίσης έχω ακούσει ότι σε αυτούς που εξασκούν μαγεία η ασπίδα δημιουργείται από μόνη της (με πολύ αργούς ρυθμούς βέβαια και όχι τόσο αποτελεσματικά) "τρεφόμενη" από την ενέργεια του μάγου που ενδυναμώνεται καθώς ασκεί την τέχνη αυτή.Ακόμα είχα ακούσει ότι είναι καλό να μην την κάνουμε τελείως απροσπέλαστη αλλά να αφήνουμε ένα μικρό άνοιγμα ώστε να μπορούμε να δεχτούμε εξωγενείς θετικές ενέργειες που την ενδυναμώνουν...έτσι όμως δεν υπάρχει κίνδυνος να δεχτούμε και αρνητικές επηροές?
Αχ... τι ερώτηση...! Πράγματι έτσι είναι αγαπητή μου Άβαλλον. Είναι καλό είναι να υπάρχει ένα άνοιγμα ώστε να κυκλοφορεί η ενέργεια. Ειδικά οι πολύ δυνατές ασπίδες όπως αυτή της πυραμίδας είναι καλό να μην της βάζουμε καθημερινά... Για αυτόν τον λόγο σου παραθέτω κάτι που είχα πει παλαιότερα....
quote:
Αρχίζω λοιπόν λέγοντας κάποια λόγια για τις ενεργειακές ασπίδες. Οιενεργειακές ασπίδες έχουν ως στόχο την προστασία του ατόμου ως υλικής αλλά και ως ενεργειακή - πνευματική υπόσταση. Επειδή έίμαστε συσσωρευμένη ενέργεια η οποία συνεχώς επηρεάζει και επηρεάζεται από το περιβάλλον και από τα πάντα, είναι καλό να γνωρίζουμε και να μπορούμε να επιλέγουμε κάποιες φορές ποιές επιρροές θέλουμε να δεχτούμε αλλά και ποιές θέλουμε να δώσουμε.Βέβαια οφείλω να πω οτι οι ενεργειακές προστασίες αφορούν ένα αρχικό στάδιο, γιατί από κάποια στιγμή και έπειτα ο άνθρωπος φτάνει σε ένα σημείο όπου δεν χρειάζεται πλέον να έχει καμιά προστασία, γιατί η αύρα του είναι τόσο συμπαγής και σταθερή ώστε μπορεί να λαμβάνει μόνο αυτά που θέλει και να δίνει αυτά που θέλει. Και σε ένα ακόμα πιο υψηλό επίπεδο ο άνθρωπος απλά δέχεται να γίνει έρμαιο όλων των επιρροών διότι κανοεί οτι μέσα από κάθε πληροφορία μαθαίνει και εξελίσσεται περισσότερο και άρα παραδίδεται στο περιβάλλον και στην συνέχεια παραδίδεται στην Γη ώστε να μετουσιώσει όλες τις χαμηλά κραδασμικές πληροφορίες σε φως.
Ωστόσο επειδή αναφερόμαστε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, εμείς ας μείνουμε στο επίπεδο ΄της συντριπτικής πλειοψηφίας του πλανήτη μας.
΄Πολύ χαίρομαι που έκανες αυτήν την ερώτηση!
Αγαπητή μου Τοξοτίνα
quote:
Και στην κόρη μου 2 το πρωί με πιάσαν οι πόνοι και στις 5:30 γεννήθηκε. Είπαμε νυχτερινός τύπος γαρ...
Ε μα λογικό είναι βρε παιδί μου, στο τέλος θα πηγαίνουν και σε νυχτερινό σχολείο ![]()
![]()
![]()
![]()
Το πρόβλημα σου με το χρυσό χρώμα οφείλεται στην δυσκολία κάποιων ενεργειακών κέντρων τα οποία ενεργοποιούνται με αυτό χρώμα. Συνέχισε όμως, μην σε πτοεί αυτό!
Όσο για τις σκέψεις που παρεμβάλλονται, είναι φυσιολογικότατο, σιγά σιγά με τον τον χρόνο όσο θα κάνεις τις ασπίδες όλο και περισσότερο θα μειώνονται όλα αυτά τα προβληματάκια.
Μην ανησυχείς....

quote:
Ναι αγαπητή μου Άβαλλον, η ασπίδα γίνεται με αυτόν τον τρόπο, φαντάζεσαι οτι το υγρό αυτό αρχίζει και σε γεμίζει αφού είναι 10 εκατοστά έξω από εσένα και μπαίνεις προς τα μέσα. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτουμε και το αιθερικό μας σώμα.
Μήπως θα ήταν καλά να είχαμε μια σύντομη περιγραφή για τα 7 σώματα μας? Τι είναι, σε ποια διάσταση ενεργοποιούνται-δρουν και σε ποια θέση βρίσκονται σε σχέση με το υλικό σώμα?
Νομίζω πως έτσι θα γινόταν κατανοητά διάφορα πράγματα. Π.χ. στις ασπίδες θα καταλαβαίναμε ποια σώματα προστατεύουμε και μόνο από την απόσταση που καλύπτουμε γύρω μας.

Ελπίζω να μην διαλέξετε μια τέτοια ώρα για την ενεργειακή μας σύζευξη...![]()
![]()
quote:
ώστε να μετουσιώσει όλες τις χαμηλά κραδασμικές πληροφορίες σε φως.
Ασχετο...μήπως Μορφέα έχεις διαβάσει το "ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ?" εκδ.Κρύων
Τώρα τελευταία βλέπω ανθρώπους που μιλάνε ΣΑ να έχουν διαβάσει αυτό το βιβλίο (βλ.jonniebegood) χωρίς να το έχουν διαβάσει...
Πάντως αν δεν το έχετε διαβάσει το συνιστώ... διαισθητικά... το νιώθω ότι "κρύβει" πολλές αλήθειες...
Τα νυχτοπούλια ξύπνησαν!![]()
Έχει μια υπέροχη λιακάδα σήμερα!-Με δόντια βέβαια-αλλά λιακάδα!
Avallon
δεν το έχω διαβάσει προσωπικά, τι είδους βιβλίο είναι?

Τα νυχτοπούλια ξύπνησαν!![]()
Έχει μια υπέροχη λιακάδα σήμερα!-Με δόντια βέβαια-αλλά λιακάδα!
Avallon
δεν το έχω διαβάσει προσωπικά, τι είδους βιβλίο είναι?

Κατάλαβα, ο βιβλιοφάγος μέσα μου ανακάλυψε δύο βιβλία που πρέπει να διαβάσει...

για να μην ξεχνιόμαστε περιμένω καναδυό απαντήσεις στο mail μου...
![]()

quote:
Καλημέραααααα, αχ Άβαλλον, το βιβλίο οι Κομιστές της Αυγής ήταν ο πρώτος μου έρωτας στοπν δρόμο της αναζήτησης. Είναι αριστούργημα, και η συνέχεια που είναι η Γαία είναι επίσης αριστούργημα. Είναι και τα δυο βιβλία εξαιρετικά, εξαιρετικότατα!
Μια ακόμη ένδειξη για την επιτυχία του στόχου μας...
Τοξοτίνα... πάρτο γρήγορα και διάβασέ το... τώρα γιατί αργότερα που καιρός για διάβασμα...